-
To si děláš prd-l?
Cožee? Já jako skoro zapustila kořny a ona si de ven, prosím, klidně já počkám žhe, žádnej problééém, od čeho tu sem, já vás zabiju obě !!! Elis řekni tý mamině už něco !!! *15* *15* *15* A zbuď t pitomý koště a stratuj !! *15* *15* *15* -
-
Re: To si děláš prd-l?
miso zacni si zvikat je to tvoje matka! *15* me to dela porad nekdy mam chut ji zaskrtit *15* ale je to moje mamca -
-
Re: Re: To si děláš prd-l?
Mno to si děláš,... Kuwa,... a to budu muset snášet jo,...? *15* *15*
Pěknej dáreček si mi to sehnala,... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: To si děláš prd-l?
ne nedelam ¨jo budes but rada ze sni aspon nemusis travit den *15* jo a adoptovala sem si te za segru takze smula
-
-
-
-
StoP !!!
Teda já už vás mám obou dost Elis a Hančo,... všecko na mě hoďte,... já za všecko můžu a to jako můžu i za to, že se spolu rády hádáte??? *15* *15* *15* Mno počkejte já si vás najdu obě a pak uvidíte jak hladím já !!! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: StoP !!!
hej jako ja nic nerekla to hanca! *15* jakoja na tebe nic nehazim aspon myslim -
-
Re: Re: StoP !!!
oBĚ STE tydýdla,...!!! *15* *15* *15* A Elis nelýtej mi za okny,...pak mám strach *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: StoP !!!
njn to vis *15* na to litani si zvikni budu tam litat casto *15* -
-
Re: Re: Re: Re: StoP !!!
Cha Cha Cha,... eště jednou mi vyplašíš kočku a je po Tobě jasný,...??? *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: StoP !!!
ou sorry to sem nevedela *15*priste si dam veci pozzor
-
-
-
-
-
-
....
Ahojky holky tak co jak užíváte prázky!!??? *3* *1* *3* *14* ...I love Avril♥ *14* -
-
Re: ....
mno nic moc sem nemocná a ty? *9* *14* -
-
Re: Re: ....
Jo to znám....ale jo dobrý :DD *14*
-
-
-
Díky až do alelůůůja,....
Díky moc Elis, díky díky díky díky díky díky díky díky a zase díky,...od toho seriálu Sladký život Zacka a Codyho mě už nic neodtrhne !!! *14* *14* *14*
Ashleynkááá *14*
Mno možná jedině new album Avrilky,... *14* -
-
Re: Díky až do alelůůůja,....
*15* nemas zac *3* -
-
Re: Re: Díky až do alelůůůja,....
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Díky až do alelůůůja,....
A Míša objevila Sladký život Zaca a Codyho??? No ale přiznám se že se nato taky dívám, ale jenom na YouTube....xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Díky až do alelůůůja,....
Mno právě já nemám Disney Chanl víš? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Díky až do alelůůůja,....
Já právě už teďka taky né...a tak se na to na všechno musím dívat na Youtubíčku...xDDD
-
-
-
-
-
-
posííím
hej ma te icq nebo lidé?? *7* *7* dejte plsky *3* *1* *14* *7* -
-
Re: posííím
401060509
A máte ještě někdo Facebook kromě Elis, Kuby a Míši, která na ňho stejnak vůbec nechodí...xDD -
-
Re: Re: posííím
475491536 -
nech mě bejt *15*
383498207 -
-
Re: Re: Re: posííím
nenechám...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: posííím
Teda ty seš, áále zláá osoba !!! *9* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: posííím
no jasne hod to vsechno na misu *15* koukam ze driv se to hazelo na kubu a ted ho misa nahradila *15* -
já za to nemůžu...xDDD Za všechno může Míša...xDDD jak my říkáme- může za všechny katastrofy světa...xDD -
twl jeste ty zacinej *15* -
To je moje věta: já si tě najdu-....no jen počkej,,,já si tě zato najdu....xDD -
coze ja sem zla? no pockej ja si te najdu a pak poznas jak sem zla! *15* -
Teda ty seš taky áále zláá osoba,...a už vím vy ste dvě hróóózně zlýýý osoby !!! *15* *15* -
hlavne se tu nepozabijejte nehodlam jezdit na konec republiku kvuli pohrbu! *15*
-
-
-
-
375288849
-
-
-
Hančo,...
Hančo nesváděj to na Elis,...to byla i moje práce, poď si mě taky pohladit,...!!! *15* *15* *15* *15* *14* -
-
Re: Hančo,...
Přídu si tě pohladit, přídu...xDDD
Hele tak mě napadá, jestli to čte někdo kdo nás nezná, tak snad ani nechci vědět co si pod mou první větou v tomto příspěvku může představit...xDD -
-
Re: Re: Hančo,...
ja se pro jistotu nebudu vyjadrovat -
-
Re: Re: Re: Hančo,...
Mno twl,... teď někdo jentak se bude nudit a bude číst naše příspěvky a pro jistotu zavolá psychiatrii nebo do blázince *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Hančo,...
No...xDDD A Elis...ano rači se nevyjadřuj...ani mi nelez na oči, nebo si tě opravdu přídu pohladit....xDDD
Doufám že nikdo nebude volat psichiatra po této naší dizkuzi...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hančo,...
*15* *15* *15* *15* *15* *15* boze si me malem zabila ja z tebe nemuzu *15* *15* doufam ze kvuli me nebudes mit nocni mury *15* -
Kill Hanča !!! *15* *15* *15*
Já se z tebe málem udusila prej dit mi tu lítáš pořád před okny na koštěti,...!!! *15* *15* *15*
Já nemohla....!!!
Mno ste dvě nwm co, ale ste dvě !!! *15* -
Naprosto upně normálně, Elis...tě pořád vidívám jak mi tady před okny lítáš na tom koštěti...xDDD
A ano Míšo: co dvě???xDD -
dve co? -
Teda vy ste dvě,... *15* -
jak bych ti mohla list na oci kdyz je přelouč od havířova vzdaleny 265,4km?
-
-
-
-
-
-
Lidičky,...=)
mě se líbila taky jako hnědovláska a le jak se obarvila na blond mi připadala strasna ale pak ja si tam dala ten ruzovej prouzek ji to zacalo moc slušet ale teď se mi líbi nejvíc blond a podbarvena na cerno nebo hnedo -
Lidičky,...=)
Hele lidičky, ohodnoťte mi tu mojí fotku *14* Protože mě se strašně líbí a musíte to uznat, protože jí mám už 2 dny *14* !!!
A měli jste pravdu, mě se taky začíná víc líbit Avrilka jako hnědovlasá *14* jako eště když byla roku 2002 *14*
Ale dneska je taky moc hezká, úpe nejvíc v těch hnědých vlasech a pak teďka jak má blond s černýma proužkama *14* -
-
Re: Lidičky,...=)
mno já nwm mě příde hezká jako hnědovláska i jako blondýnka všude vypadá nádherně *14* *14* *14* awe podle mě jí to víc sluší teď *14* -
-
Re: Re: Lidičky,...=)
Taky se mi líbila jako hnědovláska, ale musím říct že teď se mi asi nejvíc líbí jako to má teď...špinavší blond s černejma proužkama..xD
-
-
mě taky strašně se mi líbila když byla hnedovlaska nebo hnedovlaska s černým podbarvením,ale zvykla jsem si na současnou Avču *3* -
Mě se líbila pořád víc jako hnědovláska,když se nechala obarvit byla jsem nejdřív zklamaná/naštvaná protože mi připadala spíš jako barbínka než jako správá rocková Avril. Ale nako¨nec mi to už moc nevadilo,protože zpívá furt nádherně :):) *14* *14* Jo jinak,teď už mám dost času,my jsme měli teď nějaký období písemek *1* *1* teď už se tu budu snažit být každej den a budu si tady s váma hrát na nenormální lidi *1* (I když já si na nenormální lidi hrát nemusim) -
-
Re: Re: Lidičky,...=)
Krasna fotka *14* *14* souhlasim jako hnedovlasa se mi libila mnohem vic a kdyz se prebarvila na blond sem si jen myslela paneboze ona se zblaznila ale uz mi to nebavi hlavne ze je to porad ta skvela Avril *14* -
-
Re: Re: Re: Lidičky,...=)
Mno přesně to je na Avrilce nejlepší, že se nikdy nenechala poddat slávě, nebo nějakýmu barbienskýmu šarmu nebo městské pipce, že je to pořád ta rockkerka Avrilka jako v 18 *14* a budu jí milowat i kdyby byla chameleon jako já *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Lidičky,...=)
miso je tak trochu chameleon v uceses *15*
-
-
-
-
-
Sere mě to a pořádně,...!!!
Hele lidi mě už jako pěkně štve tadyta fotogalerie, lilinka007 a i já jsme tam teďka přidali několik fotek já jako asi 20 před 3 dny,...!!! A už mě fakticky pěkně štve, že se vůbec nezobrazujou, už toho mám fakt dost !!! *13* *8* *16* *10* *8* *8* *8* *8* *13* -
-
Re: Sere mě to a pořádně,...!!!
Mě taky,přïdávala jsem asi 5 fotek z roku 2002,před týdnem a pořád nic! -
-
Re: Re: Sere mě to a pořádně,...!!!
mno,...ale mě už to fakt vytáčí,... *8*
-
-
-
Další odložení alba... mno twl..
Ach jo =( *9* *9* podle titulku jste to asi poznali.. :(:( Na zahraniční stránce o Avril se objevil článek o tom,že Avril odloží vydání alba:
Zdroje ze Sony uvádějí, že se vydání v pořadí již čtvrtého alba Avril Lavigne opět posune z předtím uváděného června. Zdroje říkají, že Avril není spokojená s některými z posledních skladeb, které na album přidala. Avril se údajně vrátila zpět do studia, kde nahrála dvě nové skladby, které napsala od dokončení záznamu v únoru. Šéfové ze Sony nejsou šťastní, ale tohle album znamená pro Avril strašně moc a její nejbližší přátelé nedbale odhalili, že ve skutečnosti Deryck pracuje na nových materiálech, což vysvětluje, proč s ním Avril poslední dobou tráví tolik času.
Vydání alba je nyní stanoveno na začátek července nebo začátek srpna!
Přátelé Avril také tvrdí, že chce pop-rock princezna odložit album i kvůli její nové vůni Forbidden Rose, ke které vypustí do světa znělku podobně jako to udělala u vůně Black Star.
Záměr Avril bylo uvolnit song Black Star jako debutní singl z nové desky, takže neviděla problém s vypuštěním songu týkajícího se přímo její vůně.
Ach joo :(:/ -
-
Re: Další odložení alba... mno twl..
Lidi,...hlavně nezačněte teďka vyvádět, a hlavně nebuďte naštvaný na Avrilku, i mě to už pěkně začíná štvát, protože Avrilka ho už odkládá pěkně dlouho, ale dočkáme se, hlavně nebuďte zase naštvaní!!! U míme čekat ne? *14* -
-
Re: Re: Další odložení alba... mno twl..
Naprosto souhlasím...taky mě to sice trochu mrzí, že je to zase odloženo, ale aspoň když to předělává, tak to bude zase o něco lepší..xDDD Takže klídek a nerozčilovat se, jasný???xDD
-
-