Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

2....

Avril v T-music chartu 2. ..., pustila sem to až teď, takže mohu jen předpokládat že první sou opět ti trapáco z TH....:(
    • sharpay1995

Re: 2....

tak a je to...opravdu 1. TH...ale špatné správy...teďka to bude těžký...protože tam je najednou těhhle 5 hvězd, které bojují o 1. místo: Avril Lavigne, Tokio Hotel, Nick Jonas, Justin Bieber a Miley Cyrus!!!! Musíme hlasovat jak o život!!§xDD
      • puspuspusinka

Re: Re: 2....

Cože ??? Ten úchylák Bieber taky? To snad nejni prauda on zpívá chvilku a hnedka sou z něj všeci posraní,... *13* *8* *10* *16* Jako Avrilka oproti všem je lepší,...možná tak Nick by si zasloužil 1. ale Avrilka je stejnak lepší,...!!! Jedině Nicka tam v nejhorším skousnu ale chci Avrilkuuu,...!!! *8* *14* *10* *16* *8* *14* *13*
        • xkostex

Re: Re: Re: 2....

no twl tak to uz eje na me moc jako! Avril musi byt prvni
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: 2....

Jo ale kdyby tam byly normal jako P!nk vo Ashleynka tak neřeknu ale takový úchyláci jako TH a JB,...tj to nejhorší,...jako Hančo asi budu mít 100% noční můry, jak já ty šmejdy nenávidím,...!!! *13* *16* *8* *8* *10* *16*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: 2....

miso sme 2 jako to je neco neskutecnyho tohle twl *8* *8* *16*
  • puspuspusinka

Dneska kdo tu semnou?

Kdo tu semnou bude dneska večer kecati? *14*
    • xkostex

Re: Dneska kdo tu semnou?

ja
      • puspuspusinka

Re: Re: Dneska kdo tu semnou?

A sakra.... *15* *15* *15* *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: Dneska kdo tu semnou?

copak problem?
  • lilinka007

new

hele na avril lavigne na osobnosti sem dala new fotky tak jesi chcete tak se mrknete ale az je schvalijou
  • acdz24

new vůně atd.

Ahoj jak se máte??? Díky plakátku určitě skwěle jako já *14*

http://www.imagebam.com/image/5 ec7b374399370
    nádherný obrázek nové vůně *14* *14*

http://avrilsmusic.blog.cz/1003/joepie-magazine-31-3-2010
    super rozhovor kde Avril mluví i o novém albu!!! *3*
  • lilinka007

j

omg ja se tolik tesila na prazky a nudíím se jak něco!! *10* souhlasim s Hančou jdu hledat novy fotky a videa *1* *1* *1* *1*
  • sharpay1995

Hmmm...xDD

Míšo, Elis...teď hned, okamžitě, tady a teď mi řekněte z čeho že to mám dostat ten infarkt!!!!!?XDDD
    • xkostex

Re: Hmmm...xDD

to bys chtela vedet co? *15* jako zapomen ze ti to reknem to je prekvapko *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Hmmm...xDD

No tak když je to překvápko, tak se to stejně jednou musím dozvědět, ne??? Tak aspoň kdy to tak aspoň bude??xDDD
        • xkostex

Re: Re: Re: Hmmm...xDD

pockej casu jako husla klasu
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Hmmm...xDD

tak jo,...jestlli to chceš vědět tak ale musíš na ajsko,...jinak je po,... *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Hmmm...xDD

383498207 *14*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Hmmm...xDD

No...dobře...zítra se snad objevím na icku..., ale napiš mi tady prosím to své, jelikož si nejsem jistá jestli tě mám uloženou...xDD
  • puspuspusinka

Příklad z Hanči,...=)

Hele lidičky wemte si příklad z Hanči a pomozte mi hledat nějaký novinky a videa *14* Abych se těch prázkách nenudila tolik *14*
    Jako Hančo máš 1 u mě i s hvězdičkou *14* *15* *14* *15* *14*
    • sharpay1995

Re: Příklad z Hanči,...=)

*14* *14* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1*
  • sharpay1995

Tip???xD

Míšo mám pro tebe tip jak trochu zahnat nudu...xD V new Bravíčku je plakát Avril, malý článek o Avril a Text a překlad Alice...xDD
    • puspuspusinka

Re: Tip???xD

A dokonce i překlad jo? *14* Mno Alici už jakžtakž umím náhodou našli byse u mě chyby, ale třebas to oooooooooo dokážu bez chyby *15* *15* *15* ale jinak celkově taky bych zvládla ji zazpívat, ale muselo by to bejt s Avril aby nebyxly slyšet nedostatky *15* *15*
      • xkostex

Re: Re: Tip???xD

no to te musim pochvalit ja v plagatech chameleon sem tak na pul pokazdy kdyz mam novej plagat naky musim vymenit protoze je nemam kam davam jen na okna a nabitek ale to mi mama zakazala *9* *15* jo a to oooooooo zvladnu taky i pospatku *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Tip???xD

Wooow...i po spátku jo??xDD No tak to bych teda neuměla..xD
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Tip???xD

toje co? *15* to bys nezvladlas *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Tip???xD

*15* *15* no tak to musis mit v pokoji hotovou prodejnu nabytku. me mama nechtela dovolit lepit plagaty ani na stenu ale ja ji ignorovala *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Tip???xD

Mno twl,... *15* po zpátku taky ale s textem *15*
              Mno Elis mě to zase taťka dovolí jenom na nábytek *15* takže si dokážeš asi představit kolik mám v pokoji skříněk a stolečků atd... *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Tip???xD

No tak řekni mi, kdo by "ooooooooo" neuměl, žhe??xDDD Ale s Avril..no tak to sme na to stejně..xDD Já taky jedině s Avril, ale ne zdůvodů jakýchsi nedostatků...ty mě nehrozí...vždyť chodím na hudební školu...sice nehudební třída, ale to už je jen detail..x.DDD
    • puspuspusinka

Re: Tip???xD

JoJo já vím, s Elis už sme to všecko probrali a plakát jak jinak než z Alice žhe *14* , ale je moc krásnej, chudák stará Avrilka půjde zejtra do krabice, protože je konečně new plakát ketrej půjde místo ní *14*
      P.S. Elis v plakátech zase takovej chameleon nejsem !!! *14*
      P.P.S. Ty plakáty víte u mě v pokoji jich je milión a Avril má asi 48 placů tak jeden z nich musím vyměnit *14*
  • kacofilni

Ahojky

ahojky jak je lidi!:-)
    • puspuspusinka

Re: Ahojky

Jů Ahojky,... *14*
      Lidičky splašila jsem nám new člena, taky takovýho blázna do Avrilky,... *14*
      Smím vědět jak se menuješ? *7* *14*
      A jinak se tu s tebou budou všichni bawit, a je to tu BEST !!! *14*
      • sharpay1995

Re: Re: Ahojky

Ano...je to tu BEST..jedna z mála věcí ne které se shodnem, viď Míšo..x.D
        • xkostex

Re: Re: Re: Ahojky

cau *15* lespi diskusi nehledej nenajdes *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Ahojky

Přesně táák...xD
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

Teda Hančo,...ty seš ale sprostááá,... *15*
              Se s tebou nebavím,...jako já se s tebou shodnu ve všem až na 1000 věcí,... *15*
  • puspuspusinka

Prázky jsou na nic...

Když jste nemocný na antibiotikách tak k čemu sou vám proboha ty prázky se na to vypípnu a bude to ... já chci jít ven a hrát forbal ale můžu hovno akorát tak ... *9*
    • xkostex

Re: Prázky jsou na nic...

hele miso klid ja sice nejsem nemocna ale taky trcim doma *9* a moc me to teda nebavi
      • puspuspusinka

Re: Re: Prázky jsou na nic...

No to jo,...ale můžeš jít ven a hrát fotbal, nebo jezdit na kole, a nebo prostě jen tak jít ven, já nesmím vůbec ven a nesmím ani na pitomý sluníčko se jít opalovat,...já se na to normálně vypípnu,...!!! *9*
        • Re: Re: Re: Prázky jsou na nic...

jo mas pravdu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit