-
aoj
ahoj jak se tu mate jak se jmenuje ten nas blog plsky napiste mi -
-
Re: aoj
Ahojky, já se mám dobře, *4* a ty?
Do pr* název toho blogu mnojo tk to už sem tky zapoměla, sakra za to může ta opice, sem vám říkala že budou následky, dyž sem tu tejden nebyla to se zapomene hned nejhorší je že sem si to ani neuložila awe myslím že je to nějak jako best-team-avril.blog.cz nebo tk nějak nn??? *7* -
-
Re: Re: aoj
Nezapoměla si...je to správně...blog se jmenuje: best-team-avril.blog.cz -
-
Re: Re: Re: aoj
jůůůůůů supéééér následky nejsou teda ZATÍM *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: aoj
no počkej si po Brazílii...xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: aoj
jo mas pravdu:D -
no to jo Elis...to bude největší zázrak v dějinách lidstva...xDDD -
Hani pokud to fakt stihne v cas a poradku tak to bude osmej div sveta! -
no...to asi nedopadne moc dobře..xDDD Ale ber to takhle...jestli se stane zázrak a Kubík tam doletí včas a nezraněn tak se budeš moci aspoň schovat za ňho když tě ta gorila bude chtít praštit...xDDDD -
a jejda, sakra to bude už kapku horší když sem měla menší následky po opičce jaký pak budou po několika Gorilách??? *7* *1*
-
-
-
-
-
-
Takže !!!
Takže na horách bylo toho tolko úžasnýho že už si to ani nepamatuju *15* !!!
Za to může ta blbá opice !!! *10* *15*
A jinač jak ste se tu měly vy??? Já sem na horách byla s Teryskem a zase sem viděla Martina jííííípjupííííííí!!! *14*
Je tááák dokonalej !!! Pstě úžasnej !!! awe Tom Beck a Tom Welling sou lepší na ty nikdo nemá !!!
(viť Angeli) *15* *15* *15*
Samozřejmě myslím nikdo z kluků !!!
Jinač na 1. vždycky Av, Ash, Nessy !!! *14* -
David Meyres mluví o režírování Alice
Dave Meyers, který režíroval nový videoklip Avril, byl šťastný, když mohl promluvit o této nedávno spolupráci s Avril. Pro MTV prozradil, že společně s Avril nejdříve projednali pojetí videa. Řekl, že Avril viděla sama sebe běžet během refrému a mezitím hrát na piáno. Dave pokračuje: "Velmi mně zaujala vlastnost toho songu a prostě jsem to chtěl zachytit ve videu. Co jsem chtěl udělat? Navoněnou reklamu v gotické cestě dostatečně plnou příběhu a přeplněnou libovolnosti.
Avril ani Dave nemohli vidět celou Alenku v říši divů před tím, než začali natáčet klip, ale to Avril nezastavilo a společně s Davem udělala Alici nejlépe, jak mohla.
"Ve videoklipu jsme chtěli mile zachytit část, která by representovala Alici a gotiku.. Je to zábavný svět." *3* *3* *3* -
Hiiiiiiii,..... =)
Ahojky =) jak se máte? Už sem zpátky a bylo to tám nejky pstě bylo to megasuper a ještě lepší sem se málem neodtrhla od chatky sem jí půl hodiny objímala zbytek vám napíšu zejtra !! Jo a Hani ty sáˇky mi fakt chyběly =( bylo to naprd sem jezdila awe po břiše a na prdeli =D -
-
Re: Hiiiiiiii,..... =)
no vidíš...dalo se to bez sáňěk přežít...xDDD po sněhu se dá vždycky nějak klouzat... i bez sáňěk...xDD
-
-
Článek o Alici z musicserver.cz
Téměř tři roky už čekají fanoušci Kanaďanky Avril Lavigne na její novou hudbu. Kolující zvěsti říkají, že nová deska vyjde v červnu letošního roku a natáčí ji s Butchem Walkerem, se kterým se sešla ve studiu, aby s ním pořídila i úvodní skladbu pro nejnovější film Tima Burtona "Alenka v říši divů".
Kromě Butche Walkera pracoval na písni "Alice" i Deryck Whibley, bývalý zpěvaččin manžel. Recenze na aktuální Avrilin počin byly velmi negativní. Kritik Mark Ingoldsby prohlásil, že song zní jako kvílení při pádu. Další recenzent Becky Bain napsal: "Největší problém písně je, že Lavigne se snaží znít jako Amy Lee. Nepřetržitě ječí ve snaze zachytit některý z vysokých tónů. Pak je těžké si píseň užít, když se během refrénu svíjíte." Nemilá slova ale určitě vykompenzují prodeje singlu, který je v obchodech už do konce ledna, ale jeho boom se logicky očekává s uvedením filmu do kin, což bude 5. března.
Videoklip k písni natáčel režisér Dave Meyers. Děj klipu koresponduje s Burtonovým filmem. Avril Lavigne navíc video pojala jako soukromou přehlídku vlastní oděvní značky Abbey Dawn.
PS:ccc..tohle posrali *13* -
-
Re: Článek o Alici z musicserver.cz
myslim, že to je řečeno hoooodně hrubě, ale na druhou stranu mají v něčem pravdu.....to se na mě nezlobte, že tohle řikam, ale Av poslouchám už minimálně 6 let.....a tahle písnička se mi ze všech líbí nejmíň právě kvuli tomu, jak je ukřičená.....jestli takoví bude i CD tak s Av končim........ale jestliže na CD pracoval i Derick (je to debil, ale písničky SUM41 jsou fakt luxusní), tak by CD mohlo snad být trošičku víc rokovější než TBDT, což by bylo squelí *3* -
-
Re: Re: Článek o Alici z musicserver.cz
jako sry awe i kdyby Av už nikdy nic nevydala já bych jí nezradila klido by mi nevadilo kdyby Av se chvili venovala herectví a nezpívala pořád bych jí milowala so so so much *14* !!!
Avril nikdy nikdy nikdy nepustím !!! *14*
I Love Avrilku so so so so so so much *14* -
-
Re: Re: Re: Článek o Alici z musicserver.cz
sry tam mělo bejt neopustím, jako nwm o tom že bych jí měla někdy odněkud pustit *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Článek o Alici z musicserver.cz
ja ji tez nikdy neprestanu mit milovat *14* *1* jo a priznej se kam si ji zavrela? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Článek o Alici z musicserver.cz
to ses hodna *1* ale doufam ze si ji nezavrela kdovi kde jinam si te se sharpay fakt najdem *1* *1* -
uklidni mě a řekni mi že si ji nestrčila někde do nějaký malý skříně??!!! Jestli se jí něco stane tak...já si tě najdu!!!xDDDD -
Mno dobře ste mě prokoukly sem ji uvěznila u sebe doma abych ji ohlídala před opicema a gorilama *15*
-
-
-
-
si konči vid...my tě nepotřebujem:D..lol slyšite prvni pisničku a už myslíte na to nejhorší...podle mě se ta pisnička hodi krásně k filmu a mě se nahodou libi a když na to juknete ještě s klipem..je to o něčem jinym....kritici mě mužou vlizt na záda...protože oni nikdy nezpivali profesionalně a ani nejsou nějak populárni v tom...ja beru nazor jen od lidi co v ty branži dělaj a maj za sebou mrtě karieru dlouhou a uspěšnou..napřiklad jako madona:) sice ji nemusim,ale bral bych to od ni ten nazor:)..jinak at mě vlezou na hrb :D -
-
Přesně Angeli...takle se chová opravdový fanoušek!! jinak stebou naprosto souhlasím... písnička je sice kapku taková...no..ehm..zvláštní, ale když se na to podíváte i s klipem tak je naprosto nádherná...! xDDA CD...nebudu přece hodnotit celé CD když slyším první písničku...xDD -
dobre angeli *4* skvela rec! *1*
-
-
-
Re: Článek o Alici z musicserver.cz
no tak ti krytici si ti teda pěkně posrali...!!!! *16* -
-
at se dou vycpat... -
-
mno to teda fůůj, hej lidi asi si budem muset udělat další výlet a pohladit i jiný opice páč tohle si fat posrali !!! *16* *10* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Článek o Alici z musicserver.cz
No to jo...ae tentokrát(aby to nebylo tak nápadný) to nebudou opice ale paviáni...xDD -
-
no hele..takže...my vyletíme o půlnoci tak ty by si tam měl být v sobotu v 9:34 zdejšího času...bude to v Brazílii, konkrétně přesně u místa kde se slévají řeky Madeira a Amazonka...takže až budeš skákat dávej pozor aby si nepřistál ve vodě...protože to by bylo zlé...xDD -
no tak sem tu a souhlasim...mužem něco podniknout..jen řekněte kam a kdy:)..si to najdu na GPSce a seskočim padákem,jak partizán..jen doufam,že mě nesesřelej hehe... -
uz se tesim zas budu mit vytlemi *1* *1* -
Ano, ano...v Brazílii...děkuji za upozornění...kdybys mi to neřekla tak asi skončím někde v té zatracené Ugandě a do Brazílie buch se musela dotrmácet stejně jako to minule udělal Kuba...xDDD Takže sjezd odborníku na primáty bude v páetk vnoci na Ruzini...OK..??xDDD A Kubo ano dávej pozor ať vážně na tom Marsu neskončíš...i když ty se svou šikovností by si doletěl i dál..třeba na Pluto...xDD -
Hani,... pozor jsou to Gorily v Brazílii a jsou trochu nervní a zlobivý a nás odborníky povolaly, abysme se na ně jely podívat ptže tomu rozumíme a dyžtak je trochu sklidnily jako tu malou opičku!!! Nemůžeš jet do tý samý země v Ungadě jsme už svojí práci odvedli tam gorily nejsou ty sou tedka v Brazílii třeba *15* *15* *15* *15* !!!
Jako *lol* to bude bomba si tu tedka celej tejden budeme písat o našem new výletu *15* *15*
jako už tedka mám výtlemy, awe pozor pozor, náš borec se ještě nevyjádřil to sem zvědavá kde skončí tentokrát Kuba ??? *7* *15*
Co třeba na Marsu??? *7* *15*
Jako fakt *lol* ste všecy super !!!
Ste fakt úžasná partička,... !!! *14* -
příští víkend...potom mám jarní prázky takže z té Ameriky, (tedy pardon- z Ugandy) nebudu muset tak spěchat...xDD Ale tady ty gorily si pořádně podáme...xDDD Co Kubo...??xDDD nikdo nám přece nebude takhle kritizovat Avrilku...!!xD -
holky kubo dem na ne! *1* kdy se pojede? *1* -
mno ty woe rovnou gorilly nn?? *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Poradte míííí
No,mám takovej problémek,ale vůbec si s ním nevím rady *9*
Víte,už mi bude 15,a nechci pořád říkat rodičům,aby mi dali 200 na nákupy s kámoškou,nebo na nějakej dáreček,pstě si chci vydělávat sama..jenže..moje kámoška,dělá pro ORIFLAME,a za měsíc má víc než 400,-,ae já mám radši AVON,a tak sem jim napsala,jako co bych musela udělat,kdybych pro ně chtěla dělat,a oni mi napsali,že stačí napsat jméno,adresu..a že by mi to všechno přivezli a vysvětlily.Jenže mamka mi to nechce dovolit..ikdyž ji řeknu,že bych si mohla přivydělat,a i jim bych mohla trochu finančně pomoct..včera mi dokonce volali..a já je musela odmítnout..no a pak sem jim ještě psala,jako jestli neva,že mi ještě není 15,a oni prvně že jo,že to je podmínkou,a pak najednou,že tě to problém není,že by se to akorát napsala třeba na mamku..přišlo mi to divný...myslíte že v tom něco je??...já myslím že ne..a chci pro ně dělat!!!!Brácha dělá LR,ae to je šíleně drahý..=o) -
-
Re: Poradte míííí
no kámoška taky dělá pro oriflame a já už na to mam doma asi rok přihlášu :D.....ale moc bych tejten způsob přividělávání si nepraktikovala, páč to strašně závisí na tom, aby si měla hrozně moc zákazníků.....a navíc první obědnávku platíš sama.....je to tam myslim nějak, že když si od tebe jedna pani obědná stíny za 100 a druhá dárkovej balíček za 200 tak z každý tý ceny jde tobě 30% do kapsy takže z tohohle by si měla 90Kč....ale nwm mno jak chceš.....ale fakt bys musela pořád schánět zákazníky....každej měsíc si vyzvednout několik katalogů, aby si je mohla rozpučovat (rozdat)...u Avonu nwm jak to je -
Re: Poradte míííí
Koukněte na ty ceny u LR,to dělá brácha..
http://www.lr-czech.co m/exec/myaccount.aspx
Klikněte tam jak je KÁJA GOTT,A SARAH CONNOR -
-
Re: Re: Poradte míííí
Ahoj kámojda dělá pro oriflame a má to napsaný na maku ale nevidělá skoro nic ale to je spíš její chyba ale něco jí to dycky hodí
-
-
-
totální bomba
http://www.youtube.com/watch?v=79h0 2uggfA0 klip na alice... ♥♥♥ -
-
Re: totální bomba
vim, že už to tady jednou je :)
-
-
AVRIL+pomoc pro HAITI
Nejen, že ET Canada ve středu oznámilo, že Avril vystoupí na ukončení zimních OH ve Vancouveru, ale podle jejich nejnovějších informací se prý Avril zřejmě připravuje na nahrátí songu na pomoc Haiti.
Podle Globe a Mail bude nahráto CD jménem Wavin' Flag, kde by měli figurovat takové kanadské hvězdy, jako Nelly Furtado, Nickelback a dokonce Deryck Whibley.
Detaily zatím nejsou známé, ale šeptá se, že tenhle projekt přijde velmi brzy. -
-
Re: AVRIL+pomoc pro HAITI
Tak to je bezva! *3* a ona tu písničku nazpívá sama nebo tam bude s někým?? *7* ta píseň už je totiž nazpívaná a jí sme tam neviděla *9* -
Re: AVRIL+pomoc pro HAITI
Woooow...bombáááá.xDD -
-
Re: Re: AVRIL+pomoc pro HAITI
super *1*
-
-
-
jsem zpět se spoutou novinekk
Ahojky =) Tak jsem se zase objevila =D=D A přináším video a fotky =D
Je to z 16.2. 2010. To ssi Av vyjela s¨Jamie a s Broodym a s jeho kamarádkou a na benzince Av vystoupila a šla si něco koupit. Je to tady.
http://a-lavigne-music.blog. cz/1002/avril-with-her-friends-phot o
Pak je tam ještě video a to najdete tady.,
http://a-lavigne-music.blog .cz/1002/avril-with-her-friends-16- 2-2010
Ale to neni zdaleka všecko :-D Taky pro Vás mám novinku,že se Av zúčastní ukončovacího ceremoniálnu ve Vancouveru!! To je super =) Taky mam další novinu: =D zprávu od Av ohledně new videa.
Ahoj všichni,
jsem velmi nadšená, že Vám můžu oznámit premiéru mého nového videokipu k songu Alice. Je to píseň k novému filmu Tima Burtona, Alenka v říši divů. Užila jsem si spoustu zábavy během natáčení tohoto videa. Natáčeli jsme v Los Angeleském Arboretum.. Bylo to krásné. Chtěli jsme opticky zachytit náladu filmu.
Tady najdete fotky z toho videoklipu.
http://a-lavigne-music .blog.cz/1002/alice-fotky-z-videokl ipu
A ještě něco *1* Tady je scan kde píšou o Alence v říši divů a zmínka je tam i o Av =)
http://a-lavigne-music.blog.cz/1002/clanek-o-alence-v-risi-divu-t-metru
A taky mám paparazzi fotky,kdy Av jde z restaurace =)
http://a-lavigne-music.blog.cz/1002/avril-jde-z-restaurace-v-sante-monice
Mno to je všechno.. není toho málo ?? *1* *1* -
-
Re: jsem zpět se spoutou novinekk
No Wooow...ty jsi rozená Paparazzi hele...xDD Už trénuješ až pojedeš do Ameriky a budeš tam deně pronásledovat Avril jo..xDDD Ale jedna rada...pozor na ni...aby ti taky nechlustla do ksichtu jako tomu jednomu fotografovi..x.DDD -
-
Re: Re: jsem zpět se spoutou novinekk
neboj Hani *1* ja sem opatrná =D -
-
Re: Re: Re: jsem zpět se spoutou novinekk
No jen aby...to víš..Avril je nevypočitatelná...xDD
-
-
Re: Re: jsem zpět se spoutou novinekk
fakt super *1*
-
-
no super! *3* Nejvíce mě potěšila ta zpráva o Vancouveru určitě se na to budu koukat! *3* *3* -
bravo ty naše reporterko:D
-
-
NEJ NOVINKA NA SVĚTĚÉÉÉÉ
DĚCKÁÁÁ JE TO TADÝÝÝ..UŽ SE OBJEVIL TEN OFICIÁLNÍ VIDEOKLIP PRO ALIC...=o)
Je krásnýýý..
VIDEO-http://www. youtube.com/watch?v=V_j-r6krxe4 -
-
Re: NEJ NOVINKA NA SVĚTĚÉÉÉÉ
pěkný *4* a hlavně tam je i johnny *4* -
!!!WOW!!! -
-
Re: Re: NEJ NOVINKA NA SVĚTĚÉÉÉÉ
upne bozi!!!!!!!krasnej klip a Avril tam je samozdrejme nejkrasnejsi! *14* *14* *14* *14*
-
-
Pane Božéééééééééé....tak to je nááááááádheraaaaaaaaaaaaaa!! !!! WOOOOOOOOW -
krasny:)...ty jeji krásny modry očička a ta jeji chuze a ty šaty a ten jeji vyraz v obličeji...ach ja se zabouch:D -
-
Re: Re: NEJ NOVINKA NA SVĚTĚÉÉÉÉ
No neříkej že teprve teď...xDDD A nebo to teď jenom úplně vygradovalo....?xD
-
-
je úžasný!!! upe mocky se mi líbí! Je to super písnička a bomba klip!! *14* *14* *3*
-