Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Tak co budeme dělat Ájo a Elis? =)

Ehm....Tak co budeme dělat? *14*
    • xkostex

Re: Tak co budeme dělat Ájo a Elis? =)

no mohli bysme jet do Krajece navstivit hobity a pak do Narnie za Aslananem a hlavne za Petou *14* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Tak co budeme dělat Ájo a Elis? =)

No jasně a zapoměla si že taky pojedeme za Kaspiánem *1*
        • Re: Re: Re: Tak co budeme dělat Ájo a Elis? =)

jo za nim taky ale Peta je hezci *14*
  • avrilka-aja

Lidičký...

Ahojky Zlatíčka!Mám neštovice...Jupí!:-)
    • puspuspusinka

Re: Lidičký...

Prosimtě co je na neštovicích jupí? *1*
      Já je ták nesnášela *1*
      • xkostex

Re: Re: Lidičký...

me by to taky zajimalo ja sem nesnasela jak porad svedily
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Lidičký...

jojo přesně *15*
    • xkostex

Re: Lidičký...

cau to je dost ze ses tu ukazala *15*
  • puspuspusinka

Mě se nechce...

Já nechci brát ty kravský antibiotika sou velký jak prášky pro vola,...se na ně normálně píp,...a bude to ,... *15* *9* *15* *8* *15* *9* *15*
    • puspuspusinka

Re: Mě se nechce...

to budou zase prázky achjóóó *9* ´hej lidi nechcete mi někdo poslat nějaký super filmy na skkouknutí vám je po velikonoích pošlu zpátky *14* *7* *15*
      • xkostex

Re: Re: Mě se nechce...

mi dej adresu a nakej ti poslu ale nevim jestlis je videla
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Mě se nechce...

mi napiš ména filmů a já si nějaký vyberu *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Mě se nechce...

no tak to by bylo na dlouho vis co koukni na tuhle stranku Kinotip.cz tam je mrte filmu koukej na divx filmy online sou z megavidea a to je na hovno a doporucuju desnej dupak a disaster movi to je fakt prdel *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Mě se nechce...

ok tak zejtra ti napisu seznam na icq *15* dobrou
            • puspuspusinka

na netu ne máme pomalej net *15* *9*
              mno hele já du na kutě chce se mi spát sem si vzala ditiaden a po tom chcípám únavou takže brou brou a papíQ *14*
    • xkostex

Re: Mě se nechce...

miso reknu ti to takle rozpul si ho na pulku a jednu zahod a druhu si vem
      • puspuspusinka

Re: Re: Mě se nechce...

to mě nenapadlo chytrý a rovnou na čtvrtky a drobky sním a ostatní dám slepicím ať se taky mají... *15* *15* *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: Mě se nechce...

jo chytra holka *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Mě se nechce...

žhe jo *15* *15* *15* se přece nebudu srát s práškama,...a jako řeknu ti že když sem dneska měla 1. tak sem ho málem zase vyblila *15* *15*
            • xkostex

*15* *15* tak k cemu ti ty prasky sou?
  • puspuspusinka

Sem tu

Jako Comeback byl dneska fakt supééér *1* sem měla taký záchvaty *15* *15*
    • xkostex

Re: Sem tu

souhlas fakt super *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Sem tu

jn jako já fakt nemohla z toho konce nebo jak Tomi přišel domů a tam simona a prej čau co tu děláš? a ona no jo to je k nevíře co? tak čau počkej to mi nic neřřekneš? jo máš pravdu měj se hezky papa *1* *1* *15* *15* *15* *15* bože zase super comeback a nebo na konci to je žíža *15* *15* *15* *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: Sem tu

*15* *15* *15* jo to byla prdel a to jak tam tomi vypravel jak zabarikadovaly tu babku mi to pripadalo jako ty 2 dety z tebou me bavi svet *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Sem tu

jn z toho sem taky nemohla jako tenhle díl byl zase super jako vždy *14*
            a tvl prej ne se Satanem je nedosmrti konec a ta babka ach... osana,...jasně hospoda *15* *15* *15* *15* *15* z toho sem taky nemohla nebo v tom minulým prej tady máš ten obrázek brácha to sou ty 3 únosci,...brácha neříkals že byl jeden menší,...no dit tenhleten, akorát mi vyšel větší ,... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* sou super díly ty new *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Sem tu

*15* *15* *15* jo proste comeback nejlepsi *15*
  • puspuspusinka

flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D

Čauky co robíte děcka? *14* *7* *1*
    • xkostex

Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D

cau ja cumim na videa a tlemim se aty *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D

Jo *1*
        Já pudu za chvíli na ComeBack tak pak pokecáme o Ozzákovi *1* *1* *1* !!!
        Ozzák je z Comebacku BEST !!! *14* *15* *15* *15* Nemůžu z jeho hlášek *15* *15* *15* *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D

jo ja taky budu cumet *15* a je nej a Lexa je taky dobrej *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D

jo a Lexa taky mno a i Simona i Saša pstě všichni sou super,... *1* ale nejvíc asi Ozzák, Lexa a Simona *15* *15* *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D

já už du taky jojo za 25 minut sem tu *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D

jo presne tak *15*hele du cumet tak za pul hodiny cau *15*
  • puspuspusinka

Potřebuji podporu, nikoliv posměšky (Elis a Kubo)

Takže jsem se tak trošku rozhodla nad takovým projektem, ale musíte mě v tom podpořit, a ne se mi vysmívat (Elis a Kubo *1* )
    Každý den hodlám mít jenom jednu fotku,...nehodlám jich mít už 5-6 denně, ale pouze 1 !!! *14* A samozřejmě Avrilku a Ashleynku *14* budu je střídat,...a začnu od konce fotogalerie, takže mi tam pomocte přidávat new fota, a´T mi tak brzo nedojdou jináč pak budu muset začít new kolečko,... *1* *1* *1*
    Tak kdo mě v tom podpoří a kdo si ze mě bude utahovat? *7*

Já vím závažná otázka pro vás *1* *1*

Hmm...to by bylo... *1* *1* *1* jo a kdo si na mě vsadí, že to vážně dokážu? *4* Protože já o tom pochybuju že to vydržím *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15*
    • puspuspusinka

Re: Potřebuji podporu, nikoliv posměšky (Elis a Kubo)

Jo a začínám od 1.4.2010 takže od zítřka *14*
      • acdz24

Re: Re: Potřebuji podporu, nikoliv posměšky (Elis a Kubo)

To sem fakt zvědavá jestli to vydržíš!!! *4* *4* *4*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Potřebuji podporu, nikoliv posměšky (Elis a Kubo)

no tak teda jestli tohle vydržíš, tak ti dám svolení říkat mi telefonistko...jako že počítám stím že to nedáš...xDDDD Ale né...100% tě v tom podporuji...xDD
      • xkostex

Re: Re: Potřebuji podporu, nikoliv posměšky (Elis a Kubo)

no tak ja te v tom rozhodne podporuju ale musim se i smat *15* *15* protoze neverim eze to dokazes
        • puspuspusinka

Změna

Změna,...sem to eště vylepšila,...ale to už asik fakt nedám,... *1*
          Hele bude to na dny (hvězdičky) 1 den když budu mít fotku tak se mi ta fotka líbila pstě normálně
          2 dny = dcl hezká
          3 dny = hmm...pěkňoučkááá
          4 dny = super foteška
          5 dní = nejky foteška (tu si budu dávat častěji)
          tak a tohleto chci vydržet prostě musííím !!! *1* *1* *1* A vy mi musíte pomct !!! *1* *1* Hele jak se vám líbí moje dnešní foteška? *4*
          • acdz24

Re: Změna

jj hezká *14*
            • puspuspusinka

Re: Re: Změna

Je a hrozně moc *14* ale ráno budu mít new *14* a tuhle fotku eště nwm,...asi si jí budu dávat na neděle nebo nwm *14*
          • xkostex

Re: Změna

jo miso to bude zajimavi *15* jako tvuj rekord byl tejden ne? jo a tuhle fotku si nech dil je fakt krasna *14*
            • puspuspusinka

Re: Re: Změna

mno tak já si jí budu dávat vždycky na svátky a na neděle jo? *14*
  • puspuspusinka

Juchůůů

Tak za 1. du spinkat protože mi je už blbě
    za 2. Haní máme pro tebe s El překvápko a neboj je to jenom na infarkt *1* *1* *1*
    a za 3. ta veverka nebyla veverka ale zombieveverka *1* *1* takže budu mít asi noční můry *1* *1*
    • xkostex

Re: Juchůůů

no takze za 1. dobrou za 2. proc ji to rikas? a za 3. chudak veverka *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Juchůůů

za 1. OK za 2. aby to nebylo tak drsný a za 3. jak chudák veverka snad já sem chudák ne? *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Juchůůů

za 1. nic za 2. jak myslis ale i tak infarkt je jistej a za 3. veverka je na tom hur je to zombi takze nesmrtelna dokud ji nekdo nepicne a ty? ty to prezijes *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Juchůůů

CO SE SAKRA DĚJE?????? Michaelo okamžitě mi to řekni, ale nejdříve mě na to upazorni, abych si sedla a něčeho se chytla...xDD
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Juchůůů

Vy dvě potvory!!! Okamžitě, teď hned mi řekněte "vo co GO"!!!!xDDD
            • xkostex

:Dchudak to neprezije *15* jako a opovas se ji rict co to je!
            • xkostex

jo tak to chudak twl to neprezije *15*
            • puspuspusinka

neboj neřeknem jí kdy si má sednout a ona si nesedne vybalí to a bude po ní *1* *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

no Míšo tos podelala *15* jako ted uz to nebude takovej sok *9*
            • puspuspusinka

A sakra,...Elis,...Hanča si četla naše slohovky já to sem napsala a myslela že to nebude číst a ona si to přečetla,... *1* *1* *1*
              Ježiši Hanííí ahojký to je ale krásně žhe? *4* Jak se dneska máš? *4*
  • puspuspusinka

Zase to nevydržím a musím to napsat !!! xD

Takřže lidi,...podle mě jsou BEST: Ashleynka Tisdale, Avrilka Lavigne a Nessynka Hudgens a komu se to nelíbí ať si šos políbí,.... a já ho k tomu pohladím !!! *1* *1* *1*
    • sharpay1995

Re: Zase to nevydržím a musím to napsat !!! xD

Avril 10000% souhlas,
      Ashley 1000% souhlas,
      a Vanessa....taky jí mám ráda...xD
  • puspuspusinka

Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!

Jako teďka si mě ale urazila,...já ti dám že se semnou nechceš hádat a kdo mi pozdvihne náladu, když je Elis furt někde na koštěti, Kuba zase na severním pólu a ty jediná připadáš v úvahu !!! *1* *1* *1* *1* A navíc ta minulá byla supér *1* *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!

jak furt? ja za to nemuzu kdyz nejde zastavit *9* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!

*1* *1* *1* Bože můj ty seš ale antitalent *1* *1* *1* *1* *1* !!!
        A čí je neříkej že Nevillovo *1* *1* *1* bože můj musíš se na něm už konečně naučit aby si mě mohla svést na dovču *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!

ne nevila ne to si mu dosrala *15* je Rona a on me to neumel poradne naucit ale neboj Harry me nauci jak brzdit *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!

No to ten pravej *1* *1* *1* Harry kterej padá při famfrpálu pokaždý z koštěte? *1* *1* To sis vybrala toho BEST !!! *1* *1* *1* A k tomu Ronovo koště pane bože já rači to rysknu s tím skřítkem ze severního pólu *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!

*15* *15* *15* njn vedlejsi ucinky no *15* a reklas to blbe je to ruce vzhuru nebo strelim tak sde jako nediv ze odprasklo veverku
            • puspuspusinka

Teda já tě zabiju !!!
              Já na něj pozor střílej nebo ruce a ono na mě vytáhlo samopal a zabilo to veverku,... *1*
            • xkostex

*15* *15* *15* *15* *15* jo to mas blby no aspon si spadla do mekyho *15* na tu veverku kasli rekni ze sem posles svoji asistentku jo? a jediny spusob jak zastavit koste na uteku je zarvat na nej ruce vzhuru nebo strelim to snad zabere pokud ne vypni mu hudbu a vypoj ho ze zasuvky
            • puspuspusinka

Ne vůbec to nedopadlo OK ! Nastavilo mi to násadu pod nohy a já hodila držku a spadla sem do nějakých šišek a teďka jako by to nestačilo za mnou běží rozčílená veverka a chce ty šišky srovnat, tak co mám dělat, zabít veverku nebo chytit koště? *1* *1* *1* *7*
              Jako ono je to dcl těžký obojí *1* *1* a do prd. teďka sem jako by toho nebylo málo narazila na kance,...tak to budu asi brzo mrtvá a to koště pořád tančí hop hip ho už něčím klepnu hele zavolej Harrymu a zeptej se jak se zastavuje roztančený koště na útěku? *7*
            • xkostex

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* miso si me malem zabila twl *15* koste tanci hip hop twl nemuzu *15* *15* *15* zapamatuj si to je to hip hop jasny ne hop hip jinak to takle dopadlo ok? *15*
            • puspuspusinka

Ti teda pěkně děkuju,... *8*
              Sem jako to šla skusit s tím opraveným Nevillovým koštětem a řeknu ti sem si spletla ty slovíčka sem místo hip hop řekla hop hip a ono to začalo tančit hip hop a já to teďka honím po lese a furt to tančí hi hop a já v tom už mám guláš tak hip hop nebo hop hip ??? *1* *1* *1* *1* *1* *7*
            • xkostex

Hele jo Ron a Harry sou superovi instruktori *15* jako reklimi jak zvednout to koste to musis zto koste hodit na zem na tahnout ruku jako fasisti a rict Hip Hop jenomze me to koste dalo do tlami *9* *15* takze asi do mesice se to naucim *15*
  • bambusanka

grrr..... HILARY DUFF O AVRIL

Jak já tu Duff nesnášim *10* *10* a ne jenom kvůli tomu článku :

Herečka a zpěvačka Hilary Duff řekla její názor na Avril Lavigne.
    Hillary byla znepokojená Avril hlavně v roce 2003. Kritizovala jí za postoj, který Avril držela ke svým obdivovatelům a fanouškům.
    Duff řekla pro OK! magazín: "Nedávno jsem řekla něco o tom, jak Avril nemá ráda, když se fanoušci oblékají jako onarta. Podle mě by si toho měla vážit, protože to je kompliment. Ona mě za to nazvala svatouškem. Všichni přeci zkoušejí hledat, kdo jsou a jaké je jejich místo ve společnosti. Takže já jsem ta "hodná holka" a ona je tou "špatnou holkou" nebo "párty holkou!"

Já tu Hilary vážně tak nesnášim,už skoro szejně jako Britney *9* *16* Bárbína to je!! *1*
    • erca.n

Re: grrr..... HILARY DUFF O AVRIL

*10* *10* *10* asi bouchnu vzteky... jak se někdo opovažuje říct něco takovýho o Av *14*
    • sharpay1995

Re: grrr..... HILARY DUFF O AVRIL

Dobře...do teď sem Hilary měla ráda, hlavně jako HEREČKU!!! Ale po tomhle...jako herečku jí mám ráda stále, ale jako osobnost...to teda už fakt moc ne, a ne jenom kvuli tomuhle článku...pravda je to tak trochu bárbína...xDD
      • puspuspusinka

Re: Re: grrr..... HILARY DUFF O AVRIL

Achjóóó co mám dělat mě se ten článek vůbec nelíbí jako sem na vašín straně ale když já Hil miluju *9*
        • xkostex

Re: Re: Re: grrr..... HILARY DUFF O AVRIL

miso me se ten clanek taky nelibi ale Hilary je moje nejoblibenejsi herecka a stve me to co o Avril rekla *9*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: grrr..... HILARY DUFF O AVRIL

Mno tvl tak aspo%n víš jakej mám v hlavně bublanec, když miluju obě dvě sice Abrilku neskonale víc a dýl, ale Hili taky *7* Já se asi zblázním,...!!! *1* To je zapiklenecký ,... *1* *9* Až mě z toho hlava rozbolela *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: grrr..... HILARY DUFF O AVRIL

jo to vim taky v tom mam zmatek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit