Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • k shopu!!

sem trumbera:D nedala jsem odkaz:D
    abbey-shop.blog.cz:))
  • Abbey Dawn Nový e-shop!!!

Mám svůj vlastní abbey dawn shop:) koukněte se, pokud vám něco padne do oka nakupujte:)posílám na dobírku a příjmám i platby předem:) myslím že nemám až tak nejhorší ceny:) sami uvidíte:) mám sposuty spokojených zákazníku, tak se prosím nenechte odradit tím, že je to "jen" na blogu, bohuzel nejsem tak sikovna abych se naucila s normalnima webowkama...:) *3*
  • brad-pitt

brad pitt

avrilky poradte mi jak tu muzu hlasovat abych dostal avrilku 5 mista nahoru ? musim hodnotit fotky nebo se hlasuje jinde ?
    diky a tesim se na vsechny *3*
    • jana291995

Re: brad pitt

no musíš chodit často semka na tenhle profil..jde o to,kolik lidí za týden přijde na tuhle stránku..!!
      • brad-pitt

Re: Re: brad pitt

holky tak mate pravdu je to kazdy tyden
        ja kdyz kliknul na herci tak jsem byl 9 a ted tam nejsem vubec hehehe

budu rad kdyz me dostanete na prvni pozici avrilky *15* ten oscar taky nedopadl nic moc

dekuji za odpovedi
        a budu se zas tesit *3* *14*
      • sharpay1995

Re: Re: brad pitt

nn...to je ten druhý žebříček...myslím že on myslí pořadí fanclubu...tak to se dá ovlivnit jen tím, kolik lidí se přída zde tohoto fanclubu...xDD
        • brad-pitt

Re: Re: Re: brad pitt

tak vam avrilky moc dekuji
          ja jenom ze ten 10 herec se namen nejak extra tlaci *14* *1*
  • vterinka

T-music

Ahojky nevím jestli už to tu bylo, ale Avril je v T-music chart, tak pro ní hlasujte ať ji ve čtvrtek máme na prvním mísrě! *3* http://www.t-music.cz/hudba/t-music-chart/
    • kladik

Re: T-music

Samo že budu hlasovat *1* *1*
  • brad-pitt

brad pitt

jeste tu mate brada *15*
  • t je awe nuda

si du pustit Alice, a black star, páč Hanča se mnou nechce písat slhovky !!! *9* *14*
    • sharpay1995

Re: t je awe nuda

jsem nevyspaná, a ty to víš...xDDDD Tak si nestěžuj...xDDD
  • puspuspusinka

achjóóó

Hele lidi nezdá se vám, že to tu poslední dobou umírá nějak, dit tu sem snad už jenom já a Elis *9* *9* *9*
    • sharpay1995

Re: achjóóó

Ale prosimtě nic neumírá...ame tu všichni akorát se nukomu asik nechce psát...xDDD
      • puspuspusinka

Re: Re: achjóóó

mno takže umírá xDDD *9*
        takže sem poďte písat, mi dneska z tý nudy tak hrabalo, že sem napsala Elis asi 6 vzkazů v 6 minutách *1* *1* *1* Si bude myslet žhe sem asic cvok !!! *1* *1* *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: achjóóó

To už si všichi myslí dávno...xDDDD
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: achjóóó

mno práv, a ted sem to dokázala,...KRUCI!!! *1* *1* *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: achjóóó

Yeah....xDDD
  • jana291995

BRUTUS NOVINKA..ehm NOVINKY

Ahoooj..sem tu dlooooohu nebyla..mno..ale samozřejmě mám novinky..

1.No a ptž tu první novinku můžeme ovlivnit jenom my..FANOUŠCI,tak tedka všichni půjdete na www.t-music.cz A KAŽDEJ POVINNĚ HLÁSNE PRO AVRILKU,PTŽ JE V T-MUSIC CHART...JÁ už sem hlááásla,takže se pls snažte,at se vyšplhne aspon do top te!!!

2.Avril navštívila Tonight show with jay leno...no a zazpívala písen ALICE..samosebou mám i video!!!

http://www.youtube.com/ watch?v=CZCke4hEo-Y

PS:Opravdu kouzelná!!!!asi se zabouchnu-- *15*
    • fifinka7

Re: BRUTUS NOVINKA..ehm NOVINKY

mno lepší než v origoš znění :D *1*
    • sharpay1995

Re: BRUTUS NOVINKA..ehm NOVINKY

Super....ikdyž obě tyhle věci už sme tu probíraly, ale i tak super...A pro Avrilku hlasuju každý den...xDDD
  • puspuspusinka

Pomóc

Panebože, normálně ti dám zaracha, jako lidi rozlučte se s tím že ve Vencouveru eště někdy budou Olympiády, ptže ten násš antitalent Elis, si zase něco půčila, tvl !!! Ne jenomže zbourrala všecy stadiony awe k tomu vyplašila všecky lidi k smrti !!! Teda Elis,... to musíš Avrilce dělat pořád takovou ostudu??? *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: Pomóc

omlouvam se a necham tam vystavit novy papirovi stadiony *1* a sorry Avril ale za to muze Obama nerekl mi ze si mam davat bacha *9*
  • puspuspusinka

xDDDDDDDDD

Hej lidi jako kdo všechno do Vencouveru přijede,??? zatím tu vidím jenom stěžující si lidi na nějakou limuzínu s tryskama která prej nedodržuje zákony a klidně si to žene od Toronta až sem do Vencouveru !!! *1* *1* *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: xDDDDDDDDD

jo tak to budu ja *15* ma ji trochu vytunenou
      • puspuspusinka

Re: Re: xDDDDDDDDD

mno jasně kdo jinej, tvl jako NO COMENT oni si myslí, že to je nějakej splašenej letoun se vzteklinou *1* *1* *1* *1*
        jo a co koště? jak to dopadlo nakonec? *1* *1* *1* *1*
        • Re: Re: Re: xDDDDDDDDD

njn co se da delat *15* a koste mi nepucil hajzlik *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit