Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mileycyruska

pro vás

jeste pro vás neco jako omluvny mam toto video avril:http://www.youtube.com/watch? v=rZb8CnUzUOc&feature=related
    • mileycyruska

Re: pro vás

sry takhle http://www.youtube.com/watch?v=rZb8 CnUzUOc&feature=related
      • puspuspusinka

Re: Re: pro vás

jj *5* tohle videjko známe asi všeci awe i tak díky, že se snažíš, awe už je to v poho jj? =) a navíc tuhle písničku My Happy Ending úplně totálně lowuju, je to jedna z nej, hele třeba Av budeš mít rači když si poslechneš jejích pár klipů jako třeba: Adia, Anything but ordinary, Girlfriend, When you're gone, Hot, My Happy Ending = tyhle mám úplně nejradši, sou moje nejky od Avrilky *14* *14*
        • xkostex

Re: Re: Re: pro vás

uz se nemusis omlouvat je to v poho *4* a ja mam nejraci Naked Im with you a My world *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: pro vás

jo a My World a Im with you a I will be, ty sou taky krásňoučkýýý *14*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: pro vás

Taky...My Happy Ending je moje nej, a pak taky ještě Comlicated tu taky miluju..., ale jinak samozdřejmě všechny...xDD
            • acdz24

já mám nejradši taky My happy ending a pak Together a Take me away....ale fakt jsou všechny bezvadný *14*
            • xkostex

ja vim *15* no mmnt jak vyjmecne?
            • puspuspusinka

mno nééééé ty máš vyjímečně pravdu !!! *1* *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

vsechny sou uzasny *14*
  • Na chvilku z5...

Ahojí vy moji lidišky *14* *9* Mě to táák štve... Už vubec nemam čas na PC... Tak jednou denně se tady zkusim objevit s nějakýma novinkama... Třeba bych koc ráda s váma vymýšlela cool ujetej příběh .. jenže ten čas fakt chybí... No ale z5 z Av =) Tady mam nějaký novinky...
    Tady na tý stránce jsou fotky z Vancouveru kde Av zpívala
    http://a-lavigne-music.blog.cz/1003/vancouver-28-2-2010

Tady jsou new trička AD
    http://a-lavigne-music.blog.cz/1002/tricka-kosile

Tady jsou new brýle AD
    http://a-lavigne.blog.cz/1003/nove-abbey-dawn-slunecni-bryle

Na youtube jsem našla video z natáčení Alice...
    http://www.youtube.com/watch?v=JPwiEAC-J8Q&feature=player_embedded

A jako poslední jsem na avrilsource přeložila článek o úspěchu Alice v Chorvatsku..

Poslední spolupráce Avril s Timem Burtonem a Disney byla velmi vzrušujícím projektem nejen pro fanoušky! Stejně, jako to bylo vzrušující pro nás, to bylo vzrušující i pro Avril! O této zkušenosti mluví velmi příznivě a s pýchou v hlase. V nedávném rozhovoru prohlásila: "Byl to pro mě opravdu velmi zvrušující projekt a jsem ráda, že jsem se ho mohla zúčastnit. Nikdy bych takovouto příležitost nemohla odmítnout." Avril o Alici řekla už spoustu úžasných věcí včetně toho, že to bylo "cool".

A pozor - tenhle song, který Avril napsala a nazpívala pro film Alenka v říši divů, boduje po celém světě. Například v Chorvatsku se za pár dnů vyšplhal v hudebním žebříčku ze 17. místa na neuvěřitelné 6. místo!
    Je opravdu vzrušující vidět, jak Avril po několikaleté pauze opět boduje.

Tak se mějte a zítra se zas pokusím objevit =*
    • sharpay1995

Re: Na chvilku z5...

Wooow...to je novinek najednou...xDDD A to o Alice je fakt super, hlavně věta: Je opravdu vzrušující vidět, jak Avril po několikaleté pauze opět boduje- tahle věta mě upe dostala, ale netuším proč...asi proto že sem hrdá na Avril, že opět vystoupala na úplný vrchol...xD
  • avrilka-aja

Já?Ale děte!xD

Jinak díky,že jste o mě řekli,že jsem super.Souhlas občas jsem jako idiot,ale nebojte....Mám vás ráda!Jo a kdyby něco můžu si kdyžtak vzít ten náš blog?Kdyby se,ale něco stalo jako kdybyste ho nechtěli.Dík
    • puspuspusinka

Re: Já?Ale děte!xD

mno zatím je nás všech a podle mě se to ani nestane že bysme ho nechtěli !!! tk to zatím neřeš a moc si mi chyběla *4* *14* !!! dokonce se mi stýskalo i po tom tvojem výbucgu !!! *1* *1* *1*
  • avrilka-aja

Chyběla?

Ahojky...Tak,cwo?Chyběla jsem wám? *1* Vidím,že ne pwotože vás tady někdo musel pobavit svou skvělou historkou. *1*FAKT SKVĚLOU! *1* *1* *1* Jsem si říkala to má být vtip...To je fakt bomba! *1* *1*
    • Re: Chyběla?

cau konecne ses vratila! to vize si nam chybela
      • fifinka7

Re: Re: Chyběla?

jakou historkou?
  • klip Alice

Vy ste toho napsali za tu dobu co sem tu nebyla....týjo *15* no a vím že trošku pozdě, ale přece sem si pustila klip ALICE...prvních 30 vteřin se mi zdálo, že je nádherný a pak se mi zasek počítač......... *10* já to věděla !!!!to se mi stává furt..tak mi to můžete akorát tak popsat *1* ale věřím že je skvělý.... *9* no nic ale ještě se chci vyjádřit k tomu, že tady je nej diskuze právě kvůli tomu jaká tu je parta *14* ptž jinde se neustále hádají, srovnávají... třeba AFH....nebo se suše konstatuje fakt či názor za který lze utržit i velmi příjemnou známku *3* jsem moc ráda, že tu můžu být s vámi *3*
    • fifinka7

Re: klip Alice

jj je squelej....hele ale nesmutni já když se dycky dívala na armagedon, když ho dávali, tak se nám dycky nějak vysrala telka v tom nejlepšim :D *1* ....stalo se to asi 3krát :D
      • acdz24

Re: Re: klip Alice

Když to říkáš ty, tak smutnit nebudu *3* Aspoň sem si mohla v klidu prohlídnout animace z klipu..z těch si poskládám v hlavě výsledný dojem *4*
  • hmm

miluju avril ale musím zuttat inkognito kapete tak du sem na diskusi k vam juu avril miminko mi lovovatý!! *14* *14*
    • Re: hmm

hmm já přesně naopak hnuuusý obřáto mí zhnusený!!! *14* *14*
      • Re: Re: hmm

tak ok sklapni vole a tim ze mas podobny meno si me nasral(a) takze vodsud vyfic nbo me naseres!!!
        • sharpay1995

Re: Re: Re: hmm

víte co děte si stakovíma kecama někam do prdele...
        • terineczqa

Re: Re: Re: hmm

co to tu meles
  • terineczqa

hanickoooo

hanicko katastrofa....avril je stejne velka jako lucka..... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • sharpay1995

Re: hanickoooo

já vím......Avrilka je tež takový prcek...xDDD Ale že sem tohle řekla Lucce neříkej...ještě by na mě vyjela jako zlověstnej trpaslík...xDDD A to jí taky neříkej...xDD
  • puspuspusinka

loučení je tak těžká věc awe já ju musím zvládnout !!!

Jako loučím se s váma (ne navždy to bych to Elis udělat nemohla!!! *1* )
    awe už musím, musím se vykoupat, oblíct do pyžámka, vyčistit zoubešky abych mohla vidět a pořádně si vychutnat poslední díl toho nej nej nej seriálu = KOBRA 11 = prosím kdo mě má rád, koukejte se taky !!! *14*
    Takže mám jistotu jenom u Elis *1*
    Achjóóó Elis musíš ty nebo někdo z vás přijet a uklidnit mě ptže to asi nepřežiju, kobra je ták úžasnýá a hl. s Tomem Beckem !!! *14*
    • xkostex

Re: loučení je tak těžká věc awe já ju musím zvládnout !!!

neboj ja budu koukat protoze te mam rada *14* a bouzel nemam prachy na vlak tak kdystak pak napis sms *3*
    • sharpay1995

Re: loučení je tak těžká věc awe já ju musím zvládnout !!!

Chhhhh....a já sem jako co???? No tak teď si mě těžce urazila...!!!
      A pro tvou informaci, taky se chystám dívat...xDD
      • puspuspusinka

Re: Re: loučení je tak těžká věc awe já ju musím zvládnout !!!

óóó tak promiň tak jo můžeš mě přijít taky utěšovat, ty moje sluná telefonistko !!! *14*
  • mileycyruska

znovu

ještě jednou pro ty co si to nečetli chci se vám všem moc omluvit mam tezky obdobi a pro svuj vztek sem si vybrala spatnou diskusi jste tu fakt asi bezva parta a nechcela sem vam kazit naladu a nadseni pro avril lavigne ona si takový skvělí fans zaslouží za tu dřinu co odvedla a o si prožila už o ní vím víc taže ji už nebudu negativně posuzovat!! prominte mi to prosím *14* *14* *9* *9* *1* *8* *4*
    • puspuspusinka

Re: znovu

ale ale koho pak to tu přešla kill bill nálada ??? *1* *1* *1* *1* *1*
    • terineczqa

Re: znovu

oukej promijim ale slib mi zhe uz budes hodnaa *14*
      • sharpay1995

Re: Re: znovu

A zdá se že jsou všichni spokojeni... taková dizkuzní idilka....až se mi to zdá jako sem...štípněte mě někdo...xDDD
        • terineczqa

Re: Re: Re: znovu

tak jo pridu a stipnu te jo
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: znovu

no...já vím že si toho schopná...vzhledem ktomu že ke mě to máš tak 2 minuty chůze...xDD
            • terineczqa

Re: Re: Re: Re: Re: znovu

nojo mam???
          • xkostex

odpusteno *3* a to si pis ze sme dezva parta a jeste jedno slovo proti Avril nebo kohokoliv z mich nej kamosi tak si te najdu!
            • terineczqa

mam stejny nazor
            • xkostex

tak jo a rekla bych ze se pridaj vsichni
            • terineczqa

ju tak jo kdyztak dem spolu ju
            • xkostex

jasne ze ses jeste aby ne
            • terineczqa

a sem ten nej kamos i ja?????????
        • puspuspusinka

TUMÁŠ !!! *1*
      • mileycyruska

Re: Re: znovu

jj přísahám!!!! *1* *1* *9* *4*
        • terineczqa

oukej budu ti verit *3*
          • terineczqa

myziiim zlatiska mejte se paaaa paaaaa *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

Avril !!

Hele lidi, moc mě mrzí, že jste měli kvůli mě tady takovou bouřlivou hádanici s MileyCyruskou, a doufám že už je to pryč, hlavně když se nám tu všem omluvila !!! *14*
    Takže doufám, že mi odpustíte !!! *4*
    A Hanša má pravdu, poslední dobou fakticky zanedbáváme Avrilku, takže bysme měli začít s tím něco dělat ptže jedinej kdo ju nezanedbal je asi Janča a možná torchu i Hanša, tak co s tím uděláme??? Víte co já du přidávat asi fotešky, mimochodem jak se vám líbí ta kde se Av tváří jako.........EHMM........ *1* *1*
    Mě teda moc je na nu taká roztomilá mo mocinky moc !!! *1* *1* *1*
    • terineczqa

Re: Avril !!

ta fotka co treba.....NO COMENT *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*
    • xkostex

to je v pohode byla to celkem sranda *15* a jasne ze ti odpoustim *3* a ta fotka je zajimava kdyz sem ji vydela poprve mela sem asi 5 minut v kuse vytlem *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Avril !!

teda ty seš taká mno rači nebudu komentovat, jaks mohla se jí smát no poškej ti dneska za trest nezazpívá na dobrou noc !!! Náhodou je tam Avrilka úplně totálně roztomilá !!! *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Avril !!

no nwm teda jestli zrovna roztomilá...no jako popravdě sem taky měla šílenej výbuch...xDDDD
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Avril !!

tak sorry ale jinak to neslo *9* a ja se ji omluvim
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Avril !!

jo sem vis jak se u nich krasne usina? *15* *15* a mas pravdu je tam rostomila
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Avril !!

ale ale tady je někdo na Avrilky ukolíbávkách ávislej *1* *1* náhodou je tám slaďoučkááááá !!! ste všeci ........no coment !!! *1* *1*
    • sharpay1995

no sláva...tak jako už sme to tu napsaly 3...takže doufám že se tady zase začne probírat Avril...a ta fotka...no to vážně rači ponechám bez komentáře...xDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit