-
co ted?
lidi co budem delat?sme na hawai a je sobota vecer pudem parit? *15* -
-
Re: co ted?
mno já nwm, ale jako slyšela sem že nějaká holka tu vyplašila 3 bary jako nwm kdo to je, awe furt říkala, že se na Hawai hrne čarodějnice s hranatou rukou a všecky je uškavaří nějaká blbka tak co budeme děla? teda? *7* *1* *1* *1* a co třeba plavání za měsičku? =D *1* *1* -
-
Re: Re: co ted?
*15* *15* *15* *15*twl zrovna sem pila a malem to blbe dopadlo! jo a muzem jit plavat vsechni vyplasis takze budem mit klid *15* -
-
Re: Re: Re: co ted?
Elis!!! *1* *1* *1* *1*
Copak jsem ti neříkala nepí a nejez u toho kompu? Co si o otbě na tom Hawaii pomyslí, *1* *1* *1* *1* nějaká čarodějnice bez koštěte s hranatou rukou a cvok s chlastem??? *1* *1* *1* Myslím že si nás zamilujou jako *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: co ted?
*15* *15* *15* promin ja vim zes mi to rikala ale ja chcipala zizni takze to jinak neslo *9* a koste ti muzu udelat z bambusu snad bude fakcit *15* jo a chlastam jen nekdy hlavne nesmim smichat redbull a pivo toje pro me uspavadlo *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: co ted?
jo ja vim *15* *15* po zejtri me bude neco prez 20 *15* -
páni ty teda stárneš to ti je zejtra 15 tvl holka ty se máš *1* *1* *1* *1* pěkně rychle ti to bůh zařídil *1* -
*15* *15* *15* tak za 1. zuby uz mam vsechny za 2. nedam ti jeji cislo jeste bys ji zavarila mobil smskama a za 3. uz mi je 7 a pul! -
óóóóó tak s palečkem i ty naše malé didnko jakpak se máš? *7* A co zoubešky rostou, ale jako dej mi číslo na tvou mámu jí musím vysvětlit že nemluvněti se chlast nedává!!! *1* *1* *1* *1* -
no ale jako fakt jednou sem vypila jen klenicku a v 8 vecer sem spinkala s palcem v puse v siti *15* -
mno dobrý a teď to zase seklo málem se mnou prej redbull a pivo je pro mě uspávadlo ty seš teda fakt ........ drrrr.....grrrr.....drrrr.....!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* víš co seš ne? *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
isisisisisisisisisisisis
isisisisisisisisisisisisisisisisisi sisisisisisisisiimimimimimimimimimi mimimimimimimimimimimmimimimimimimi pipiipiipipiipiipipipipipipipiipipp iippiipipipipipipipipipipipippiipip ipipdiddididididididididididididiim imimiifiwefififjoifjididididdiriufr uruureíeeoeoeofkjfkkfkffkkfkfkflsl slsllslsllsslsslsllslslslskfkkffkkf kfkffkududududusjjsjsjjsjjsjsjsjs
P.S. Zkuste si to slovíčko vyslovit,....jak dlouho vám to bude trvat schválně? *1* *1* *1* *1* *1* Teda jestli to vůbec byslovíte *1* *1* -
-
Re: isisisisisisisisisisisis
twl,lol sem pako že si to čtu *1* *1* -
-
Re: Re: isisisisisisisisisisisis
mno to seš cvok jestli čteš něco jako po mě (sem ten největší cvok že ano lidičky *1* ),....pardon jenom sem měla akutní záchvat nudohrabavosti *1* *1* *1* *1* a za to může Elis (protože tu nebyla) a Hanča (protože se jí nechce na Hawai) *1* *1* *1*
-
-
Re: isisisisisisisisisisisis
uz ti zas hrabe? *15* to se neda prelozit co to ma bejt *7* -
-
Re: Re: isisisisisisisisisisisis
Jóóóóó to kdybych tušila co to znamená tak vám to sem nebudu dávat na přeložení !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
Avril
Liďičky má Avril nějaký děti a nebo ne?? *7* -
-
Re: Avril
Ne! Avril byla jenom vdaná za největčí opici na týhle planetě *1* , ale to jak koluje že byla těhotná atd. je kravina !!! Avrilka je už o5 svobodná a žije jenom pro nás !!! *14* *14* *14* *14* Už se moc těším na tu desku lidičky,.... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Avril
No kdyby byla těhotná podle těch časáků,co pořád psali že čeká dítě,tak by těch dětí měla..hooodně mooc *1* -
-
Re: Re: Re: Avril
já myslím že by měla už tak 2-3 školky *1* *1* chudák Av a my sme pak naštvaný že nemá čas na CD kdo se má divit když má tolik dětí !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Avril
přííímo...xDDD
-
-
-
-
-
Hawai
Jsem na Hawai a řeknu vám,......nic vám neřeknu přileťte si taky a uvidíte,....... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* !!!! Mno tak jako Elis já si myslím, že se žraloků bát nemusíme (víš proč) *1* *1* *1* -
-
Re: Hawai
to na hawai prijela i hanca? a sla snima plavat? -
-
Re: Re: Hawai
Já myslela tu ruku ty pakoni, ale i to je možný !!! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Hawai
*15* jo aha me to nedoslo
-
-
-
-
SMS od Mistra Švandy z letiště Ruzyně !!!
Takže jako blázinec jak v úlu,...a já mám docela problém mezi těma těly který tu leží na zemi (za to může asi ta ruka) se docela dost blbě chodí!!! A řeknu vám už sem si koupila 3 letenky nejdřív na Kubu (no a co sem si spletla číslo letenky) a pak do Paříže ( zase sem se spletla mno) a nakonec na Hawai *1* *1* *1* ,....ale řeknu vám let do Brazílie s mega dlouhou rukou byl lepší !!! *1* *1* *1* *1* A teďka du di kavárny si dát kávu a pak o půlnoci vletu do letdla *1* *1* *1* Hele na konci *1* kavárny vidím dívčinu v oblečení značce Abbey Down a voní jako od BS,....jééé Elis nejsi to ty,...??? *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: SMS od Mistra Švandy z letiště Ruzyně !!!
*15* *15* *15* ty ses horsi nez ta holka co machrovala s mecem v Kill Billu *15* timhle tempem budem muset ridit letdlo sami *15* jo sem to ja uz se ritim *15* -
-
Re: Re: SMS od Mistra Švandy z letiště Ruzyně !!!
mno tvl,...jako doufám že tě Ron Weasley naučil řídit neviditelný letdlo a ne jenom trabanta!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: SMS od Mistra Švandy z letiště Ruzyně !!!
jo neboj brala sem od nej kurzy letani *15* takze to zvladam s prehledem *15*
-
-
-
-
Ne
já odmítám číst zase ty vaše slohy...NE...takže když budu trochu mimo od tématu tatk se nedivte, jo...xDD -
-
Re: Ne
tak pis slohy snama -
-
Re: Re: Ne
Jóóó Elis konečně jsme jí nazuřily !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* To se mi líbí a vsadim se o co chceš že si to stejnak přečte !!! *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Ne
jo precte si to urco jinak by neusla pokud by si to neprecetla *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ne
Sklamu vás dámy...nepřečetla sem si to, a i přesto se mi spalo skvěle...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ne
skoda *9* kdybysme se fakt vsadily tak bysme prohraly
-
-
-
-
-
-
míšo
míšo kde ses to si uz letela na hawai nebo co? *15* -
-
Re: míšo
neruš,...sem se s tím konečně naučila ovládat tu plechovku co mi ten dědek nechal a ty mě rušíš a do prd--e sem kvůli tobě dostala smyk takle na letiště včas nedorazím !!! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: míšo
aha promin za ruseni -
-
Re: Re: Re: míšo
v pohodě sem o5 na dálnici *1*
a doprdele sem sice na dálnici ale v protisměru,....ááááááááá -
-
Re: Re: Re: Re: míšo
*15* sikovna tak kdyz uz ses v protismeru tak jezdi aspon v pravo -
-
Re: Re: Re: Re: Re: míšo
Přijde blondýna do elektra a říká prodavači: chtěla bych tam tu malou televizi. Prodavač na ni: Blondýnám neprodáváme. Přijde druhý den a zas: chtěla bych tu malou televizi. Řekl sem že blondýnám neprodávám. Blondýna se nasere zajde se obarvit na černo a třetí den v prodejně chtěla bych tu malou televizi. A prodavač blondýnám neprodáváme. Ta už nasraná ptá se: jak ste poznal že jsem bloncka? To je jednoduché to není televize ale mikrovlnka.
To je vtípek *1* *1* *1* *1* -
*15* *15* *15* nevibralas sis zrovna dobryho instruktora ten te nauci jak sesrotovat auto *15* -
se ti řekne vparvo, jenže já mám ty strany trochu obráceně a tak se mi to trochu plete *1* *1* *1* *1* *1* awe neboj byla sem u Semira na školení *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
shit
lidi normalne mame ulici pod vodou a do zejtra nepude voda ke komu se muzu nastehovat? -
-
Re: shit
To jako máíte na ulici vodu =D=D..? -
-
Re: Re: shit
jo meli sme uz je pric
-
-
-
jednoho dědka prosím,...značka: slepýho
Hele jednoho sem stopla ale ten zdrhnul a auto mi nechal bylo by to super, kdybych uměla s krýchlý řídit *1* *1* -
-
Re: jednoho dědka prosím,...značka: slepýho
*15* *15* mmnt ty neumis zaradit jednicku a rozjet se? -
-
Re: Re: jednoho dědka prosím,...značka: slepýho
mno tak jako skus si vlízt do auta a vzít na ruku krabici ha? jak se ti s tím řadí ? -
-
Re: Re: Re: jednoho dědka prosím,...značka: slepýho
blbe *15*
-
-
-
-
a sakra....
Á SAKRA .........!!! *7* -
-
Re: a sakra....
copak vypadly ti silikony? *15* -
-
Re: Re: a sakra....
ne to ani ne,........já jenom žhe se mě všichni na parkovišti lekly nemůžu sehnat taxíka,....a teď panikařím páč nwm jak se dostanu na letiště !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: a sakra....
*15* *15* stopni si duchodce ty na tu ruku neuvidej -
-
Re: Re: Re: Re: a sakra....
mno ale slepýho ne?
-
-
-
-