-
..........
dobrej den:)...sry,že sem moc nechodim,ale nějako neni nalada ani čas...a co kdo už umi celou pisničku od Avril Alice??:D...jo a neměl bych o tom mluvit,ale drželi mě na severnim polu nějaky skřitci:D -
-
Re: ..........
Ale...milostiví pán se nám ukázal...xDD No tak že se ptáš...já už imím Alice na spaměř dlouho...xDD
A tak na severním pólu skřítci, jo?? No tak to teda vážně nemám slov...xDD -
-
Re: Re: ..........
je caz Kubo twl cos dal na severnim polu? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ..........
Mno teda já zase vyprskla kapky normálně ... *1* *1* *1* A přivezl si mi dárek od Santy když už si byl na to severním pólu? ... *1* *1* ...
Mno jako ale taky dost že ses nám tu taky ukázal ... *1* *1* ...
-
-
-
-
Lidi,....
Lidičky každej den od čtvrtka do pondělka každý z vás pošle denně Avrilce tak 10-20 hlasů ať máme jistotu že ty trapáci jí už nepředženou,...!!! *1* *1* *1* -
-
Re: Lidi,....
hele a jak jí mám poslat hlas? *7* ja chci taky aby byla první *4* *14* zbožnuju jí -
-
Re: Re: Lidi,....
jen malý detail...tam se deně může hlasovat pouze jednou... *9*
A hlasovat můžete na: http://www.t-music.cz/hudba/t-music -chart/ -
-
Re: Re: Re: Lidi,....
cože? *7* a sakra sem až doteďka hlasovala jen jednou a nedošlo mi že je to maximum ... *9* *9* *9* mno tak pudu na všecky kompy v baráku *1*
-
-
-
Re: Lidi,....
jo presneeeeeeeeeee zas.... th nemam je rada
-
-
Nevydržím to !!!
Já to už nevydržím, jestli Avrilka nebude okamžitě 1. tak tak tak pudu a začnu hladit opice, který jí neposlali hlas *1* *1* *1* ,...prtože jestli něco už konečně s tím nepohne tak ty trapáci budou nad Av,...ale kdyby bylo už to CD tak by vyletěla jak raketa *1* *1* *1* takže asi pudeme zase pohladit tu 30letou opici ať s tím pohne *1* *1* *1* -
-
Re: Nevydržím to !!!
na jaký je to webce pls? -
-
Re: Re: Nevydržím to !!!
je to na http://www.t-music.cz/hudba/t-music -chart/
Ale může se tam hlasovat jen od čtvrtka večer do pondělního dopoledne, takže tento týden už stím nic nenaděláme..., ale ten příští to už bude jiná...xD -
-
Re: Re: Re: Nevydržím to !!!
kdybych to vedela dřív....snad příště vyhraje - a kdy se bude smet zase hlasovat? -
-
Re: Re: Re: Re: Nevydržím to !!!
No...ve čtvrtek je zase "vyhlášení" hytparády...takže od čtvrtku od cca 20:00..xDD
-
-
-
-
-
nevydržim to
já to nevydržím XD - MUSIM TO SEM NAPSAT
XD - miluju Avril (jako zpěvačku) -
-
Re: nevydržim to
nevydržím to...musím to sem znovu napsat...miluju Avril (a ne jenom jako zpěvačku)...xDDD A VY DVĚ osoby tuhle mou větu nekomentujte..jasný Míšo a Elis??xDDD -
-
Re: Re: nevydržim to
Co zase já? *1* *1* *1*
Když ti to pomůže ty jedna osobo, tak já to taky nevydržím a musím už asi po 100 sem napsat: Miluju Tě Avrilko,...!!! *14*
Spokojená ty jedna Telefonistko? *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: nevydržim to
Co je ty Krotitelko goril a opic...xDDD *1* *1* *1* *1* *1* *1* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: nevydržim to
Sem se potřebovala vyřvat a ty si byla 1. na ráně *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nevydržim to
skoda to mohla bejt zas sranda *15* -
NE!!!xDDD... Já už se sní hádat nebudu...xD -
holky ze by byla zase hadka? *15* -
já ti dám ty jedna...xDDD
-
-
-
-
Re: Re: nevydržim to
hanco ja stebou musim slouhlasit *14*
-
-
-
Novinky,novinky,novinky..jak jinak,že..? :D
Ahojky... Tak jsem tu s dalšími novinkami :D
Objevil se nový článek o Avril a Brodym.
Bohužel se sem nevešel :D:D tak ho najdete tady
http://a-lavigne.blog.cz/1003 /avril-and-brody-jenner-was-spotted -at-party-in-la
Další super zpráva: Avril vystoupí na Saturday Night Live.
Pořad Saturday Night Live byl už od roku 1975 hostingem spousty nejvtipnějších a
nejprestižnějších komiků. SNL také přivítalo dlouhý seznam působivých umělců včetně legendární skupiny ABBA, Boba Dylana, The Rolling Stones či momentálně žhavých Black Eyed Peas či Green Day.
Podle nejnovějších informací to vypadá, že by Avril měla být speciální host na této show!
Ačkoliv je to už několik let zpátky, co princezna vystoupila na Saturday Night Live, až do dnešního dne za toto vystoupení stále obdržuje čestná uznání.
Na internet se dostala informace, že bude Avril mít (cituji) "jedno z nejlepších hdudebních vystoupeních desetiletí", které má být zahrnuto na připravovaném dokumentárním SNL!
A nakonec paparazzi fotky:
Deryck slavil 30tiny a zašly si s Avril do jejich oblíbené restaurace Madeo restaurant.
http://a-lavigne.blog. cz/1003/avril-and-deryck-arriving-m adeo-restaurant-21-03-2010
Po společné večeři si zašli do tetovacího studia-co si vytetovali zatím není známé.
http://a-lavigne.blog.cz/ 1003/avril-and-deryck-leaving-tatto o-mania-studio-in-hollywood-21-03-2 010
A tadyto jsou fotky z toho dne před hotelem Chateau v Hollywoodu.
http://a-lavigne.blog. cz/1003/avril-and-deryck-in-front-o f-the-chateau-marmont-hotel-in-holl ywood-21-03-2010
Pro dnešek vše, poroučím se Vám
*14* *1* -
-
Re: Novinky,novinky,novinky..jak jinak,že..? :D
júúúú super fotešky *14* *14* *14* -
Re: Novinky,novinky,novinky..jak jinak,že..? :D
woooow...toho zase je...xDDD A to o tom Saturday Night Live to je vážně hezky napsaný tam o Avrilce...♥♥♥xDD
-
-
d
achooojik jak se tu mate??? *7* -
T-music chart
Avrilka v T-music chartu 2. ...:( to je zlé...musíme více hlasovat...xDD -
-
Re: T-music chart
tež sme se dívala a dost mě to naštvalo! *9* Zvlášť, když je před ní TH! *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: T-music chart
Přesně...Tokio Hotel...kdyby aspoň někdo normální(můj názor: nemám je ráda) tak beru, ale že zrovna oni... -
-
Re: Re: Re: T-music chart
CCCože??? *7* *10*
Takový úchyláci nemožný, že jsou před Avrilkou? *7* *10*
DiŤ ani neumijou zpívat,...sou vypatlaný,...!!!
Teda tohleto mě jako fakt naštvalo,...!!!
Lidi deme to vyrovnat ne? *14*
Protože takový trapáci na Avril rozhodně nemaj !!! *14* *14* *13* *16* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: T-music chart
takový úchiláci hnusní!!! -
Re: Re: Re: Re: T-music chart
No to teda vážně nemaj!!! A teď všichni povině každý den hlasovat, ať je Avril zase první a TH až za ní...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: T-music chart
miso ja to taky nechapu sou to jen parta kokotu ktery si hrajou na neco co nejsou!!! *8* kdyz sem je poprve videla na RTl myslela sem si ze Tom a Bill sou holky az kdyz se poprve obevily v bravu sem zistila ze to sou kluci cos me dost prekvapilo *15* -
Mno a řekni že ti nejni pravda,...dit sou to pěkný trapáci, bože jak se mohli dostat před Av s takovýma trapárnama,...!!! Avril narozdíl od nich něco dokázala a téměř všeci ju milujou narozdíl od těch krákajících holkokluků,...víte jak dlouho mi trvalo než sem uvěřila že je ten Bill kluk? *15* *15* *15* Ani nechtějte vědět !!! *15* *15* *15* To Avrilka je BEST !!! A nikdo na ní nemá !!! *14* *14* *14* *13* -
dobre míšo *15*
-
-
-
-
-
-
takze
tak dneska sem si stahla Alenku v risi divu a je to fakt dobrej film nejvic me dostalo kdyz Johny tancoval *15* jedini co me nasralo ze tam nemam zaverecny titulky *9* -
Wow!!!! Tak na to se koukněte =D
Nadpis mluví za vše =D Je to paparazzi video a je to z doby,kdy byla avril s Deryckem a kdy se myslelo,že je těhotná =D
http://www.zedge.net/videos/212 37/avrilshop-video/?pos=11&search=a vril+-+alice -
Hahahahahahahahahawai už néééé!!! =D Teď to bude Kuba =D
hojky *1* *1* *1* -
-
Re: Hahahahahahahahahawai už néééé!!! =D Teď to bude Kuba =D
cau *15* *15* pojedem se zhulit na Kubu *15* -
-
Re: Re: Hahahahahahahahahawai už néééé!!! =D Teď to bude Kuba =D
to uzz raci ne ete by ste me pak nechtely videt a za kym tam pojedeme hele?????????????????????????? -
-
Re: Re: Re: Hahahahahahahahahawai už néééé!!! =D Teď to bude Kuba =D
proc ne pojedem za doutnikama *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Hahahahahahahahahawai už néééé!!! =D Teď to bude Kuba =D
jedtě rači do holandu! zapadněte do cofishoppu a tam se zhulte ,tráva je tráva. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
Re: Re: Re: Re: Hahahahahahahahahawai už néééé!!! =D Teď to bude Kuba =D
ne za tequilou ta je lepsi nez doutniky ja nekuriom takze tak je to pro me lepsi mnooooooooooooooooooooooooo a jinac hanicko nezlob se na ne ony sou hodneeeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hahahahahahahahahawai už néééé!!! =D Teď to bude Kuba =D
tak napis aspon schrnuti -
no myslím že pro vás je to spíše dobře...xDD -
to je skoda ze se nevijadris *9* -
no ktomu bych něco řekla..., ale tady to psát rači nebudu..., to ví jenom Terka...to co sem jí řekla dneska po trénálu jak sme byly na kolečkových...xDD -
tegila je v Mexiku ale taky bych si ji dala *15* ale ted je na rade Kuba *15* to si pis ze sme hodne sme andilci *4* *15*
-
-
-
-
-