Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

tAK SEM TU !!!

Tak sem zpátky lidičky, byla sem s kočákem (s moji 2měsíční sestřenicí) awe už sem zpět !!! *14*
    Jejda ty wole až teď mi došlo, jako že sem se vrátila z Prčic a ž sem do prčic mno tk už jedu doopravdy jo a v prčicích prej viděly jenom kulomet tryskáč prej ne, tak by ě zajímalo čím to Kubík tentokrát vyrazil !!! *1* *1* *1* *1*
    • terineczqa

Re: tAK SEM TU !!!

co ty vis treba ny kole *1* *1* *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: tAK SEM TU !!!

mno tvl to rači ani neříkej jestli fakt jel na kole tak na něj budeme čekat eště 100 let (a to doslova) ty ho neznáš ten když zabloudí tak na 10 let *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        takže se modleme aby kolo nezvolil *1* *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: tAK SEM TU !!!

*1* to tak to by bylo fakt na dlouho doufam ze jel aspon na babete *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: tAK SEM TU !!!

no potěž...Terezo takhle nás strašit, to už nikdy nedělej...no...Kubík se tu už dlouho neukázal tak už určitě vyjel...no potěž...doufám že rači letěl tím letadlem..., ale zas určitě bude mít něco stím padákem...bože Kubíku...xDD
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: tAK SEM TU !!!

Ano...on je všehoschopný...xDD
            • terineczqa

hanicko to co si povidaloa napovida tomu zhe je VSEHOSCHOPNÝÝÝÝ
            • xkostex

nevim zadniho nevidim asi zavolam sanitku *15*
            • sharpay1995

jóóóó sem to já...už tě vidím aji stou tvojí rukou...PANE BOŽE JÁ ASI OMDLÍM...BUM....bzzzz....Míša:" telefonistko probuďse...haló pomoz není tady někdy nějaký doktóóór...???"...xDDD
            • xkostex

docela vtipna predstava Kuby na babete na plutu *15* *15* *15* ja prijedu do 5ti minut svine polisi me nechtej pustit *15*
            • puspuspusinka

mno tvl, dobře ty Elis *1* *1* *1* , jako *lol* normálně, umíte si někdo představit Kubu jak jede na babetě do vesmíru a pak z něj padá do Brazílie??? *1* *1* *1* Já už ANO !!! *1* *1* *1*
              Tak lidi kde ste už tu na vás na Ruzyni čekám, jééééé už něco vidím jůůůůůůů Hančo nejsi to ty??? *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: tAK SEM TU !!!

tvl vy mě chcete snad zabít *1* *1* *1* *1*
            jako no coment prej na babetě, by mě zajímalo jak se chce na babetě dostat na mléčnou dráhu *1* *1* *1* *1* *1* , awe to by nebyl Kuba aby to nějak nedokázal co?? *1* *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

no proc by ne si na ni pridela vrtule a treba mu to pofrci je to prece Kuba on si nak porady *15*
  • jana291995

Premíééra Alenky-LONDÝN

http://www.youtube.com/watch?v=UGAh d5Q31WM
    • sharpay1995

Re: Premíééra Alenky-LONDÝN

Goooood....!!!!!xDDDD
  • xkostex

no

no za chvili vyrazim na cestu do prahy cestou se stavim jeste na nakupech chce nekdo neco? *15*
    • jana291995

Re: no

jo,mně můžeš koupit tričko a placky s Avril!! *14*
      • sharpay1995

Re: Re: no

jo...prosumtě vem pár flašek na ten Black Star...bo Avril říkala že teď doma žádný nemá...xDD
        • terineczqa

Re: Re: Re: no

ja souhlasim s hanickooooou
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: no

jo a Elis vem mi psimtě jednu ruku a nějakej novej světelnej meč, ta krev tam totiž zaschla a ted to je vydět takže y to nebylo překvápko !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: no

ok tak ja vemu do zasoby celej pytel *15*
            • puspuspusinka

hmm........... zapeklitá otázka........ hmmmmmmmm......... vezmi rači obě,........ já už nwm...která to je......bych musela vědět která je která..... *1* *1* *1* *1* *1* .......mno je to asi levá....aweříkám ti vezmi obě...nikdy nws komu z nás se může hodit na výletě... *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

jo a pravou nebo levou ruku?
            • xkostex

ok slohnu ji sousedce *3* *15*
            • puspuspusinka

to neřeš hlavně ať je mladá *1* *1* *1*
            • xkostex

ok vemu a ci chces? *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: no

ok vase prani bude splneno *15*
  • xkostex

prezila sem

lidi mam dobrou spravu prezila sem *15*
    • sharpay1995

Re: prezila sem

Dobřéééé...xDDDDDxDDDD
      • puspuspusinka

Re: Re: prezila sem

téééda ty máš awe štígro *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: prezila sem

ja vim vymecne me nic nechytlo *15*
  • fifinka7

premiera

prmiera alenky.....ale nechápu co tam dělá derick http://www.youtube.com/watch?v=xx7O VHHJI9s *7* *7* *7*
    • sharpay1995

Re: premiera

tež nwm co tam Deryck dělaá...
      Ale ten chlapík co jí tam drží ten dešník to je Matt, žhe??? (myslím jejího bratra)
      • xkostex

Re: Re: premiera

asi se prisel ukazat ze jeste ziji i po nasem pohlazeni *15* nebo se prisel nazrat *15* jo a je to Matt
  • acdz24

Alice premiéra

Už jste viděli fotky z premiéry???
    Tady jsou

http://avrilsmusic.blog.cz/ 1002/keep-updating-alice-in-wonderl and-movie-premiere-london-25-02-10

Mrkněte na tyhle animace:-)

http://avrilsmusic.bl og.cz/1002/new-animations-from-alic e

*1*
    • sharpay1995

Re: Alice premiéra

Wooooooow...tak to je šíleně sexy!!!!!!!! Ty šaty sou nádherný...xD
      • terineczqa

Re: Re: Alice premiéra

a ten song je taky gooooooooooooooooooood
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Alice premiéra

jj....xDDDDD
    • xkostex

Re: Alice premiéra

mrte to tam Avril slusi *14* *14*
  • xkostex

,

nachvili se loucim du varit snad mi zas nechytne panvicka a kdybych to neprezila tak sem vas mela rada *15*
    • sharpay1995

Re: ,

Sbohem Sestro....!!!!xDDD
      • puspuspusinka

Re: Re: ,

ježiši to sme dvě já když vařím tak to většinou je na prd !!! *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: ,

*1* *1* ja zas takovy jelito nejsem ale to byla nahoda prevracela sem hambac a najednou mega plamen takze byl extra krupavej *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: ,

no já sem před chvíly taky vařila...naštěstí to doadlo dobře...ale během vaření sem dítila takověj hořlavej zápach tak sem se bála ať to neuděla BUM...xDDDD Ale naštěstí ne mno...xDD
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: ,

sorry miso a hani tos mela z prdele kliku co bysme bez tebe daly *7* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ,

*1* *1* *1* *1* *1* ježiši tohle mi nedělej, já se chci toho výletu dožít sem kvůli tobě dala do mrazáku účtenku místo zmrzliny !!! *1* *1* *1* *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: ,

Účtenku do mrazáku???xDD
  • puspuspusinka

Takže

Jako lidi, už jedu do Prahy mám to tam 2 hodiny ale rači jedu už tedka kdybych náhodou zabloudila, jo a zajedu taky na návštěvu do Prčic jen tak se tam optat jestli tudy náhodou neprolít jeden tryskáč směrem na Pluto *15* *15* *15* !!!
    Jo a ty TELEFONISTKO, až přiznáš že seš TELEFONISTKA, tak teprve uzavřeme mír, takže asi NIKDY co? *15* *15* *15*
    ty TELEFONISTKO !!! *15* *15* *15*
    Jo Elis, na tu výpravu sem si koupila speciální lepidlo na tu ruku a je na něm napsáno "VTEŘINOVÉ LEPIDLO" tak sem teda jako čekala vteřinu a vona mi upadla a tak sem to skošela pořád dokola, teďka jako už drží awe mám tam tolik lepidla že to vypadá jako bych měla extra dlouhou ruku s hódně divným náramkem!!! *15*
    Myslíš že se ty GORILY neleknou??? *15* *7*
    • xkostex

Re: Takže

*15* *15* *15* *15* tak stastnou cestu. dostala sem z tebe zachvat smichu no co ted ses jak saxsana a oni se neleknou rovnou dostanou infarkt snad *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Takže

mno to NÉÉÉÉÉÉÉ to by byla práce na prd, musíme je přece před tím pohladit *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Takže

no j otaky pravda....tak si tu ruku něčím zakryj a až je pohladíš tak si ji odkryj a tím je dorazíš...xDD
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Takže

*15* *15* *15* *15*
            mno OK si koupím teda nějakej mega dlouhej rukáv !!! nemáte někdo doma prostěradlo na vyhazov že bych si cestou zajela a ušia ho páč jí mám až na zem! *15* *15* *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Takže

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* chcipam smichy proc si tam davala kvasnice? jo a ja sem rikala ze ti tu ruku prisiju *15*
            • sharpay1995

Ježííííííš....prý kvasnic.....tohle mi nedělej... *1* *1* *1* *1*
            • puspuspusinka

mno žj sou to svině !!! *1* *1* *1* jo s nohavicí sem to už skoušela urvala sem ji ze všech kalhot awe pořád to nestačí !! PROBOHA VŽDYŤ ONA ROSTE, TAK TO SEM DO TOHO LEPIDLA ASI NEMĚLA DÁVAT TOLIK KVASNIC CO??? *1* *1* *1* UPSSSSSSSS *1* *1* *1*
            • xkostex

to sou svine ty doktori
            • xkostex

*15* *15* *15* urvi si nohavici u nakech kalhot a prisi si to k mikine
            • puspuspusinka

MNO možná ANO páš já ho z toho dostala a byla sem tejden v nemocnici a bála sem se abych stihla vůbec výlet, a stejnak mi ty svině prd přišily !!! *1* *1*
            • sharpay1995

No potěž....to teda už se začínám bát že ten infarkt dostanu já...xDD
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Takže

pravda tak si ji poradne zamaskuj at je stihnem pohladit snad nedostanem infarkt i my *15* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Takže

No to souhlasím...se těším až tu ruku uvidím...xDD
  • bambusanka

=((

Ahojky lidi *3* .... Ja už ¨normálně vubec nemam čas na PC... mě poslední dobou připadá že nedělám nic jinýho než se učim =((... Tak promiňte ake teĎ tu moc nebudu... Budu se sem snažit chodit co nejčastěji ale nejde to =(... Jinak- vítej nový člene *1* *1*
    • erca.n

Re: =((

Ahojky *1*
  • xkostex

prvni prispevky

sem se trochu nudila a tak sem projela vsech 297 stranek a zistila kdy sme napsaly privni prispevky na dizkusi.

Kuba 26.06.2005 21:45
    Hanča 21.07.2008 21:02
    Janča 07.08.2008 14:08
    Barča 27.03.2009 20:09
    Aja 01.07.2009 17:36
    Weruša 14.07.2009
    ja 18.07.2009 18:55
    Lucka 17.12.2009 18:19
    Míša 02.01.2010 15:55
    Tery 23.02.2010 18:41
    Erča 25.02.2010 16:14
    • acdz24

Re: prvni prispevky

Ježiš!! Všech 297???To by bylo pro mě počtení na týden *4*
      • xkostex

Re: Re: prvni prispevky

sice mi to trvalo prez 4 hodiny ale ja se desne nudila
        • sharpay1995

Re: Re: Re: prvni prispevky

no tak to teda všechen obdiv tobě....mě stačí když hledám nějaký příspěvek tady, dojdu k 15 stránce a už na to jebu..xDD
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: prvni prispevky

ja to chtela puvodne vsechno cist a udelat seznam lidi ktery se tu obevily kdyz sem mela popsanou uz 5tou stranku tak sem na to vykasala *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: prvni prispevky

no presne a to bylo jen ze 14ti stranek
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: prvni prispevky

kdo by se nevykašlal, že...xDD
    • sharpay1995

Re: prvni prispevky

no jak vidím, tak Kuba je prostě king....je tady nejdýl...xDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit