Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

new člen

New člen, budeme mít dalšího cvoka do party *15* je to erca.n tk si jí přidejte =) *14*
  • puspuspusinka

Pozor!!!Pozor!!!Pozor!!!

Jako POZOR!!! normálně si dneska ve škole všichni myslely že jsme ujetá a ožralá, protože mi dneska totálně hrabalo, já myslela že jsem v sedmým nebi normálně sem se tlemila všemu úplně všemu !!! *15* *15* *15* *15*
    Takže pozor na mě!!! *15*
    • xkostex

Re: Pozor!!!Pozor!!!Pozor!!!

to si vsimly opradu brzo *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: Pozor!!!Pozor!!!Pozor!!!

mnojo vidíš brzo co??? *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: Pozor!!!Pozor!!!Pozor!!!

jj ja si toho vsimla hned *1*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Pozor!!!Pozor!!!Pozor!!!

HA vidíš....tak nejsem sasma kdo si myslí že seš ožralá...xDD
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Pozor!!!Pozor!!!Pozor!!!

díky Elis *15*
              CHA CHA vidíš ty telefonistko !!! *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Pozor!!!Pozor!!!Pozor!!!

hani taky se tak nekdy chovas *1* *1* *1*
  • puspuspusinka

jako lidi

jako lidi ta telefonistky škola počká musíte se hlavně pořádně připravit páč zejtra vyrážíme, někdo teda už dávno vyrazil, mno vit Kubo?! *15* *15* *15*
    • puspuspusinka

Re: jako lidi

jo a ten meč je v pořádku, ale je na něm eště trochu mojí krve awe to snad moc newadí nn??? *15* *15* *15*
      • xkostex

Re: Re: jako lidi

a co ruka uz ji mas prisitou? lidi den D se blizi *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: jako lidi

mno ani se jako neptej zalepila sem si jí izolepou tou průhlednou aby to nebylo vidět awe e to naprd budu jí reklamovat vůbec to nepomáhá vidět to je a k tomu mi ta ruka ani pořádně nedrží trochu odpadává !! *15* *15* *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: jako lidi

*1* *1* *1* *1* ty si tele v dobrym slovasmyslu a koukej stim neco udelat abych mohla poradne pohladit goryly *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: jako lidi

pak dej vedet jak to stou rukou dopadlo jasny? *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: jako lidi

mno budu se snažit *15*
  • puspuspusinka

čauky

Zdravím vás všecky zlatínka moje kromě Hanči, stou se tedka jako nebawím jo! awe pšššt mikdo jí to neříkejte ona o tom neví !!!! *15* *15* *15* *15*
    Mno tak jak se tu dneska máte?
    Jo telefonistko nemáš chuť se doufám zase hádat, protože kecáš !!! *15*
    • sharpay1995

Re: čauky

já se sní taky nebavim, ale na ni raju že jo, tak se před ní nikdo neprořekněte...xDD no hádat se mi dneska moc nechce, ale i tak....kecáš ty...xDDD Tedy vlastně NE...moudřejší ustoupí, takže- kecáme obě...xDD
      • puspuspusinka

Re: Re: čauky

žj Elis já teda nekecám "!!! *13* *15* ty kecáš !!! usmiřování neznám máš smůlu *15* *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: čauky

tak tahle hadka bude asi na dlouho co? doufam ze se nebudete hadat i v Brazilii *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: čauky

awe psimtě, my a hádat se tam??? jako by si tu telefonistku neznal mě nechá jako boxovací pyte gorilám a sama se bude zase vykecávat co??? *15* *15* *15* na hádky nezbude čas !!! *15* *15* *15* *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: čauky

ju tohle bude zajimavi *15*
            • sharpay1995

hele víte co vy dvě...xDDD Jak chceč mášo...chceš válku...máš ji mít...xDD A gorilám tě z radostí nechám...xDD
            • xkostex

*15* *15* tak je to telefonistka co bys cekala? ta ma nejspis mobil prilepenej u ucha
      • xkostex

Re: Re: čauky

no konecne ste se snad usmirily:D:D ale kdyz ste se hadaly byla aspon sranda *1*
  • bambusanka

No to teda jako co?=D

Twl si děláte ... pr...l... *1* *1* *1* Já přijdu a taký slohy tady =D Někde sem se teda fakt pobavila... Jo a srry že jsem tu nebyla..ale víte co asi způsobí koule z fyziky =D=D Tejden zaracha + žádenj PC + žádná TV + žádný kámoši .. zkrátka jen škola a škola a škola.. =// Ted jsem tu ASI ještě tajně =D=DJinak AV je 12 nejvyhledávanější celebritou z roku 2009 =) GRATULATION!! *14* *1*
    • sharpay1995

Re: No to teda jako co?=D

no nééé...kdo se nám to ukázal...xDDD A jaké slohy...no co říct...prostě sme se tady trochu vyřádily no...a hlavně včera večer, žhe...xDD Až 12.???? no tak....to se musí tento rok zlepšit...xDDD
      • xkostex

Re: Re: No to teda jako co?=D

presne vcera byla prdel *1* *1* a musi se to zlepsit *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: No to teda jako co?=D

ani nemusí pro mě je a vždycky bude na 1. místě ve všem !!! *14*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: No to teda jako co?=D

pro me taky *14*
  • sharpay1995

pomooooc

Tak děcká....zádám vás o pomoc jakož to odborníky na primáty....potřebuju aby ste přijeli knám do školy...máme tam totiž jednu Gorilu( vážně...naší zástupkini říká celá škola gorilo, dokonce i někteří učitelé...xD) tato gorila je velice agresivní...zvláště teď když máme na škole skoro každý den policajty... *9* *9*
    • xkostex

Re: pomooooc

kdy mame prijet? a proc tam mate polise?
      • sharpay1995

Re: Re: pomooooc

přijeďte kdykoliv....a Proč je tam máme...tak dnes například proto že se u našich děcek našlo 35 gramů trávy, před dvěma týdnama kvůli bitce co byla před školou, na kterou čumělo tak asi min. 100 lidí a museli to rozpouštět policajti bo učitelky na to nestačily..xD...No co víc ktomu říct...xDD
        • xkostex

Re: Re: Re: pomooooc

fajn holky kubo kdy vyrazime? jo a to tam musite mit veselo co? tohle se u nas nedeje aspon ne u nas mozna na stary *1*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: pomooooc

no jo...veselo máme až dost...xDDD
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: pomooooc

kamaráde....pokud jsi nikdy neviděla naši školu v akci, tak neříkej jaký to je....xDDD protože my sme prostě...ehm...xDD
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: pomooooc

nechte toho netahejte do toho učitelky a učitele:)..ja bejt zastupce a jezdit tam policajti,tak tam bude pořadnej fičák:D...protože to co se děje všude ve školach je otřesny,jak si žáci dovolujou a rvou a šikanujou:)
  • puspuspusinka

For TELEFONISTKA !!!

Teda Hančo, jak jako teda, jako , no tohle, jako, teda ty ty ty ty jedna jako jaks jako no to snad teda jako, do prčic já normállně nemám slov jak mě mohla nazvat lhářkou no počkej jako to teda máš u Avril ty ty ty jedna nwm co !!!

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • puspuspusinka

Re: For TELEFONISTKA !!!

už vím ty ty TELEFONISTKO !!!

mno to mi to trvalo !!! *15* *15* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: For TELEFONISTKA !!!

Chhhh...ty ty ty ty jedna....opilá krotilelko goril...přiznej se ...co si včera chlastala????xDDD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: For TELEFONISTKA !!!

coca colu, matonku, coca colu, čaj, kapučíno a coca colu *15* *15* *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: For TELEFONISTKA !!!

no tak při takovém mixu pití se ani nedivím že ti tak šibalo...xDD
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: For TELEFONISTKA !!!

jj *15*
  • puspuspusinka

Výýýrrročííí !!!

Normálně víte co jsem zjistila, že mám dneska výročííí s Avrilkou !!! Jupijahou! *14*

Dneska je to přesně 200 dní co jsem správcem Avrilečky jupijahou !!! *14*

Avril jsi úžasná, a nikdy tě nepřestanu milowat, jsi prostě moje velká část srdíčka a nikdy tě z něj nevyloučím !!! *14* *14*

P.S. = Gratulace a dárečky prosím !!! *15*
    • xkostex

Re: Výýýrrročííí !!!

gratuluju k vyroci *1* a darek dostanes az v sobotu v bratilii *15*
      • xkostex

Re: Re: Výýýrrročííí !!!

*v brazilii
  • puspuspusinka

Twl

Teda jako no coment *lol* *15*
    včera tady to naše hlazení viť Hančííku *15* jako to hádka nebyla my sme se jenom hladili =D *lol* *15*
    tvl awe ajko good to s tebou !!! *15* *15* *15*

Vzakz pro TELEFONISTKU: Jó a nekecj !!! *15*
    • sharpay1995

Re: Twl

no jo Mišulkóó....to teda bylo včera... Ty krotitelko...xDD
  • __

Ahoj,Avril napsala a nazpívala úvodní píseň k filmu Alenka v říši divů..=)...dopište prosím...dík...čau!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit