-
Soutěž!!
http://abbey-shop.blog.cz/1003/sout ez
Odkaz na soutěž na strankach abbey dawn shopu o ceny!! -
parfém
a jak se jmenuje ten novej parfém Avril ? a dá se už koupit ? *14* -
PapíQ já du pinkat !!
PaPíQ,....já du spinkat,...!!! *14* -
-
Re: PapíQ já du pinkat !!
*9* *9* *9* tak se mej a dobrou noc neudus se mi a zejtra tu bud od 16:30 ja se tu tak nejak obevim a budem pokracovat ve slohovkach *15* dobrou noc *14* -
-
Re: Re: PapíQ já du pinkat !!
nebuj neudusila sem se ti =) jak taky sem spala na Francouzském stromě *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: PapíQ já du pinkat !!
to je dobre co bych si bez tebe pocala *7* *14* a jak se ti spalo na strome? nezpadla si z nej? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: PapíQ já du pinkat !!
hm..............jako jo no spadla jenom každých 10 vteří ale jinak jako jo vyspala sem se asi tak 1 minutu !!! *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: PapíQ já du pinkat !!
*15* *15* *15* ja te lituju proc sis nelehla jinam? *15*
-
-
-
-
-
-
letíííím
Elčo jako našla sem u tebe v pokoji nějaký koště nwm komu si ho šlohla, ale letím na něm domů doufám že ti to nevadí? =D *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: letíííím
jo to ja taky nevim ci je kdyz sem naposled byla v bradavicich byla sem totalne slita tak ho neznic a stastnou cestu. nevi nekdo jaky ma cislo spiderman? nemam se jak dostat domu *9* -
-
Re: Re: letíííím
Spiderman má číslo: letecká1
a to koště bylo pravděpodobně Nevillovo, protože sem skončila na stromě ve Francii a to koště už nezachrání ani Harry Potter *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: letíííím
*15* *15* *15* dik za to cislo du mu zavolat. a prave mi nekdo volal ze hleda koste takze sem mu musela rict ze jhe ve franciji takze sem mrtva *9* *15* pridte mi na pohreb diki -
-
Re: Re: Re: Re: letíííím
Neboj a kde bude na Hawaii??? *1* *1* *1* Mno tak já tě dyžtak schovám u mě doma ve Francii na stromě než se uklidní !!! *1* *1* *1* Horší by bylo kdyby to bylo Maĺfoyovo koště !!! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: letíííím
jo to jeste nevim mozna na Pear Harbor a pokud me pred nevillem schovas tak budu rada ale asi to nebude potreba ten toho moc neumi *15* a malfoj bvy me zabil a necekal by *15*
-
-
-
-
-
-
Hani???
Hani??? Ty to fakt nečeteš??? *1* *1* *1* To musí bejt pro tebe hotový pokušeníčko!!! *1* *1* *1* -
Balím,...=(
Hej Elis já už sem jak uhlí tak du balit jo? *1* *1* *1* -
-
Re: Balím,...=(
twl co to zas meles? *15* a nikam nejdes -
-
Re: Re: Balím,...=(
Mno jak jako co to melu,....sem byla celý dva dny na pláži bez opalováku a večer zase na pařbě bez poldů (vám řeknu sm byla parádně namazaná) !!! *1* *1* *1* ty mi nedovolíš si sbalit? *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Balím,...=(
*15* *15* *15* jo aha uz mi to doslo doufam ze uz si vytrizlivela *15* uz ani nevim cosme to tam chlastaly *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Balím,...=(
řeknu ti že kokakola to nebyla !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* mno a na mě pak měj kecy že nepochopím jestli mluvíš o zýchodový míse nebo o míše?? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* když sama nic nepochopíš!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Balím,...=(
*15* *15* *15* ja se ti nesmeju ja se ti tlemim a to je rozdil! -
no jen se mi směj ty jedna škodolibko !!!
*1* *1* *15* *1* *1* *15* *1* *1* *15* *1* *1* -
no to je jedno ale diki tomu ze ti to nedoslo byla sranda *15* -
kola to mozna byla ale s necim *15* no tak sorry ale kazdimu by doslu kdyz napusu ze sem se vecer prezrala chipsu a zapila to kolou a rano nez sem sla do skoly tak sem obymala mísu a ne míšu *15* jo a nechapu hodne veci *15*
-
-
-
-
-
-
Chachááááááááááá,....
Já se zblázním, lidi zakažte mi někdo čtení vtipů,...!!! *1* *1* *1* *1* Já se tu normálně pochčiju smíchy jestli si přečtu ještě jeden !!! *1* *1* *1* -
-
Re: Chachááááááááááá,....
necti to uz nebo te to zabije! a to nikdo nechce -
-
Re: Re: Chachááááááááááá,....
Myslíš,....??? *1* *1* *1* *1* Já myslím, že třeba Hanča by mě občas ráda Protože jí děláme furt slohovky,..!!! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Chachááááááááááá,....
no tak vsicni krome hanci ktera bude mit radost protoze sme dneska popsaly skoro 4 stranky *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Chachááááááááááá,....
To je táák malinko se musíme polepšit !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Chachááááááááááá,....
jo to mozna stihnem -
mno tak 4-5 bysme napsat mohli ne??? *1* *1* *1* *1* *1* -
budu ale zejtra mame odpoledku takze se sem dostanu kolem 5ty a to je malo casu -
Až v úterý??? *7* *7* *7*
A zejtra tu nejseš??? *7* *9* -
fajn tak v utery az pridu budem psat slohovky aspon na 10 stranek *15*
-
-
-
-
-
-
Tak to už je i na mě moc!!!
Já sem normálně mrtvá, tak tohle je už i na mě moc jako!!!
http://www.youtube.com/wat ch?v=FH06I-qhvz0&feature=related
LoL tohle sem nepřežila !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Tak to už je i na mě moc!!!
to je husty *15* *15* to si dam jako vyzvaneci ton! *15* -
-
Re: Re: Tak to už je i na mě moc!!!
*1* *1* tvl u nás ve třídě by všichni padli smíchy a byli by mrtvý kdyby mi to tam zazvonilo !!! -
-
Re: Re: Re: Tak to už je i na mě moc!!!
*15* *15* *15* o to de jednou sem to pustila vo hodine ale byl to original a vsichni chcaly smichy
-
-
-
-
Já padám,.....smíchy,....ale nwm proč,...!!! =D
Jako najednou sem si pustila jednu písničku a padám smíchy normálně !!! *2Ale nwm proč protože zase tak vtipnýho na ní nic nejni !!! *1* *1* *1* Asi mi zase hrabe a hodně silně !! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Já padám,.....smíchy,....ale nwm proč,...!!! =D
*15* *15* jakou? posli odkaz schalne jestli taky budu mit vytlem -
-
Re: Re: Já padám,.....smíchy,....ale nwm proč,...!!! =D
http://www.youtube.com/watch?v=XL-l O9ITYvY
prostě sem to tam měla tak sem se na kukla a když budeš na něj čumět tak se budeš tlemit taky *1* *1* *1* awe jako nemám vodvahu říct kdo to je vím to a zrovna ráda ho neposlouchám !!! *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Já padám,.....smíchy,....ale nwm proč,...!!! =D
*15* *15* *15* *15*boze mam vytlem jak prase ty vole ja chcipam *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Já padám,.....smíchy,....ale nwm proč,...!!! =D
žhe je to vtipný !!! *1* *1* *1* *1* já z něj nemohla normálně!!! *1* *1* *1* *1* a k tomu eště evu a toho tvýho šaška a budu doražená tvl du je najít a pak ti pošlu odkaz na ně !!! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Já padám,.....smíchy,....ale nwm proč,...!!! =D
jo az moc je mu 70 nebo kolik a machruje a myslis si ze vypada na 20 -
tjn si faakt věří co? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
*15* *15* *15* jo je moc si fandi prej vypadam stale mlad nebo co to kecal to me fakt dostalo *15*
-
-
-
-
Re: Re: Já padám,.....smíchy,....ale nwm proč,...!!! =D
awe je to fakt trapný já nwm jak se mi to našlo, ale jako !!! je to spíš pro důchodce !!! *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Já padám,.....smíchy,....ale nwm proč,...!!! =D
to sis pustila Evu a šaška nebo co? -
-
Re: Re: Re: Re: Já padám,.....smíchy,....ale nwm proč,...!!! =D
*1* *1* *1* *1*to mi nedělej *1* *1* *1* prej evu a šaška *1* *1* *1* to už bych fakt asi nepřežila !!! *1* *1* *1* *1* já sem zadala do toho: písnička pro mladý a ono tohleto !!! *1* *1* *1* *1* -
-
ne od evy a šaška a na smouly sme taky parily koukni na tohle video dala sem ho sama http://www.youtube.com/watch?v=UmDJ 22w8NrA -
nahodou na bilou orchidej se skvele pari *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Hawai !!! =D
Neřešte tu FB a rači se opalujte, večer musíme ostrov vrátit těm příšerám,... *9* *1* *1* *1* -
-
Re: Hawai !!! =D
to je skoda ze tam nemuzem bejt celej tejden *9* udelame zaverecnou parbu ne? *15* -
-
Re: Re: Hawai !!! =D
Neboj si nahranatím i druhou ruku a příště ho budeme mít zas *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Hawai !!! =D
*15* *15* *15* super doufam ze budu mit cas -
-
Re: Re: Re: Re: Hawai !!! =D
budeš muset páč si ju už hranatím !!! *1* *1* *1* *1* *1* ale tak sem čarodějnice takže jenom dočasně *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hawai !!! =D
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* prosimte uz dost nebo me fakt zabijes *15* -
coze? willy je mrtvej? to ne! jakto zes mi ho udala k veceri? ja sem vegetarian! fuj du blejt! -
*15* fajn na vikend si nic nebudu planovat a stou rukou to neprezen nebo se te leknu *15*
-
-
-
-
-