-
bóže, bóže...xD
vy dvě, nechcete si náhodou tak třeba psát ty vaše slohovky třeba do vzkazů??? Jako né že bych to četla, ale strácí se mi mezi tím ostatní infa...xDDD -
-
Re: bóže, bóže...xD
kdyby si to četla a psala s náma tak ti na ty infa dáme prostor *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: bóže, bóže...xD
no sorry ale jako co sme mely delat? a neboj presli sme na icq *15* -
-
Re: Re: Re: bóže, bóže...xD
oh děkuji....díky bohu za ICQ...xDD
-
-
-
-
=) icq =)
Hej lidi napište mi pls znova všichni kromě Eliis=) do vzakzů bo sem (jak chcete) vaše ajsko *14* díky moc -
-
Re: =) icq =)
583951685 -
Re: =) icq =)
401060509
-
-
po dloooouhé době...
Ahojky lidičky,
tak jak se všichni máte? *15* *15* *15*
P.S. pěkná profilka Elis *14* Děkujuuu -
-
Re: po dloooouhé době...
*1* *1* *1* *1* to jo no *1* *1* *1* jo a prošvihla si Hawai *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: po dloooouhé době...
fakt? tak to je mi líto *9* *9* *9*
měli jste tam hezky? *5*
-
-
Re: po dloooouhé době...
cau konecne ses tu mame se tu good. nemas zac a dekuju *14*
-
-
už víííím!!! =D
Už vím co sem to chtěla Elis *1* *1* *1* *1* chtěla sem ti jenom říct, že sem si dneska nezměnila ani jednou fotku !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* Mám už od včerejška tu samouuuu!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: už víííím!!! =D
*15* musim ti pogratulovat tohle je pro tebe nadlidskej vykon *15* -
-
Re: Re: už víííím!!! =D
jako cssssssssssssss...............seš ale sprostá na mě !!! *1* *1* *1* *1* ty jeden čerte !!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: už víííím!!! =D
*15* jak jako sprosta? je to pravda carodejko *15* -
-
Re: Re: Re: Re: už víííím!!! =D
tu čarodějku ani ten Hawai mi už rači nepřipomínej, já totiž zrovna piju a znáš mě nedopadlo by to nejlíp !!!! *1* *1* *1* *15* *1* *1* *1* *15* *1* *1* *1* *15* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
?
hele dostal nekdo tenhle mesic ve skole poznamku? ja dostala jednu znela takto: Porusuje skolni rad, ohrozuje bezbecnost ve skole. Na wc zapaluje vonne tycinky.
no co sme jen s holkama meditovaly *15* pak mela uca proslov ja myslela ze dostanu zachvat smichu *15* *15* -
-
Re: ?
dobre ty hele zhe by sme to s hankou taky zkusily????? *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ?
to skuste ale bacha at vas uci nechitej *15* -
-
Re: Re: Re: ?
v tom by prave byla ta sranda tezko rict jak by znely nase poznamky:D -
-
Re: Re: Re: Re: ?
tak to skuste a kup te si naky ktery moc nesmrdej pak to cejtis celej den *15* a pak dej vvedet jak znely *15*
-
-
-
-
Re: ?
Já chcípám, prej mno co sme meditovaly *1* *1* *1* a co rodiče? *1* *1* *1* *1* Mno jako chtěla bych tam s tebou bejt *1* *1* *1* jako z toho proslovu bych asi dostala 100% záchvat smíchu !!! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: ?
*15* no ale fakt sme meditovaly a kamoska to vykecavala tim ze meditace prospiva mysli nebo co ja z ni nemohla *15* a mama to moc neresilal. prala bych vam u toho proslovu bejt byl fakt zajimavej *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ?
mno hned jako bych tam jela !!! *1* Já teda nedostala nic hej Eliiiško *15* pošli mi tvý ajsko a pod kecat tam tady už nikoho ty na še slohy nezajímaj *9* *9* *1* *1* *1* jenom Hanču *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ?
*15* *15* jo sme tam staly jak 3 vytlemeny sudicky a zbytek tridy se jen tlemilo *15* skoda ze je uz nikdo necte *9* moje icq je 375288849
-
-
-
-
-
Elis, Elčo, Eliško, Eldo, Elinko, a já nwm ěště jak........=D
JJJááá jjjddduuu nnnaaa nnněěěkkkaaaammm vvveeennn nnnaaa ppprrroooccchhhááázzzkkkuuu jjjooo??? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Elis, Elčo, Eliško, Eldo, Elinko, a já nwm ěště jak........=D
ok di ale vrat se jasny!
-
-
Parfém
Ahojky =) Ohledně parfému- v Německu bude už 7. července!! Počítám že v Čr tak o pár týdnů později..jako s Black Star..
Objevil se nový rozhovor... Opět se tam nejvíc mluví o Alence a taky o songu Alice =)
http://www.youtube.com/watch?v= WKT9mJB7zng&feature=player_embedded
Ještě jeden rozhovor- (mluví se tam skoro o tom samém)
http://www.youtube.com/wat ch?v=NgG5RNMnr60&feature=player_emb edded
Další skvělá zpráva- Avril se opět zúčastní projektu Race to erase a poslala zprávu:
Jsem tak šťastná, že vás mohu seznámit s úžasným projektem, na kterém jsem se podílela poměrně dlouho. Nazývá se Nancy Davis Foundation for Multiple Sclerosis (Nadace Nancy Davis pro roztroušenou sklerózu). Milulý rok jsem jim pomohla finanční sbírkou a letos jsem nastoupila do představenstva. Roztroušená skleróza je zničující onemocnění, které postihuje především mladé ženy a já chci pomoci k najití léku! Chci, aby lidé měli tuto nemoc v povědomí. 7. května 2010 budu vystupovat na 17. výročí 'Race to Erase MS'. Prosím, podívejte se na jejich webové stránky a pokud můžete - pomožte. Podpořit můžete i na Facebooku (Facebook @ NancyDavisFoundation).
S láskou
Avril
Mno a to je asi vše =) Tak se tu mějte *1* -
-
Re: Parfém
Jááj zapoměla jsem na to,že Slovenské rádio zvěřejnilo žebříček 100 nejlepších ženských hlasů. Av je na 69. místě =) Pro informaci: Vyhrála to Pink a Avril předhonila např. Madonnu a Rihannu. GRATULATION *14* -
-
Re: Re: Parfém
cože 69. ??? *7* *9*
Sice jako nejni to nejhorší, ale sou to paka, Av by měla bejt mezi 10 nejlepšími nejlíp 1. *14* -
-
Re: Re: Re: Parfém
jo souhlas jako Av by mela bejt max na 3. miste -
-
Re: Re: Re: Re: Parfém
Mno a jo tak to jo *1* *1*
-
-
-
-
-
ehm....
Jo a Elis jako............mno super ted už nwm co sem ti to chtěla se na to vyseru !!! *1* *1* *1* *9* -
-
Re: ehm....
rtychle si spomen ja to chci vedetr -
-
Re: Re: ehm....
hm.........tak mi pomoz !!! *1* *1* -
-
Re: Re: Re: ehm....
jak ti mam pomoct kdyz nevim vo co de? -
-
Re: Re: Re: Re: ehm....
a myslíš si snad že já to vím? *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ehm....
*15* *15* no a kdo jinej santa klause? ten asi tezko!
-
-
-
-
-
-
Elísku
4auky Elis tak co Hawai? Nesprdli tě doma? *1* *1* *1* Já už sem skoro v ČR,....víš co je to za fušku letět na půlce koštěte? do čr? z francie? *1* *1* *1* -
-
Re: Elísku
cau pred 10ti minutama sem prilete se spidermanem *15* sis mela vzit izolacku a slipit si ho to by mozna pomohlo *15* *15* -
-
Re: Re: Elísku
mno tak jako zase sem nechtěla aby si lidi myslely že mám koště a ruku stejně vypadající a navíc by si už tutově myslely že sem čarodějky ale na půl násady to snad tak nevypadalo ne? *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Elísku
*15* *15* *15* prosimte by si jen myslely ze mas 3 ruce to tak hrozny neni *15* a letet jen na pulce nasady tak by si myslely ze ses celne srazila s aifelovkou -
-
Re: Re: Re: Re: Elísku
Tvl Elis a je po tobě !!! Tě normálně zabiju *15* *15* *15* *15* *15* *15* !!! To co mám teďka na nechtech měla být původně francouzksá manikúra, ale ted to je spíš jako od francouszkýho malíře pokojů !!! *15* *15* *15* Máš štěstí že to nemám na kompů ale na rukách jo !!! *15* *15* *15* prej ses jenom srazila s ajfelovkou *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Elísku
*15* *15* *15* chcipu smichy tvl fakt sorry to sem nevedela priste rekni ze si lakujes nechty *15*
-
-
-
-
-
-
Parfém !!!
Tady je pro ty co chtěj vědět jak se parfém menuje dyžtak to máte na myslím 10 stránce *14*
Menuje se Forbidden rose = Nepřístupná růže a podle mě eště v prodeji nejni aspoň tady v čechách ne !!! awe víc vám řekne Barča nebo Janča to ty dvě sou novinkový expertky !!! *1* *1* *1*