-
pro vás
jeste pro vás neco jako omluvny mam toto video avril:http://www.youtube.com/watch? v=rZb8CnUzUOc&feature=related -
-
Re: pro vás
sry takhle http://www.youtube.com/watch?v=rZb8 CnUzUOc&feature=related -
-
Re: Re: pro vás
jj *5* tohle videjko známe asi všeci awe i tak díky, že se snažíš, awe už je to v poho jj? =) a navíc tuhle písničku My Happy Ending úplně totálně lowuju, je to jedna z nej, hele třeba Av budeš mít rači když si poslechneš jejích pár klipů jako třeba: Adia, Anything but ordinary, Girlfriend, When you're gone, Hot, My Happy Ending = tyhle mám úplně nejradši, sou moje nejky od Avrilky *14* *14* -
-
Re: Re: Re: pro vás
uz se nemusis omlouvat je to v poho *4* a ja mam nejraci Naked Im with you a My world *14* -
-
Re: Re: Re: Re: pro vás
jo a My World a Im with you a I will be, ty sou taky krásňoučkýýý *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro vás
Taky...My Happy Ending je moje nej, a pak taky ještě Comlicated tu taky miluju..., ale jinak samozdřejmě všechny...xDD -
já mám nejradši taky My happy ending a pak Together a Take me away....ale fakt jsou všechny bezvadný *14* -
ja vim *15* no mmnt jak vyjmecne? -
mno nééééé ty máš vyjímečně pravdu !!! *1* *1* *1* *1* *1* -
vsechny sou uzasny *14*
-
-
-
-
-
-
Na chvilku z5...
Ahojí vy moji lidišky *14* *9* Mě to táák štve... Už vubec nemam čas na PC... Tak jednou denně se tady zkusim objevit s nějakýma novinkama... Třeba bych koc ráda s váma vymýšlela cool ujetej příběh .. jenže ten čas fakt chybí... No ale z5 z Av =) Tady mam nějaký novinky...
Tady na tý stránce jsou fotky z Vancouveru kde Av zpívala
http://a-lavigne-music.blog.cz/1003/vancouver-28-2-2010
Tady jsou new trička AD
http://a-lavigne-music.blog.cz/1002/tricka-kosile
Tady jsou new brýle AD
http://a-lavigne.blog.cz/1003/nove-abbey-dawn-slunecni-bryle
Na youtube jsem našla video z natáčení Alice...
http://www.youtube.com/watch?v=JPwiEAC-J8Q&feature=player_embedded
A jako poslední jsem na avrilsource přeložila článek o úspěchu Alice v Chorvatsku..
Poslední spolupráce Avril s Timem Burtonem a Disney byla velmi vzrušujícím projektem nejen pro fanoušky! Stejně, jako to bylo vzrušující pro nás, to bylo vzrušující i pro Avril! O této zkušenosti mluví velmi příznivě a s pýchou v hlase. V nedávném rozhovoru prohlásila: "Byl to pro mě opravdu velmi zvrušující projekt a jsem ráda, že jsem se ho mohla zúčastnit. Nikdy bych takovouto příležitost nemohla odmítnout." Avril o Alici řekla už spoustu úžasných věcí včetně toho, že to bylo "cool".
A pozor - tenhle song, který Avril napsala a nazpívala pro film Alenka v říši divů, boduje po celém světě. Například v Chorvatsku se za pár dnů vyšplhal v hudebním žebříčku ze 17. místa na neuvěřitelné 6. místo!
Je opravdu vzrušující vidět, jak Avril po několikaleté pauze opět boduje.
Tak se mějte a zítra se zas pokusím objevit =* -
-
Re: Na chvilku z5...
Wooow...to je novinek najednou...xDDD A to o Alice je fakt super, hlavně věta: Je opravdu vzrušující vidět, jak Avril po několikaleté pauze opět boduje- tahle věta mě upe dostala, ale netuším proč...asi proto že sem hrdá na Avril, že opět vystoupala na úplný vrchol...xD
-
-
Já?Ale děte!xD
Jinak díky,že jste o mě řekli,že jsem super.Souhlas občas jsem jako idiot,ale nebojte....Mám vás ráda!Jo a kdyby něco můžu si kdyžtak vzít ten náš blog?Kdyby se,ale něco stalo jako kdybyste ho nechtěli.Dík -
-
Re: Já?Ale děte!xD
mno zatím je nás všech a podle mě se to ani nestane že bysme ho nechtěli !!! tk to zatím neřeš a moc si mi chyběla *4* *14* !!! dokonce se mi stýskalo i po tom tvojem výbucgu !!! *1* *1* *1*
-
-
Chyběla?
Ahojky...Tak,cwo?Chyběla jsem wám? *1* Vidím,že ne pwotože vás tady někdo musel pobavit svou skvělou historkou. *1*FAKT SKVĚLOU! *1* *1* *1* Jsem si říkala to má být vtip...To je fakt bomba! *1* *1* -
-
Re: Chyběla?
cau konecne ses vratila! to vize si nam chybela -
-
Re: Re: Chyběla?
jakou historkou?
-
-
-
klip Alice
Vy ste toho napsali za tu dobu co sem tu nebyla....týjo *15* no a vím že trošku pozdě, ale přece sem si pustila klip ALICE...prvních 30 vteřin se mi zdálo, že je nádherný a pak se mi zasek počítač......... *10* já to věděla !!!!to se mi stává furt..tak mi to můžete akorát tak popsat *1* ale věřím že je skvělý.... *9* no nic ale ještě se chci vyjádřit k tomu, že tady je nej diskuze právě kvůli tomu jaká tu je parta *14* ptž jinde se neustále hádají, srovnávají... třeba AFH....nebo se suše konstatuje fakt či názor za který lze utržit i velmi příjemnou známku *3* jsem moc ráda, že tu můžu být s vámi *3* -
-
Re: klip Alice
jj je squelej....hele ale nesmutni já když se dycky dívala na armagedon, když ho dávali, tak se nám dycky nějak vysrala telka v tom nejlepšim :D *1* ....stalo se to asi 3krát :D -
-
Re: Re: klip Alice
Když to říkáš ty, tak smutnit nebudu *3* Aspoň sem si mohla v klidu prohlídnout animace z klipu..z těch si poskládám v hlavě výsledný dojem *4*
-
-
-
hmm
miluju avril ale musím zuttat inkognito kapete tak du sem na diskusi k vam juu avril miminko mi lovovatý!! *14* *14* -
-
Re: hmm
hmm já přesně naopak hnuuusý obřáto mí zhnusený!!! *14* *14* -
-
Re: Re: hmm
tak ok sklapni vole a tim ze mas podobny meno si me nasral(a) takze vodsud vyfic nbo me naseres!!! -
-
Re: Re: Re: hmm
víte co děte si stakovíma kecama někam do prdele... -
Re: Re: Re: hmm
co to tu meles
-
-
-
-
hanickoooo
hanicko katastrofa....avril je stejne velka jako lucka..... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: hanickoooo
já vím......Avrilka je tež takový prcek...xDDD Ale že sem tohle řekla Lucce neříkej...ještě by na mě vyjela jako zlověstnej trpaslík...xDDD A to jí taky neříkej...xDD
-
-
loučení je tak těžká věc awe já ju musím zvládnout !!!
Jako loučím se s váma (ne navždy to bych to Elis udělat nemohla!!! *1* )
awe už musím, musím se vykoupat, oblíct do pyžámka, vyčistit zoubešky abych mohla vidět a pořádně si vychutnat poslední díl toho nej nej nej seriálu = KOBRA 11 = prosím kdo mě má rád, koukejte se taky !!! *14*
Takže mám jistotu jenom u Elis *1*
Achjóóó Elis musíš ty nebo někdo z vás přijet a uklidnit mě ptže to asi nepřežiju, kobra je ták úžasnýá a hl. s Tomem Beckem !!! *14* -
-
Re: loučení je tak těžká věc awe já ju musím zvládnout !!!
neboj ja budu koukat protoze te mam rada *14* a bouzel nemam prachy na vlak tak kdystak pak napis sms *3* -
Re: loučení je tak těžká věc awe já ju musím zvládnout !!!
Chhhhh....a já sem jako co???? No tak teď si mě těžce urazila...!!!
A pro tvou informaci, taky se chystám dívat...xDD -
-
Re: Re: loučení je tak těžká věc awe já ju musím zvládnout !!!
óóó tak promiň tak jo můžeš mě přijít taky utěšovat, ty moje sluná telefonistko !!! *14*
-
-
-
znovu
ještě jednou pro ty co si to nečetli chci se vám všem moc omluvit mam tezky obdobi a pro svuj vztek sem si vybrala spatnou diskusi jste tu fakt asi bezva parta a nechcela sem vam kazit naladu a nadseni pro avril lavigne ona si takový skvělí fans zaslouží za tu dřinu co odvedla a o si prožila už o ní vím víc taže ji už nebudu negativně posuzovat!! prominte mi to prosím *14* *14* *9* *9* *1* *8* *4* -
-
Re: znovu
ale ale koho pak to tu přešla kill bill nálada ??? *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: znovu
oukej promijim ale slib mi zhe uz budes hodnaa *14* -
-
Re: Re: znovu
A zdá se že jsou všichni spokojeni... taková dizkuzní idilka....až se mi to zdá jako sem...štípněte mě někdo...xDDD -
-
Re: Re: Re: znovu
tak jo pridu a stipnu te jo -
-
Re: Re: Re: Re: znovu
no...já vím že si toho schopná...vzhledem ktomu že ke mě to máš tak 2 minuty chůze...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: znovu
nojo mam???
-
-
odpusteno *3* a to si pis ze sme dezva parta a jeste jedno slovo proti Avril nebo kohokoliv z mich nej kamosi tak si te najdu! -
-
mam stejny nazor -
tak jo a rekla bych ze se pridaj vsichni -
ju tak jo kdyztak dem spolu ju -
jasne ze ses jeste aby ne -
a sem ten nej kamos i ja?????????
-
-
-
TUMÁŠ !!! *1*
-
-
Re: Re: znovu
jj přísahám!!!! *1* *1* *9* *4* -
-
oukej budu ti verit *3* -
-
myziiim zlatiska mejte se paaaa paaaaa *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
Avril !!
Hele lidi, moc mě mrzí, že jste měli kvůli mě tady takovou bouřlivou hádanici s MileyCyruskou, a doufám že už je to pryč, hlavně když se nám tu všem omluvila !!! *14*
Takže doufám, že mi odpustíte !!! *4*
A Hanša má pravdu, poslední dobou fakticky zanedbáváme Avrilku, takže bysme měli začít s tím něco dělat ptže jedinej kdo ju nezanedbal je asi Janča a možná torchu i Hanša, tak co s tím uděláme??? Víte co já du přidávat asi fotešky, mimochodem jak se vám líbí ta kde se Av tváří jako.........EHMM........ *1* *1*
Mě teda moc je na nu taká roztomilá mo mocinky moc !!! *1* *1* *1* -
-
Re: Avril !!
ta fotka co treba.....NO COMENT *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* -
to je v pohode byla to celkem sranda *15* a jasne ze ti odpoustim *3* a ta fotka je zajimava kdyz sem ji vydela poprve mela sem asi 5 minut v kuse vytlem *15* -
-
Re: Re: Avril !!
teda ty seš taká mno rači nebudu komentovat, jaks mohla se jí smát no poškej ti dneska za trest nezazpívá na dobrou noc !!! Náhodou je tam Avrilka úplně totálně roztomilá !!! *14* -
-
Re: Re: Re: Avril !!
no nwm teda jestli zrovna roztomilá...no jako popravdě sem taky měla šílenej výbuch...xDDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Avril !!
tak sorry ale jinak to neslo *9* a ja se ji omluvim -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Avril !!
jo sem vis jak se u nich krasne usina? *15* *15* a mas pravdu je tam rostomila -
Re: Re: Re: Re: Re: Avril !!
ale ale tady je někdo na Avrilky ukolíbávkách ávislej *1* *1* náhodou je tám slaďoučkááááá !!! ste všeci ........no coment !!! *1* *1*
-
-
-
-
-
no sláva...tak jako už sme to tu napsaly 3...takže doufám že se tady zase začne probírat Avril...a ta fotka...no to vážně rači ponechám bez komentáře...xDD
-