Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

bóže, bóže...xD

vy dvě, nechcete si náhodou tak třeba psát ty vaše slohovky třeba do vzkazů??? Jako né že bych to četla, ale strácí se mi mezi tím ostatní infa...xDDD
    • puspuspusinka

Re: bóže, bóže...xD

kdyby si to četla a psala s náma tak ti na ty infa dáme prostor *1* *1* *1* *1*
      • xkostex

Re: Re: bóže, bóže...xD

no sorry ale jako co sme mely delat? a neboj presli sme na icq *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: bóže, bóže...xD

oh děkuji....díky bohu za ICQ...xDD
  • puspuspusinka

=) icq =)

Hej lidi napište mi pls znova všichni kromě Eliis=) do vzakzů bo sem (jak chcete) vaše ajsko *14* díky moc
    • terineczqa

Re: =) icq =)

583951685
    • sharpay1995

Re: =) icq =)

401060509
  • erca.n

po dloooouhé době...

Ahojky lidičky,
    tak jak se všichni máte? *15* *15* *15*
    P.S. pěkná profilka Elis *14* Děkujuuu
    • puspuspusinka

Re: po dloooouhé době...

*1* *1* *1* *1* to jo no *1* *1* *1* jo a prošvihla si Hawai *1* *1* *1* *1* *1*
      • erca.n

Re: Re: po dloooouhé době...

fakt? tak to je mi líto *9* *9* *9*
        měli jste tam hezky? *5*
    • xkostex

Re: po dloooouhé době...

cau konecne ses tu mame se tu good. nemas zac a dekuju *14*
  • puspuspusinka

už víííím!!! =D

Už vím co sem to chtěla Elis *1* *1* *1* *1* chtěla sem ti jenom říct, že sem si dneska nezměnila ani jednou fotku !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* Mám už od včerejška tu samouuuu!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: už víííím!!! =D

*15* musim ti pogratulovat tohle je pro tebe nadlidskej vykon *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: už víííím!!! =D

jako cssssssssssssss...............seš ale sprostá na mě !!! *1* *1* *1* *1* ty jeden čerte !!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: už víííím!!! =D

*15* jak jako sprosta? je to pravda carodejko *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: už víííím!!! =D

tu čarodějku ani ten Hawai mi už rači nepřipomínej, já totiž zrovna piju a znáš mě nedopadlo by to nejlíp !!!! *1* *1* *1* *15* *1* *1* *1* *15* *1* *1* *1* *15* *1* *1* *1*
  • xkostex

?

hele dostal nekdo tenhle mesic ve skole poznamku? ja dostala jednu znela takto: Porusuje skolni rad, ohrozuje bezbecnost ve skole. Na wc zapaluje vonne tycinky.
    no co sme jen s holkama meditovaly *15* pak mela uca proslov ja myslela ze dostanu zachvat smichu *15* *15*
    • terineczqa

Re: ?

dobre ty hele zhe by sme to s hankou taky zkusily????? *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15*
      • xkostex

Re: Re: ?

to skuste ale bacha at vas uci nechitej *15*
        • terineczqa

Re: Re: Re: ?

v tom by prave byla ta sranda tezko rict jak by znely nase poznamky:D
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: ?

tak to skuste a kup te si naky ktery moc nesmrdej pak to cejtis celej den *15* a pak dej vvedet jak znely *15*
    • puspuspusinka

Re: ?

Já chcípám, prej mno co sme meditovaly *1* *1* *1* a co rodiče? *1* *1* *1* *1* Mno jako chtěla bych tam s tebou bejt *1* *1* *1* jako z toho proslovu bych asi dostala 100% záchvat smíchu !!! *1* *1* *1* *1*
      • xkostex

Re: Re: ?

*15* no ale fakt sme meditovaly a kamoska to vykecavala tim ze meditace prospiva mysli nebo co ja z ni nemohla *15* a mama to moc neresilal. prala bych vam u toho proslovu bejt byl fakt zajimavej *15* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ?

mno hned jako bych tam jela !!! *1* Já teda nedostala nic hej Eliiiško *15* pošli mi tvý ajsko a pod kecat tam tady už nikoho ty na še slohy nezajímaj *9* *9* *1* *1* *1* jenom Hanču *1* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: ?

*15* *15* jo sme tam staly jak 3 vytlemeny sudicky a zbytek tridy se jen tlemilo *15* skoda ze je uz nikdo necte *9* moje icq je 375288849
  • puspuspusinka

Elis, Elčo, Eliško, Eldo, Elinko, a já nwm ěště jak........=D

JJJááá jjjddduuu nnnaaa nnněěěkkkaaaammm vvveeennn nnnaaa ppprrroooccchhhááázzzkkkuuu jjjooo??? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: Elis, Elčo, Eliško, Eldo, Elinko, a já nwm ěště jak........=D

ok di ale vrat se jasny!
  • Parfém

Ahojky =) Ohledně parfému- v Německu bude už 7. července!! Počítám že v Čr tak o pár týdnů později..jako s Black Star..

Objevil se nový rozhovor... Opět se tam nejvíc mluví o Alence a taky o songu Alice =)
    http://www.youtube.com/watch?v= WKT9mJB7zng&feature=player_embedded

Ještě jeden rozhovor- (mluví se tam skoro o tom samém)
    http://www.youtube.com/wat ch?v=NgG5RNMnr60&feature=player_emb edded

Další skvělá zpráva- Avril se opět zúčastní projektu Race to erase a poslala zprávu:
    Jsem tak šťastná, že vás mohu seznámit s úžasným projektem, na kterém jsem se podílela poměrně dlouho. Nazývá se Nancy Davis Foundation for Multiple Sclerosis (Nadace Nancy Davis pro roztroušenou sklerózu). Milulý rok jsem jim pomohla finanční sbírkou a letos jsem nastoupila do představenstva. Roztroušená skleróza je zničující onemocnění, které postihuje především mladé ženy a já chci pomoci k najití léku! Chci, aby lidé měli tuto nemoc v povědomí. 7. května 2010 budu vystupovat na 17. výročí 'Race to Erase MS'. Prosím, podívejte se na jejich webové stránky a pokud můžete - pomožte. Podpořit můžete i na Facebooku (Facebook @ NancyDavisFoundation).

S láskou
    Avril

Mno a to je asi vše =) Tak se tu mějte *1*
    • Re: Parfém

Jááj zapoměla jsem na to,že Slovenské rádio zvěřejnilo žebříček 100 nejlepších ženských hlasů. Av je na 69. místě =) Pro informaci: Vyhrála to Pink a Avril předhonila např. Madonnu a Rihannu. GRATULATION *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Parfém

cože 69. ??? *7* *9*
        Sice jako nejni to nejhorší, ale sou to paka, Av by měla bejt mezi 10 nejlepšími nejlíp 1. *14*
        • xkostex

Re: Re: Re: Parfém

jo souhlas jako Av by mela bejt max na 3. miste
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Parfém

Mno a jo tak to jo *1* *1*
  • puspuspusinka

ehm....

Jo a Elis jako............mno super ted už nwm co sem ti to chtěla se na to vyseru !!! *1* *1* *1* *9*
    • xkostex

Re: ehm....

rtychle si spomen ja to chci vedetr
      • puspuspusinka

Re: Re: ehm....

hm.........tak mi pomoz !!! *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: ehm....

jak ti mam pomoct kdyz nevim vo co de?
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ehm....

a myslíš si snad že já to vím? *1* *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: ehm....

*15* *15* no a kdo jinej santa klause? ten asi tezko!
  • puspuspusinka

Elísku

4auky Elis tak co Hawai? Nesprdli tě doma? *1* *1* *1* Já už sem skoro v ČR,....víš co je to za fušku letět na půlce koštěte? do čr? z francie? *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: Elísku

cau pred 10ti minutama sem prilete se spidermanem *15* sis mela vzit izolacku a slipit si ho to by mozna pomohlo *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Elísku

mno tak jako zase sem nechtěla aby si lidi myslely že mám koště a ruku stejně vypadající a navíc by si už tutově myslely že sem čarodějky ale na půl násady to snad tak nevypadalo ne? *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Elísku

*15* *15* *15* prosimte by si jen myslely ze mas 3 ruce to tak hrozny neni *15* a letet jen na pulce nasady tak by si myslely ze ses celne srazila s aifelovkou
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Elísku

Tvl Elis a je po tobě !!! Tě normálně zabiju *15* *15* *15* *15* *15* *15* !!! To co mám teďka na nechtech měla být původně francouzksá manikúra, ale ted to je spíš jako od francouszkýho malíře pokojů !!! *15* *15* *15* Máš štěstí že to nemám na kompů ale na rukách jo !!! *15* *15* *15* prej ses jenom srazila s ajfelovkou *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Elísku

*15* *15* *15* chcipu smichy tvl fakt sorry to sem nevedela priste rekni ze si lakujes nechty *15*
  • puspuspusinka

Parfém !!!

Tady je pro ty co chtěj vědět jak se parfém menuje dyžtak to máte na myslím 10 stránce *14*
    Menuje se Forbidden rose = Nepřístupná růže a podle mě eště v prodeji nejni aspoň tady v čechách ne !!! awe víc vám řekne Barča nebo Janča to ty dvě sou novinkový expertky !!! *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit