Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bambusanka

fuj ty titulky furt..

našla jsem ještě jeden článek k tý RCA,je to skoro stejný,ale je tam ještě pár info navíc,jo a na tom začátku pát vět chybí ale ty sem dávat nebudu,ptž je to to samý.

"RCA Records nabídl Avril 20 milionů dolarů za to, že Avril změní 2 skladby na albu s ostatními, které by byly pro rádia příznivější. Zpěvačka to však odmítla." Za to má nahrávací společnost na Avril, která si více jak polovinu songů napsala, velké požadavky. Vnitřní zdroje odhadují, že to bude odloženo do konce května z důvodu komplikací. Pokud se neprodá více než dva miliony kopií prvního nového singlu, a pokud by byla deska propadák, které by se neprodalo více jak 200 000 kusů, pak jí RCA nevydá už žádný song. Dokonce prý uvažují o tom, že s ní zkončí pracovní poměr, a pokud se neprodá v podobu více než půl milionu kusů ve 3 měsících, pak jí už nevydají žádný song. Věřím, že my fanoušci se dokážeme za Avril postavit a v její hudbě dokážeme bojovat!

Pak takový mini článeček:
    Oblíbený fotograf Avril, Mark Liddel, potvrdil, že to byl on, kdo dělal fotografie, které půjdou na obálku prvního singlu a čtvrtého alba Avril. Zasedání proběhlo před několika měsíci, ale nyní jsou už fotky na světě.

Ta RCA to je vážně zázrak z nebe twlee

*16*
    • terineczqa

Re: fuj ty titulky furt..

tak a dost mam nervy o nekde pul metru nade mbnou a to neni dobry uz jenom z toho duvodu zhe hanicka je sde mnou ve skole ...to to to to je neskutecny to sou takovi ko**** zhe to az pekny ja ja ja ja tam pudu a normalne jim rozbiju hubu bo toto neni normalni jako ja snad vybuchnu ....hej deme na opice .............nebo tam du sama a je mi jedno jestli prezijuuuuuuuuuuuuuu *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *8* *8* *8*
    • xkostex

Re: fuj ty titulky furt..

no tak jako to fakt prehanej kokoti *16*
      • sharpay1995

Re: Re: fuj ty titulky furt..

Ani si nedokážete přestavit jak sem rozzuřená....Al ne druhou stranu sem váhava jestli si CD koupím nebu jenom stáhnu, ale teď sem se rozhodla že si ho určitě koupím!!!
        • xkostex

Re: Re: Re: fuj ty titulky furt..

ja si ho taky koupim drive sem si cedka stahovala ale prece ji musime pomoct ne
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: fuj ty titulky furt..

jo no! musíme jí pomoct, protože jestli to neuděláme my, coby fanoušci, tak nikdo. *9* *9* *3*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: fuj ty titulky furt..

Lípe bych to nevystihla....myslím že po 20 milionech dolarů(což je pro představu cca 540 milionů korun což se mi teda nějak nezdá, že by dali tolik, spíš když už tak 20 milionů Kč.no ale nwm)by skočil za přepsání dvou songů snad úplně každý, kromě Avril, ta je prostě jedinečná a hudbu dělá za sebe pro své fans a né pro nějakou společnost za prachy...!
            • angel15

ahojte...no ja si myslim,že fanoušci čekali dost dlouho na nove CD a tim padem je vice pravděpodobnější,že si ho koupěj všichni.....a tak nechápu postoj od ty spolešnosti....a i kdyby se na ni vykašlali,tak avril ma už takovou popularitu,že po ni skoči jina společnost:)...a to že odmitla ty prachy za ty songy změněny..je jen dobře alspon ukazala,že za prachy neudělá cokoli,že si stoji za svym a věřisi a proto ji mam rad:)
            • sharpay1995

Přesně...za nás za fanoušky to nikdo neudělá...xDDD
  • puspuspusinka

Ta zlááá holčička !!!

Ty zlá holčičko nezlob tu mojí Elis celý dva týdny !!! Buď na ní hodná !!! Ať mi tu pak nebrečí ... a Elis když tě bude zlobit tak na ní zavolej Semira,... *15* *15* *14* *15* *15* *14* *15* *15*
    • xkostex

Re: Ta zlááá holčička !!!

bude me zlobit! uz ted je na me zla *9* a brecet budu protoze t budu muset 2 tejdny bez tebe vytrzet *9*
      • sharpay1995

Re: Re: Ta zlááá holčička !!!

Maria got....tak to tady rači ty celý dva týdny nebudu vůbec chodit...xDDDD
        • xkostex

Re: Re: Re: Ta zlááá holčička !!!

proc bojis se ze budu zalovat? *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Ta zlááá holčička !!!

Jo..protože ty si žalovníček...ty jí řekneš i to co není pravda...xDDD
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Ta zlááá holčička !!!

No šílená teda...xDDD
            • bambusanka

jen něco *1* to musí bejt pro Hanču úleva *1*
            • xkostex

no to tada nejsem! a nerekni ji vsechno jen neco
  • juj

Promintě,ale včera sem nemohla bejt na PC,ze školy sem hned jela na trénink a pak sme jeli pryč...

Míšo,dva tejdny tu nebudeš..? *9* Ach jo =( A proč vlastně..? *9* Vy chcete jít s Elis na filmovou vejšku..? *1* *1* Já chci jít na právníka *1* *1* Tak až se budete rozvádět,zavolejte *1* *1*
    • puspuspusinka

Re: juj

Ty wole to chtěj jí t všichni ostatní na právníka? Elis už máme 2 právníky *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: juj

V záloze máte třetího právníka...taky sem totiž uvažovala i o právech...xDDD
        • xkostex

Re: Re: Re: juj

*15* *15* *15* twl jak chce bej kazdej pravnik *15* a jeste k tomu nas
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: juj

no...ikdyž s váma bych si to ještě rozmyslela...xDDD
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: juj

css jako my budem nejlepsi klienti co muzou byt! jako platime 200te na den. a mame jeste 2 pravniky
      • xkostex

Re: Re: juj

superse to ale mame *15*
  • puspuspusinka

Mno tak já já já budu asi brečet !!! xD

Jako lidi zejtra tu buďte povinně všichni chci se s váma rozloučit !!! Budu teďka dva tejdny nezvěstná, takže !!! *9* *9* *9*
    Twl já budu asi brečet ... *9* *9* *9*
    • sharpay1995

Re: Mno tak já já já budu asi brečet !!! xD

Ježiš...no co mi tady bez tebe budeme dělat...xDDDD
    • xkostex

Re: Mno tak já já já budu asi brečet !!! xD

neboj ja tu budu v kolik presne *7* twl ja to bez tebe nevidrzim uz mi zacinaj tict slzy
      • puspuspusinka

Re: Re: Mno tak já já já budu asi brečet !!! xD

Celej den !!! *14* *14* *14*
        • xkostex

Re: Re: Re: Mno tak já já já budu asi brečet !!! xD

tak jo pokusim se
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Mno tak já já já budu asi brečet !!! xD

*15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • daja.candy

Re: Re: Re: Re: Re: Mno tak já já já budu asi brečet !!! xD

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • nickeysunset

T-chart

Abbeynka 6. místo... chjooo... *9*
    • vterinka

Re: T-chart

no to není možné!!! to nechápu!! dyt je tam z nich nejlepší!!! *10* *10* *10* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *9* *9* *9* *9* *9*
      • sharpay1995

Re: Re: T-chart

Přesně....je to prostě... no určitě jim tam museli dát nějaké úplatky...xDDDD *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: T-chart

no tež sem si říkala *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: T-chart

Teď si na to přišla Hančo ty seš jako spisovatelka nebo zpěvačka nebo herečka zbytečná, běž ke Kobře 11 *15* *15* *15* *15* *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: T-chart

jasně už du za Simírem ať mě tam přibere do týmu...xDDD
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: T-chart

No jasně to by se ti líbilo, co??xDD
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: T-chart

hej a zmin se o mě ... dyž tak chci za parťáka Bena *14*
    • sharpay1995

Re: T-chart

*9* *9* *9* *9* *9* *9*
      • puspuspusinka

Re: Re: T-chart

*9* *9* *9* *9* *9* *9* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *10* *10* *10* kreténi !!! *16* *16* *16* sou to !!! Avrilka má bejt na 1. !!! *16*
  • puspuspusinka

Plán xD

Elis jako jestli to fakt výjde tak budu normálně nejšťastnější človíček na světě !!! *14*
    Ale musely bysme teďka asi hodně makat !!! *14* Ale co bude to stát za to ... *14* *14* *14*
    Splní se nám sny jupííí *14*
    Mám Tě moooc ráda ... MTMR *14* *14* *14*
    • xkostex

Re: Plán xD

jo to budem jinak se na tu skolu nedostanu ato fakt chci se tasm dostat. bych byla tak stastna za bych skala 50 metru vysoku *15* a tak te mam moc rada *14* *14*
      • sharpay1995

Re: Re: Plán xD

Sem mimo obraz a to vážně nesnáším...xDDD Takže???xD
        • xkostex

Re: Re: Re: Plán xD

takze sme se rozhodly ze pudem na spolecnoiu vejsku a to filmovou ja budu kameraman misa reziser aty? ty nic *15* bez urazky
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Plán xD

Prostě budeme točit seriály a to ve skutečnosti !!! Abysme si vidělali na cestu za Avril a na tebe prdíme ... !!! *15* Si nás chtěla jenom využít a tady to máš ... !!! *15* *15* *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Plán xD

no aspon neco sme te naucily *15* no tak prosim
            • sharpay1995

No jo...sem, já za to ale nemůžu...to sem se naučila jedině od vás...xDDD
            • xkostex

si zla moc zla
            • sharpay1995

Ani náhodou..to video už nikdy nesmí nikdo vidět...xDDD
            • xkostex

no tak nebud zla prosim
            • sharpay1995

Ani náhodou...to video sem si po roce o víkendu zase přehrála a měla sem taký záchvat... tak to kdybys viděla ty tak tě asi klepne...xDDD
            • xkostex

ale notak prosim prosim prosim ja uz na tebe budu hodna
            • sharpay1995

jej...knížku tu už ani nwm kde je, a ten serial...no ani náhodou...stačilo mi že to při projektu viděla celá moje škola, nemusíte to vidět aji vy....xDDD
            • Re: Re: Re: Re: Re: Plán xD

si delas prdel ne? posli mi tu tvoji knizku nebo co a muzes i ten serial at se zasmejem *15* a ty snama nebudes nasrala nas
            • sharpay1995

Ani nevíte o co přicházíte...aby ste věděli tak já sem ve 12 napsalatak 150 strankouvou knížku a loni sme s kamoškama natočily vlastní "televizni pořad" a to myslím vážně...be země máte smůlu...xDDD
            • xkostex

jo a bacha na ni je to zelezna ruka docasne *15* jo a bycha mam nasvi sttrane i krasnyho upirka Damona
            • puspuspusinka

jo a dobrýho !!! teda dobrou !!! *15* a máme taky podporu u Kobry 11 takže bacha na nás !!! *15* *15* *15*
            • xkostex

jo! ty mas mulu a nesnas se nas udat! mame pravnika
  • nickeysunset

(=

Ke kolikati písničkám natočila Avrilka klip? Ja sem jich teda napočitala 12...
    1) Complicated
    2) Sk8r Boy
    3) Don´t Tell Me
    4) He Wasn´t
    5) Nobody´s Home
    6) My Happy Ending
    7) When You´re Gone
    8) Girlfriend
    9) The Best Damn Thing
    10) Alice
    11) Hot
    12) I´m With You

Kecam nebo sem to spočitala dobře? :D
    • sharpay1995

Re: (=

Losing grip
      • nickeysunset

Re: Re: (=

tak 13... (= *15*
    • puspuspusinka

Re: (=

tak to fakt nwm ... *15* ale asi je to všecko snad ... *15*
      • nickeysunset

Re: Re: (=

snad... nwm... o tedlech vim mno... *14*
  • bambusanka

Proč je sakra titulek povinná položka??

Juj ten trapas je fakt dobrej *1* *1* Avrilku už mam nalepenou na čestnym místě *1* *1* Hele,mě normálně táta zakázal lepit na stěny plakáty,ptž je nově vymalováno =D Takže jí mam na dveřích a na skřínich a dokonce i ve skříni :D Ale nejlepší je,že na těch dveřích je Avril a uprostřed jedinej Miro Šmajda *1* *1* Vždycky když se na to kouknu tak dostanu výtlemy *1* *1* *14*

Ta RCA mě teda pěkně nasrala!! Po tom článku,co jsem sem dávala včera.... To jako furt nepochopim... *10* Proč by jí dávali 20 milionů dolarů za to,aby přepsala dva songy,na kterejch pracoavala bůhví jak dlouho..? *16* *10*
    • puspuspusinka

Re: Proč je sakra titulek povinná položka??

*14* *14* *14* jasněěě. ten trapas nemáchybu. *15*

Jo přesněěě ... mě taky nasrali, protože za 1. to nemá logiku a za 2. kvůli nějakým kreténům, nakonec bude mít přes rok spoždění ne? *16* *16* *16* chudák naše Avrilka *14* *9* *16* *16* *16* *16* *8*
      • bambusanka

Re: Re: Proč je sakra titulek povinná položka??

jo lituju jíí moc *9* *14* *14* *14* *14* *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Proč je sakra titulek povinná položka??

ale jestli si myslí, že jí tím vydíráním atd. ztratí fanoušky tak ať si dou někam do prdele !!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* Naše Avrilka si najde někoho lepšího !!! *16* *16* *14* *16* *16*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Proč je sakra titulek povinná položka??

No to doufám že si najde někoho lepšího...xDDD
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Proč je sakra titulek povinná položka??

tak sem si precetrla ten trapas ja fakt skvelej *15* *15*
    • bambusanka

Re: Proč je sakra titulek povinná položka??

Jo a ještě tu mam jedno paparazzi videjko *14*
      http://www.youtube.com/watch?v=octq35HBN_U&feature=player_embedded
  • sharpay1995

Bravíčko...xDD

V new Bravíčku je rozhovorek s Avril a potom ještě plakát Alenka v říši divů..., a spoustu dalších věcí, ale ty semka nepatří...ale musím prostě říct že jak tam sou ty trapasy tak ten s názvem: Student v převaze(nebo tak nějak) je fakt dobrej...takhle toho učitele dojebat to je super...doporučuju přečíst...xDD
    • Re: Bravíčko...xDD

Tak ten teda fakt nemá chybu sem měla výtlem eště sto let po přečtení a furt ho mám ... *15* *15* *15* *15* ten je teda fakt dobrej jako ... *15* *15* *15* tohle udělám s naším trenérem, ale do prdele to bych se měla naučit volejbal co? *7* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Bravíčko...xDD

Co..?počkej počkej počkej...ty hraješ volejbal???xDDD
        • Re: Re: Re: Bravíčko...xDD

jo a nesměj se mi !!! *14* *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Bravíčko...xDD

nesměju...já jenom proto že taky hraju volejbal...xDDD
          • Re: Re: Re: Re: Bravíčko...xDD

a k tomu baket ... xDDale ve volným čase nejrači asi záchranku *14*
    • Re: Bravíčko...xDD

Jasněěě už ho mám taky *14* a du na ten trapas ... *15*
  • puspuspusinka

Nápad !!! ... xDD

Elis něco mě napadlo něco bomba tuto super .... nenatočíme si my dvě seriál Ségry k pohledání ... ??? *7* *1* *7*
    Páááni by byla prdel ... a my dvě sme hlavní role a vy ostatní když budete chtít ... *1*
    Hele ale jako šikulka sem ne? Už mám s Barčou kapelu tssstatatatsss ... a teď budu točit i seriál ... *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: Nápad !!! ... xDD

miso dobrej napad *15* muzete s barcou pracovcat na znelce
      • Re: Re: Nápad !!! ... xDD

Jasně znělka a uvodní melodie a melodie do seriálu, všecko připravíme viť Baruškooo ... *14* *15* *15* *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Nápad !!! ... xDD

Jasněěě ... *15* ... bude pořádná ... *15* co třeba mix - znělka z přátel a znělka z pearl harbor = zmixujeme to a copak nám z toho vyleze ... *15* *15* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Nápad !!! ... xDD

Jo toče....až bedete slavný tak se aspoň můžu vytahovat že vás znám a abudu díky tomu slavná taky...xDDD
        • Re: Re: Re: Nápad !!! ... xDD

Téééda ... *8*
          Tak mi tu budeme makat a proslavovat se a ty budeš lízat šlehačku jo? *7* *15* *8*
          Tak na to zapomeň,... můžeš bejt v seriálu už jedině malá role, sem tě chtěla jako ségru Avril, ale teď sis to potentila ... !!! *15* *15* *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Nápad !!! ... xDD

*15* *15* *15* *15* *15* Hanco mas po prdele *15* a koukejte vymyslet nakou poradnoui

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit