Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Elisino dílo anonimní

Tady máte dílo od anonyma jménem Elis *15* *15* *15*

http://www.youtube.com/watch?v=94cqUAUMY8s
    • sharpay1995

Re: Elisino dílo anonimní

No woooow....xDDD
  • puspuspusinka

Pohádka ...

Tak co lidi powedla se nám ta krásná pohádka ??? *7* *14* *7* Powedla žhe a moc ... teda řeknu wám, hned bych ji chtěla uskutečnit ... *14* , ale kdo ví co nejni´se může eště stát ... *14* kéž by ... *14* *14* *14*
    • xkostex

Re: Pohádka ...

jo pohatka je skvela kez by to byla pravda
  • nickeysunset

kvhh

t-music chart - 3. místo :(
    • puspuspusinka

Re: kvhh

achjóóó *9* mno ale hlavně že se drží na žebříčku tří nejlepších ne? *7*
      • sharpay1995

Re: Re: kvhh

No...ale to celkové pořadí v chartu...1. Lady Gaga...:/ Ta písnička se mi teda vůbec nelíbí:( xD
        • dianna114

Re: Re: Re: kvhh

Telephone je pro mě jedna z nejlepších písní, co jsem kdy slyšela..
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: kvhh

mě se zrovna teda tahle písnička moc nelíbí...
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: kvhh

Mě se jich líbí 6: Paparazzi, Just dance, Poker Face, Eh Eh...,Lovegame, a celkem i Bad Romance...xDDD
            • ashley-michelle-tisdale14

Mno a asi taky jediná hezká od ní *15* *14* (jinač lidi mám new účet líbí??? *7* *15* ) mno co sem se nudila mno ... *15* *15* *15* *15*

Sem jááá puspuspusinka *14*
            • dianna114

Paparazzi je skvělá *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: kvhh

a mě se nelíbí ani jedna možná tak paparazzi a máte to !!! *1* *1* *1*
            • dianna114

A mně se nelíbí Poker Face. *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: kvhh

mno a nejde jenom o písničku sama gaga je ta největší k---a .... *13* *8* *16* *10* fakt já ju tááák nesnáším !!! *8* *16*
          • dianna114

*13* *9* *8* *16* *5* *1* *9* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *13* *10* *13* *10* *13* *10* *13* *10* *8* *5* *16* *16* *16* *16* *16*
          • sharpay1995

Tak jako mě se většina jejich písniček líbí...její hudba jo, ale ona jako Sosobnost teda moc ne....
  • bambusanka

Avril pro BRAVO

To bych to snad ani nebyla já,kdybych sëm nepřidala nějaké novinky :D Je tady překlad bulharského brava,avril tak říká,že prý new song vyjde v dubnu.. (hejááá to je teď) a album v červnu.BRAVO ae neni zrovna důvěrihodnej zdroj =D
    BRAVO: Tvůj song Alice je součástí soundtracku k Alence v říši divů. Máš ráda fantastické pohádky?
    Avril: Můj život je prostě stejně divný jako ten Alenčin (směje se). Vždycky jsem byla fanoušek příběhů a miluju animované verze. Nový styl filmu mě inspiroval v nové kolekci mojí módní značky, Abbey Dawn. Bude stejně hravé a barevné jako Alice.
    BRAVO: A umíš si představit sama sebe ve filmu?
    Avril: Samozřejmě, proč ne? Možná v nějakém drama, nebo lépe - v komedii? Ale v tuto chvíli bych na to neměla čas - se svou módní značkou a s parfémem.
    BRAVO: Neříkáš nic o svoji hudně..
    Avril: S mou hudbou, samozřejmě. V dubnu vyjde první singl z mého nového alba, které vyjde konečně v červnu! Opravdu se toho nemůžu dočkat! Pracuju na tom už rok. Nikdy jsem nebyla jedna z nejrychlejších (směje se).
    BRAVO: Má rozchod s tvým bývalým manželem Deryckem něco společného se zpožděním?
    Avril: Ne, prostě jsem chtěla dát sama sobě nějaký čas, aby tohle album bylo nejlepší, jak jen může být. Tentokrát jsem dokonce vyrobila tři písně úplně sama, což je pro mě velký pokrok.
    BRAVO: Tvoji fanoušci se na to moc těší. Ale trochu se obávají - nedávno bylo řečeno, že chodíš víc a víc na párty a oni mají strach o ztrátu tvé kariéry.
    Avril: Ohh, nebojte se! Jsem velká holka a umím se o sebe postarat opravdu dobře.
    • bambusanka

Re: Avril pro BRAVO

A jetě video,nová reklama Proactiv for JAPAN

http://www.youtube.com/wat ch?v=zkCD2y_Yqjo&feature=player_emb edded

A také- parfém FORBIDDEN ROSE se bude ve Velké B. prodávat již tohle léto:

Léto 2010 bude velmi vzrušujícím obdobím pro Avril a její fanoušky.

Kromě dlouho plánovaného alba se do prodeje dostane i její v pořadí již druhý parfém s názvem Frobidden Rose. Ten by se měl na obchodních pultech ve Velké Británii a v Denmarku objevit již v červenci.
      Fanoušci z Denmarku si budou muset ještě chvíli počkat, tam se vůně začne prodávat na začátku srpna a to konkrétně v obchodech Matas.
      • puspuspusinka

Re: Re: Avril pro BRAVO

Páááni sem si zase početla, mno teda po tom jako jestli je to pravda a Deryck za nic nemůže, tak za 1. je naše bravo debilní a za 2. jsem ráda, že má Avrilka takovejhle pochopitelnej důvod a už vůbec nejsem naštvaná za to že to odložila, protože jak tvrdí to bude stát za to nej nej nej !!! *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Avril pro BRAVO

Tak to je teda fakt super...tenhle rozhovor...ten... doufám že je pravdivý a new song bude už tento měsíc...xDDD A album teda nwm mno, ale myslím že to bude bomba...xDDD
  • bambusanka

Žijete ještě vubec..?

??? To už ste se jako zbláznily k smrti,bo co..? *1* *1* Že tady nikdo nelétá na létajících košťatěch *1* *1* *1* Bo už jste ve škole..? J8 už zejtra musim... Píšem čtvrtletku z matiky =//
    • Re: Žijete ještě vubec..?

Jááá eště žiju, sice nwm jak na dlouho, ale eště jo, mno to já nejdu možná eště v pondělí ale nwm ... awe spíš du ... *1* toto uteklo už jenom vejkend a pak tejden školy a pak dva tejdny v paříži a maďarsku ATD. už se těším ... jupííí ... jenom pitomej tejden školy jóóó *14*
      • bambusanka

Re: Re: Žijete ještě vubec..?

ty se mááášš ty jedeš do paříže *1* *1* *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Žijete ještě vubec..?

Mno jedu jedu ... *14* , ale jenom na 2 dny *9* , je to složitý ...
          Jedu od 18. do 24. do Maďarska na výměný studentský pobyt a potom se vrátím na jeden den domu a 25. do 30. jedu na školní zájezd do Evropských metropolí a budu 2 dny v Bruselu 2 dny v Nizozemsku a 2 dny v Paříži *14* *14* *14* a do tý se z celých dvou týdnů těším nejvíc *14* *14* *14* lidi já umím anglicky asi tak jako *14* můj papoušek, newíte jak se tam domluvím??? *7* *15* *15* *15*
          • bambusanka

Re: Re: Re: Re: Žijete ještě vubec..?

Júúú.... Ty se máš =) Já zase jedu 9. května do Anglie,je to jako zájezd ¨ze školy ale neni to povinný... Já se tak těšíím =D Sem si koupila malej kapesní slovník *1* *1*
            Hanči neboj,já sem maláá *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Žijete ještě vubec..?

Až se divím, jak ty mě dobře znáš...xDDD
            • puspuspusinka

Mno takže se tam nevejdeš. jakmile se Hanča pustí do výběru věcí s Av, tak se jí tam nevejde ani oblečení, bůhví jestli se tam vejdou vůbec ti věci *15* *15* *15* já si beru jen plakát, pak nějaký věcičky polepený avrilkou a tak ... *14* boužel BS zrovna ted nemám, ale asik si ho koupím *14*
            • sharpay1995

Do Anglie??? Tam naše škola teď jede taky někdy...xDDD Nop a ten kufr...uvidíme...podle toho kolik věcí s Avrilkou si budu brát...xDDDDD
            • xkostex

twl holky vi se mate ja jidiny kam se skolou pojedem bude Liberec *9* a v lete jako kdyz rok na Slovensko. Miso vem me sebou do Nizozemska a Parize prosim
            • Re: Re: Re: Re: Re: Žijete ještě vubec..?

to ti závidím do Anglie bych jela rači *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Žijete ještě vubec..?

Míšo...škoda že tam jedež do té paříže už teď...kdybys jela v létě nebo o Vánocích tak se tam možná potkáme...xDDD
          • bambusanka

Re: Re: Re: Re: Žijete ještě vubec..?

Hančo,myslíš,že se ti budu vejít do kufru?
            • sharpay1995

Hmmmm...mno newím, newím...xDDD
  • bambusanka

jááá

uááá já jsem něco vyrobilááá *14* *14* blend s Avuškou *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *
    chápete to?já? co neumí s grafikou..? uááááá
    http://www.imagebam.com/image/f4c21c75372371
    doufám že je to ono =D *14* *14* *14* *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: jááá

Dóóóst dobrýýý *14*
      • xkostex

Re: Re: jááá

fakt pekny
    • avrilka-aja

Re: jááá

Je povedený!:-)
  • puspuspusinka

Příběh pro Avrilku

Žila byla jednou jedna diskuze a na té diskuzi si psali ty největší fanoušci Avrilky !!! *14*

(pokračuj) *14*
    • bambusanka

Re: Příběh pro Avrilku

A brzy poznali,že jsou největšími fanoušky Avrilky a proto se zbláznily *14* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: Příběh pro Avrilku

proto se zbláznily... a začaly si snít o nesmyslných opicích, letajících koštětích a...
        • bambusanka

Re: Re: Re: Příběh pro Avrilku

ne snít,ale kupovat a vyrábět *1* chápeš,že je to skutečný..? *14* *1*
          • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: Příběh pro Avrilku

Jednou v londýně byl Koncert Avril.Jeli tam a nakonec když se s Avril fotili,tak...
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Příběh pro Avrilku

waw skvelej pribeh *14* skoda ze to neni pravda *9*
            • puspuspusinka

Potom se konala velká svatba a Avril si nás tak zamilowala, že nám dala nabídku, abysme se k ní nastěhovali a žily s ní, mno a mi to přijaly a dodnes s ní jsme v kapele teda já a Barča,... a ostatní jí pomáhají s parfémy - Elis a Hanča a ty co zbyly jí zase pomáhají s módním návrhářstvím, dnes žije šťastně s naším světoběžníkem a s náma ve velikých vilách ( po 3 letech nám totiž koupila každýmu obrovskou vilu - jako výplatu) a žijeme si šťastně a jsem jedna velká parta, která se každý den shází před prácí a po práci v Central Perk ... *14* The END ...

P.S. Doufáme, že se vám náš příběh moc líbil *14*
              P.P.S. Nechcete někdo něco dodat? *7* *15*
            • sharpay1995

a byly moc rádi protože to Avrilce a jejich světoběžníkovy móóóc přály...
            • puspuspusinka

a pak se s nima Avrilka zakecala a uspořádali velkou pařbu a nakonec se Avrilka a světoběžník vypařily, a ostatní je našli na balkoně, úplně zaláskovaný ....
            • bambusanka

... je Avril pozvala na večeři a následně do jejího čistého a velkého a uklizeného a pěkného a nádherného domu *14*
  • bambusanka

icq.???

Prosíím prosíím vím že ste sem už dávali své icq ale mě se nechce listovat těma vašema slohama *1* *1* tak prosíím,prosíím *1*
    • sharpay1995

Re: icq.???

401060509
    • puspuspusinka

Re: icq.???

383498207 *15* *15* *15* *14*
  • puspuspusinka

Tak co budeme dělat ....?

*7* *7* *7*
    • bambusanka

Re: Tak co budeme dělat ....?

hmmm.... můžeme vymyslet nějakej příběh :D *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: Tak co budeme dělat ....?

proč ne *15* *15* *15*
        bude zasejc prdel *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

nemůžu si pomoct....

čauky hele tohle je sice děsně starý a okoukaný video, ale nemůžu si pomoct tu písničku sem neslyšela měsíc včera sem si to pustila na youtube a zase sem se do toho příšerně zamilowala .... *14* *15*

http://www.youtube.com/watch?v=8ZSImx5u88Q
    • bambusanka

Re: nemůžu si pomoct....

jo tohle je krásný *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: nemůžu si pomoct....

jojojojojojojojojojojo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* bože sem tím úplně posedlá *15* *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: nemůžu si pomoct....

Hej přímo....já sem si to tež o víkendu po šíleně dlouhé době pustila, a uplně sem se do toho zažrala a všimla sem si jaká tam Avril byla taková...jiná než teď...tam byla trochu ještě taková jak kdyby puberťačka, ale teď po 3 letech už je taková dospělá...xD
          • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: nemůžu si pomoct....

Souhlasím s tebou Sharpay...Stejnej názor!:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit