-
Elisino dílo anonimní
Tady máte dílo od anonyma jménem Elis *15* *15* *15*
http://www.youtube.com/watch?v=94cqUAUMY8s -
-
Re: Elisino dílo anonimní
No woooow....xDDD
-
-
Pohádka ...
Tak co lidi powedla se nám ta krásná pohádka ??? *7* *14* *7* Powedla žhe a moc ... teda řeknu wám, hned bych ji chtěla uskutečnit ... *14* , ale kdo ví co nejni´se může eště stát ... *14* kéž by ... *14* *14* *14* -
-
Re: Pohádka ...
jo pohatka je skvela kez by to byla pravda
-
-
kvhh
t-music chart - 3. místo :( -
-
Re: kvhh
achjóóó *9* mno ale hlavně že se drží na žebříčku tří nejlepších ne? *7* -
-
Re: Re: kvhh
No...ale to celkové pořadí v chartu...1. Lady Gaga...:/ Ta písnička se mi teda vůbec nelíbí:( xD -
-
Re: Re: Re: kvhh
Telephone je pro mě jedna z nejlepších písní, co jsem kdy slyšela.. -
-
Re: Re: Re: Re: kvhh
mě se zrovna teda tahle písnička moc nelíbí... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kvhh
Mě se jich líbí 6: Paparazzi, Just dance, Poker Face, Eh Eh...,Lovegame, a celkem i Bad Romance...xDDD -
Mno a asi taky jediná hezká od ní *15* *14* (jinač lidi mám new účet líbí??? *7* *15* ) mno co sem se nudila mno ... *15* *15* *15* *15*
Sem jááá puspuspusinka *14* -
Paparazzi je skvělá *14* -
a mě se nelíbí ani jedna možná tak paparazzi a máte to !!! *1* *1* *1* -
A mně se nelíbí Poker Face. *1*
-
-
-
Re: Re: Re: kvhh
mno a nejde jenom o písničku sama gaga je ta největší k---a .... *13* *8* *16* *10* fakt já ju tááák nesnáším !!! *8* *16* -
-
*13* *9* *8* *16* *5* *1* *9* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *13* *10* *13* *10* *13* *10* *13* *10* *8* *5* *16* *16* *16* *16* *16* -
Tak jako mě se většina jejich písniček líbí...její hudba jo, ale ona jako Sosobnost teda moc ne....
-
-
-
-
-
Avril pro BRAVO
To bych to snad ani nebyla já,kdybych sëm nepřidala nějaké novinky :D Je tady překlad bulharského brava,avril tak říká,že prý new song vyjde v dubnu.. (hejááá to je teď) a album v červnu.BRAVO ae neni zrovna důvěrihodnej zdroj =D
BRAVO: Tvůj song Alice je součástí soundtracku k Alence v říši divů. Máš ráda fantastické pohádky?
Avril: Můj život je prostě stejně divný jako ten Alenčin (směje se). Vždycky jsem byla fanoušek příběhů a miluju animované verze. Nový styl filmu mě inspiroval v nové kolekci mojí módní značky, Abbey Dawn. Bude stejně hravé a barevné jako Alice.
BRAVO: A umíš si představit sama sebe ve filmu?
Avril: Samozřejmě, proč ne? Možná v nějakém drama, nebo lépe - v komedii? Ale v tuto chvíli bych na to neměla čas - se svou módní značkou a s parfémem.
BRAVO: Neříkáš nic o svoji hudně..
Avril: S mou hudbou, samozřejmě. V dubnu vyjde první singl z mého nového alba, které vyjde konečně v červnu! Opravdu se toho nemůžu dočkat! Pracuju na tom už rok. Nikdy jsem nebyla jedna z nejrychlejších (směje se).
BRAVO: Má rozchod s tvým bývalým manželem Deryckem něco společného se zpožděním?
Avril: Ne, prostě jsem chtěla dát sama sobě nějaký čas, aby tohle album bylo nejlepší, jak jen může být. Tentokrát jsem dokonce vyrobila tři písně úplně sama, což je pro mě velký pokrok.
BRAVO: Tvoji fanoušci se na to moc těší. Ale trochu se obávají - nedávno bylo řečeno, že chodíš víc a víc na párty a oni mají strach o ztrátu tvé kariéry.
Avril: Ohh, nebojte se! Jsem velká holka a umím se o sebe postarat opravdu dobře. -
-
Re: Avril pro BRAVO
A jetě video,nová reklama Proactiv for JAPAN
http://www.youtube.com/wat ch?v=zkCD2y_Yqjo&feature=player_emb edded
A také- parfém FORBIDDEN ROSE se bude ve Velké B. prodávat již tohle léto:
Léto 2010 bude velmi vzrušujícím obdobím pro Avril a její fanoušky.
Kromě dlouho plánovaného alba se do prodeje dostane i její v pořadí již druhý parfém s názvem Frobidden Rose. Ten by se měl na obchodních pultech ve Velké Británii a v Denmarku objevit již v červenci.
Fanoušci z Denmarku si budou muset ještě chvíli počkat, tam se vůně začne prodávat na začátku srpna a to konkrétně v obchodech Matas. -
-
Re: Re: Avril pro BRAVO
Páááni sem si zase početla, mno teda po tom jako jestli je to pravda a Deryck za nic nemůže, tak za 1. je naše bravo debilní a za 2. jsem ráda, že má Avrilka takovejhle pochopitelnej důvod a už vůbec nejsem naštvaná za to že to odložila, protože jak tvrdí to bude stát za to nej nej nej !!! *14* -
-
Re: Re: Re: Avril pro BRAVO
Tak to je teda fakt super...tenhle rozhovor...ten... doufám že je pravdivý a new song bude už tento měsíc...xDDD A album teda nwm mno, ale myslím že to bude bomba...xDDD
-
-
-
-
Žijete ještě vubec..?
??? To už ste se jako zbláznily k smrti,bo co..? *1* *1* Že tady nikdo nelétá na létajících košťatěch *1* *1* *1* Bo už jste ve škole..? J8 už zejtra musim... Píšem čtvrtletku z matiky =// -
-
Re: Žijete ještě vubec..?
Jááá eště žiju, sice nwm jak na dlouho, ale eště jo, mno to já nejdu možná eště v pondělí ale nwm ... awe spíš du ... *1* toto uteklo už jenom vejkend a pak tejden školy a pak dva tejdny v paříži a maďarsku ATD. už se těším ... jupííí ... jenom pitomej tejden školy jóóó *14* -
-
Re: Re: Žijete ještě vubec..?
ty se mááášš ty jedeš do paříže *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Žijete ještě vubec..?
Mno jedu jedu ... *14* , ale jenom na 2 dny *9* , je to složitý ...
Jedu od 18. do 24. do Maďarska na výměný studentský pobyt a potom se vrátím na jeden den domu a 25. do 30. jedu na školní zájezd do Evropských metropolí a budu 2 dny v Bruselu 2 dny v Nizozemsku a 2 dny v Paříži *14* *14* *14* a do tý se z celých dvou týdnů těším nejvíc *14* *14* *14* lidi já umím anglicky asi tak jako *14* můj papoušek, newíte jak se tam domluvím??? *7* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Žijete ještě vubec..?
Júúú.... Ty se máš =) Já zase jedu 9. května do Anglie,je to jako zájezd ¨ze školy ale neni to povinný... Já se tak těšíím =D Sem si koupila malej kapesní slovník *1* *1*
Hanči neboj,já sem maláá *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Žijete ještě vubec..?
Až se divím, jak ty mě dobře znáš...xDDD -
Mno takže se tam nevejdeš. jakmile se Hanča pustí do výběru věcí s Av, tak se jí tam nevejde ani oblečení, bůhví jestli se tam vejdou vůbec ti věci *15* *15* *15* já si beru jen plakát, pak nějaký věcičky polepený avrilkou a tak ... *14* boužel BS zrovna ted nemám, ale asik si ho koupím *14* -
Do Anglie??? Tam naše škola teď jede taky někdy...xDDD Nop a ten kufr...uvidíme...podle toho kolik věcí s Avrilkou si budu brát...xDDDDD -
twl holky vi se mate ja jidiny kam se skolou pojedem bude Liberec *9* a v lete jako kdyz rok na Slovensko. Miso vem me sebou do Nizozemska a Parize prosim -
to ti závidím do Anglie bych jela rači *14*
-
-
-
Re: Re: Re: Žijete ještě vubec..?
Míšo...škoda že tam jedež do té paříže už teď...kdybys jela v létě nebo o Vánocích tak se tam možná potkáme...xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Žijete ještě vubec..?
Hančo,myslíš,že se ti budu vejít do kufru? -
-
Hmmmm...mno newím, newím...xDDD
-
-
-
-
-
-
jááá
uááá já jsem něco vyrobilááá *14* *14* blend s Avuškou *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *
chápete to?já? co neumí s grafikou..? uááááá
http://www.imagebam.com/image/f4c21c75372371
doufám že je to ono =D *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: jááá
Dóóóst dobrýýý *14* -
-
Re: Re: jááá
fakt pekny
-
-
Re: jááá
Je povedený!:-)
-
-
Příběh pro Avrilku
Žila byla jednou jedna diskuze a na té diskuzi si psali ty největší fanoušci Avrilky !!! *14*
(pokračuj) *14* -
-
Re: Příběh pro Avrilku
A brzy poznali,že jsou největšími fanoušky Avrilky a proto se zbláznily *14* *1* -
-
Re: Re: Příběh pro Avrilku
proto se zbláznily... a začaly si snít o nesmyslných opicích, letajících koštětích a... -
-
Re: Re: Re: Příběh pro Avrilku
ne snít,ale kupovat a vyrábět *1* chápeš,že je to skutečný..? *14* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Příběh pro Avrilku
Jednou v londýně byl Koncert Avril.Jeli tam a nakonec když se s Avril fotili,tak... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Příběh pro Avrilku
waw skvelej pribeh *14* skoda ze to neni pravda *9* -
Potom se konala velká svatba a Avril si nás tak zamilowala, že nám dala nabídku, abysme se k ní nastěhovali a žily s ní, mno a mi to přijaly a dodnes s ní jsme v kapele teda já a Barča,... a ostatní jí pomáhají s parfémy - Elis a Hanča a ty co zbyly jí zase pomáhají s módním návrhářstvím, dnes žije šťastně s naším světoběžníkem a s náma ve velikých vilách ( po 3 letech nám totiž koupila každýmu obrovskou vilu - jako výplatu) a žijeme si šťastně a jsem jedna velká parta, která se každý den shází před prácí a po práci v Central Perk ... *14* The END ...
P.S. Doufáme, že se vám náš příběh moc líbil *14*
P.P.S. Nechcete někdo něco dodat? *7* *15* -
a byly moc rádi protože to Avrilce a jejich světoběžníkovy móóóc přály... -
a pak se s nima Avrilka zakecala a uspořádali velkou pařbu a nakonec se Avrilka a světoběžník vypařily, a ostatní je našli na balkoně, úplně zaláskovaný .... -
... je Avril pozvala na večeři a následně do jejího čistého a velkého a uklizeného a pěkného a nádherného domu *14*
-
-
-
-
-
-
icq.???
Prosíím prosíím vím že ste sem už dávali své icq ale mě se nechce listovat těma vašema slohama *1* *1* tak prosíím,prosíím *1* -
-
Re: icq.???
401060509 -
Re: icq.???
383498207 *15* *15* *15* *14*
-
-
Tak co budeme dělat ....?
*7* *7* *7* -
-
Re: Tak co budeme dělat ....?
hmmm.... můžeme vymyslet nějakej příběh :D *1* -
-
Re: Re: Tak co budeme dělat ....?
proč ne *15* *15* *15*
bude zasejc prdel *15* *15* *15*
-
-
-
nemůžu si pomoct....
čauky hele tohle je sice děsně starý a okoukaný video, ale nemůžu si pomoct tu písničku sem neslyšela měsíc včera sem si to pustila na youtube a zase sem se do toho příšerně zamilowala .... *14* *15*
http://www.youtube.com/watch?v=8ZSImx5u88Q -
-
Re: nemůžu si pomoct....
jo tohle je krásný *14* *14* -
-
Re: Re: nemůžu si pomoct....
jojojojojojojojojojojo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* bože sem tím úplně posedlá *15* *14* -
-
Re: Re: Re: nemůžu si pomoct....
Hej přímo....já sem si to tež o víkendu po šíleně dlouhé době pustila, a uplně sem se do toho zažrala a všimla sem si jaká tam Avril byla taková...jiná než teď...tam byla trochu ještě taková jak kdyby puberťačka, ale teď po 3 letech už je taková dospělá...xD -
-
Re: Re: Re: Re: nemůžu si pomoct....
Souhlasím s tebou Sharpay...Stejnej názor!:-)
-
-
-
-