Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lilinka007

o

ahoj ma te facebook???, avril ho ma ma tam uplne nadherny fotky tak nevahejte a pridejte si ji do pratel!!! *1* *1* *3* *14*
    • puspuspusinka

Re: o

já si tam nic nepřidávám, chtěla bych ale musela by to bejt pravá Avrilka k nám na školu přišlo varování, pro teens abysme nevěřily ničemu na FB a pokud možno s i ho zrušily co nejdřív (na to jim seru) ale už aspoň nevěřím tomu že tam jsou ty celebrity páč tam nejsou ale někod si na ně hraje =( *9*
      • xkostex

Re: Re: o

proc bysme si ho mely rusit? ja nic rusit nebudu!
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: o

já si taky nic rušit nebudu na to jim seru z vysoka, ale říkám že si nepřidávám celebritky páč to nejsou oni a já mám ráda jenom tu naší pravou Avrilku a ne nějakou falešnou kozu co si na ní hraje !!! *13* *14*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: o

ja si celebrity taky nepridavam jen se pridavam do skupin *15* a souhlas miluju jen pravou Avril!
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: o

moje řeč *14*
    • xkostex

Re: o

posli odkaz
  • puspuspusinka

du ven !!!

Hej já du ven, mě to tu už nebaví *1* !!! A musím na vzduch !! *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: du ven !!!

noi tak cau no *9* *9* a koukej se vratit
      • puspuspusinka

Re: Re: du ven !!!

sem tu ale jenom z donucení =D tatka chce stáhnout pisničky,...tak tu musím tvrdnout *9* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: du ven !!!

*15* chudacku lituju te. proc ho nenaucis jak se stahuje pak tak te nebude otravovat
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: du ven !!!

kdyxž on je na to línej on to umí ale stahovat si to to ne !!! *1* *1* *1* vod čeho je dcera žhe? *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: du ven !!!

to sou 2 z 5ti sourozencu *15*
            • puspuspusinka

ehhmmm,...a to je kdo smímli se ptát? *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

*15* presne ja nastesti nic tatovi stahovat nemusim na to ma Pavla a Simonu *15*
  • puspuspusinka

Zaměstnání: Sekretářka pro Smíška !!! =D

Takže tady je jedinečná příležitost pro toho kdo mi bude dělat sekretářku !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Zapisujte se pod,....děkuji a nashledanou !!! *1* *1*
    • xkostex

Re: Zaměstnání: Sekretářka pro Smíška !!! =D

jeste si mela pripsat at se nechlasi vsichni
      • puspuspusinka

Re: Re: Zaměstnání: Sekretářka pro Smíška !!! =D

csssssss,.... *1* ,..........nikdo jí neposlouchejte a zapisujte se !!!,.......... *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Zaměstnání: Sekretářka pro Smíška !!! =D

koukam ze tva sekratarka nechce bejt zadna *15*
  • puspuspusinka

elis haha

Sem tu !!! *1* *1* *1* *1* Jako řeknu ti je to fuška přelouskat to !!! Takých milión vzakzíků jenom !! *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: elis haha

*15* jo to verim mas si poridit sekretarku pak to takova fuska nebude
      • puspuspusinka

Re: Re: elis haha

ty seš hlavička du na to *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: elis haha

ja vim ja sem mala ale sikovna *15* *15* ne kecam
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: elis haha

*1* *1* *1*
            Takže Elis=Princezna a čert
            Mišule=Čarodějnice
            Hanča=Vodník
            Světoběžník=Jindřich
            a zbývá knížepán a žán a ty bude kdo? *1* *1* *1* *1*
            Elčo nejni náročný hrát ´2 role? *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: elis haha

*15* jo pak udelame konkurz na zbytek a Terka muze byt Terinka *15*
            • puspuspusinka

mno a lilianku =) hm...tak to ať si pak poradí co budou můžou bejt eště Terinka (to bude asi Terka *1* ) pak holub a pak nějaký ti vojáci *1* *1* *1*
            • xkostex

jo je to narocny ale co se da delat *15* *15* jeste tu mame terku jancu barcu a lucku *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: elis haha

hm........i ty čertíku *1* *1* *1*
            • xkostex

no ja bych mela bejt princezna ze mlejna kdyz se taky jmenuju Eliška *15* a budes carodejka protoze mas hranatou ruku! *15*
            • puspuspusinka

hmmm.... *1* *1* *1* *1* *1* to chci vidět co ti na tu nabídku řekně, ale neměla bych bejt vodník já když sem si plavala s anakondama? *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

fajn ja sem certik ty cerodejnice a hanca muze byt treba vodnik *15*
  • xkostex

míšo

miso asi ti zacnu rikat chameleone *15*
    • puspuspusinka

Re: míšo

Přestaň !!! *1* *1* *1* *1* Mno dobře tak já si tam tuhletu nechám dýl, páč je to z Ashleynky new photoshootu a tu jen tak nevyměním !!! *1* *1* *1* Slibuju !!! *1* *1*
      • xkostex

Re: Re: míšo

to sem na tebe zvedava *15* dyl jak tejden ti tahle nevydrzi *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: míšo

mno to taky nwm *1* ale tak na dnešek mám terpv 5. *7* *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: míšo

hmmm....tak si puč od Avrilky *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: míšo

fajn zavolam ji snad mi puci
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: míšo

*15* *15* *15* to mi nedelej nebo to fakt nepreziju. prej jenom 5 za dnesek to ja nevistridam ani za mesic! *15*
            • xkostex

*15* tobe je jedno ze to nepreziju? ts si me urazila! *15* na novej moturek nemam. a to ze sem divna vim ale nevim ze je hanca vic divna
            • puspuspusinka

mno a co? *1* *1* *1* můžu já za to že máš pomalý motůrek? *1* *1* *1* si kup rychlejší ty blesku !!! *1* *1* *1* prej ani za měsíc seš divná, ale ne tak jako Hanča !!! *1* *1*
  • xkostex

opicka

hey lidi opicka ma dneska narozky nepojedem ji poprat? *15*
    • Re: opicka

Mno jo vidíš,....a my sme na Hawaii,,...to nemáme zase tak daleko co?,...A je mu 30 má kulatinky,.....hmmmm,....to bude velké blahopřáníčko,.... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* !!!! Tak jedeme Elis? *1* ,...Kdo jede s náma, *1* *1* ??? *1*
      • xkostex

Re: Re: opicka

na to nikdy nezapomene na nase prani *15* a muzem jet klidne ted
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: opicka

Mno tak jako sem tu v tý,....bože kde to Deryck bydlí to na víc nemá chudina !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Takovej ubihej barák s 5 bazény a milióny vyřívkama to Av má hezčí a má tam i větší vybavení !!! *1* *1* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: opicka

*15* *15* *15* to me dostalo *15* no to vis kdyz pracuje ve verejnych praci kde bere 500 tisic dolaru tejdne tak se nediv ze ma takovou barabiznu *15*
  • kladik

nové CD

slyšel jsem že prý bude vydávat nové CD neví o něm někdo něco a je tu vůbec pravda *7* *7*
    • puspuspusinka

Re: nové CD

Jo na přelomu jara/léta máš to i v novinkách, bude mít CD a už sme slyšeli i písničku jestli víš o filmu Alenka v říši divů tak do toho nazpívala Avrilka písničku Alice a ta bude také v tom new CD,....už se moc moc moc těším !!! *14*
  • puspuspusinka

Dobrou noc !!! =)

Hele konečně sem našla nějakou tu síť na pláži tak du spát a koukat se na to jak krásně si plaveš s těma delfínama, kostkama, pyraňama, žralokama a já nwm čím eště si to tam plaveš hej nejsou to taky želvy a krokodýli?? *7* *1* Tak jo dobrou noc ty plavčíku *1* *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: Dobrou noc !!! =)

dobrou no projistotu sbohem kdybych to neprezila *15*
  • puspuspusinka

ehm ehm....

Lidi vy kdo ste nejely se mnou a s Elis na Hawai ste pěkně divný jako,....je to tu žúžo a nejlepší na tom všem je že máme celej Hawai jenom pro sebe ostatní se rači odstěhovali, ale fakt nwm co jim je asi se lekli Elis mno *1* *1* *1* *1* *1* a nebo tý údajný čarodějnice (nevíte někdo kdo to má bejt?) *1* *1* *1* Elis neměli bysme se jí bát taky??? *1* *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: ehm ehm....

*15* *15* *15* tohle mi nedelej nebo se nedoziju zejtrka! *15* a mozna se me lekli protoze mam trochu rozjezeni vlasy a vypadam jak dikobraz *15* vim kdo je ta carodejnice
      • puspuspusinka

Re: Re: ehm ehm....

Mno a co mám říkat já já si tu čtu na netu vtipy a ty začneš tohleto a já se zítřka jako dožít snad mám??? *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        Mno super tak ty víš kdo je ta blbka s hranatou rukou a neřekneš mi to? A jak se mám pak asi bránit až na mě skusí někaý abraka dabra tak na ní udělám nyndža a bude po mě ne? *1* *1* *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: ehm ehm....

*15* *15* *15* jako jen pro informaci sem si zrovna strihala nechty a malem to nedopadlo dobre! jo a ta carodejnice ses ty! takze si muzes stoupnout pred zrcadlo a muzes zacit *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ehm ehm....

Já si říkala že se mi nějak podle popisu podobá *1* *1* *1* *1* ,. mno jako já nwm co tě to dneska popadá, nejdřív chlast a teďka už i ruka tvl diž budeš pokračovat tak za chvíli budeš stejně šťastně zmrzačená jako já =D ti daj silikony do prstů a budeme dvojčata *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* ty jedna Pamelo *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: ehm ehm....

*15* *15* no tak se hlavne nezabi nerada bych te stratila *3* a neboj tak nesikovna jeste nejsem i kdyz sme se dokazala spalit o toustovac *15* a sme dvoucata cvoku *15* Pamela ses ty!
  • parfém

slyšela sem že Avril bude mít další parfém je to pravda?? *14*
    • jana291995

Re: parfém

ne že bude mít,ae on už je!! *14*
      • Re: Re: parfém

a jak se jmenuje ?? a dá se koupit ?? *14*
    • xkostex

Re: parfém

jo je

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit