-
:D
tvl tak ta poslední fotka je fakt mazácká :D *1* -
-
Re: :D
hej to jo no...xD -
-
Re: Re: :D
která zase??? *7* -
-
Re: Re: Re: :D
No ta cos tam přidala ty myslím(nechce se mi to jít ověřovat...přece jenom udělat dva kliky myší je na mě prostě moc...xD) taká ta kde má Avril výraz jak...EHM...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: :D
jó ta je ode mě mě se teda na ní mocinky líbí je tam taká roztomiloučká *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D
ty seš ale divná...xDDDDD né sranda...xDD
-
-
-
-
-
-
promiňte děcka...
promiňte děcka za ty naše sálodlouhé chaty tady...ale to je prostě jenom normální holčičí hádka...xDDD -
-
Re: promiňte děcka...
by bylo na msitě udělat chat někde...hehe -
-
Re: Re: promiňte děcka...
nóóó...xDDD
-
-
-
Pár slov
Jako Elis asi jenom celou sobotu s ní ecala a pak nemá bejt telefonistka jako no coment *15* teda Hančo tk co jako chceš bejt páč já už nwm co ti vymyslet co třeba hodinová kecalka? *15* *15* *15*
Jináč víítej Tery *14*
JoJo jasně že mám ten meč už ho du leštit !!!! *15* *15* *15* -
-
Re: Pár slov
ty víš co Míšo...jako... já už sem tě prokoukla...ty normálně žárlíš že sem si s Avril CHVILKU pokecala... jako neříkej mi nijakou přezdívkou, která by měla něco společného stím telefonátem. jasný...xDDD
Jo a běž ho leštit, běž...xDD -
-
Re: Re: Pár slov
tak dlouho jo? doufam ze si ji aspon odnas pozdravovala *1* jo a jakej mec? -
-
Re: Re: Re: Pár slov
Nevěř jí...ona kecá...bylo to pouze tři a dvacet hodin, 58 minut a 34 vteřin...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Pár slov
*15* *15* *15* boze chcipam smichy *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pár slov
miso zijes jeste? -
no jo...to sme prostě my.... FANTASTIC 2....fantastická dvojka....že Mišulko...?xDD -
*1* *1* *1* *1* lidi ja vas zeru staci svama 5 minut kecat a sem vytlemena az na pudu *1* *1* -
Míša kecá!!!!!!!!!!!xD -
ch....ty....žárlivko jedna....všem tady lžeš...no že se nestydíš...ty... ty... ty... ty jedna....CHHH....A ruku bych ti ani nepřišila po tom co tu vyprávíš za kecy...xDD -
tak ktera z vas keca? *1* jo miso ja ti tu ruku klidne prisiju sice sit neumim ale aspon to skusim *1* *1* -
no hej...chudáci ostatní...sem zvědavá jak dlouho to budou číst...xDD -
Teda Hančo ty ták kecáš !!!Nikdo jí nevěřte ona děsně kecá jako co si to dovoluješ ty ty ty TELEFONISTKO Av je už tejden u mě a do Brazílie poletí se mnou v letadle !!! *15* Jo a ruku od tebe přišít??? ZapoMeň eště jí budu mít přišitou obráceně tj jako moc nebezpečný !!! *15* -
no to jo to stihnem popsat aspon 2 stranky *1* -
už se ani nedivím...xD...ale chudáci ti co to budou číst zítra...tady ty naše CHATY (čety)...XDDD....
-
-
-
čti dole *15*
jasně že sem jí pozdavovala úplně ode všech samozřejmě kromě Hanči ta si sní zase telefonuje *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Pár slov
ta otázka ale byla na mě...xDD Jo a samozdřejmě že sem ji pozdravovyla...teda krom Míši...ty si sní totiž potají volá každý večer..xDD -
-
už ani neodpovídá co...lhářko jedna...xDD -
tak mmnt ty si nam kecala?jak si se opovazela? *1* -
ne...bo ona ji u sebe ani neměla...ona si jenom vymýšlí bo žárlí na můj telefonát s Avril...xDDD 6e Mišulko...xDD -
hele miso uz si avril pustila?
-
-
-
-
Re: Re: Pár slov
Proč bych jako žárlila??? *15* Kdyby si četla ták já jako uvěznila Av u sebe doma tkže ji mam k dizpzici celej den *15* awe v Brazílii musíme předložit papíry jestli jsme jako pravý krotitelé a ty si co když telefonuješ??? *15* *15* *15* *lol* *15* *15* *15* *15*
jj už ho du leštit =D *15* =D *15* !
sakra sem se sekla a tedka mi visí ruka ve vzduchu kdo z vás je dobrej doktor protože potřebuju přišít jednu ruku *15* -
-
Detaily, Detaily...to sou jenom výmluvy a výmysly...já totiž včera Av viděla..a určo to nebylo u tebe doma...xDDD
Upozorňiji tě jestli ještě jednou napíšeš slovo Telefonistka...tak....tak...tak já si tě najdu...xDD
no jo papíru...musíme vzít sebou a předložit...no jo...xD
Ano já jsem velice zkušený doktor a ruku ti přišiju...protože jí budeš o víkendu velice potřebovat...aby sis taky mohla pohladit Goroly...xDD
-
-
-
-
Bravo
V příštím Bravu by měl být článek o Avril.
A v tom co je teď v prodeji je Alice na 9. místě v žebříčku nej songů... *4* -
-
Re: Bravo
jj...já vím.... *3* *3*
-
-
Nový člen
Děckáááááá, lásky moje, mám pro vás dobrou správu...potom co sem dneska vyprávěla jedné kámošce( samozdřejmě fans Avril) vy my tady na té naší dizkuzi řešíme, tak trvala na tom že se knám přídááá...takže tady máme další krotitelku promátů...xDDD -
-
Re: Nový člen
uz sem tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* *14* -
-
Re: Re: Nový člen
Ano takže..Míšo, Kubo, Janši, Barčo a Elis...tohle je Trka...Terko tohle je ta nejlepší partička lidí...xD' -
-
Re: Re: Re: Nový člen
z toho vypraveni ti hanicko verim XD...a jinac zdravííííííííííííííííím -
-
Re: Re: Re: Re: Nový člen
vitej *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nový člen
To řeknu tajemství Kubíku..., ale nesmíš to nikomu říct....je to tajné...xDDDDOna tady přišla hlavně kvůli tobě...jak sem jí vyprávěla jaké historky nám tady píšeš tak to si nemohla nechat ujít...xDDD -
jako král tohoto spolku tě taky vytam:)
-
-
-
-
-
Re: Nový člen
super budem mit presulu *1* snad. je taky tak prastena jako my? -
-
Re: Re: Nový člen
ja a prastena maximalne *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Nový člen
jo zapoměla sem dodat...že Tereza je velice AGRESIVNÍ krotitelka primátů...dnes sem si to vyzkoušela na vlastní kůži.... Ještě teď ta facka bolí Terezo...xDD -
-
supééééééééér jedna agresivní se hodí a jak zvládáš daleký štreky Tery??? doufám že neskončíš jako Kubík *15* *lol* *15* -
-
mno snad nee bozatko jak prezil toho slona??????????, *15* *7* -
Zhrneme to...všem nám včera trochu hrabalo...xDDD -
miso nejsi sama me to taky nedoslo *3* *1* -
ahááááááá tk to mi nedošlo *15* -
já sem to tak ale taky myslela...xDD -
já nemyslím štreky jako běhový já myslím jestli trefí jedním letadlem do jedný Brazílie nebo spíš trefí na Pluto??? *15* -
Asi tě sklamu... no..k Terce a dlouhým štrekám bych tu něco napsala..., ale nechcu aby mi ve škole namlátila...xDD
-
-
dyt sem fackovala pavlinku -
-
ale jedna ve volejbale přiletěla aji mě...xD
-
-
-
-
-
-
jejda
Hele lidi v neděli večer tu bude popis vaší cesty tam i zpáteční a já jako jedině doufám že to bude moct splnit i Kuba *15* *15* *15* jako ten popis tý zpáteční *15* ptže co když tě zajmou martani??? *7* *15* -
-
Re: jejda
tohle mi nedělej...prý marťani....ale dojdem si pro ňho jasně...budeme se za Kubíčka být vako v Hvězdných válkách...xDDDD Máte někdo světelnej meč???xDD -
-
Re: Re: jejda
ne ale zeptam se kamose ten mozna nakej ma *15* -
-
Re: Re: Re: jejda
no to doufám....meč budeme potřebovat aby sme toho našeho šikulu dostaly ze spárů zlích marťanů...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: jejda
tak nema bouzel *9* nestacily by vidle nebo motika? *1*
-
-
-
-
Re: jejda
uz se tesim a pokud ho fakt zajmou tak si pro nej dojdem ne? *15*
-
-
Hlasování
Ahojky holky, vím jak moc máte Avril rády a já taky, tak ji podpořte na této adrese svymí hlasy: http://avril-lavigne-black-and-whit e.blog.cz/1002/1-kolo-sonc Díky *3* -
Kobra 11 - Avril
Ted v dnešním díle Kobry 11 bylo na konci písnička od Avril My happy ending! *14* *14* *3* -
-
Re: Kobra 11 - Avril
A nejenom to...úplně na začátko hrálo i The Best Damn Think...xD -
Re: Kobra 11 - Avril
jj byla a tenhle díl byl úplně kásnej Tomík tam byl tak úžasnej a tahle písnička je jedna z mých nej od Avril *14*
-
-
tady sou lety
časy pro letadla:
čtvrtek v 22:00
pátek v 6:00
pátek v 14:00
pátek v 00:00
časy pro tryskáče:
pátek v 00:00
sobota v 3:00
mno a pro lodě a auta bych vám radila abyste pomalu vyrazily ptže než tam dorazíte bude tk ten tejden trvat =D
Příjezd bude do Brazílie (jasný? ne do Ungady ani jinam)
přesněji do nejhustějšího pralesa v Brazílii, tam skontrolujeme opičky a v Neděli o půlnoci bysme mohli vyrazit zpátky domů, teda až na ty kdo má dovolenou, ty tam samozřejmě můžou zůstat celej tejden awe budou muset letadlem z Brazílie za Avril někam do New Yorku *1*
Tak doufám že je vám všechno jasný pokud jsou nějaké otázky ohledně tohohle zájezdu informujte se u slečny Sharpay1995 zvané telefonistka
nebo u PusPusPusinky zvané krotitelka
*15* *15* *15* *15* přeji příjemný let *15* -
-
Re: tady sou lety
P.S. hlavně se neptejte na cestu Kuby = Angela mohlo by to dopadnout špatně a myslím si že pokud nejste supermani tk byste tu jeho cestu ani nepřežily (prej zaduppal slon, kousnul lev, zasičel had a přejel kamion = fakt *lol*) *15* -
-
Re: Re: tady sou lety
já to dám telefonistka ty..xDDD že sem si jednou velice dlouze zatelefonovala s Avril neznamená že máš důvod mě nazívat telefonistka ty..!xDDD A ano prosím Kuby se na cestu NIKDO NEPTEJTE...xDD Nebo byste mohli sním skončit na Marsu...A to je ta lepší varianta...pro neskušené by to mohlo dobadnout i hůř...jakože by to nemuseli přežít...xDDD -
-
Re: Re: Re: tady sou lety
*15* *15* *15* Jako no coment *15* *15* *15*
Mno tk si řekni co chceš bejt jako jak tě mám nazvat když si celou dobu kecáš s Av *15* co třeba instruktorka??? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: tady sou lety
výš co ty....xDDD neštvi mě...jako si obyčejný normální český člověk nemůže jednou jen tak pokecet s největší světovou celebritou, bez toho aby ho pak nazívaly takové krotitelky jako Míša TELEFONISKOU???xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tady sou lety
prosimte jak dlouho si sni kecala ze ti rika telefonistko? *1*
-
-
-
Re: Re: Re: tady sou lety
:D:D:D:Dno pri Kubovi sikovnosti by mel vyrazit driv aby stihl navstivit celou mlecnou drahy *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: tady sou lety
takže...letadlo co mě mělo tam dopravit,tak se zrušilo..prej topolánek potřeboval někam letět...takže to vezmu trochu oklikou ...nebudu říkat jak nechci abych to zakřikl,ale vo pulnoci razim *5* *9* -
-
ty hele kamaráde...o půlnoci to se mi zdá pro TEBE trochu pozdě...TY by sy měl vyjíždět mnohem dřív...ale i tak taky přeji šťastnou cestu, a ať se nám v tom vesmíru nestratíš...xDDD -
tak stasnou cestu a nestrat se nam *3* *1*
-
-
-
-
-
-
Tak a je konec !!!
Tak a je konec!!! Teda jako Angeli já sem te varovala že mi tohle nemáš dělat, dit sem z tebe se málem udusila, budeš mě mít na svědomí a ne on zase začíná a tedka se k němu přidala i Hanča ta už je tky fakt normal pecka !!! *14*
A je konec máte mě oba na svědomí ještě jednou a sem mrtvá jako tohle bylo moc takový výtlemy sem tu měla teda jako já myslela že to fakt nepřřežiju prej bacha na tu vodu nebo aby nedorazil na Pluto, jako až mi vy 2 budete líčit vaši cestu do Brazílie tk to se mnou asi fakt šlehne !!! *15* *15* *15* *15* *15*
*lol* *15* *lol* *15* *lol* *15* *lol*... -
-
Re: Tak a je konec !!!
Kamarádko, tak tohle ještě vážně nic nebylo!!!xDD Si počkej až ti vylíčime naše cesty do Brazílie...xDDD -
-
Re: Re: Tak a je konec !!!
a sakra *15* -
-
Re: Re: Re: Tak a je konec !!!
to se tu budem valet smichy vsichni *1* uz ted mam vytlemy *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Tak a je konec !!!
jj já už tky jenomže já to narozdíl od tebe nepřežiju páč sem nenapravitelná a vždycky si ke kompu vezmu sváču mno a pak to dopadá jak to dopadá normálně se dusím! *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tak a je konec !!!
a mam nastesti svuj komp a mama na me rve jen kdyz poprskam nebo poleju koberec *1* -
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Nemám co dodat..x.DDD *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
mno ty woe tk to máme společný si měla vidět tatku jak řval když sem mu poprskala komp a za to může jen a jedině Kubík *15* -
ja to mozna taky nepreziju *1* jo a ja se dusim jen nekdy vecinou prskam vodu kdyz piju a tlemim se najednou *1*
-
-
-
-
-