Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dianna114

................................... ................................... ................................... ................................... ...............

Nevíte, jestli má prodloužené vlasy? *7*
    • puspuspusinka

Re: ................................... ................................... ................................... ................................... ...............

Tak to fakticky nwm ... ale myslím že jo když má jako každá hvězda nějaký ty svý stilisty a že asi jo ... ale nwm ... *14* *14* *14*
      • sharpay1995

Re: Re: ................................... ................................... ................................... ................................... ...............

kdo ví...ale myslím že to určitě není vyloučený...xD
  • dianna114

?

Zdálo se vám někdy o Avril? *15*
    • sharpay1995

Re: ?

Jo myslím že jednou jo...xDDD
    • puspuspusinka

pořád jenom o Avril Ashleynce a nebo o Tomíkovi yeahhh ... *15* *14*
  • bambusanka

Ať si RCA laskavě políbí prdel a nechá naší Av bejt!

První singl z nového alba Avril Lavigne (25) stále není vypuštěn do světa a na internetu kolují zvěsti, proč se tak děje. Jeden vnitřní zdroj tvrdí, že RCA váhá s vypuštěním alba bez songů příznivých pro rádia, které by na albu podle nich neměla chybět.
    "Nahrávací společnost RCA nabídla Avril 20 milionů dolarů za to, aby změnila aspoň dvě skladby na albu za jiné, které by byly pro rádia příznivější. Zpěvačka to však odmítla."
    Nahrávací společnost má tedy na Avril, která si více než polovinu songů napsala na vlastní pěst, velké požadavky. Pokud se neprodá více než dva miliony kopií nového singlu Avril, který určitě nepřijde dříve než na konci dubna, a pokud by album bylo propadák, kterého by se neprodalo víc než 200 tisíc kusů, pak jí už nevydají žádný další song. Dokonce prý uvažují o tom, že spolu ukončí pracovní poměr, pokud se nového alba neprodá více než půl milionu kusů v prvních 3 měsících.

*10* *16* *8* *8* *10* *16* *8* *16* *10* *8* *16* *10* *8* *13*
    Proč by jí měly dávat 20 milinů dolarů za to,že by ONA přepsala SVOJE písničky?? *13*
    • xkostex

Re: Ať si RCA laskavě políbí prdel a nechá naší Av bejt!

no twl si delaj prdel ne? to sou hovoda ja bych jim nakopala ty jejich prdele *16* me dost nasraly!
      • vterinka

Re: Re: Ať si RCA laskavě políbí prdel a nechá naší Av bejt!

nápodobně! já sme tež pěkně nas*aná!! *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *10* *10* to pos*ali!! *16* *16* *16* *16* *16* nemám slov!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Ať si RCA laskavě políbí prdel a nechá naší Av bejt!

Ty vole tak o si dělaj srandu...no tak tohle mě teda pěkně nasralo...hej..to...já sem z toho uplně vytočená...teda Avril by snima měla skoncovat a najít si nějaké lepší vydavatelství!!!
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Ať si RCA laskavě políbí prdel a nechá naší Av bejt!

to teda! Tež si myslím! Nechápu jak si na ni můžou vyskakovat! Kdyby ji neměli tak sou v řiti!! Fakt nehcápu!! Je to neuvěřitelné jak sou lidi neohrabaní a vychcaní! *9* *9* *9* *9* *9* Jen dodeptat druhé a nahrabat si prachy! Fakt ubohé! *9* *9* *9* *9* *9* *9*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Ať si RCA laskavě políbí prdel a nechá naší Av bejt!

No tak to fakt sme dvě protože tohle je prostě...Ááááááá *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
            • puspuspusinka

Mno Mno Mno ... myslím že sem ted tak nasraná že nemám náladu srát Hanšu eště víc myslím že už je total dosraná tímhle ... !!! *8* *8* *15* *8* *8*
            • xkostex

vazne? to se budem muset s misou cinnit aby sme te poradne nas**** *15*
            • sharpay1995

No... hej já vám řeknu, že takhle mě už dlouho nic nevytočilo...ty myslím vážně!!! Mě jen tak něco v normálním životě nevytočí, ale tohle mě fakt dostalo!!!
            • xkostex

no jako meli by byt hrdy na to ze si vybrala jejich spolecnost a ne ji a nas takhle srat kokoti! *10* *10*
  • xkostex

?

lidi mam problem umi tu nekdo pocitat rovnice a slovni ulohy s rovnicema? do zejtra musim opravit ctvrtletku a mam jen 2 priklady *9*
    • dianna114

v pátek jsme na to psali kompozici, ale nejen na normální rovnice, ale i na rovnice a nerovnice s absolutní hodnotou, na kvadratický rovnice, rovnice v podílovym tvaru a já nevím co ještě *16* ale slovní úlohy mi nejdou, to asi nepomůžu *9*
      • xkostex

Re: Re: ?

:-o twl ja nemam pomalu ani parau co to je normalni rovnice *4* a zrovna slovni ulohy potrebuju spocitat
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ?

Mno možná sem na gymplu ale fakticky neumím rovnice, s těma mám velikej problém Hanšo že mě budeš doučovat *1*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: ?

J až se k rovnicím dostanu tak přijeď a já tě to klíďo naučím (Tohle má být miniaturním písmem tak ale neva no: beru 500Kč za hodinu)....xDDDD
    • sharpay1995

mou odpověď znáš, tak ale tadyk dvě kolegině z gymplu by se teď mohli začít činit...xDD
  • já nedejchám ...

Já normálně nedejchám ... Hančo ty sis změnila fotku? Mno to chce pořádnou oslavu !!! *15* *15* *15* *15* *15*
    • sharpay1995

Re: já nedejchám ...

No žejo...taky sem se stou fotkou piprala nějakou tu chvíly tak sem jí tady prostě musela dát...xDDD
  • Sláwa !!!

Konečně jupííí jéééjda sláwa ... *14*
    Začalo to tu všecko zase fungovat jujky *14* fotky se přidávaj a Avrilka vyletěla z 9. místa na 7. místečko tady na osobkách jůůůůj *14* *14* *14*
    • bambusanka

Re: Sláwa !!!

vid super *14* a už sem si konečně změnila profilku *1* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: Sláwa !!!

Jůůů...tu fotku co máš na profilovce uplně zbožňuju, Baruš.... sem na ni neustále fur zírala...se mi tak strašně líbí...xDDD
      • Re: Re: Sláwa !!!

jasněěě *14* *15*
  • dianna114

Re: ehmm..??

Sorry, že zakládám novej strom.. ale možná si toho příspěvku rychleji.. sharpay1995, děsit jsem tě nechtěla *15* *15*
    Pro mě upřímně byl nejhorší ten začátek, hlavně byl problém v tom, že jsem si nemohla zvyknout, že už prostě je potřeba se učit i ty předměty, který mi na základce šly samy, jako čeština, angličtina.. není ani problém, že by to bylo nějak megatěžký, ale spíš, že toho je moc *8* a k tý matice, pokud na základce nemáš problémy s matikou, určitě ti nebude dělat problémy ani na gymplu *4* ani mě nedělá.. ale já dělám v těch písemkách tak zbytečný chyby *9* že se snad nezlepších ani kdybych měla já nevím co.. *9* a tý chemie, ze který jsem já měla čtyřku, se nemusíš bát, protože jedinej dement, kterej nezvládá chemii, jsem já *15* *15* *15*

a prostě jsem si už zvykla, že samý jedničky mít nebudu *4*
    • puspuspusinka

Re: Re: ehmm..??

Tak to sme dvě !!! *15* *15* *15*
      Já sem na gymplu taky už od 6. třídy a sem na osmiletým !!! *8*
      A taky sem měla začátky pěkně náročný a nemohla sem si zvyknout že už je toho víc prostě a chemie, mno twl nejsme mi dvě ségry ??? *15* Co je ta chemie za krawinu sem jentatak dostala 3 na výzo a byla sem ráda ... twl k čemu mi v životě bude že budu znát části jaderný elektrárny ... csss .... inteligence taky fakt ... *15* *15* *15*
      • dianna114

Re: Re: Re: ehmm..??

Já jsem díky bohu jen na 4letym *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: ehmm..??

Díky bohu...tak to stebou souhlasím...já měla jít na osmiletý, ale nakonec sem stoho vycouvala a sem hooodně ráda že sem to udělala...xDDD
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: ehmm..??

ja sem rada ze sem na zakladce *15* na gympl bych nesla ani za boha
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ehmm..??

Tak jako gympl taky není uplně můj vysněný sen, ale tak co by člověk neudělal pro vzdělání..., ale ještě si naštěstí něco přes rok základky užiju...xDD
      • sharpay1995

No tak jestli vy dvě ste ségry...tak to...no víš co rači nic...nebo aspoň né tady...xDDD
        • Re: Re: Re: Re: ehmm..??

tak víš co já sem ségra skoro s každým, ale nejvíc s Elis *15* *15* *15*
          • xkostex

jo my sme segry k pohledani *15*
    • sharpay1995

no...tak to už mě zase aspoň trochu uklidnilo...no uvidíme...já mám v plánu teda jít na jazykový gympl, tak tam to bude o dost těžší hlavně s těma jazykama, ale tak teď už mám Aj a Nj a z ajiny sem (až)xD 2. nejlepší na škole, tak to by potom celkem aji mohlo jít...no a asi ten zaáklad na základce když se člověk naučí, tak už by to potom nemělo být tak těžký...doufám...xDDD
      • dianna114

a kolik jazyků je na jazykovym gymplu?
        • sharpay1995

3 nebo 4...nwm..je to jak kde...
          • dianna114

tak to mně bohatě stačí 2 cizí jazyky *15*
            • puspuspusinka

Mno ruština *1* *1* *1* tak tu bych asi nevydejchala bych se pořád jenom tlemila ... *1* *1* *1* stačí ájina a němina *1* *1* *1*
            • dianna114

A co třeba ruština? *15*
            • sharpay1995

To mě právě ne...nejrači bych jich měla 5- Aj, Nj, Fj, Ij, Šj...xDDD
  • puspuspusinka

Oznámení !!!

Ahojky, hele chci se vás lidičky moje nejdražší zeptat jestli kdybych se někdy rozhodla odhlásit se z osobností na vždy.... tak mi prosím upřímně odpovězte jestli bych tu vůbec někomu chyběla jak moc ... fakt mě to zajímá, protože já už si bez vás neumím život vůbec představit !!! *14* *14* *14*
    Miluju Vás a strašně moc !!! *14* *14* *14*
    • sharpay1995

Re: Oznámení !!!

Upřímně...: chyběla by si mi tady strašně moc..(♥_♥)
      • xkostex

Re: Re: Oznámení !!!

Velmy uprimne: nikdy nesmis odejit chybela bys mi tak moc ze bych byla schopna si te najit a pritahnout na osobky zpatky. jako bez tebe by to neslo ses pro me pomalu jak droga kdyz stebou par dni nekecam na icq mam depku fakt si mi prirostla k srdci a vas si toho tohle moc casto nerikam *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Oznámení !!!

děkuji mocinky moc, a to bych jako chyběla jen vám dvěma??? *9* to je smutný ... *15* *14*
          Vy byste mi taky moc chyběly, jo a Elis víš co je divný, že seš taky pro mě jako droga, ve škole si vždycky promejšlím co budeme ten den probírat na ajsku a už se tě nemůžu vždycky dočkat !!! *14* *15* *14*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Oznámení !!!

njn uz to tak asi bude zacni si zvikat *15* jo o tom taky obcas premyslim co zas vymyslis za kraviny *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Oznámení !!!

Na vás??? no to tak...xDDDDD
            • Re: Re: Re: Re: Re: Oznámení !!!

co je co je co je ... *7* *7* *7*
              snad nezávidíš ... *15* *15* *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Oznámení !!!

Vy dvě závislačky...xDDD
  • kladik

Song

Jaká je vaše oblíbená píseň od Avril???
    • sharpay1995

Re: Song

Tak všechny že...., ale tak nejvíc My Happy Ending...
      • kladik

Re: Re: Song

to jko neznáte žádnou jinou jen My happy ending ????
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Song

Tak to je blbá otázka...známe všehcny, ale chtěls si nejoblíbenější, tak asi všichni tady prosti milujou My Happy Ending...xDDD Tak si nestěžuj...xDD
      • ashley-michelle-tisdale14

Twl ... ta písnička My Happy Ending je nějaká nemoc ne?? *15* *15* *15*
        Tady sme všichni udělaný do My Happy Ending??? *15* *15* *15*
        Áááále když ona je vááážně tááák úžasná xDD *15* *15* *15* ta písnička i Avrilka samozřejmě !!! *15* *14* *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Song

No hej...tak jako ale, My Happy Ending...to je prostě nádhera... znám strašně moc lidí co Av moc ani neposlouchaj, ale i přesto je proně "MHE" naprosto luxusní, úžastná, nádherná písnička...♥xDD
    • dianna114

My Happy Ending
    • puspuspusinka

Všechny *14* *14* *14* hele asi nejvíc teďka Alici a My Happy Ending od jakživa *14* *14* *14*
      • xkostex

vsechny ale nejvic asi Alice Innocence Naked a My world
  • ehmm..??

*1* *1* Ehm.... nezdá se vám,že to tu nějak vázne..?
    *1* *1* asi jste už šly do školy,co... *9* já dneska schytala trojec z matiky... *10* a ve středu schůzky.. *1* takže jako bomba... *13* *1* sem dneska taky dostala poznámku- Opakované vyrušování při hodině...
    *1* *1* a víte za co mi to dala..? Jen za to že jsem moc aktivní a že se pořád hlásim :D *1* *1* mno jo..sem si dělala prdel s kámošky ...chtěla jsem ji rozesmát.. a tak jsem pořád hrozně moc hlásila *1* *1* *1* *1* *3* a vykřikovala jsem: Jááá,prosíím!! Já to víím!!
    Ale ty kámoščiny záchvaty za tu poznámku stály *1* *1*
    • dianna114

já měla dneska trojku z matiky *16*

fakt super, ted' mi vychází z matiky 3, z fyziky 2/3 + asi 7 dvojek, jestli se do konce školního roku nezlepším, na vyznamenání můžu zapomenout *9*
      achjo, ted' už to není jako na základce, kdy jsem řešila, jestli budu mít na vysvědčení 4 dvojky nebo 5 dvojek *9*
      • sharpay1995

Neděs mě prosimtě...tak já teď řeším jestli budu mít jednu dvojku nebo žádnou...xDDD Ale tak na gymplu to potom bude dost horší...:(
        • xkostex

twl jak to delate? ze mate tak dobry znamky? ja mam 4ky asi z 5ti predmetu
          • puspuspusinka

Twl jak to děláte vy dvě že ste tak chytrý a Elis jak to do prdele děláš že seš tak blbá ??? *15* *15* *15* Já sem mezi váma a těžkou hlavu si z toho fakt nedělám a to sem na gymplu ,... *15* *15* *15*
            • xkostex

miso to je jednoduchy ser na uceni a je to *15* ja s gymplem nic nemam ja sem na normalni zakladce diky bohu
            • sharpay1995

Tady všichni maj něco s gymplem...no toto...xDDD
    • dianna114

my máme taky ve středu schůzky!!
      • sharpay1995

My sme taky měli mít, akorát že sme měli před měsícem mimořádné třídní schůzku kvůli jednomu takovému velkému problému tak teď už nemáme...xDD
        • Re: Re: Re: ehmm..??

Jaký velký problém..? *1* *1*
          • sharpay1995

To se rači neříká..., není to totiž pro dobré jméno školy...xDDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit