Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • brad-pitt

brad pitt

ahojky avrilky

jak se mate ? *14*

venku uz zacina byt hezky pomalu tak hlavne at uz nesnezi *15*

dekuju vsem za vzkaz
    a avrilce drzim palecky a vam vsem taky *3* *4*
  • puspuspusinka

lalalalalalalallaalalláááááá

*1* *1* *1* co dodat,.....ale pššššt,.....skláááádám písničku už mám super začítek: lalalalalalalalalllllllááááááááááá,....a docela se to i rýmuje,.....nemyslíte,......???,....... *1* *1* *1* *1* *1* *1* ,...tvl mě už fakt děsně hrabe,...... *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • acdz24

Re: lalalalalalalallaalalláááááá

*1* *1* *1* *1* a má slova??? *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: lalalalalalalallaalalláááááá

Ježiši vy ste slepý copak ty slova evidíte? Tak já vám je napíšu znova *1*

Moje písnička:
        Lalalalalalalalalalala lááá,...Avrilka a Lalalalalalalalalalalalááá,...Av rilka a Lalalalalalalalalalalalááá,...Av rilka a tak dál,.....!!! *1*

Sem si jí trochu vylepšila,...!!! *1* *14*
        Mno a nesmějte se mi, jako je to úžasná písnička ne? *14* *1* *1* *1* *14*
        • acdz24

Re: Re: Re: lalalalalalalallaalalláááááá

jó teď už slova mírně registruju *15* *14*
          • Re: Re: Re: Re: lalalalalalalallaalalláááááá

csssssssssss,.....ty seš ale sprostá,....... *1* *1* *1* *1* *1* taková úžasná písnička přímo od mistra a tobě se to nelíbí? cSSSSSSSSSSSSSSSSSS *1* *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: lalalalalalalallaalalláááááá

wau Miso skvela pisnicka *15* az budes mit hotovi demo koukej mi ho poslat jo? *15* jo a ty si fakt velemistr srandy
            • acdz24

velmistr tjn! jsi magnet celé diskuze *1* *3* *1* *14*
            • puspuspusinka

Óóóó děkuji,...tak mistr srandy jo? Já bych si věřila a řekla že dokonce velmistr, sem napíšu nějakou kravinku a hned ste tu zase všichni !! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • acdz24

ok...tak písnička super *1* ale mistr to teda jsi - mistr srandy *1* *1*
            • puspuspusinka

asi 7 profilů, awe nech si mě jenom tady na pus-pus-pusince a na misssullce-avrillce *4* tam chodím nejvíc!!!
              Mno a ten mix jako eště to nejni úplný, ale stačí když si jeden řádek zaspíváš v melodii Alice, druhej v melodii Girlfriend, 3 v melodii My Happy Ending a 4 řádek v písničce when youre gone a máš to písnička je hotová a moc pěkná !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
              Jo a Avrilce a já kokurovat, mno tak to i takovej mistr jako já musí uznat že je Avrilka rozhodně 100x lepší jak já !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • acdz24

když je to mix od Avril tak to je super...ale nechceš jí konkurovat, že né?? *3* *1* Kolik těch profilů vlastně máš??? už sem si tě přidala *3* zase *14*
            • sharpay1995

tak to bych teda chtěla slyšet...xDDD mi tu melodii musíš poslat, holka...xDD
            • puspuspusinka

Ale abyste neřekli že se opičím, tak sem ji trochu vylepšila použila jsem do toho eště Girlfriend, My happy ending a when youre gone *14* takovej menší mix a nebuj bude se ti líbit *1* *1* *1* *1* *1*
            • puspuspusinka

Hančo, určitě změníš názor, protože sem použila melodii na Alici od Avrilky *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Jo no ten profil už mám přes tejden *14*
            • sharpay1995

no bože...tak ktvé písni se rači nevyjadřuji...protože vzhledem k tomu že dnes není zrovna nic moc den tak by to asi nebylo moc hezké...xDDDD Ale tak jako...zajímala by mě melodie ktomu...co...nechceš mi ji poslat???možná byl pak změnila názor...xDDD
              Jo a ten profil ten už má dlouho...xD
            • acdz24

já přece neříkám že je špatná *1* pošli mi nahrávku a uvidíme *1* hej..neříkej že máš nový profil??? *15* *14* *7*
      • xkostex

Re: Re: lalalalalalalallaalalláááááá

pekna pisnicka a kde sou slova? jo a me uz taky hrabe ze segry porad dokola posloucha jednu a tu samou pisnicku *15*
  • Abbey dawn e-shop:)

Ahojky:)) Mám svůj vlastní Abbey Dawn shop!! Podle reakcí lidí si myslím, že není nejhorší:)mám spousty spokojených zákazníků.Svůj shop jsem otevřela, rpotože miluju abbey dawn, mám ho spousty, ale všechny ostatní obchody mi přišy předražené, proto je mím motem nabízet oblečení za co nejnižší ceny to lze:))...podívejte se třeba budete spokojení a vyberete si:) nenechte se prosím odradit tím že to je na blogu, na normální webowky nejsem dost šikovná:).... Abbey-shop.blog.cz
    • jana291995

Re: Abbey dawn e-shop:)

Jj tedla ty naše maily..to je drahý jak prase,to je malý ale elastický.. *15*
  • puspuspusinka

Haníšku

Hani já nwm jako jak bysme spolu jeden den vůbec přežily ptže ty by ses zbláznila z toho jak já sem bláznivá a já bych se zbláznila z toho jak ty vůbec bláznivá nejsi a byly bysme obě bláznivý, awe každá trochu jinak ty ze mě bláznivá já z tebe bláznivá atd,...xDDD
    Ty wado už v tom mam gulige,...vy ne? *1* *1* *1* *1* *1*
    • sharpay1995

Re: Haníšku

No to my by sme spolu asi teda fakt moc dlouho nepřežily...xDDD Ale stím blázněním máš výmečně pravdu ty můj blázínku...xDDD
      • puspuspusinka

Re: Re: Haníšku

Óóóóóóóóóóó já jsem v rozpacích prej blázínku,....... *1* *1* *1* *1* ,......Mno hele fakt bych s tebou chtěla zažít normální den kdy nemusíme krotit a hladit opice a nezbláznit se z toho,.......... *1* *1* *1* *1* *1*
  • nelmo

Beééést

Ahojííík.....Avril je moooc suprováá.....mám jíí moooc moooc ráááda *14* *14* *14* ........A jak se tu máte?? *3* *4*
    • puspuspusinka

Re: Beééést

Ahojky Nely,... *14* ,...jj to máš pravdu Avrilka je úžasná a BEST zpěvačka vůbec,...!!! *14* *14* *14*
      • nelmo

Re: Re: Beééést

*14* ....Jojo to teda jo a ten novej song ALICE ten je suprovej *14* *14* *14* *3*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Beééést

jjj *14*
          Já ho posluchám jak debil furt, ale to nejni nic neobvyklýho (u mě) !!! *1* *1* *1* *1* *1*
          • nelmo

Re: Re: Re: Re: Beééést

Žejo...přesně u mě :DDD
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Beééést

Njn...Avrilka je naše bohyně....co my bysme bez ní dělali...xDD
            • nelmo

jojo to tedááá joooo *14* *14* *14* je to zlatíííčkooo!!!! :DD *14* *14*
            • acdz24

jj Avril je poklad *14* co by bylo bez ní na hudební scéně??? nic *3*
  • Alenka v ířiš divů.. ♥♥

ÁÁÁÁÁááá lidičky... Já jsem unešenááá... *14* *14* *14* *14* *14* *14* Včera jsem byla na tom nejúžasnějšim filmu *3* *14* *14* Alenka v říši divů... TO je tak nááádherný.. *14* 3D efekty,obsazení,prostě celkový film.... =♥♥♥♥ Ale nje byl stejně soundtrack na konci... ale na to pstě musíte =) Jáá nemáám slov... Tak se mějte.. Já zas letííím sníít o Avvril... *14* *14* *1*
    • jana291995

Re: Alenka v ířiš divů.. ♥♥

Já an to jdu taky,ae nevím jestli na to mám jít v normálním kině,jako bez 3D za pár korun,a být ráda že jsem to pstě viděla,anebo na to jít do Brna a za 160,-..poradte!!!Ještě jsem na 3D nikdy nebyla *9*
      • xkostex

Re: Re: Alenka v ířiš divů.. ♥♥

di na 3D toje lepsi
    • puspuspusinka

Re: Alenka v ířiš divů.. ♥♥

jaj ty se máš *14*
      já nwm jestli se tam vůbec dostanu u nás doma je tedka peklo pstě mno nic snad se tam dostanu *14*
      • xkostex

Re: Re: Alenka v ířiš divů.. ♥♥

ja se na ni taky nedostanu. *9*
  • avril-nely

nUdáá****

Avril
    AvRilka
    Aví
    Avrilí
    xD :D nj se nudim :-D
    • puspuspusinka

Re: nUdáá****

tak to sme dvě nechceš si se mnou písat? *14*
  • puspuspusinka

Hahahaha,.......a zase,.......Hahahahahaha,.......a zase,........Hahahahahahaha xDDD

Čauky,.....jak se máte,....??? Neviděl ste někdo toho našeho světoběžníka, se tu už FAKTICKY dlouho neukázal !!! *1* *7*
    • brad-pitt

Re: Hahahaha,.......a zase,.......Hahahahahaha,.......a zase,........Hahahahahahaha xDDD

to jste holky mysleli me jo ? *1* *15*
      • Re: Re: Hahahaha,.......a zase,.......Hahahahahaha,.......a zase,........Hahahahahahaha xDDD

Nnnnn... *1*
    • sharpay1995

Re: Hahahaha,.......a zase,.......Hahahahahaha,.......a zase,........Hahahahahahaha xDDD

No tež si říkám...na FB je furt, ale tady se dlouho už opravdu neukázal...xDDD
      • xkostex

Re: Re: Hahahaha,.......a zase,.......Hahahahahaha,.......a zase,........Hahahahahahaha xDDD

no presne
  • avriil--nejjjjjj

ahojky...Avril je upe nej!!!! Lowuju:-** best zpěvačka neá celym světe!! upáá supááá***bestiiiq!! *1* *1* *14* *14* *4* *15* *15* *14*
    • puspuspusinka

Re: avriil--nejjjjjj

Jo tak to máš úplnou pravdu *14*
  • terineczqa

ajojiiik

cauki lidicky posledni dobou se mi zda zhe se tu nic moc nedeje *7* *7* *7*
    • puspuspusinka

Re: ajojiiik

Mno konečně, si toho někdo normální (jako já) taky všimnul!!! *1* *1* *1* Já to tu Hanče říkám, že tu je to nic moc teďka a ona že se mi to zdá, tak vidíš máme tu dalšího super chytrýho člena,...!!! *1* *1* *1* Jako sem já,...!!! *1* *1* *1*
      • xkostex

Re: Re: ajojiiik

Miso ty si normalni? doval abych se zasmala *15* *15* ne to byl vtip. a taky se mi to zda
        • sharpay1995

Re: Re: Re: ajojiiik

no taky mám otázku: ty si normální??? No ehm...xDDD jo a jinak to psala Tereze když sme byly spolu ve škole takže ktimu aby to napsala sem ji navedla já...xDD
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ajojiiik

Mno vidíte napíšu sem takovou menší kravinku a hned ste tu všichni *1* *1* *1*
            A já a normální? Mno když já nwm, ono to je těžký,...když já sem děsnej CVOK, takže asi normální nejsem mno *1* *1* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: ajojiiik

ne nejsem normalni ale rekni mi kdo je normalni? *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: ajojiiik

no víš co..xDDD
            • xkostex

jo aha ttj. a my vime jak ses normalni ze holky? *15*
            • sharpay1995

1, bylo to na míšu
              2, já sem normální furt...xD Semnou strávit jeden den a zblázníš se stoho jak sem normální...xDDD
            • jana291995

no asi nikdo mno.. *1* možná já někdy,ae fakt jenom někdy *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit