-
dobrýý rááno tsssssss??
Čaukýý *1* *14* taky ještě doma?? Já se vám musim přiznat-Dneska byh už mohla normálně do školy *1* Ale tak trošku simuluju *1* *1* se mi totiž do toho našeho ústavu vůbec nechce... *13* -
-
Re: dobrýý rááno tsssssss??
jono mě do toho ústavu ani nepustí naštěstí, ale chtěj mě vysadit u jedný ----- kde se učí ájinu a mě se tam nechce poraďte mi ... *10* *16* *7* -
-
Re: Re: dobrýý rááno tsssssss??
Tak já už sem ve škole byla...a první reakce našeho třídního: já Hanko ty už si ve škole? No to jo..když je koncert tak to sou všichni najednou zdrraví, že? A já..no jistě jak jinak..xDD
-
-
-
Žijete ???
Hey.....Žijete..... *7* -
-
Re: Žijete ???
ja jo na chvily -
-
Re: Re: Žijete ???
díky bohu aspoň jeden mimozemšťan tu žije ... *15* *15* *15* taj jak je? *7* pod na ajsko *14* -
-
Re: Re: Re: Žijete ???
aha tak už si asi taky dožila co??? *7* sakra ... s kým já tu teďka budu ...??? *7* *8*
-
-
-
-
a znova =D
tsss... jo budeme mít kapelu *1* *1*
sem spala *1* už zase *1* tsss... A koukněte,já umim dokonce i ve spaní skládat písničky:
Tsss bum tralala tralala tss bum traalááá *dup* tsss *tlesk* bum tralala tss ts ts tra tra tralalaáá
refrén: tssss bum *dup* tralala *tlesk**tlesk* tsssss
A na závěr vysoké Céééééééééééééééééééé
*1* *1* Krásný co? Ale na Avrilku mam ještě daleko *1* *14* -
-
Re: a znova =D
Óóóóóóóóóóóóóóóóó -
-
Re: Re: a znova =D
*15* *15* *15* *15* skvela pisnicka
-
-
-
twl
Hanco je ti dneska dobre? coze si tak najednou psala s Misou slohovky? jako ja pridu a tady 2 stranky popsany trvalo mi to 15 minut nez sem to precetla *15* -
-
Re: twl
Aspoň vidíš jaký to je...xDDD
no tak ale co sme měli dělat...když sme obě byly doma...Ona tak trochu nedobrovolně a já zcela dobrovoně...xDD -
-
Re: Re: twl
*15* jo aha tak to beru *15*
-
-
-
Oznámení !!!
Psala jsem správci osobností, co se děje s fotogalerií a proč nejdou přidávat fotografie,... Takže lidi musíme nějaký čas počkat, je tu jistý technický problém a netýká se to jen mých přídavků, ale všech takže máme být trpělivý a až se ten problém vyřeší, tak budou zpětně všechny fotografie, který sme za poslední dobu přidaly zveřejněny, takže strpení *14*
Ufff.... sem si oddechla ... aspoň že tak .... *14* -
WoW......Yeah.......WoW......
Téééda Hančóóóóó,.... *14*
Já zírám,... fakt jako tos tu hodinku nedělala nic jinýhio než se hrabala v youtubíčku co,...??? *1* *7* *14* *3*
Wow díky moc,... už seš menší obluda *14* teďka seš obludka ... *1* -
-
Re: WoW......Yeah.......WoW......
O tak to je pro mne pocta...xDDD no a ty už budeš jenom příšerka a né příšera...xDDD
Jo a hrabala sem se v tom dost dlouho mno...xDD -
-
Re: Re: WoW......Yeah.......WoW......
*14* *14* *14*
-
-
-
2 věci ...
Mám pro vás dvě věci lidi...
za 1. Hančooo neštvi mě nebo, ten zlej chlapeček příde na tebe !!! *15* *13* *15*
a za 2. konečně mám někoho do kapely ... *15* viť Barčo ... *15* -
The best moments... tss...tss...tsss
Tss----tsss---.....tssss.tsssss.... .tsss...ts ts ts ts ts dobrý,néé? ts ts ts .. dobrá písnička ne?? ts ts ts ts ts ts tsssssssssssssss.... Hezkej rytmus tsssststtttttttsssssssss ... já jsem se zbláznila a to jsem doma teprve od rána :D prosííím přihlašte se všichni kdo sou takéé blázni.... POčkat,ani se nemusíte hláásit.. tss ts.... Určitě největší blázen se Mííša... *1* 6ejo,že tssss souhlá¨sííš tssssss se mnou Hančo?? tsssssss *1*
Sem skoro zapom¨něla tsssssssss na to video tssssssss aspon je vidět tssss že začínám tssssssss bláznit tsssssssss.
http://www.youtube.com/watch?v=6ez4SiB58-U&feature=related
Dneska sem dokonce byla náámesíčnáá heč heč! tsssssssssss a prej tssssssssss sem si zapla telku tsssss a ve spaní!! heč heč tsssssss to neumíte tsssssss *1* -
-
Re: The best moments... tss...tss...tsss
Jupí konečně někdo do party, hej Barčo založíme si kapelu? *7* *14* *15*
A bude se menovat "tssstralalatsss" *15* *15* *15* úplně trefnééé *15* -
-
Re: Re: The best moments... tss...tss...tsss
Ch.... nejlepší je stejně Falalala...xDDD -
-
Re: Re: Re: The best moments... tss...tss...tsss
*15* *15* *15* *15* no tak tohle me fakt dostalo. twl prej zapla sem si telku ve spani *15* *15* no jako ses fakt dobra
-
-
-
-
ještě jedno...xDD
Nemůžu si pomoct..ještě jedno video..tohle video prostě naprosto moc, šíleně MILUJU...xDDD
http://www.youtube.c om/watch?v=BjDZQXZ7aNk -
Tak...xD
Tak a máte tam další tucet videí...xDD A Jestli si někdo bude stěžovat že nemá co dělat, tak na ňho pošlu mého zlobivého chlapečka...xDD