-
tAK SEM TU !!!
Tak sem zpátky lidičky, byla sem s kočákem (s moji 2měsíční sestřenicí) awe už sem zpět !!! *14*
Jejda ty wole až teď mi došlo, jako že sem se vrátila z Prčic a ž sem do prčic mno tk už jedu doopravdy jo a v prčicích prej viděly jenom kulomet tryskáč prej ne, tak by ě zajímalo čím to Kubík tentokrát vyrazil !!! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: tAK SEM TU !!!
co ty vis treba ny kole *1* *1* *1* -
-
Re: Re: tAK SEM TU !!!
mno tvl to rači ani neříkej jestli fakt jel na kole tak na něj budeme čekat eště 100 let (a to doslova) ty ho neznáš ten když zabloudí tak na 10 let *1* *1* *1* *1* *1* *1*
takže se modleme aby kolo nezvolil *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: tAK SEM TU !!!
*1* to tak to by bylo fakt na dlouho doufam ze jel aspon na babete *15* -
-
Re: Re: Re: Re: tAK SEM TU !!!
no potěž...Terezo takhle nás strašit, to už nikdy nedělej...no...Kubík se tu už dlouho neukázal tak už určitě vyjel...no potěž...doufám že rači letěl tím letadlem..., ale zas určitě bude mít něco stím padákem...bože Kubíku...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tAK SEM TU !!!
Ano...on je všehoschopný...xDD -
hanicko to co si povidaloa napovida tomu zhe je VSEHOSCHOPNÝÝÝÝ -
nevim zadniho nevidim asi zavolam sanitku *15* -
jóóóó sem to já...už tě vidím aji stou tvojí rukou...PANE BOŽE JÁ ASI OMDLÍM...BUM....bzzzz....Míša:" telefonistko probuďse...haló pomoz není tady někdy nějaký doktóóór...???"...xDDD -
docela vtipna predstava Kuby na babete na plutu *15* *15* *15* ja prijedu do 5ti minut svine polisi me nechtej pustit *15* -
mno tvl, dobře ty Elis *1* *1* *1* , jako *lol* normálně, umíte si někdo představit Kubu jak jede na babetě do vesmíru a pak z něj padá do Brazílie??? *1* *1* *1* Já už ANO !!! *1* *1* *1*
Tak lidi kde ste už tu na vás na Ruzyni čekám, jééééé už něco vidím jůůůůůůů Hančo nejsi to ty??? *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: tAK SEM TU !!!
tvl vy mě chcete snad zabít *1* *1* *1* *1*
jako no coment prej na babetě, by mě zajímalo jak se chce na babetě dostat na mléčnou dráhu *1* *1* *1* *1* *1* , awe to by nebyl Kuba aby to nějak nedokázal co?? *1* *1* *1* *1* *1* -
-
no proc by ne si na ni pridela vrtule a treba mu to pofrci je to prece Kuba on si nak porady *15*
-
-
-
-
-
-
Premíééra Alenky-LONDÝN
http://www.youtube.com/watch?v=UGAh d5Q31WM -
-
Re: Premíééra Alenky-LONDÝN
Goooood....!!!!!xDDDD
-
-
no
no za chvili vyrazim na cestu do prahy cestou se stavim jeste na nakupech chce nekdo neco? *15* -
-
Re: no
jo,mně můžeš koupit tričko a placky s Avril!! *14* -
-
Re: Re: no
jo...prosumtě vem pár flašek na ten Black Star...bo Avril říkala že teď doma žádný nemá...xDD -
-
Re: Re: Re: no
ja souhlasim s hanickooooou -
-
Re: Re: Re: Re: no
jo a Elis vem mi psimtě jednu ruku a nějakej novej světelnej meč, ta krev tam totiž zaschla a ted to je vydět takže y to nebylo překvápko !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: no
ok tak ja vemu do zasoby celej pytel *15* -
hmm........... zapeklitá otázka........ hmmmmmmmm......... vezmi rači obě,........ já už nwm...která to je......bych musela vědět která je která..... *1* *1* *1* *1* *1* .......mno je to asi levá....aweříkám ti vezmi obě...nikdy nws komu z nás se může hodit na výletě... *1* *1* *1* *1* -
jo a pravou nebo levou ruku? -
ok slohnu ji sousedce *3* *15* -
to neřeš hlavně ať je mladá *1* *1* *1* -
ok vemu a ci chces? *15*
-
-
-
Re: Re: Re: no
ok vase prani bude splneno *15*
-
-
-
-
prezila sem
lidi mam dobrou spravu prezila sem *15* -
-
Re: prezila sem
Dobřéééé...xDDDDDxDDDD -
-
Re: Re: prezila sem
téééda ty máš awe štígro *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: prezila sem
ja vim vymecne me nic nechytlo *15*
-
-
-
-
premiera
prmiera alenky.....ale nechápu co tam dělá derick http://www.youtube.com/watch?v=xx7O VHHJI9s *7* *7* *7* -
-
Re: premiera
tež nwm co tam Deryck dělaá...
Ale ten chlapík co jí tam drží ten dešník to je Matt, žhe??? (myslím jejího bratra) -
-
Re: Re: premiera
asi se prisel ukazat ze jeste ziji i po nasem pohlazeni *15* nebo se prisel nazrat *15* jo a je to Matt
-
-
-
Alice premiéra
Už jste viděli fotky z premiéry???
Tady jsou
http://avrilsmusic.blog.cz/ 1002/keep-updating-alice-in-wonderl and-movie-premiere-london-25-02-10
Mrkněte na tyhle animace:-)
http://avrilsmusic.bl og.cz/1002/new-animations-from-alic e
*1* -
-
Re: Alice premiéra
Wooooooow...tak to je šíleně sexy!!!!!!!! Ty šaty sou nádherný...xD -
-
Re: Re: Alice premiéra
a ten song je taky gooooooooooooooooooood -
-
Re: Re: Re: Alice premiéra
jj....xDDDDD
-
-
-
Re: Alice premiéra
mrte to tam Avril slusi *14* *14*
-
-
,
nachvili se loucim du varit snad mi zas nechytne panvicka a kdybych to neprezila tak sem vas mela rada *15* -
-
Re: ,
Sbohem Sestro....!!!!xDDD -
-
Re: Re: ,
ježiši to sme dvě já když vařím tak to většinou je na prd !!! *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: ,
*1* *1* ja zas takovy jelito nejsem ale to byla nahoda prevracela sem hambac a najednou mega plamen takze byl extra krupavej *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ,
no já sem před chvíly taky vařila...naštěstí to doadlo dobře...ale během vaření sem dítila takověj hořlavej zápach tak sem se bála ať to neuděla BUM...xDDDD Ale naštěstí ne mno...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ,
sorry miso a hani tos mela z prdele kliku co bysme bez tebe daly *7* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: ,
*1* *1* *1* *1* *1* ježiši tohle mi nedělej, já se chci toho výletu dožít sem kvůli tobě dala do mrazáku účtenku místo zmrzliny !!! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ,
Účtenku do mrazáku???xDD
-
-
-
-
-
-
Takže
Jako lidi, už jedu do Prahy mám to tam 2 hodiny ale rači jedu už tedka kdybych náhodou zabloudila, jo a zajedu taky na návštěvu do Prčic jen tak se tam optat jestli tudy náhodou neprolít jeden tryskáč směrem na Pluto *15* *15* *15* !!!
Jo a ty TELEFONISTKO, až přiznáš že seš TELEFONISTKA, tak teprve uzavřeme mír, takže asi NIKDY co? *15* *15* *15*
ty TELEFONISTKO !!! *15* *15* *15*
Jo Elis, na tu výpravu sem si koupila speciální lepidlo na tu ruku a je na něm napsáno "VTEŘINOVÉ LEPIDLO" tak sem teda jako čekala vteřinu a vona mi upadla a tak sem to skošela pořád dokola, teďka jako už drží awe mám tam tolik lepidla že to vypadá jako bych měla extra dlouhou ruku s hódně divným náramkem!!! *15*
Myslíš že se ty GORILY neleknou??? *15* *7* -
-
Re: Takže
*15* *15* *15* *15* tak stastnou cestu. dostala sem z tebe zachvat smichu no co ted ses jak saxsana a oni se neleknou rovnou dostanou infarkt snad *15* -
-
Re: Re: Takže
mno to NÉÉÉÉÉÉÉ to by byla práce na prd, musíme je přece před tím pohladit *15* -
-
Re: Re: Re: Takže
no j otaky pravda....tak si tu ruku něčím zakryj a až je pohladíš tak si ji odkryj a tím je dorazíš...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Takže
*15* *15* *15* *15*
mno OK si koupím teda nějakej mega dlouhej rukáv !!! nemáte někdo doma prostěradlo na vyhazov že bych si cestou zajela a ušia ho páč jí mám až na zem! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Takže
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* chcipam smichy proc si tam davala kvasnice? jo a ja sem rikala ze ti tu ruku prisiju *15* -
Ježííííííš....prý kvasnic.....tohle mi nedělej... *1* *1* *1* *1* -
mno žj sou to svině !!! *1* *1* *1* jo s nohavicí sem to už skoušela urvala sem ji ze všech kalhot awe pořád to nestačí !! PROBOHA VŽDYŤ ONA ROSTE, TAK TO SEM DO TOHO LEPIDLA ASI NEMĚLA DÁVAT TOLIK KVASNIC CO??? *1* *1* *1* UPSSSSSSSS *1* *1* *1* -
to sou svine ty doktori -
*15* *15* *15* urvi si nohavici u nakech kalhot a prisi si to k mikine -
MNO možná ANO páš já ho z toho dostala a byla sem tejden v nemocnici a bála sem se abych stihla vůbec výlet, a stejnak mi ty svině prd přišily !!! *1* *1* -
No potěž....to teda už se začínám bát že ten infarkt dostanu já...xDD
-
-
Re: Re: Re: Re: Takže
pravda tak si ji poradne zamaskuj at je stihnem pohladit snad nedostanem infarkt i my *15* *15*
-
-
-
Re: Re: Takže
No to souhlasím...se těším až tu ruku uvidím...xDD
-
-
-
=((
Ahojky lidi *3* .... Ja už ¨normálně vubec nemam čas na PC... mě poslední dobou připadá že nedělám nic jinýho než se učim =((... Tak promiňte ake teĎ tu moc nebudu... Budu se sem snažit chodit co nejčastěji ale nejde to =(... Jinak- vítej nový člene *1* *1* -
-
Re: =((
Ahojky *1*
-
-
prvni prispevky
sem se trochu nudila a tak sem projela vsech 297 stranek a zistila kdy sme napsaly privni prispevky na dizkusi.
Kuba 26.06.2005 21:45
Hanča 21.07.2008 21:02
Janča 07.08.2008 14:08
Barča 27.03.2009 20:09
Aja 01.07.2009 17:36
Weruša 14.07.2009
ja 18.07.2009 18:55
Lucka 17.12.2009 18:19
Míša 02.01.2010 15:55
Tery 23.02.2010 18:41
Erča 25.02.2010 16:14 -
-
Re: prvni prispevky
Ježiš!! Všech 297???To by bylo pro mě počtení na týden *4* -
-
Re: Re: prvni prispevky
sice mi to trvalo prez 4 hodiny ale ja se desne nudila -
-
Re: Re: Re: prvni prispevky
no tak to teda všechen obdiv tobě....mě stačí když hledám nějaký příspěvek tady, dojdu k 15 stránce a už na to jebu..xDD -
-
Re: Re: Re: Re: prvni prispevky
ja to chtela puvodne vsechno cist a udelat seznam lidi ktery se tu obevily kdyz sem mela popsanou uz 5tou stranku tak sem na to vykasala *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: prvni prispevky
no presne a to bylo jen ze 14ti stranek -
Re: Re: Re: Re: Re: prvni prispevky
kdo by se nevykašlal, že...xDD
-
-
-
-
-
Re: prvni prispevky
no jak vidím, tak Kuba je prostě king....je tady nejdýl...xDD