-
auuuuu
jau rafnul mě vlk snad ze me nebude vlkodlak!! *7* *7* bojim
po 5 minutach nic sem v poho ju to je britney spears du za nou pro utogram -
-
Re: auuuuu
no to doufej *15* a utikej a as uvidis orlanda blooma jacksona rathoneho tak zanima muzes skocit pro autogram byla bych ti vdecna *15* *15* -
-
Re: Re: auuuuu
jj uz padam du spát(jináč se du dívat na tv) tak pp spim ve voru uprostřed océnu kdyby ste me hledali *14* *14* pp -
-
Re: Re: Re: auuuuu
čau -
-
Re: Re: Re: Re: auuuuu
cau
-
-
-
-
-
ježiši já padám !!!
já z vás normálně padám smíchy UŽ DOST říkám,... !!! Jináč Av no promiň awe si nemehlo když už ho konečně vytáhla, tak jí spadne do Amazonky, mno kd z vás se umí nejlíp potápět ??? *1* *1* *1* -
-
Re: ježiši já padám !!!
*15* *15* sme dve. a Avril je fakt dobra akorad ji do Amazonky spadout nemusel no nic du pro nej snad uz dam nejsou anakondy. *15* -
-
Re: Re: ježiši já padám !!!
no ty ne le sou tam pijavice tak bacha ale mysim že ten kačer asi zdejchnul *7* *14* -
-
Re: Re: Re: ježiši já padám !!!
zo je jedno du pro nej kdyby neco tak nic *15* *15*
-
-
-
Re: ježiši já padám !!!
tam pšlem kačera donalda je kačer to zvládne h avril se z toho vosypala *3* *14*
-
-
kde je Avril
Miso kdes nechala Avril? za celou dobu sem ji videla asi jednou. to nekam odzpivala nebo co *7* *15* -
-
Re: kde je Avril
fakt nwm proč si se bou brala tak pitomej krám jak excalibr !!! *7* *1* -
-
Re: Re: kde je Avril
lepsi sem nenasla a navic se artus porad vychloubal ze je to nejlepsi mec tak sem ho chtela vyskouset na zivim terci *15* a nevedela sem ze mi ho ta gorila odhodi tak sorry priste si pucim mec robina hudda *15* *15* -
tak si puč od mickeyho ten jich má 1,2,3 3 má měl 4 jjeden mi prodal má hustý ceny *14*
-
-
jn kdepak je??? *7* *7* -
-
a jo uz ji vidim *1* no doufam ze ho vytahne jinak me Artus zabije a na novej nemam *9* *15* *15*
-
-
Mno když se koukneš pořádně na druhý konec Amazonky tak uvidíš jak se Av snaží vytáhnout ten tvůj pitomej excalibr z toho kamene !!! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
jaj ajo už ju vidim *14* *14* zrovnáá letim kolem -
-
Re: Re: Re: kde je Avril
ty wole čím sto letěla ???? *7*
dyt cesta sem trvá 14 hodin a ty tu lítáš za 5 minut s náma !! *1* *1* *1* jo už tě vidím !!! *1* *1* *1* *1* prosimtě komu si šlohla to koště přiznej se ty !! ty ty !!! čarodějnice !!! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: kde je Avril
ne sem ukradla woodimu *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kde je Avril
kam avril zmizela??? ju nemuzu najit si pusim vzduccholod *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: kde je Avril
aha tak ho asi utopila v atlantiku *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: kde je Avril
neslohlas ho nahodou Hermione? ma trochu opici a nemuze ho najit *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
ahoj
ahoj všici sem new fans avril a o cem rec o jaky hre?? si ju koupim jestli to de *4* -
-
Re: ahoj
Ahojky *15* -
Re: ahoj
JAKÝ HŘE??? *1*
HELE ABY SI NÁS CVOKY POCHOPILA TAK MUSÍŠ PŘEČÍST TAK 30 STRÁNEK !!! *1* *1* *1* *1*
TÁÁÁÁÁÁÁÁK LIDIČKY, TOHLE JE MOJE BFF TAK SE SEZNAMTE !!! *1* *1* *1* HANČO, ELIS, KUBO(MNO TY AŽ SE VRÁTÍŠ Z PLUTA *1* ), ERČO, ÁJO, WERČO A DALŠÍ !!! *14* -
-
Re: Re: ahoj
hh díky za úvod no tak mio to plsy vysvetli oký??? -
-
Re: Re: Re: ahoj
AWE TO NEJDE TO SI MUSÍŠ PŘEČÍST PSTĚ TU PÍŠEME TAKÝ KRAVINKY A TO NEJDE VYSVĚTLIT MUSÍŠ SI TO FAKT PŘEČÍST !!! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
se mi nece takze to muzu z niceho nic napsat ahoj jak je zrovna sedim na gorile??? bo oc?? *7* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
to je jedno uz mi zacina hrabat *15* -
z čeho? -
jo presne to mas zachvili jeste se i zasmejes *15* a Mišo asi by sme to mely dat jako tradici *15* -
uz chapu ste jako v ruzini?? v brazilii chapu dobre nbo mam cist znova páč mě to nbawí *4* *15* *1* -
MNO WIDÍŠ T NEJDE TAKLE TU NEMŮŽEŠ FUNGOVAT ČTI DIT TO TRVÁ JENOM HODINU *1* *1* *1* *1* *1* -
cau ses taky cvok? *15* *15* a precist 30 stranek abys nas pochopila ti doporucuju *15* *15*
-
-
-
-
-
-
loucim se
loucim se pokud se neutopim tak pridu asi za pul hodiny. tak cau a poradne ty goryly pohladte *15* -
-
Re: loucim se
já TANČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM !!! *1* *1* *1* -
-
Re: Re: loucim se
tak ty si snima poradne zatancuj *15* -
-
Re: Re: Re: loucim se
RTAK JO *1* -
-
Re: Re: Re: Re: loucim se
tak co pporad tancujes nebo uz te to prestalo bavit? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: loucim se
jj parchanti *1* *1* *1* *1* *1* -
no to je svine dostane za usi takhle si dovolovat nebude! *15* -
MNO UŽ SEM TU GORILU KLEPLA, PÁŠ MI ŠLÁPLA NA NOHU A TO FAKT NEMĚLA DĚLAT !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
Elis
Elis, proč tam lítáš s tou gorilou po tý pasece ta už má dost, poď rači mi pomoct najít tu moju gorilu ta eště pohlazená nebyla !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Elis
no tak promin sem se chtela proletet *1* *1* a uz bezim *1* -
-
Re: Re: Elis
no tak to je dobry ja musela prestat litat a ty si tam stou gorilou zacnes tancovat tango!!! *15* -
-
Re: Re: Re: Elis
uz sis zatancovala? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Elis
NO A CO JAKO !!! *1* *1* *1* *1*
můžu já za to náhodou je ten novinář hezkej !! teda ta gorila (do prdele sem se prořekla) sem s ním začala tanco vat mno když já sem se ho ptala jaký je jeho poslední přání a on tančit mno tk mu to plním mno !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
A NEZÁVIĎ !!! *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Elis
*1* *1* no samozdrejme kde jinde *15* -
JO MEZI FAMFRPÁLOVÝMI KRUHAMA NA KOŠŤATECH NN??? *1* *1* *1* *1* -
ntjn a ja nezavidim ja si zas zatancovala s Harrym *15* *15*
-
-
-
Re: Re: Re: Elis
mu koupim novy nebo mu poslu od babicky *15* *15*
-
-
Re: Re: Elis
mno tj dobrý a co pak řekneš Harrymu až mu to koště zničíš, ježiš promiň já sem lítala s gorilama??? *1* *1* *1* *1*
-
-
-
už sem tu
Tak už sem zpátky, mno Hančo jau jako to nemůžeš bejt trochu jemná ta ruka je ještě citlivá, ale dík jako už aspoň nejni tak dlouhá už tam mám jenom to lepidlo, bez kvasnic !!! *1* *1* *1*
ALE buď trochu jemnější, je teprv čerstvá !!! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: už sem tu
no konecne tobe to trvalo *1* -
-
Re: Re: už sem tu
no dovol víš jak je těžký honit gorily s kočárkem??? *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: už sem tu
*15* *15* *15* *15* no to nevim ale asi dost tak ho odlos a pod hladit *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: už sem tu
mno už sem ho odložila, jenomže ta pitomá opice pardon gorila mi někam zdrhla !!! *9* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: už sem tu
super *15* a co to Hanca vyvadi stema gorilama? *15* -
UŽ JI MÁM *1* *1* *1* DO PRDELE HANČO NEHLAĎ JÍ TAK NĚŽNĚ PŘITLAČ !!! *1* *1* *1* A NEBER MI TU MOJÍ GORILU, TY SEŠ ALE ZLÁ !!! *1* *1* *1* -
ta je zla di ji najit
-
-
-
-
-
-
Nemáte někdo na Avril skype jesli jo prosím napište mi ho díky -
-
Re: skype
jůůůů kdybych ho měla tak bych byla nejšťajstnější člověk na planetě awe boužel nemám *9*
-
-
Opsss...
Já z vás nemůžu *1* chcípám tady *1* *1* -
-
Re: Opsss...
*1* *1* *1* to eště nic nebylo si počkej na našeho KINGA a jeho cestu *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Opsss...
to zas bude neco sem zvedava kdy se tu obevi *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Opsss...
mno tvl rači NEJEZTE A NEPIJTE !!! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Opsss...
to nebudu jeste by to blbe dopadlo *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Opsss...
mno tj no *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
du ven!!!
Hele já du teďka tak na hoďku dvě ven s kočárkem jj? Tak až večer (to tu budu na 100%) *14*
Ježiši Elis uteč dyť se ti ten meč rozbil, ježiši nechtoho nevytahuj to stejnak to nestihneš roste moc rychle, dělej a zdrhej !!! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: du ven!!!
ok koukej prijit! jo a uz zdrham
-