-
A další video...ať máte co dělat..xDD
http://www.youtube.com/watch?v=u2Ud kKiLNFA
Nemám co dodat...xDD -
Ops..xDD
http://www.youtube.com/watch?v=f2yQ C0xGKP
(cca 3:50)
Staré, ale pořád vtipné...chuďátko Avrilka...xDD -
Reklama
Hel..biděli ste někdy tuhle reklamu na Avril?? Já se přiznám že až dneska....je to sice hodně starý..., ale jak by řekla má kamarádka: Je to vtipné :D xDDDD
http://www.youtube.com/watch ?v=2QS8KvxYDg4 -
Prosba..prosím
prosim kdo by chtěl být na mén new blogu SB tak se zapište !!!
www.avrillovelavigne.blog.cz
Prosím chci ho rozjet¨!! -
Fota !
Hele lidi našla jsem úpa bombový fotešky Avrilky tak se modlete ať se to zase nepotentuje a koukaj se přidat, páč je tam Av strááášně sladká *14* -
ouououou...
Hej lidičky já jsem úpa mega děsně moc šťastná !!! *14* -
-
Re: ouououou...
procpak?maminka-ti-koupila-ruzoviho -slona? -
-
Re: Re: ouououou...
Jo to já nwm proč jsem šťatsná, jenom vím, že jsem šťastná, copak musím mít důvod? *7* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: ouououou...
No normální člověk většinou má důvod...., ale k tvé normálnosti se zde rači nebudu vyjadřovat...xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: ouououou...
Teda ty ty ty ty seš, ale jedna ...!!! *8* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ouououou...
Ale nepřeháněj....xDDD -
*15* *15* *15* *15* já se z tebe málem udusika ... *15* *15* *15* prej ty zlej chlapečku tě asik zabiju ... *15* *15* *15* *15* -
ty, ty, ty, ty jeden zlý chlapečku...xDDDDDD -
Ale nic vůbec nic,... ty ty ty ty ty jedna ,... zlá holčičko,... *15* *8* *8* *15* *13* -
No co je, co je...xDD
-
-
-
-
-
-
Eliso Koštětová !!!
Elis já ti řekla aby sis dáwala pozor že mi plašíš kočky, ale ne ty si jentak přilítneš a vyplašíš mi slepice a psy, mno já Tě asik zastřelím,...!! *8*
Kdo ty pitomý slepice pak má honit po sadě? *7* *15* *15* -
-
Re: Eliso Koštětová !!!
jezis sorry ja zapomela dneska sem si poridila novy koste a jeste snim neumim zachazet takze fakt sorry poslu za tebou popelku at ti pomuze jo? *4* -
-
Re: Re: Eliso Koštětová !!!
Mno dobrýýý,... ne děkuji od tebe už rači pomoc ani nechci,...!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Eliso Koštětová !!!
to jako proc bych ti tam zaletela uklidit ale kdyz nechces mas smulu:-P *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Eliso Koštětová !!!
JoJo ... já tu tvojí pomoc dobře znám a děkuji, ale rači si je pochytám sama ... *15* *15* *15* ... nwm nwm jak by to dopadlo s tebou ... !!! ... *15* *15* *15* ... ani nepomýšlet rači ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Eliso Koštětová !!!
cs-nahodou-by-to-byla-profesionalni -pomoc *15* -
díky bohu že sem si je zahnala sama *15* *1* *15* -
css takto me urazet *15* bych ti tam na ne nakladla pasti zavolala bych si bradavice na pomoc a bylo by to *15*
-
-
-
-
-
-
For Matička !!!
Mamíííííí,.... přidej si i ostatní kámoše tady na diskuzi sou supééér, téda až na Hanču u tý musíš dávat pozor, s tou šlehne každá maličkost,...!!! *15* *15* *15* *15*
Jo a kup mi lízátko plosííím,...!!! *15* -
-
Re: For Matička !!!
Michaelo...co to kecáš??? Maličkost??? myslíš si že to co tady na mě poslední dobou chystáte jsou maličkosti???????xDDDD -
-
Re: Re: For Matička !!!
Mno jasně že maličkosti, my ti přichystáme knihu a s tebou to šlehne tak pak kdo tu nejni normální jo? *7* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: For Matička !!!
jo jako ja se stou knizkou srala skoro 4 hodiny a ty z ni mas infarkt to neni normalni! -
-
Re: Re: Re: Re: For Matička !!!
Sakra Elis ... ty na mě vyjíždíš že sem Tě práskla a sama se tu práskneš ... seš ty normální ... ??? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: For Matička !!!
Mno to si teda věřííím,...!!!
Já jsem normální, a vysoký sebevědomí zrovna nemám !!! *15* -
Si fakt nějak věříš...no jak chceš, jak chceš...xDD -
no-to-vize-jo-jak-myslis *15* -
mno ale voproti vám dvěma by si úplně normální teda připadal !!! *1* *1* *1* -
prosimte E.T. normalni neni vzdit vola domu a je zelenej! -
stačí se na vás dvě kouknout a věřil by si i E.T. *15* *15* *15* -
*15* *15* *15* *15* *15* si moc veris holka *15* *15* -
*15* *15* *15* Bože tak jak tak koukám, tak jsem tu z nás tří (já, Hanča a Elis) normální asik jenom já !!! *15* *15* *15* -
a kurva to my dedoslo sorry
-
-
-
-
-
-
...
ahojíí cery moje=D -
-
Re: ...
cau matko ma tobe to trvalo! *15* -
-
Re: Re: ...
Něco mi asi uteklo...kdy mi objasní detaily??? Elis, Míšo???xDDD -
-
Re: Re: Re: ...
Jo asi bysme měli, nebo se nám Hanička zcvokne,... *15* *15* *15*
Tak milá Hančo,... já a Elis jsme se navzájem adoptovali za sestry a a tady Míša=Matička nás obě adoptovala za dcery, takže ti představuji new člena, který taky bude psát doufám slohovky a naší matku,...!!!
P.S. Hančo, prosím, ať to s tebou nešlehne,...!!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
jo to je nasa matka nekdy me sere ale jinak je skvela *14* a miso myslim ze to uz s hancou seklo *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
hanco za vse sorry *15* jo a dneska me cekej priletim na caj *3* -
Dobrý, dobrý sem tady...právě sem přijela od hause, a mám kvůli vám pěknou bouli na hlavě...!!! to vám za tyhle infarktový šoky pěkně děkuju, vu dvě čarodejnice...teda sory, jen Elis je čarodejnice, protože lítá na košťeti...xDD -
Taky si myslím, on-line je a nějak se neozývá taky si myslím, že ji někde v Havířově předepisuje léky a proklépává Dr. House, protože to s ní nejspíš švihlo jakovždy žhe ano? *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Tak jakej?
Tak jakej že si vyrobila ten účet kterej jí trval asik 100 let ??? Kurwa,... ta je ale fakt boží, lepší mámu si nenašla,...?? *15* *15* *15* -
-
Re: Tak jakej?
ja bych rekla ze zasi zadnej *15* jo a ja si ji nevybrala to ona me *15* ale jako sou i horsi lidi v nasi rodince -
-
Re: Re: Tak jakej?
Twl,... pomóóóc !!! *1* -
-
Re: Re: Re: Tak jakej?
proc scim? -
-
Re: Re: Re: Re: Tak jakej?
no takze sem mela pravdu zadnej si neudala ale prej se chysta *15*
-
-
-