-
brad pitt
ahojky avrilky
jak se mate ? *14*
venku uz zacina byt hezky pomalu tak hlavne at uz nesnezi *15*
dekuju vsem za vzkaz
a avrilce drzim palecky a vam vsem taky *3* *4* -
lalalalalalalallaalalláááááá
*1* *1* *1* co dodat,.....ale pššššt,.....skláááádám písničku už mám super začítek: lalalalalalalalalllllllááááááááááá,....a docela se to i rýmuje,.....nemyslíte,......???,....... *1* *1* *1* *1* *1* *1* ,...tvl mě už fakt děsně hrabe,...... *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: lalalalalalalallaalalláááááá
*1* *1* *1* *1* a má slova??? *1* -
-
Re: Re: lalalalalalalallaalalláááááá
Ježiši vy ste slepý copak ty slova evidíte? Tak já vám je napíšu znova *1*
Moje písnička:
Lalalalalalalalalalala lááá,...Avrilka a Lalalalalalalalalalalalááá,...Av rilka a Lalalalalalalalalalalalááá,...Av rilka a tak dál,.....!!! *1*
Sem si jí trochu vylepšila,...!!! *1* *14*
Mno a nesmějte se mi, jako je to úžasná písnička ne? *14* *1* *1* *1* *14* -
-
Re: Re: Re: lalalalalalalallaalalláááááá
jó teď už slova mírně registruju *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: lalalalalalalallaalalláááááá
csssssssssss,.....ty seš ale sprostá,....... *1* *1* *1* *1* *1* taková úžasná písnička přímo od mistra a tobě se to nelíbí? cSSSSSSSSSSSSSSSSSS *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: lalalalalalalallaalalláááááá
wau Miso skvela pisnicka *15* az budes mit hotovi demo koukej mi ho poslat jo? *15* jo a ty si fakt velemistr srandy -
velmistr tjn! jsi magnet celé diskuze *1* *3* *1* *14* -
Óóóó děkuji,...tak mistr srandy jo? Já bych si věřila a řekla že dokonce velmistr, sem napíšu nějakou kravinku a hned ste tu zase všichni !! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
ok...tak písnička super *1* ale mistr to teda jsi - mistr srandy *1* *1* -
asi 7 profilů, awe nech si mě jenom tady na pus-pus-pusince a na misssullce-avrillce *4* tam chodím nejvíc!!!
Mno a ten mix jako eště to nejni úplný, ale stačí když si jeden řádek zaspíváš v melodii Alice, druhej v melodii Girlfriend, 3 v melodii My Happy Ending a 4 řádek v písničce when youre gone a máš to písnička je hotová a moc pěkná !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
Jo a Avrilce a já kokurovat, mno tak to i takovej mistr jako já musí uznat že je Avrilka rozhodně 100x lepší jak já !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
když je to mix od Avril tak to je super...ale nechceš jí konkurovat, že né?? *3* *1* Kolik těch profilů vlastně máš??? už sem si tě přidala *3* zase *14* -
tak to bych teda chtěla slyšet...xDDD mi tu melodii musíš poslat, holka...xDD -
Ale abyste neřekli že se opičím, tak sem ji trochu vylepšila použila jsem do toho eště Girlfriend, My happy ending a when youre gone *14* takovej menší mix a nebuj bude se ti líbit *1* *1* *1* *1* *1* -
Hančo, určitě změníš názor, protože sem použila melodii na Alici od Avrilky *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Jo no ten profil už mám přes tejden *14* -
no bože...tak ktvé písni se rači nevyjadřuji...protože vzhledem k tomu že dnes není zrovna nic moc den tak by to asi nebylo moc hezké...xDDDD Ale tak jako...zajímala by mě melodie ktomu...co...nechceš mi ji poslat???možná byl pak změnila názor...xDDD
Jo a ten profil ten už má dlouho...xD -
já přece neříkám že je špatná *1* pošli mi nahrávku a uvidíme *1* hej..neříkej že máš nový profil??? *15* *14* *7*
-
-
-
-
Re: Re: lalalalalalalallaalalláááááá
pekna pisnicka a kde sou slova? jo a me uz taky hrabe ze segry porad dokola posloucha jednu a tu samou pisnicku *15*
-
-
-
Abbey dawn e-shop:)
Ahojky:)) Mám svůj vlastní Abbey Dawn shop!! Podle reakcí lidí si myslím, že není nejhorší:)mám spousty spokojených zákazníků.Svůj shop jsem otevřela, rpotože miluju abbey dawn, mám ho spousty, ale všechny ostatní obchody mi přišy předražené, proto je mím motem nabízet oblečení za co nejnižší ceny to lze:))...podívejte se třeba budete spokojení a vyberete si:) nenechte se prosím odradit tím že to je na blogu, na normální webowky nejsem dost šikovná:).... Abbey-shop.blog.cz -
-
Re: Abbey dawn e-shop:)
Jj tedla ty naše maily..to je drahý jak prase,to je malý ale elastický.. *15*
-
-
Haníšku
Hani já nwm jako jak bysme spolu jeden den vůbec přežily ptže ty by ses zbláznila z toho jak já sem bláznivá a já bych se zbláznila z toho jak ty vůbec bláznivá nejsi a byly bysme obě bláznivý, awe každá trochu jinak ty ze mě bláznivá já z tebe bláznivá atd,...xDDD
Ty wado už v tom mam gulige,...vy ne? *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Haníšku
No to my by sme spolu asi teda fakt moc dlouho nepřežily...xDDD Ale stím blázněním máš výmečně pravdu ty můj blázínku...xDDD -
-
Re: Re: Haníšku
Óóóóóóóóóóó já jsem v rozpacích prej blázínku,....... *1* *1* *1* *1* ,......Mno hele fakt bych s tebou chtěla zažít normální den kdy nemusíme krotit a hladit opice a nezbláznit se z toho,.......... *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
Beééést
Ahojííík.....Avril je moooc suprováá.....mám jíí moooc moooc ráááda *14* *14* *14* ........A jak se tu máte?? *3* *4* -
-
Re: Beééést
Ahojky Nely,... *14* ,...jj to máš pravdu Avrilka je úžasná a BEST zpěvačka vůbec,...!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Beééést
*14* ....Jojo to teda jo a ten novej song ALICE ten je suprovej *14* *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Beééést
jjj *14*
Já ho posluchám jak debil furt, ale to nejni nic neobvyklýho (u mě) !!! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Beééést
Žejo...přesně u mě :DDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Beééést
Njn...Avrilka je naše bohyně....co my bysme bez ní dělali...xDD -
jojo to tedááá joooo *14* *14* *14* je to zlatíííčkooo!!!! :DD *14* *14* -
jj Avril je poklad *14* co by bylo bez ní na hudební scéně??? nic *3*
-
-
-
-
-
-
Alenka v ířiš divů.. ♥♥
ÁÁÁÁÁááá lidičky... Já jsem unešenááá... *14* *14* *14* *14* *14* *14* Včera jsem byla na tom nejúžasnějšim filmu *3* *14* *14* Alenka v říši divů... TO je tak nááádherný.. *14* 3D efekty,obsazení,prostě celkový film.... =♥♥♥♥ Ale nje byl stejně soundtrack na konci... ale na to pstě musíte =) Jáá nemáám slov... Tak se mějte.. Já zas letííím sníít o Avvril... *14* *14* *1* -
-
Re: Alenka v ířiš divů.. ♥♥
Já an to jdu taky,ae nevím jestli na to mám jít v normálním kině,jako bez 3D za pár korun,a být ráda že jsem to pstě viděla,anebo na to jít do Brna a za 160,-..poradte!!!Ještě jsem na 3D nikdy nebyla *9* -
-
Re: Re: Alenka v ířiš divů.. ♥♥
di na 3D toje lepsi
-
-
Re: Alenka v ířiš divů.. ♥♥
jaj ty se máš *14*
já nwm jestli se tam vůbec dostanu u nás doma je tedka peklo pstě mno nic snad se tam dostanu *14* -
-
Re: Re: Alenka v ířiš divů.. ♥♥
ja se na ni taky nedostanu. *9*
-
-
-
nUdáá****
Avril
AvRilka
Aví
Avrilí
xD :D nj se nudim :-D -
-
Re: nUdáá****
tak to sme dvě nechceš si se mnou písat? *14*
-
-
Hahahaha,.......a zase,.......Hahahahahaha,.......a zase,........Hahahahahahaha xDDD
Čauky,.....jak se máte,....??? Neviděl ste někdo toho našeho světoběžníka, se tu už FAKTICKY dlouho neukázal !!! *1* *7* -
-
Re: Hahahaha,.......a zase,.......Hahahahahaha,.......a zase,........Hahahahahahaha xDDD
to jste holky mysleli me jo ? *1* *15* -
-
Re: Re: Hahahaha,.......a zase,.......Hahahahahaha,.......a zase,........Hahahahahahaha xDDD
Nnnnn... *1*
-
-
Re: Hahahaha,.......a zase,.......Hahahahahaha,.......a zase,........Hahahahahahaha xDDD
No tež si říkám...na FB je furt, ale tady se dlouho už opravdu neukázal...xDDD -
-
Re: Re: Hahahaha,.......a zase,.......Hahahahahaha,.......a zase,........Hahahahahahaha xDDD
no presne
-
-
-
avriil--nejjjjjj
ahojky...Avril je upe nej!!!! Lowuju:-** best zpěvačka neá celym světe!! upáá supááá***bestiiiq!! *1* *1* *14* *14* *4* *15* *15* *14* -
-
Re: avriil--nejjjjjj
Jo tak to máš úplnou pravdu *14*
-
-
ajojiiik
cauki lidicky posledni dobou se mi zda zhe se tu nic moc nedeje *7* *7* *7* -
-
Re: ajojiiik
Mno konečně, si toho někdo normální (jako já) taky všimnul!!! *1* *1* *1* Já to tu Hanče říkám, že tu je to nic moc teďka a ona že se mi to zdá, tak vidíš máme tu dalšího super chytrýho člena,...!!! *1* *1* *1* Jako sem já,...!!! *1* *1* *1* -
-
Re: Re: ajojiiik
Miso ty si normalni? doval abych se zasmala *15* *15* ne to byl vtip. a taky se mi to zda -
-
Re: Re: Re: ajojiiik
no taky mám otázku: ty si normální??? No ehm...xDDD jo a jinak to psala Tereze když sme byly spolu ve škole takže ktimu aby to napsala sem ji navedla já...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: ajojiiik
Mno vidíte napíšu sem takovou menší kravinku a hned ste tu všichni *1* *1* *1*
A já a normální? Mno když já nwm, ono to je těžký,...když já sem děsnej CVOK, takže asi normální nejsem mno *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: ajojiiik
ne nejsem normalni ale rekni mi kdo je normalni? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ajojiiik
no víš co..xDDD -
jo aha ttj. a my vime jak ses normalni ze holky? *15* -
1, bylo to na míšu
2, já sem normální furt...xD Semnou strávit jeden den a zblázníš se stoho jak sem normální...xDDD -
no asi nikdo mno.. *1* možná já někdy,ae fakt jenom někdy *14*
-
-
-
-
-