Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Hmmmm....

Několik slov jako,...pro Avrilku,...!!! *14*
    Avril, děkuju ti za to že jsi, protože jsi úžasná a já jsem hrozně ráda, že miluju zrovna tebe !!! *14* *14*
    A chtěla bych, abys věděla, že tvoje písničky, parfémy, oblečení, doplňky´miluju taky !!! a nic jinýho!!! *14* *14* *14* *14* !!!

P.S. Jsem se nudila *1* *1* *1* , ale je to pravda *3* ,...je nejlepší !!! *14* *14* *14*
  • fifinka7

olimpijské hry

http://www.youtube.com/watch?v=QRIu zznTEAA....nwm jestli to tu už máte ale tak... *4*
    • sharpay1995

Re: olimpijské hry

jj...bylo to tu hhned druhý den po skončení...a je to fakt nádherný...♥...xDD
  • lilinka007

wow

ten novy parfem od AVRILKY JE klásnej!!!!!!a na ALENKU teprve půjdu !!!!uz se mOOOcinky TĚŠÍM!!!!!____MvS::::: *1* *1* *3* *4*
  • sharpay1995

Avril for Haity

Už to tu dávala Janči..., ale mě se ta písnička prostě tak strašně líbí...
    Canada for Haity...avril je tam upe hezoučká...xD♥
    http://www.yout ube.com/watch?v=nB7L1BIDELc
  • fifinka7

Alenka

hojík lidi moji....ty jo už jsem tu dlouho nebyla :D.....ale jen se chci zeptat už jste byli na Alence?.......kdo ne tak snad jako by ani nežil :D......squelej film a samozřejmě i písnička.....škoda že je (pouze) až na titulcích....ale tak což že, u Eragona to tak taky bylo :D
    • puspuspusinka

Re: Alenka

ahojky mno konečně tu si *14*
      mno já se na ten film boužel nedostanu nejsou prachy ani čas ani povolený to nemám achjó asi umřu to je život *9* *9* *9* *9* *9* *9*
      • sharpay1995

Re: Re: Alenka

Ale eboj...dyť to za chvilku bude na netu...xDD
        • xkostex

Re: Re: Re: Alenka

ja ji taky jeste bouzel nevidela *9* cas sice mam ale nemam prachy *9*
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Alenka

mno jako je fakt že platit 220 za kino je mazec, ale stojí to za to....k tomu ještě popkorn a collu a je to perfektní odpoledne......mimochodem když jsem si po tom kině rozepla mikinu tak ze mě vypadalo apoň kilo popkornu :D:D *1*
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: Alenka

njn stává se, ale tam pstě nevidíš kam ti ten popkorn všude padá :D....mno a byla sem na něm za 220 mno v neděli na Zličíně, ale nebyla jsi tam v uterý, tam to maj totiž každý uterý o 70 kč zlevněný
            • Re: Re: Re: Re: Re: Alenka

Twl ty jsi platila 220 kč ..?? *1* *1* JA jsem byla na 3D a platila jsem 150 =D *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Alenka

jo to se mi taky stava posledne sem mela popcorn za trikem za kalhotama i v botach *15* *15* bylo pod nama pekne podestlano *15*
  • jana291995

NOVÝ PARFÉMEK AVRILKY

DĚCKÁÁÁÁ..A JE TO TU..Avrilka má už druhý parfém,jmenuje se SORBIDDEN SORE,a našla jsem to já,není to ani na 1.blogu!!!
    JO a našla jsem i ofic.fotečku!!!

Jsem zvědavá,jak voní...ae vypadá to o mnohem líp než black star!!FAKT..fotku najdete zde-
    http://avril-source.com/galle ry/displayimage.php?album=1172&pos= 0
    Já jsem upe happy,ae vůbec nevím proč.. *15*
    • puspuspusinka

Re: NOVÝ PARFÉMEK AVRILKY

páááni foteška je fakt moc krášná fakticky moc a vypadá to fakt dobře, ale řeknu ti mě osobně se víc líbí lahvička black star ale tenhle bude 100% úžasnej už to cítím *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: NOVÝ PARFÉMEK AVRILKY

Óóóó...tak to je hezký...., ale taky se mi spíš líbí lahvička od Black Star..., ale i tak...myslím že bude vonět minimálně stejně úžestně jako BS...xDD
        • xkostex

Re: Re: Re: NOVÝ PARFÉMEK AVRILKY

twle uzasny *14* *14* sem na ni mrte zvedava
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: NOVÝ PARFÉMEK AVRILKY

jo,tak lahvička od BS je určo hezčí,ae mě se tady na tý líbí to víčko a ta barva..a myslím,že tenhle bude lepší než BS,nevím proč..ae i fotka se mi líbí 100 víc..ted už je to takový originálnější..
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: NOVÝ PARFÉMEK AVRILKY

a jakej je v tom rozdíl? *7* *7* *7*
              téměř žádnej !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* aspoň pro mě teda!!! *1* *1* *1* *1* *1*
            • fifinka7

my se nehádáme my konstatujeme *1*
            • puspuspusinka

oba budou nejlepší a nejhezčí a už se nehádejte !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • jana291995

jo přesně tak..všechno je jednou poprvý =o)
            • fifinka7

mno mě se líbí víc tahle....a taky myslim, že bude celkové lepší, páč BS byla první a tam se Av jen zaškolila :D *1*
  • puspuspusinka

Úkol pro Fans Avrilky !!!=)

Hele lidičky, já bych vás chtěla požádat o takovou věc,...takže jestli se vám bude chtít tak mi prosím toto vyplňte díky mocík!!! *4* *14*
    1) Seznam úplně všech písniček, které kdy Avrilka nazpívala
    2) webová stránka, kde se dá nejlíp stahovat písničky (aspoň dvě)

Tak a to je všecko, takže kdo z vás má čas a chce se mu tak bych byla moc ráda, si chci zkontrolovat, a stáhnout případně ten svůj seznam, protože se mi zdá, že jich mám nějak málo pořád, a vsadila bych se, že mi tam určitě nějaká ta písnička chybět bude a já už je chci konečně úplně všecky *14* *14* *14*
    Takže díky pokud chcete !!! *4* *3*
    Vaše VELEMISTROVKYNĚ ŠVANDY !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • sharpay1995

Re: Úkol pro Fans Avrilky !!!=)

taky stahuju na www.teledyski.info
      Songy- to co napsala Janči+ ještě tam myslím nějaké chybí z bonusivého CD- All you will never know, Falling down, Falling into History, Headset♥, I don't give, Imagine, Let Go(nemyslím to CD), Make up, Move your little self on, not the only one, Oh holly night, Once and for real, the Scientist, Why, You never satisfy me,Adia,
      Některé co sem napsala už možná napsala i Janči...tak za to se kdyžtak omlouvám...
      • puspuspusinka

Re: Re: Úkol pro Fans Avrilky !!!=)

ježiši děkuji moc vám oběma ste supééér hned si du dát do kupy celej svůj seznámek *14* takže mě tu už asi dneska nečekejte a nebo tu budu i při tom stahováku mojem !!! *1* *1* *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Úkol pro Fans Avrilky !!!=)

Ale i tak si myslím že to nejsou ještě všechny....xD
    • jana291995

Re: Úkol pro Fans Avrilky !!!=)

Já mám v telefonu tyhle songy-adia,
      alice,alone,bad reputation,complicated,contagious,d aydream,dont tell me,everything back but you,fall to pieces,forgotten,freak out,get over it,girlfriend,he wasnt,hot,how doest it feel,i always get what i want,i can do better,i dont have to try,i will be,im with you,innocence,keep holding on,kiss me,knocking on heavens door,losing grip,megamix 2008,my happy ending,naked,nobody´s home,nobody´s fool,one of those girls,runaway,sk8er boi,slipeed away,spongebob,take me away,the best damn thing,things never say,together,tomorrow,too much to ask,when youre gone,who knows...to byla makačka..
      A MP3 STAHUJU TADY-www.mp3.teledyski.info
      *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Úkol pro Fans Avrilky !!!=)

Jééééžiši páááni to ti věřím že to byla makačka ježiši děkujííí děsně moc,...tvl lidičky já se normálně hrozně stydím =( já jsem měla v mp4 asi třičtvrtě toho co si mi sem vypasala mno du si to stáhnout a napísat si k některým ( k těm jednoduchým) akordy a hrát si je *4* tak eště děkují stašně moc moc moc *14*
        • jana291995

Re: Re: Re: Úkol pro Fans Avrilky !!!=)

ae to nemáš vůbec zač..ae ruka mě bolela dcl dost *4* stejně to nejsou upe všechny songy..asi před rokem sem se dívala a na jednom blogu byl upe celej seznam písniček..polovinu jsem vůbec neznala,a když sem si je stáhla,tak byly hezký..ae už si to nepamatuju *15*
  • puspuspusinka

McLeodovy Dcery

Ahojky lidičky moje,.... *14* ,...hele komu z vás se líbí seriál McLeodovy Dcery,...??? *14* *7* *14*
    Je úpa bestík!!!,...Já a moje kámoška ho úplně milujem,...!!! *15* *14* *15*
    • sharpay1995

Re: McLeodovy Dcery

jj...je to good seriál...xDD
      • puspuspusinka

Re: Re: McLeodovy Dcery

žhe jo?? *14*
  • xkostex

hlasujte

hlasuj te pro Avril na tyhle strance at je prvni http://www.fajnradio.cz/fajn-radio/ hitparady/fajn-parada-top-20/
    • jana291995

Re: hlasujte

Hlásla jsem,ae myslím si,že se moc nahoru nevyšplhá,ptž tam je black eads peas,kesha..je to dcl silná konkurence..snad se dostane aspon do TOP TEN! *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: hlasujte

mno tak kesha na našu avrilku teda nemá !!! *13*
        • xkostex

Re: Re: Re: hlasujte

jo konkurence je velka snad se dostane do ty 10tky
  • xkostex

sem z5

Cau lidi konecne sem se vam vratila! medvedi me nesezrali jen me trochu poskrabal kocour a ani sem se neozrala mela sem jen 5 panaku a trochu vina *15* doufam ze se vam po me stajskalo me se po vas moc stejskalo a uz sem se nomohla dockat az se vratim domu. mrte ste mi chybel! *14*
    • puspuspusinka

Re: sem z5

mě si chyběla moc vlastně jak moc mě si chyběla nejvíc !!! *14* *14* *14* Elis *14* *14* *14*
      • xkostex

Re: Re: sem z5

o diky zacinam se cervenat *8* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: sem z5

To bys měla, *1* *1* *1* *1* *1* ,...si mi fakticky chyběla a takový pocty nerozdávám denně !!!,... *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: sem z5

tak ze jo *15* me si taky chybela *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit