Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

Wow... zamilovala sem se do hraní na piano...♥

http://www.youtube.com/user/Iwillbo t#g/u

Ten kluk hraje neuvěřitelně(aspoň pro mě, jakošto člověka, který zahraje na piono sotva dvě písně...xDD)
    PS:Má tam i 4 písně od Avrilky...xDDD
    • xkostex

Re: Wow... zamilovala sem se do hraní na piano...♥

wow hraje fakt skvele. hanco ja nezahraju ani skakal pes *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Wow... zamilovala sem se do hraní na piano...♥

Já zahraju Beskyde, Beskyde heč...xDDDD
        • xkostex

Re: Re: Re: Wow... zamilovala sem se do hraní na piano...♥

dobre ty *15* ja zas umim zahrat na kytaru divku s perlama ve vlasech nebo kde je ma a trochu i titanik:-p *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Wow... zamilovala sem se do hraní na piano...♥

dobřééé....já si v létě budu asi kupovat kytaru a prní co se chystám učit budou nějakíé ty songy od .....KOHO? No to si snad domyslíš vzhledem k tomu na jaké sme dizkuzi...xDDD
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Wow... zamilovala sem se do hraní na piano...♥

Jo ták...xDDD
            • xkostex

ttj ale ta jeji kytara teda jeji segry se uz vic znicit ned *15*
            • sharpay1995

No to mě taky kamarád nabízel že mi půjčí kytaru, ale to já rači ne, bo se bojím že bych mu ji zničila chudáčkovi mojemu...xDDD
            • Re: Re: Re: Re: Re: Wow... zamilovala sem se do hraní na piano...♥

no ja si ji chci taky koupit ale nevim kde vemu prachy *9* ja si kytaru obcas pucim od kamosky tak se vzdicky neco naucim *15*
  • puspuspusinka

Rekapitulace !!!

Elis - Zapni mozek !!!

Hančo - Přestaň být na moju Elis zlá ona nemůže za to že je nechápavá !!! (máme to v rodině a Elis holt dopadla nejhůř *1* )

Ostatní - PIŠTE UŽ KURWA NEBO TU CHCÍPNU NUDOU !!! *14* *14* *8* *16*

*1* *1* Tot vše dobrou noc *1* *1*
    • xkostex

Re: Rekapitulace !!!

kdyby misa porad nechlastala a nelibala se s flaskou vodky tak sem nemusela byt tak blba! *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Rekapitulace !!!

¨nic si z toho nedělej, mi už to tu nějak přežijeme ... *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Rekapitulace !!!

no super no ale ty ses taky po mise takze ses taky trochu nechapava
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Rekapitulace !!!

Oh...Maria gott....xDDDD
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Rekapitulace !!!

Copak, nechceš nám naznačit že tamto to s Elis ty netento? (mluvím šifrovaně, aby to Elis nepochopila a netrápila se !!!) *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Rekapitulace !!!

tak to priste reknete rovnou ja mam dlouhy vedeni a jeste k tomu nechapavost
            • sharpay1995

Ale noták...xDDD Už se tím netrap... zapomeň na to...xDDD
            • xkostex

jak si z toho nemam nic delat kdyz nevim o co go?
            • sharpay1995

Nechci nic naznačovat a už vůbec né že Já s Elis tamto to netento....:D :D :D :D :D :D
              Elis: nedělej si nic s toho že to nechápeš... xDDD
            • xkostex

twl jeste ty me trap mluvte verzi pro mentalne zaostale to snad pochopim
  • puspuspusinka

nezdá se vám že sme měly už vyrazit do RCA? xD

Jako nic proti ale nezdá se vám, že sme dneska měli bejt v Americe a podívat se do RCA a trošku si tam všecko pohladit a taky jít na důležitou přednášku? *14* *1* *1* *8*
    • sharpay1995

Re: nezdá se vám že sme měly už vyrazit do RCA? xD

no.... souhlasím stím že by sme tam měli zajet, ale kdy...to už bážně netuším...xDDD
      • puspuspusinka

Re: Re: nezdá se vám že sme měly už vyrazit do RCA? xD

hančo ty rači nejezdi myslím že potřebuješ do školy ... copak tě neučily že vážně se píše s V a ne s B ??? *7* *1* OMG kampak že to chodíš? *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: nezdá se vám že sme měly už vyrazit do RCA? xD

bóže..... překlep, ale to někdo kdo půlhodiny hledá jedno písmenko na klávesnici nemůže pochopit...xDDD No jo...hold uděl těch co uměj rychle psát...xDDDDD
        • xkostex

Re: Re: Re: nezdá se vám že sme měly už vyrazit do RCA? xD

jedem jim nakopat prdel *15*
    • xkostex

Re: nezdá se vám že sme měly už vyrazit do RCA? xD

no to nevim ja sem trosku mimo a nepamatuju si to ale mozna jo
  • lilinka007

OO??

AHoJKY jA tadY nebYLa 2 dnY a tadY uz jsou 3 stranY diskuzi!!!!!!!!to je fakt hustÝÝÝ jaK rikÁÁÁ SééGRa *1*
  • sharpay1995

zlatý Otto....

Až 7. ale v tý druhý kategorii- šok roku či tak nějak- uje 4. ...
  • dianna114

Zkuste seřadit smajlík od nejoblíbenějšího po nejhorší *1*
    1. *16*
    2. *15*
    3. *13*
    4. *8*
    5. *14*
    6. *3*
    7. *1*
    8. *5*
    9. *5*
    10. *14*
    11. *1*
    12. *7*
    13. *3*
    14. *5*
    15. *9*
    16. *5*
    17. *4*
    18. *9*
    19. *9*
    20. *8*
    21. *9*
    • Re: Top

Ty se asi hodně nudíš, co? *1*
  • dianna114
    Jak se vám líbí nový klip Avril - Alice? *7*
    • sharpay1995

Re:

Nový už moc není...tak ale...líbí se mi mooooc...xDDD
  • puspuspusinka

Sem vrácená, zdravá a znásilněná !!! xDD

Ahojky, jako jako jako tak teda já se asi zadusím !!! ... atentát ... normálně nic jinýho než ... atentát ... a pořádnej tak kdy vyrážíme ... ??? *1* *1* *1*
    • sharpay1995

Re: Sem vrácená, zdravá a znásilněná !!! xDD

Jen ktomu titulku, Míšo... znásilněná????xDDDD
      • puspuspusinka

Re: Re: Sem vrácená, zdravá a znásilněná !!! xDD

To víš Elis to tvoje koště (teďka nwm jestli kvalitně nekvalitní a nebo nekvalitně kvalitní, ale to je fuk) se mi furt nějak rouchalo tak mi to trvalo trochu dýl mno ... *1* *1* *1*

A Hančo, znásilnéná sem, sluníčkem !!! *1* Ale nesnaž se to rači ani pochopit *1* *1* *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Sem vrácená, zdravá a znásilněná !!! xDD

Nebudu to komentovat...zvlášť po naší poslední dizkuzi s Elis nechápavou...xDDD
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Sem vrácená, zdravá a znásilněná !!! xDD

*15* *15* *15* *15* *15* jako miso je to kvalitne nekvalitni cinska prace *15* a hanco ja za to nemuzu ze to rikas tak ze to nechapu
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Sem vrácená, zdravá a znásilněná !!! xDD

co sme zas udaly?
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Sem vrácená, zdravá a znásilněná !!! xDD

Vážně už toho nechme...xDDD
    • xkostex

Re: Sem vrácená, zdravá a znásilněná !!! xDD

twl vyveste prapory misa se nam vratila! no konecne twl tobe to trvalo! *15*
  • bambusanka

PEREZ HILTON

Takže... mezi celebrity,které mi vadí,rozhodně patří Madonna, Prais Hilton a Britney Spears. Ale na první místo se teď rozhodně dostala PEREZ HILTON!Přečtěte si tenhle článke a možná budete mít stejnej názor.

Z blogu Pereze Hiltona:
    "Bravo!
    Asi jsi si vybrala!
    Sin City bylo domovem pro Avril tenhle víkend společně s jejím novým mužským otrokem, Brody Jennerem. Říkáme mu tak, protože kdo bude sakra trávit čas s Avril ze své svobodné vůle?!
    Mimochodem, oba si se zasvědcenýma užívali párty ve Vegas v neděli v Bank nightclubu v Bellagiu, odráželi Jägermeisterovi výstřely s olympijským snowboardistou Shaunem Whitem a popadávali mikrofon, aby si zazpívali karaoke. Myslím, že to nebylo tenhle druh místa.
    Prima parta!
    Ale tam, kde ztrácíme náš oběd, je zpráva, že v průběhu noci uchopila Avril mikrofon a zakřičela do světa: "Miluji tě, Brody!"
    Pro jeho zájem doufáme, že Jager mluvil!"

A tady je krátký článek o Av a o Brodym. Moc jim to přeju *14*

Kanadská rebelka Avril Lavigne a její nový kluk Brody Jenner si pořídili totožná tetování. Oba si pořídili obrázek blesku, aby tak demonstrovali svou lásku.
    Avril Lavigne se nechala tetovat na předloktí. Její přítel, televizní hvězda Brody Jenner, má malý blesk za uchem. Oba se prý v tetovacím salonu neustále drželi za ruce, nespustili se z očí a líbali se schovaní v koutku.
    Brody už dokonce blonďatou star představil svým rodičům. To všechno hlavně proto, aby Avril ukázal, že to s ní myslí vážně.
    Avril Lavigne se v říjnu rozváděla se svým manželem Deryckem Whibleym z kapely Sum 41. Se svým novým miláčkem je od února.

*14*
    • Re: PEREZ HILTON

Mno to teda Parisa je kráva to už wím hodně dlouho a Madonna též, ale Britney se jako nezlob jo, ale tu ráda mám !!!
      Ale jako tohle si posrala píča jedna blondatá s růžovým zkurveným mozkem, sorry asi sem v tý Paříži trošičku zprostla !!! *14* *1* *16*
      • Re: Re: PEREZ HILTON

Promiňte nechtěla sem bejt na Madonnu taková, to patřilo Parisině !!! Madonna není kráva dost toho dosáhla a dokázala, ale osobně ji ráda moc nemám !!! *14*
        • dianna114

Re: Re: Re: PEREZ HILTON

no..... už jsem se lekla *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: PEREZ HILTON

*14* Jonoo, já sem byla na tu růžovou píču tak nasraná, že mi tam omylem vjela i Madonnka, ale jak říkám obdivuju jí proto co dokázala, ale ráda ji moc nemám *14*
            Ale tak to je můj názor *14*
            Ale má hezký písničky (nějaký) *14*
    • sharpay1995

Re: PEREZ HILTON

No tak ta věta: kdo bude sakra trávit čas s Avril ze své svobodné vůle?! - no tak to je teda sprostý...já už nemám ani sílu komentovat tyhle debility...
    • dianna114

Co ti vadí na Madonně a Britney Spears? Jestli se teda můžu zeptat.
      • jana291995

Re: Re: PEREZ HILTON

No abych řekla pravdu,tak na Britney mi vadí to,že na svých koncertech,za který dají lidí třeba i tisíce korun,zpívá na PLAYBACK,a tím jasně dává najevo,že ji jsou fanoušci ukradení,a svůj krásný hlásek nemá cenu si vyřvávat pro cizí lidi!!!Proti Madonně už skoro nic nemám,ta aspon na živo zpívat umí!!!
        • dianna114

Nemyslím si, že playback používá proto, že jí na fanoušcích nezáleží a nechce si vyřvávat hlas, ale spíš proto, že už má(asi kouřením) dost zničený hlas a počítá asi s tím, že ta skvělá show, kterou lidem předvádí, jaksi 'vyrovná' to, že nezpívá naživo. A asi i proto, že počítá s tím, že se její koncerty vyprodají, i když nebude live zpívat. Možná kdyby jí přestali na ty koncerty lidi chodit, tak by si uvědomila, že něco dělá špatně. *8* *8* A to ,že ti už Madonna moc nevadí, je fajn. *4*
        • sharpay1995

No asi tak nějak..., ale nechme tohohle tématu, nebo to tu dopadne zase jako minule...na to si myslím dobře pamatujete, ne??
    • bambusanka

promintě chybu,místo toho dostala tam má být DOSTAL *1*
      • angel15

Re: Re: PEREZ HILTON

no jen at to moc nepřeháněj:)....přece jen se znak krátce a dělaj z toho,že sou zamilovany až po uši...ja si myslim,že dva lid se musej poznavat dlouho a tak než mužou řict milujutě:)....ale přeju ji to;)
        • sharpay1995

No zrovna od tebe to musí potěšit... přecejenom ti Avrilku přebral že...:)
  • Další inteligentí článek

Je to podobný článek,který sem už sem dávala

Situace je taková, že album je hotové a datum
    vydání onoho průvodního singlu bylo stanoveno na tento duben. Měsíc se však přehoupl do své druhé poloviny a vypadá to, že si budeme muset ještě další měsíc počkat. A důvod? Oficiální žádný. Z interních kruhů RCA ovšem prosákla informace
    , že vydavatelství po poslechu desky nabylo silného pocitu, že její obsah není pro rádia stravitelný, a tudíž začalo na poslední chvíli jednat s Lavigne, co by byla ochotna změnit. Převedeno do cifer zněla nabídka údajně tak, že za 20 milionů amerických dolarů prohodí dvě písničky s jinými, které se zdájí vydavateli konzumně přijatelnější - to však zpěvačka odmítla.
    Dodatek tvrdí, že vydání pilotního singlu z desky se přesune pravděpodobně až na konec května, pokud se tedy RCA nerozhodne od alba úplně upustit a vyškrtnout Avril Lavigne ze svých řad.
    Jméno alba dosud nebylo zveřejněno, ale mimo tento incident nebrání nic tomu, aby se deska dostala v červnu na pulty obchodů. Se skládáním čtvrté studiovky Avril pomáhali její stálí sekundanti producent a muzikant Butch Walker, dobrý kamarád a její bývalý kytarista Evan Taubenfeld a frontman kapely Sum 41, ex-manžel Deryck Whibley.

Já už fakt nevím,co na to řikat
    • sharpay1995

Re: Další inteligentí článek

No já teda vím co na to říct...Avril by měla hned od těch RCA vypadnout... Album by už bylo dávno vydaný kdyby ti blbci pořád neviděli jenom prachy... Já...už vážně... hlavně prosimvás nebuďte naštvaní na Avril...ona za to nemůže, ona jen nechce dělat hudbu pro prachy, ale chce jí dělat pro své fans...
      • bambusanka

Re: Re: Další inteligentí článek

Jo přesně,Av z toho vynechte *1* Spíš bysme měli udělat atentát na RCA *8* *16* *10* *5*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Další inteligentí článek

Tak tak...myslím že máme další opičky na pohlazení...xDDD
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Další inteligentí článek

super dem hladit
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Další inteligentí článek

opět si to vystihl skvěle...xDD
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: Další inteligentí článek

no co na to říct:)....by mě zajimalo ,ktera zpěvačka nebo zpěvak by si nechal do toho kecat a ještě měnit songy heh:)...vite na co se těšim,že až to album teda vyjde a fanoušci to rychle vyprodaj no prostě bude uspěšny,tak bejt Avril,tak du za těma hlavama nahoře RCA a řeknu jim to čumite debilove co:D a zkončil bych u nich:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit