Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

?

Chcete pohádku? No já wám jí sem dám jestli chcete, ale jelikož sem už od narození jenom trapná a neumím nic jinýho než být trapná, tak jistě chápete že moje pohádka je trapná ... *9*
    Ale tak aspoň jí sem dám, aby tu byl koment, ale fakt neumim vůbec vymýšlet ... *9* *9*
  • fifinka7

:-O

já se picnu Av bude zas dabovat? *4*
    • vterinka

Re: :-O

to nám je na nic, když nemluví česky *1* *9*
      • kvatro

Re: Re: :-O

Avril nemluvit šesky, no. Vterinka zase dont spík ingliš. *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: :-O

No, yo hablo en espaňol. *3* *3*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: :-O

Und šprechst du dojč? :D
    • sharpay1995

Re: :-O

no... to nevíš..?? :D :D Dyť to se ví už tak minimálně půl roku...:D :D
      • puspuspusinka

Re: Re: :-O

No tak já to třeba taky nevěděla ... *15*
        • kvatro

Neznalost neomlouvá!
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: :-O

Ano..! :D :D
        • sharpay1995

Bože, bože..:D :D
  • kvatro

Info

Pro ty co budou číst o naši čarodějnici, čtěte ji postupně od 1.dílu až k třetímu. Aby tu někdo nepsal že to nedává smysl. *15* *15* *15*
  • kvatro

W.I.T.C.H.

Čarodějka z Westwicku 3.díl – Nebezpečná rychlost

"Takhle se tam u všech rohatejch nedostanu včas, musím zařídíit aby se tam ten vlak dostal rychleji!" komentuje nahlas svou situaci čarodějnice. Vydala se tedy vstříc strojvedoucímu. "Ve vlaku je bomba, pokud vlak sníží rychlost pod 80 km/h vybuchne! Pokud se někdo pokusí z vlaku vystoupit bomba vybuchne!" Řve na celé kolo čarodějnice. Tento tah se čarodějnici ovšem nepovedl. K takové politováníhodné situaci dochází maximálně jedenkrát za deset let.
    Po pár kilometrech rychlé jízdy se na trati nacházel ostrý pravotočivý oblouk. "Rybník přímo před námi!", docela vpravo!, zpětný chod!," Vlak jel příliš rychle a skončil v rybníce. Zavřít hovnotěsně dveře! "Jaké jsou škody?", ptá se čarodějka strojvedoucího. "Voda!, zaplavila přední prostor, nákladové prostory a kotelnu číslo 6. Jak se bude potápět, voda se povalí přes horní okraje kupé, dál a dál, přelévá se! Může jet se čtyřmi zatopenými kupé, ne s pěti! Ať nyní uděláme cokoli, vlak půjde ke dnu." "No to jsme v pěkný prdeli", blesklo čarodějnici hlavou.
    Jak se tehdy z potápějícího vlaku čarodějnice dostala, zůstává i nadále nevyřešenou záhadou. Na veletrh se ale bohužel nedostavila. Na veletrhu se už psala prezence. „Nyní se přesvědčíme zda je přítomna čarodějnice“. "Čarodějnice se odstěhovala do Vodňan" hlásí její bývalá kolegyně pozdějí i soupeřka Kumarka Krákavá z Havířova. Dnes již jako bývalá čarodějnice, tam dnes působí jako kartářka a astroložka. THE END
    • vterinka

Re: W.I.T.C.H.

omg, dobřety *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • puspuspusinka

Ty seš mi nějakej spisovatel ... *15* Hey nechceš nám psát seriál??? *15* *15* *15* Každej večer jeden díl ... *15* *15* *15* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: W.I.T.C.H.

Já ti dám takou krákavou že se z toho ty víš co...:D :D :D Ať jsi nepůjčím tu kouzelnou pánev od mé bývalé kolegyně a nezajedu za tebou...:D :D Ale né... fakt je to skvělý...!! :D :D *1* *1* *1* A fakt by si mohl každý den psát jeden díl...:) :D
        • kvatro

Re: Re: Re: W.I.T.C.H.

Jste se zbláznily!? psát každej den jeden díl. *13* *13* *13* Vymyslete teď pro změnu něco vy! *3* Fakt, zkuste taky něco napsat. taky se chci válet pod stolem jako slečna Krákavá. *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: W.I.T.C.H.

Můj další díl bude o tom, jak čarodějnice pekla cukroví. *15* *15* *15* ale taky až na Vánoce *1*
          • vterinka

tak třeab já píšu, ale ne tak vtipné a ne tak krátké. Můj poslední příběh má 16 stránek ve wordu a ten před ním 11, takže to by nešlo. *1* *1*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: W.I.T.C.H.

aha tak to jo *1* to my školní časák nevedem .... ale s tím časem je to svatá pravda, ale když mě to popadne, tak to musím napsat a škola jde bokem! *15* *15* jinak na vánoční nádilku se těším *15* *15* *15* *15*
            • puspuspusinka

Já taky píšu pořád ... vymýšlím pro Eliáše z Kostek nějaké pohádky ... *15* Ale taky až o Vánocích *15*
            • sharpay1995

Tak jako já taaky píšu... pořád něco..., třeba sem byla i šérdedaktorkou školního časopisu...:D :D A napsala jsme již jednu "knížku", ale to bylo tak před 4 roky..:D :D :D Možná bych vymyslela i něco takového, ale teď nemám moc času... možná o Vánocích vám nadělím dáreček...:D :D
  • kvatro

W.I.T.C.H.

Čarodějka z Westwicku 2.díl – Čarodějnický expres

Čarodějnice se po chvíli odbelhá po berlích k blízkému vlakovému nádraží. "To je moje poslední záchrana jak se dostat na veletrh", mumlá si pro sebe. V jízdním řádu stojí černé na bílém že další vlak do Polska jede za hodinu z nástupiště 10 a půl. Po dvaceti minutách čekání se z rozhlasu ozve pronikavý mužský hlas. "Vážení cestující omluvte prosím zpoždění vlaku, vlak číslo 666 "Čarodějnický expres" bude opožděn. Důvodem zpoždění je ztráta lopatky na uhlí."
    Začíná se stmívat, sněží, mlha jako mlíko. Pouze na obzoru na konci stanice jsou vidět dva kužele červených světel. Jsou to světla odjezdových návěstidel, přípomínající oči ďábla. "Je chladná zimní noc. Avril Lavigne by ve své písni napsala: "It’s a damn cold night", Pod nohama mi křupe sníh a ruce mi mrznou.“ Čarodějnice už je zrmzlá jak preclík. "S obavami sleduji sílící sněžení; dnešní cesta asi nebude lehká". Po hodině…. po dvou hodinách…
    "Konečně jsem u černé siluety vlaku. Po úzkých schůdcích vstupuji do vagónu, který se na následujících několik hodin stane mým útočištěm.“ Parní lokomotiva v čele vlaku zdvihá sběrač k troleji. Prsk! Ocelové monstrum se dává do pohybu.
    Po pár minutách se ale čarodějnici zase něco nelíbí, otrávená jak jamajský šípy už klepe nedočkavostí tou svou pařátou na stolek v kupé.
    • puspuspusinka

Začínám se bát co se stane ... *15*
      • kladik

Re: Re: W.I.T.C.H.

sorry ale je mi líno to číst celé *1* *1*
        • kvatro

Re: Re: Re: W.I.T.C.H.

Tvoje chyba *15* *15*
          • sharpay1995

Souhlasím... tvoje chyba..!! :D :D
  • kvatro

W.I.T.C.H.

Následující příběh je smyšlený a nepředstavuje žádnou skutečnou osobu či událost.

Čarodějka z Westwicku 1.díl – Veletrh košťat

Zítra tomu bude přesně rok, co se udál tento vskutku strastiplný příběh. Onoho rána na hradě Helfenburku našla naše čarodějnice ve své hradní schránce pozvánku na veletrh českých výrobců košťat v Polsku. Veletrg czieszkich smetakoletu "Czech Brooms 2009". Čarodějnice uznala že své staré koště suší na půdě už pěknou řádku let, a tak se rozhodla že by potřebovala nové. Za pár dní, kdy se konal onen veletrh se čarodějnice vydala na cestu. K cestě použila své staré koště, protože se jí její kouzelná pánev, která by ji teleportovala přímo na veletrh jako na potvoru porouchala.
    Krátce po startu řve čarodějnice po celé obloze "Jacku já letím", hned na to, zachytily čarodějnici vojenské radary, narušila totiž vzdušný prostor. "Vizuální kontakt, střelba povolena, zamířit, pal!" Čarodějnické koště bylo sestřeleno párem stíhaček F-16 z nedaleké základny v Bechyni. A to už i koště s čarodějnicí letí střemhlav k zemi, vysunout podvozek, klapky. "Selhání koštěte!, selhání koštěte!" hlásí varovné červené kontrolky. Na poslední chvíli ještě stačila svoje koště ukočírovat do hromady hnoje. CRASH!, HARD LANDING! Smrad jako zájezd důchodců. "To se na to můžu vysrat", kleje čarodějnice. "No pořád lepší než padnout hubou na vidle", tiše konstatuje. Koště na dvě půlky, "ty jsou mi platný jako ponožka na dřevěnou nohu", zlobí se čarodějka.
    • puspuspusinka

Já mám teda DOST ... *15* *15* *15* No tak další ... *15*
  • puspuspusinka

Ty ty ty ty ...

Teda Michalee... tohle jakoo no já mám dost ... sme sice naštvaná jak newim coo, ale válím se tu jako Hanča pod stolem ... *15* *15* *15* Noo a Elis si tam taky hezky zakomplexoval... *15* *15* *15*
  • kladik

T- music

Nevím juestli jste to četli ale pokud ne tak http://www.t-music.cz/magazin/avril -lavigne-vyda-na-jare-ctvrte-album- goodbye-lullaby--3413/
    • sharpay1995

Re: T- music

Jj... to už mám přečtené..:)
  • kvatro

Treehouse of Horror

Následující příběh je smyšlený a nepředstavuje žádnou skutečnou osobu či událost.

Speciální čarodějnický díl
    Budu Vám vyprávět příběh který se odehrál již před stvokami let, je to hrůzostrašný příběh při kterém tuhne krev v žilách. Většina lidí si tento příběh již nepamatuje, nebo spíše nechce pamatovat. Píše se rok 1312,v neprostupných a temných lesích nedaleko jihočeských Vodňan, se na vysoké skále nad řekou Blanicí nachází hrad, strašidelný hrad s mnoha vysokými věžemi a hlubokým ve skále vytesaným příkopem, o kterém se místní neodváží ani mluvit, natož aby se tam někdo vypravil. Bydlí tam totiž čarodějnice, strašlivá to osoba s neomezenou mocí kterou má ale jen díky své kouzelné pánvi. Tento magický předmět vyrobený hrabětem Eliášem z Kostek v alchymistické laboratoři kdesi v Přelouči, disponuje neobyčejnou silou, umožňuje cestovat v čase, měnit podobu , případně přetáhnout cizí návštěvníky po kebuli. Již jako mladá navštěvovala gymnázium čar a kouzel v nedalekých Vodňanech. Z kterého ovšem byla vyloučena pro zásadní neznalost kouzelnických formulí a zaklínadel v cizích jazycích, zejména v Angličtině a Normálštině. Těsně poté začala v tomto království hrůzovláda. Z města vždy při každém třetím úplňku zmizel jeden obyvatel města. Každého čtvrtroku opouští jeden obyvatel brány našeho města v čarodějnickém voze, popisují místní. Jejím revírem jsou Vodňany, její tempo je vražedné. Dokonce i v sousedním království docházelo k podivným zmizením, tvrdí se že čarodejnice unesla i pár goril z místní ZOO. Všechny unesené pak uvěznila na svém hradě. Místní se shodli že ve Vodňanech už není bezpečno. Tato situace bohužel trvá dodnes.
    • vterinka

Re: Treehouse of Horror

Dobřety! xDDDDD Tak dobře už sem se dlouho nezasmála! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • Re: Re: Treehouse of Horror

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* boze taj tohle me dostalo
    • sharpay1995

Re: Treehouse of Horror

Néééééééééé....božééé ééé.... já nemůžu... válím se tu pod stolem a mamka se na mě dívá jak na debila... bože tak tohle je dokonalý... Vůbec to není o Míše...:D :D Héééj.... tohle je fakt naprosto skvělý...:D :D :D *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • kvatro

Re: Re: Treehouse of Horror

*15* *15* *15* Hančo, když ses z tohohle válela pod stolem. Co budeš teprv dělat z toho co sem dopsal teď. Tentokrát je to dvakrát delší a o dost zábavnější, sám sem měl co dělat abych se taky neválel po zemi. *15* *15* *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Treehouse of Horror

tak to už se těším... jen doufám že to bude zaase o... o té, o které to samazdřejmě teďka nebylo...:D :D :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Treehouse of Horror

Hančo ... pitomá zase nejsem ... *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Treehouse of Horror

Fakt... ehm... no jistě..! :D :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Treehouse of Horror

Za pár minut to tu máte, má to tři díly. Celkem to má 666 slov *15*. Si nějaká škodolibá, že chceš aby to bylo zase o té, o které to dosud nebylo. Neboj! nevynechal sem tam ani tebe *15* Chtěl sem vám to nechat na Vánoce, ale když už to chcete teď. *14*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Treehouse of Horror

A máte too ... *1* Aspoň že nejsme jediná ... *1*
        • vterinka

Re: Re: Re: Treehouse of Horror

a jééje *1* *1* *1* *1*
  • acdz24

foka

Hej, na tom novým obrázku ve fotkách není Avril!!!

http://a-lavigne.blog.c z/1012/what-the-hell-single-cover-i s-fake
    • kvatro

Re: foka