-
...
Protože já sem blbá a ty si ta blbější ... protože já sem ve skutečnosti blbější a tak chci být jednou blbá a ty budeš prostě ta blbější ... noo ... *15* *15* *15*
Nech mě taky pipadat si chvíli jen blbá ... ať nejsem pořád ta blbější já ... *15* *15* *15* -
-
Re: ...
Já myslím že jste spíš Harry a Marve ze Sám doma. -
-
Re: Re: ...
Tak jo chci bejt Marve... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
na to zapomen!!!! ja su marve! ten je lepsi!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Ne já sem Marve... *15* *15* *15*
To je ironie ... nejdřív se tu dohadujeme o tom že ani jedna nechce bejt blbější a teď chceme bejt obě nejblbější ... twee já mám dost *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*15* *15* my sme naky jeti dneska:D:D
-
-
toje fakt ale byl zabavnejsi
-
-
Re: Re: Re: ...
No jasně Marve, ten kterýmu přilítla žehlička na hubu. *15* -
-
Míšo !!! Hej! Teď budu počítat do deseti a ty odsud hezky rychle vypadneš, ty jeden zbabělej, drzej skunku! Koukej mazat, než z tebe udělám cedník! Jeden, dva, deset!” *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ja tu dneska fakt chcipnu tak pokud nebudu dlouho odepisovat tak nic
-
-
-
-
harry du do baraku! aaaaaaaa jo klasika *15*
-
-
Re: ...
*15* *15* *15* *15* *15* ja ty tvoje teorie nechapu:DD:D -
-
To asi nikdo se neboj .. *15* *15* *15*
A vidíš proto seš ta blbější protože enchápeš teorie blbý .. *15* *15*
-
-
-
..
Tak to můžu bejt v klidu ... *15* *15* Já mozek nevedu takžee... jakoo v pohodě ... *15* *15* *15* -
dotas
lidi mam mam dotas myslite si ze sem vazne tak blba? ale pro mou obhajobu umim slozit rubikovu kostku a dokazu vylustit sodoku ale nesmi byt moc tesky *15* -
-
Re: dotas
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: dotas
fajn beru to jako souhlas *15* -
-
Re: Re: Re: dotas
Ber to jako co chceš ... já momentálně nedokážu normálně myslet ... chcípu tu smíchy ... totálně. ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: dotas
tak jo me to taky posledni dobou nemyslim pripadam si jak ten blbec z blby a blbejsi *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dotas
michale diky ale me to rika cela trida tak uz si to zacinam myslet -
hey proc sem ja ta blbejsi? ja su chytrejsi vim kolik je 1+1 -
nene nejsi blbá, Elis, jsi fajn holka. To myslím vážně. -
Tak to sme dvě já sem ten blbec a ty ten blbější ... *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
tss
Seš sprostej... jako kdo je tu u tebe slepice... já ti dám takovou slepici to budeš čučet ... *15* *15* *15* *15* Abych nepřijela k tobě a nedala do huby tobě ... *15* *15* i s Hančou a Elis ... *15* *15* -
-
Re: tss
No tak ten hrob to máš rezervé u mě ... *15* *15* *15*
A ta rakev noo tu ti tu nědko jistě rád stluče do hromady ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: tss
Já mám zase pro Míšu už plány na pyramidu. Někde na sibiři. To bude její hrobka. Ashley Tisdale jí poskytne nástěnné malby. A Avril bue zpívat při pohřbu. -
-
Re: Re: Re: tss
Jééé to bude krásaa.. *15* *15* *15* *15* *15*
A zaplatíš mi to taky ty že ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: tss
nejses na ni trosku hodnej? jako na muj pohreb prosim pozvete Evanka Iana jo? dekuju *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tss
teda vy jste milí fakt! *1* *1* *1* Míšo st. ty dneska perlíš. *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: tss
Zapomněl sem dodat že v kryptě kde bude pochovaná, budou třímetrový pavouci. Který ji vysajou mozek. Ovšem pokud ho najdou. *15*
-
-
-
-
Re: Re: tss
no ja umim davat necekany facky! sfackovala sem Buffy si vyskakovala svina jedna mala bez zuba! a ja chcu na vysehrad prosim
-
-
-
Teda...
Teda lidi ... ještě že sedím i s počítačem pevně na zemi, jinak bych to asi nepřežila co to tu jee??
Jako řeknu Vám já myslela že mě trefí šlak z těch vašich kometů tady ... *15* *15* *15* *15*
Já mám dooost ... jako tohle je i na mě mooc ... tohle já stěží vydejchám ... *15* *15* *15* *15*
Joo a já dám Telefonistce do držky na obě strany???
To si věříš ... nejdřív bych se musela trefit ... a to je u mě v háji ... já a trefit see ... NIKDY ... *15* *15* *15*
Hanča uhne a já se leda tak trefím do někoho z vás ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Teda...
kdyby si prifrcela driv mohla ses zapojit:D ale vypada to ze to tu nak vymrelo *9* *15* -
-
Re: Re: Teda...
Míša se sem nemohla zapojit, protože už byla zapojená jinde. V zásuvce jako Vánoční stromeček. -
-
Re: Re: Re: Teda...
Já přídu a schcípu, něco napíšu a už chcípu zas ... twee ... *15* *15* *15*
A hromadnou bouračku bych udělala leda tak se selpicema na dvorku ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Teda...
Tak to by potom byla srážka slepice se slepicema. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Teda...
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* lidi sezente mi rakev a hrob na vysehrade a chcipam
-
-
-
-
No ty seš vtipná .... byla jsem 130 km dalekoo bruslit ... jak asi ... na bruslích cooo ... *15* *15* *15* -
-
měla sis vzít notas *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Teda...
ale to by bylo dost nebezpečné, bo bys dostala výtlem přímo na kluzišti, sjela bys to po prdeli a udělala hrumadnou bouračku. *15* *15*
-
-
tak jako nemas jezdit tak daleko staci kdyz vylejes na dvore vodu a mas kluziste *4*
-
-
-
Re: Teda...
Hey a to už ste jako skončily???? *7* *15*
Nejdřív takový témata tady a teďka jentak konec?? *15* *15* *15*
Vy ste zlý ... *9* *9* -
-
Tu chvilku nejsem, a už se tu po mně shání. *15* -
-
Kdo říkal že zrovna po tobě??? *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
Héj...:D
Héééj...:D Končíme děcka... já už to nedávám... nemůžu ani dýchat jak se nemůžu přestat smát..: D:D -
-
Re: Héj...:D
Jak končíme děcka?? Máš to tady snad ošéfovaný, nebo co? *15*
Elis už je z toho v posledním tažení. Tak bych pro Vás za chvíli nesháněl věneček s nápisem "vzpomínáme" *15* -
-
Re: Re: Héj...:D
no se neboj me se jen tak nezbavis:D:P
-
-
Re: Héj...:D
tak to anji nahodou jako takle sem se nezuasmala uz cely 2 dny!
-
-
?
Mišaku dotas uz si vyjel? ja jen jestli nemam zdrhnout za hory za doly me zlate pacesy? jo a jeste jedem mas FB? *15* -
-
Re: ?
Neptej se ho jestli má FB...! :D -
-
Re: Re: ?
to jako proc? stejne neodpovi -
-
Re: Re: Re: ?
Proč? Míšo... prosím, napiš jí to samé co si napsal mě, když jsem se tě na to ptala..:) -
-
Re: Re: Re: Re: ?
miso rikej prosim smutne koukam -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
*15* *15* *15* -
*15* *15* *15* *15* to sem trosku nepobrala ale neva -
Tak sem ti to hodil do schránky u tvý perníkový chalkoupky. *15*
-
-
-
-
-
-
WTH
už jen pár hodin a Av - největší hvězda, bohyně a poproková princezna se zas vrátí na vrchol :D *1* .....NATEŠENOOOOOST :D <3 *14* -
-
Re: WTH
nevite kde bylo to odpocitavadlo si ho tu pustim a budu u toho sedet celou noc! teda dokud neusnu *15* -
-
Re: Re: WTH
Tady je to odpočítávadlo: :D
http://www.odpocitej.cz/odpoc itej.php?a=What-The-Hell-2011&id=12 487
http://www.odpocitej.cz/odpo citej.php?a=Goodbye-Lullaby-2011&id =11892 -
-
Re: Re: Re: WTH
jo uz sem je nasla a diky michale zes je sem dal jeste jednou *4* -
-
Re: Re: Re: Re: WTH
Kdo hledá, najde. *1*
Elis, ty na ty výtlemy jednou dojedeš! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WTH
to jo a jen a jen kvuli tobe! *15*
-
-
-
-
Re: Re: WTH
Někdo tady dával odkaz... zkus projet starší příspěvky a možná to najdeš..:)
-
-
-
:\
No... tak je to pravda... jak už psal Michal tak v březnu kromě Av vydává desku i Lady GaGa(i Britney ale ta Av ani neohrozí) a kromě toho pilotní singl jde "ven" chvíly po WTH...:\ Bude to krutý no... tak co si o tom myslíte... jak tenhle "boj" dopadne? -
-
Re: :\
do prdele!!!!!!!!! krava Gaga si nemohla vybrat treba prosinec 2012? jako mrcha jedna divna! a Britney ta by nemohla ohrozit ani novy CD Evy a Šaška natos Avril! takze lidi nesbyva nes se modlit aby si se vsem libilo Avrilino CD vic nez Gagy -
-
Re: Re: :\
No... myslím že modlení v tuhle chvíly moc nepomůže... nechcu být pesimista nebo tak... ale přiznejme si prostě že Gaga je momentálně číslo 1..., ale Avril má zase více těch opravdových fanoušků... tak uvidíme...:\ -
-
Re: Re: Re: :\
no tak je to v pytli, ale myslím, že Avril je dobrá konkurence a že aspon trochu by se ji mohla vyrovnat, snad .. pevně tomu věřím! -
-
Re: Re: Re: Re: :\
Ona to smazala, jo? Tak to zase jedeme směr Přelouč. Zpřelámeme jí tam kostix. A vememe s sebou Pražmo, Elis jednu vražmo. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :\
*15* *15* dik za radu ale nemusim to 100% potvrdit ze mam iq jabka:D -
co není může být, stačí koupit barvu na vlasy a máš to *15* *15* *15* -
jn ja mela byt blondyna tohle neni mozny! -
Elis, hlavní je, že ti to došlo *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
*15* *15* *15* trosku delsi dobu mi trvalo nez mi to doslo -
Jo no, jsi silná konkurence LG! *15* *15* *15* *15* -
miso nech toho jako uz ses fakt nechutnej. *15* -
Taková dodatečná štedrovečerní večeře. Se tam u Vás cpete akorát perníkama, tak budeš mít aspoň změnu. -
twl ty ses nechutnej! -
hej to už je moc toto!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Až přijedeme. Pokud budeš mít u zadku pytel hnědých koblih, tak ti nic neuděláme. Jenom je budeš muset sníst. -
*15* *15* *15* *15* *15* *15* twl ja uz nemuzu!!!!!!!tohle je moc. jo a mam se bat? moc bat? -
:D :D
-
-
Ale, brambory jsou v pytli. Gaga si totiž myslí že má nejlepší písničky, nejlepší klipy, prostě že celkově je ona sama nejlepší. Avril Lochnesce.. Pardon, chtěl sem říct Lady Gaga ukáže dveře. A kdyby náhodou ne, tak ji aspoň spadne hřebínek. *13* *8* *16* -
-
hej to mi nedělejte!!! Já tu z vás brečím smíchy!!! Ted mš kvůli vám štípou oči!!! *15* *15* *15* *15* Take výtlemy!! *15* *15* *15* -
ja nevim ja sem dneska naka zblbla -
Ty seš ale kokos..:D Proč si to mazala?? :D :D -
A Michale..:D já neřekla že jí mám ráda, ale je to prostě přesně tak jak tady řekla vterinka... poslouchat se dá, ale dívat se na ni se nedá...:D :D -
fajn ja to smazala spokojena? *15* -
Dostlala takový výtlem, že to hned musela dát na Facebook..! :D :D :D -
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* twl mišo tohle mi nedelej! ja tu dostala takovej vytlem ze mi zaskocila susenka -
To je telefonní ústředna?
Ano, ano. U telefonu Hanuš Koomar de Rádio.
Jedeme tam na Vás. Vzali jsme s sebou Čarodějnici z Kdyby byl Bavorov co jsou Vodňany, ta ti dá přes držku na obě strany.
Nebo tě tam promění v kojota než by si řekla švec. -
jo tak ty masovy hadry byli nejhorsi ja sem vegetarian a uz jen z pohledu na maso je mi zle a kdyz sem vydela v InTouch fotku kde to mela na sobe uz sem sla obymat misu. a vysvetleni pro míšu myslim hajzl *15* -
fakt? no vidíš, já na něj nekoukám vůbec *15* *15* *15* *15* já viděla Just dance, Poker face a Paparazzi ... ale jak přišla na ty ceny MTV to myslím bylo, v mase, tak z toho mi je zle do ted! a to sem ji ani neviděla, lae Mareš mi stačil a ta představa ...... Hani tak s LG to máme podobné, ne že bych je měla ža tak ráda, lae jednu dobu jsem pár oblíbených měla a říkám: "Lady Gaga se dá poslouchat, ale nedá se na ni koukat" ... a Avril, tak to je jasná srdcovka! Jak písněma, tak stylem oblečení a prostě vším! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
michale ja se pridam jedem ji rozbit radio! -
Telefonistka má ráda Lady Gaga... *16*
Si asi uděláme výlet do Havířova. *9* -
Ty její klipy taky nemusím, ale přiznávám(nebijte mě prosím *1* ) že její písničky-některé- mám dost ráda..., ale Avril to prostě není... Avril to je srdcová zaležitost... Avril je prostě někdo, kdo má (a to si myslím, že je opravdu jedna z mála zpěvaček)více těch opravdových skalních fanoušků než těch co si ji oblíbí třeba jenom na měsíc(ikdyž to nechápu, když jednou Av poznáš už nikdy ji nemůžeš opustit)... :D :D :D :D :D -
vis proc mi je jen trochu blbe? protoze ja na celej nikdy nekoukala me stacilo kdyz sem vydela ty rakve v Bad romance a vypla to a pritom to je docela dobra pisnicka a ona k tomu natoci takovej desnej klip pip jedna!" -
tolik lásky najednou *1* *1* *1* ale já ji taky nemám ráda, její styl oblečení nesnáším! Nevím, co si o sobě myslí! Ostuda jedna! .. Pokud ti je z jejich klipů jen trochu blbě, tak to seš na tom ještě dobře, já mám u sebe kýbyl! -
vzdit je Gaga trapna jak snehulak v lete! nmosi priserny hadry ktery vypadaj jak kdyby je slohla martanum a u tech jejich klipu mi je nekdy fakt trochu blbe
-
-
-
Re: Re: Re: :\
Myslím, že je duležitější když má zpěvačka víc tech skalních fanoušků (viz. my :D) než těch, který kromě ní poslouchaj ještě padesát jiných a nebo tech, kteří se do ní zblázní na měsíc a pak je to zas pustí....ale fakt mi Gaga štve *10* *10* *10* *16* *16* *16* *8* *8* *8* -
-
Přesně tak! To už sem říkala i holkám od Kikeho, myslím, že Avril má spoustu opravdových fanoušků, kteří ji nikdy nezavrhnou a budou ji podporovat! Už se na to CD fakt těším a hlavně, až ho budu držet v ruce! *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
-
Ty seš pakoň *15* *15* *15* *15* Já sem napsala, že se na to CD moc těším a že se těším, až ho čili to cd budu držet v ruce xDDDDDDDDDDD *15* *15* -
O těch opravdocých fanoušcích, to je svatá pravda.
Ale to poslední jsem přeslech. Komu budeš držet v ruce? *8*
-
-
-
-
-
-
2
Děcka..:D Už jenom necelé 2 dny..! :D :D *14* *14* -
-
Re: 2
Taky se tak těšíš? *14* *14* *14* *3* -
-
Re: Re: 2
jako ja tu tou nedockavosti nemuzu ani poradne spat! -
-
Re: Re: Re: 2
Né.... vůbec se netěším... víš... jenom nějaká nová písnička od nějaký Avril, kterou ani moc neznám... prosimtě na co bych se asi tak měla těšit? :D -
-
Re: Re: Re: Re: 2
no já si taky říkám *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Nikdy sem ani o žádné Avril neslyšela, ty jo? *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 2
No že jo Hani? *15* *15* *15* *15* Mluví na půl huby a člověk, aby četl mezi řádky *15* *15* *15* *15* -
jo aha tak to je ta...:D No tak to ste měli rovnou říct že to je TA NEJLEPŠÍ, to už vím kterou myslíte..:D :D :D -
to vis ja byla v minulem zivote Einstejn *15* :P a reknu vam tohle je nejlepsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
no ty ji snad znáš? Tak nám o ní něco pověz, my jsme menší neznalci. *15* *15* *15* *15* -
twl ja tu mam jako slusny vytlemy z vas *15* -
Vůbec nevim o čem tady mluvíte. Kdo je to vlastně ta Avril Lavigneová? *15*
-
-
-
-
-