-
ahoj ahoj ahoj
ahojkyy vsichnii jak ste se mely neska????, a copak ste delay? *7* *7* -
-
Re: ahoj ahoj ahoj
ahojky *3*
mno já sem spala a potila se a ležela a byla pak na kompu co dodat takový normální nudný den !!! *9* *4* -
-
Re: Re: ahoj ahoj ahoj
ja sedela ve skole *9* nastesti dneska byla celkem sradna sme si hazely s cedeckama asi 20 sme jich znicily *15*
-
-
-
Teda Hančo
Mno teda Hančo jak jako za všechno můžu já??? *7* *8* *1*
Jako to za všechno může Elis ta mě nepustila spinkat awe furt tu byla a něco psala tak se taky psala *1* *1* !!!
Tak co jak se vá líbí můj new účet??? Eště potřebuje malou kostrukci a bude OK !!! *14* -
-
Re: Teda Hančo
hezkéé *14* -
Re: Teda Hančo
fajn za vsechno muzu ja ok. a ty si prastena *15* k cemu potrebujes 2 ucty? -
-
Re: Re: Teda Hančo
kdo říká 2 jich mam 6 *1* *1* *1* to víš když se někdo nudí tk je to hned, a může za to Hanča, páč kdyby se mnou psala slohovky tak se nenudím a účtů bych neměla tolik !!! *1* -
-
Re: Re: Re: Teda Hančo
tak 6 no *15* a proc ji nepremluvis aby psala slohovky? -
-
Re: Re: Re: Re: Teda Hančo
JÁ PÍŠU SLOHOVKY, ALE VE ŠKOLE...TO MI DE NÁRAMĚ...Xdd ALE TADY JE PSÁT NEBUDU, PÁČ NECHCI ABY SE PAK OSTATNÍ TRÁPILI S JEJICH ČTENÍM...xDDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Teda Hančo
to je fuk aspon bude co cist *15*
-
-
-
-
-
-
newinka!!!
Hej lidičky já se úplně totálně nudím a tak si du založit nějakej new účet na Avrilku jo? tk zatím MucQ MucQ MucQ lidičky *14* -
Hojky
Čauky lidičky moje, tak si představte (mno rači si to ani nepředstavujte *1* *9* ), že sem se v noci dusila a sem nemocná (už zase) normálně jsem v noci nemohla dejchat takže mám do konce tejdna volno *9* *10* a sem doma a příští týden celej páč třída jede na školu v přírodě a já sem zamozřejmě nemocná takže nemůžu a to jako FAKT NASERE (s prominutím) takže se budu nejspíš nudit *9* , je tu někdo? *7* *4* -
-
Re: Hojky
Chudáčku...nechtěla bych...to musí nasrat že onemocníš zrovna před ŠvP.... A jinak sem tady já...snad ti budu stačit...zrovna si upravuju tu fotku...xDD -
-
Re: Re: Hojky
mno já nwm, když ty nejsi moc na ty slohovky, a já zase jo *1* *1* *1* *1*
Jj tk už se těším co tam budeš mít dalších 400 dní bo kolik *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Hojky
tak se přihlaš ty krotitelko jedna *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Hojky
ok du se prihlasit
-
-
Re: Re: Re: Hojky
Chudacku ja te lituju a nezavidim ti. a ja tu sem tez -
-
Re: Re: Re: Re: Hojky
chudáčku *9* to je mi fakt líto
já tu sem taky! *14*
-
-
-
-
-
olimpiády
Hele když sme se tu tak bavily o to Avrilijiném vystoupení na olimpiádě ve Vancouveru, tak sem tak opět narazila na video s olimpiády v Turíně- Avril tam taky zpívala- písničku Who Knows...to video se mi strašně líbí...Avril je tam takové...nwm...taková prostě upe hezká... Jak se vám líbí???
http://www.youtube.com /watch?v=28W8FByKP74 -
-
Re: olimpiády
super video! *14*
Av tam má pěknej pásek s javorovym listem *15*
zeptejte se plosím Av jestli by mi ho někdy nepučila *7* *1* -
-
Re: Re: olimpiády
mno jasně sem se jí ptala a půčí ti ho awe jenom tak na tejden prej ho bude tedka potřebovat jako víš hodně bude tedkon asi jezdit po koncertech teda yslím, se zeptej eště Hanči ta bude mít jistější informace *1* -
-
Re: Re: Re: olimpiády
oki díky moc*1*
-
-
-
-
brad pitt
avril lavigne ma opravdu hezkou muziku a to ze noviny pisou ze uz neni tak divoka jak byla je nesmysl podle meho ma svuj vkus a zpiva od vseho neco tahle zpevacka bude vzdy nejlepsi nez jiny kolem musim uznat jeji muziku v aute moc rad posloucham
avril mas mou podporu a na 25 let dokazat tolik veci to je uzasne fakt ti to preji jen tak dal *4* -
-
Re: brad pitt
oh...jeden z mála zastupitelů mužského pohlaví, který Avril obdivuje....:) -
-
Re: Re: brad pitt
souhlas Avril je proste nej! *14*
-
-
-
dobrou
lidi du spat jinak zejtra nevstanu. ne ze tu budede psat naky dlouhy slohovky *15* tak dobrou -
-
Re: dobrou
ja to pro tebe udelam a psat je tu nebudu *1* *1* *1* *3* *3* -
-
Re: Re: dobrou
o ta cest *15* to si nezaslouzim *15* -
-
Re: Re: Re: dobrou
máš pravdu...nezasloužíš...!!!xDD protože tys mi tu taky psala s Míšou také slohovky...xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: dobrou
ja vim sorry ale tak jako jinak to proste neslo -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dobrou
to nejsou vymluvi *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: dobrou
Výmluvy, výmluvi...xDDD Ale já vím...za všechno mlže Míša....xDDD
-
-
-
-
-
-
VÍTE VY VŮBEC???
Víte vy vůbec,že včera v noci byl konečný konec olym.her,a vystupovala tam Avril???..s písničkou my happy ending a girlfriend!!!!!!
Já se koukala,sice zpívala až o půl pátý ráno,a já vstávala o půl 3. *14* ale koukala se..a vy?? -
-
Re: VÍTE VY VŮBEC???
jo vime *1* ja sem se chtela koukat ale rano bych nevstala do skoly -
-
Re: Re: VÍTE VY VŮBEC???
jistě že o tom víme...sme to tu už probíéraly...A tos ani neměla říkat, bo já sem jako celou noc nespala, jen proto abych to viděla, ale pak už sem nemohla a ve 4:20 sem usla...takže my Avril unikla o 10 minut...no mě by jeblo...xDDD Ale tak aspoň sem to viděla na YouTube...xDDD -
-
Re: Re: Re: VÍTE VY VŮBEC???
hanicko sme 2 ale mozna to budou opakovat odpo -
-
Re: Re: Re: Re: VÍTE VY VŮBEC???
no oni už to opakovaly v pondělí v poledne...akorát že tam to bylo sestříhaný a Avril už tam nedaly....blbci jedni...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: VÍTE VY VŮBEC???
kvůli vypnuti analogu:-) -
no jako mě nejvíc sere že sem usla 10 minut před Avrilijiným vystoupením...a to sem kvůli tomu celou noc nespala...xDDD A jaktože máš jenom novu??xD -
já to taky neviděla...no a není divu ptž já teď mám jenom novu *1*
-
-
-
-
-
-
Avril and Alice
Jo a lidi ted sem se jako nudila (bacha vzácná událost *1* ) a normálně sem se donutila přečíst si pár stránek zpátky mno a došlo mi že jsem se ani nevyjádřila k new písničce Avrilky, sem to já awe mno podte nekdo ke mě a normálně mě pohladte že se nestidím!!! Takle zanedbávat Avrilku, tak tady je můj názor:
Mno ani nedýchám, je to vážně úžasná písnička a náhodou budu ráda když bude v tomhle stylu i ostatní písničky z toho alba, ptže je fakt krásňoučkáááááááá a na ten filmík už mám 100% jistotu že pudu do kina !!! *14*
Kdo pude se mnou??? *14* -
-
Re: Avril and Alice
No jak to tak vidím, tak na to asi taky zajdu do kina...s někím...Terezko??? co máš v plánu???xDDDD -
-
Re: Re: Avril and Alice
ja duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......s hanickou...jestli budou prachy
-
-
Re: Avril and Alice
naprosto stebou souhlasim *14* na ten film chci jit jenze nemam skym *9* a navic nemam prachy. takze si to pak stahnu *15* -
-
Re: Re: Avril and Alice
to mě to zaplatí teta za hlídání sestřenice *14*
a du s kámoškou a se sestrou *14* -
-
Re: Re: Re: Avril and Alice
to mas dobry taky bych brala *15* pak nam musis povypravet jakej ten film byl
-
-
-
-
For You !!!
Jako lidi, moje super kámoška mi udělala takovou krásnou fotešku, kterou tam budu mít teďka dlouho, kvůli vám trhnu rekord, věřte mi i když to nejde !!! *1* Mno a navíc na tý fotešce sou takový ména, ty stejnak nebudete znát, mno a ty ména patří takovým ujetým cvokům, kteří jezdí jednou za čas pohladit si gorily do Brazílie, nebo i na Pluto k Indiánům *1* *1* *1* !!!!
A navíc všechny ty lidi, milujou úplně totálně Avrilku jako já a proto jsou pro mě moc moc moc důležitý a proto je mám taky na tý fotce !!!
JO A MOC SE OMLOUVÁM JESTLI SEM NA NĚKOHO ZAPOMĚLA, JE VÁS MOC A JÁ SEM VYBRALA JENOM TY CO SEM CHODÍ NEJČASTĚJI !!! *14* -
-
Re: For You !!!
je ja tam sem, taky -
-
Re: Re: For You !!!
mno jasně ty tam nesmíš chybět *14*
ježiši už vím třeba Erču sem zapoměla *9* promiň tak až na příští OK? *4*
jo a Hani, seš blázen nebuj vadit mi to teda FAKT nebude!!! *14* *14* *14* Pááááni teď mě napadlo, že bysme mohli mít všeci takovou fotku by byla super taková pstě partička s fotkama kde sou ty nejlepší lidičky *14* , mno awe tk zatim jenom kdo chce žj to byl jenom Návrh !!!
Jo a když už sme u těch návrhů, kdo viděl ten film se Sandrou??? *4* -
-
Re: Re: Re: For You !!!
jo jasně hoď mě na příští *3* -
taky mě to už napadlom že by nás mohlo být víc co by měli takou fotku...xDDD A jaký film???xD -
-
Re: Re: Re: Re: For You !!!
stou fotkou souhlasim du si nakou upravit
-
-
-
-
No páni....to je krááásná fotečka....asi si nějakou profilovka taky takhle upravím....doufám že ti to nebude vadit??? -
super fotka *14* vážně, nech si jí trošku delšííí dobu *3* -
ta fotka je skvela *14* schvalne jestli ji vydrzis aspon mesic ji nezmenit *15* jo a veci cvoky nehledej veci snad uz ani nejsou *15* jo a taky si pro me hodne dulezita! *14* -
-
Re: Re: For You !!!
teda ty ty ty si normálně si mě rozbrečela,... *9* *9* *4* já já já, lidi podejte mi někdo kapesník *1* *1* *1* óóóó moc děkuji i ty si pro mě moc moc moc důležitá *4* i ostatní samozřejmě *14* mno a nebud blázen měsíc to je jako 1000 let tak to fakt nwm já myslela jako třeba tejden víš awe měsíc mno nwm nwm *1* *1* *1* *1* awe kvůli vám možná jo, mno awe až ju budu měnit tak jedině za jinou ftku kde budou o5 vaše jména *14* *14* *14* -
-
fakt jo? proc prosimte? jo a vsadim se stebou ze to vydrzis 2 tejdny si nezmenit fotku beres? -
-
Re: Re: Re: Re: For You !!!
mno pstě si mě dojala *14*
a já se nevsázím nejsem CIKÁN !!! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: For You !!!
aha ttj. a sorry nechtela sem te urazit *1*
-
-
-
-
-