Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Steve Carell miluje songy od NAŠÍ Avulinky

Našla jsem článëk..

Steve Carell, známý pro účast ve filmech jako je The 40 Year Old Virgin nebo Evan Almighty, se připojil na seznam celebrit, které milují Avril.
    Steve připouští, že je v rozpacích kvůli jeho hudebnímu vkusu. Nemiluje nic lepšího, než hlasitě zpívat zamilované songy napsané mladými ženami. Vysvětluje, že opravdu spojuje s emocemi v jejich textech.
    "Většina mých oblíbených songů je od popových ženských umělkyn. Například Britney Spears, Kelly Clarkson a Avril Lavigne" vysvětluje.
    Čtyřicetisedmiletý herec připouští, že jeho hudební vkus asi není co, co od něj většina lidí očekává, takže se to snaží udržet v tajnosti. Ví, že bude nemylosrdce škádlen, pokud lidé zjistí, že má sklon k popu, ale nemůže si představit přestat ho poslouchat.
    "Takže díky mému věku a díky tomu, že jsem vnímaná osoba, se kvůli tomuhle cítím neuvěřitelně trapně" žertuje Carell.
    "Také musím říct, že mám rád nějaké starší školní věci jako je Sheryl Srow. Mám rád ženský rockerky. A můžu si je zpívat. To mi vyhovuje - zpívat songy o ztracené lásce."
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • sharpay1995

Re: Steve Carell miluje songy od NAŠÍ Avulinky

Bombáááá...x.DDDDD♥♥♥♥
  • vterinka

In touch

Ahojky dneska sem v In touhc četla o Avrilce. *3* Jak ste tady měly ty fotky, že Avril byla s Deryckem v tetovacím studiu, ale neví se, co mají vytetované, tak v časáku psali, že si nechali na zápěstí vytetovat společné tetování, lae neví se co. Pak tam ještě psali, že Avril se z Deryckem udobřila a že jsou vidívání často spolu, a prý co na to Brody. Tak nevím, co je na tom pravdy...
    • sharpay1995

Re: In touch

No tak to sem teda zvědavá...
  • jááájjj ... se na to vykašlu už ...

To snad není možný ... sakra to je ale pitomá písnička ta Alice (je skvělá, pěkná a je BEST), ale pitomě se učí já to tam furt pletu do prdele ... *1* pletu to v tom jak spadne do tý díry a pak jak je u Johnnyho Deppa a asi nikdy se nenaučím vyzpívat ty Avriliný nemožně vyskoký noty *1* To je hrůza jak krásně ječí, jenže já to prostě nezvládnu !!! *15* *15* *15* Ne když mě poslouchá taťka !!! To je hrůza !!! *15* *15* *15*
    Tak co už tu někdo umíte Alici úplně nazpamět a bez Avrilky a melodie? *15* Já teda ne !!! *14* Ale už jí skoro umím !!! *15* *15* *15*
    • barbie-dawnie

Re: jááájjj ... se na to vykašlu už ...

já to skoro taky umim taky se pořád snažim!! avril is perfect! ale fakt je to docela vysoko a ona to zpívá uplně v poho!!! aaaaa love! *1* *1*
  • ashley-michelle-tisdale14

Znám Znám ... xDDD

Hančo znám Tě, stačilo s tebou bejt 2 tejdny v Americe a líp už tě znát nemůžu *15* *15* *15* lidi mi málem nezvedli letadlo, kolik si tam každej vzal Avril věcí a Hanča to samozřejmě zaplnila nejvíc, kdybyste viděli kolik měla těch kufrů *15* *15* *15* a samozřekmě samý BS (sice to bylo kvůli tý ruce, ale i tak *15* ) a plakátů a kolik oblečků AD *15* *15* *15* to bylo ... *15* *14* samozřejmě ti to jen závidím Hančo, mít já tolik věcí od Av ... *14* *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: Znám Znám ... xDDD

To koukáš jak Tě znám znám znám co? *7* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Znám Znám ... xDDD

No to teda koukám jak mě znáš znáš znáš...xDDD
  • jana291995

avrilka má LÁSKU

Nevím jestli sem ty fotky někdo dával,ae Avril chodí s Brodym..moc jim to sluší,koukejte-http://a-lavigne.b log.cz/1004/avril-in-los-angeles-08 -04-2010
    • puspuspusinka

Re: avrilka má LÁSKU

Takže je to Tutovka??? *7* *14* Takže Avrilka s ním vážně chodí wow, yeah, uhh, *14* *14* *14* Moc jim to sluší ... *14* a ty fota, mno yeah *14* a nejky sou jak se tam líbají *14* a konečně si našla hezkýho se i mě líbí nejní tak ošklivej jako opička *15* jo a dole je anketa a Avrilka vede na plné čáře *14*
      • sharpay1995

Re: Re: avrilka má LÁSKU

No woooowky...xDDD Tak je to vážně tutovka...xDDD Ale sluší jim to spolu a jak se tam líbaj,,,no to je SO CUTE, SO SWEET...xDDD A ta anketa....no ta má jasnou vítězku...xDDD
        • Avrilka in Lowe ... =)

Moc jí to přeju z celého srdíčka jí to mocinky přeju, konečně zase šťastná *14* a ted ka i věřím že to CD bude BEST, když je zaláskovaná tak to bude teda ... yeah ... *14* *14* *14*
          • jana291995

Re: Avrilka in Lowe ... =)

jooo,taky se hrozně těšííím *14*
            • sharpay1995

Re: Re: Avrilka in Lowe ... =)

Ale kdo se to ukázel...ty se ozveš janom jak vidíš že si Avril našla za tebe náhradu, jo??xDD
            • angel15

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:D: D...ja se na to mužu vy to:D...njn tak snad bude štastna Avril:)...když sem čučel na ty fotky..asik by dala nevim co za to jeden den bejt neznama celebrita...prostě normalni holka co de po ulici a nikdo si ji nevšimne:)...a ten šulin s kterym chodi ma pěknou karu...:D...na to se balej holky dobře mno:D
            • xkostex

ja taky *14* *14*
  • sharpay1995

Goood...xD

Tak konečně ty fotky se začaly načítat...teda musím říct že ta nejnovější, ta jak je tam Av na tom skatu je fakt luxusnííííí....xDD *14* *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: Goood...xD

hajzlové, vám jo a mě pořád ne jo? *7* *8* ste teda zlý holčičky jako Hanša Šanša a všichni kromě Elis *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Goood...xD

Jo??? No tak jak chceš ty zlý chlapečku...xDDD
  • kacennka

:)

Mám jí ráda má moc pěkný písničky třeba Nobody´s Home nebo Alice :) *14* *4*
  • dianna114

i'm back

Je to jen můj dojem, že v písni He Wasn't má takovej divnej hlas, jinej než v ostatních písních? *7*
    • sharpay1995

Re: i'm back

hm...máš pravdu...má ho tam takovej jinej než v jiných videoklipech...
      A co že ses tady zase po 100 letech ukázala?xD
      • dianna114

Re: Re: i'm back

Se nudím no *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: i'm back

Takže z nudy si nám zabloudila až sem jo!?xDD
  • acdz24

avril v tv

Příští sobotu bude Avril v medúze...12:30 na ČT2...zřejmě videoklip k Alice.. *4* *14*
  • bambusanka

videooo

Na youtubu sem narazila na paparazzi video z ¨28.3. ...

http://www.youtube.com/watch ?v=DQ-ZxrehFmo&feature=player_embed ded

*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*
    • sharpay1995

Re: videooo

Ááááá...to už sem viděla...x.DDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit