Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fifinka7

:D

tvl tak ta poslední fotka je fakt mazácká :D *1*
    • sharpay1995

Re: :D

hej to jo no...xD
      • puspuspusinka

Re: Re: :D

která zase??? *7*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: :D

No ta cos tam přidala ty myslím(nechce se mi to jít ověřovat...přece jenom udělat dva kliky myší je na mě prostě moc...xD) taká ta kde má Avril výraz jak...EHM...xDD
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :D

jó ta je ode mě mě se teda na ní mocinky líbí je tam taká roztomiloučká *14*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: :D

ty seš ale divná...xDDDDD né sranda...xDD
  • sharpay1995

promiňte děcka...

promiňte děcka za ty naše sálodlouhé chaty tady...ale to je prostě jenom normální holčičí hádka...xDDD
    • angel15

Re: promiňte děcka...

by bylo na msitě udělat chat někde...hehe
      • sharpay1995

Re: Re: promiňte děcka...

nóóó...xDDD
  • puspuspusinka

Pár slov

Jako Elis asi jenom celou sobotu s ní ecala a pak nemá bejt telefonistka jako no coment *15* teda Hančo tk co jako chceš bejt páč já už nwm co ti vymyslet co třeba hodinová kecalka? *15* *15* *15*
    Jináč víítej Tery *14*
    JoJo jasně že mám ten meč už ho du leštit !!!! *15* *15* *15*
    • sharpay1995

Re: Pár slov

ty víš co Míšo...jako... já už sem tě prokoukla...ty normálně žárlíš že sem si s Avril CHVILKU pokecala... jako neříkej mi nijakou přezdívkou, která by měla něco společného stím telefonátem. jasný...xDDD
      Jo a běž ho leštit, běž...xDD
      • xkostex

Re: Re: Pár slov

tak dlouho jo? doufam ze si ji aspon odnas pozdravovala *1* jo a jakej mec?
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Pár slov

Nevěř jí...ona kecá...bylo to pouze tři a dvacet hodin, 58 minut a 34 vteřin...xDD
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Pár slov

*15* *15* *15* boze chcipam smichy *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Pár slov

miso zijes jeste?
            • sharpay1995

no jo...to sme prostě my.... FANTASTIC 2....fantastická dvojka....že Mišulko...?xDD
            • xkostex

*1* *1* *1* *1* lidi ja vas zeru staci svama 5 minut kecat a sem vytlemena az na pudu *1* *1*
            • sharpay1995

Míša kecá!!!!!!!!!!!xD
            • sharpay1995

ch....ty....žárlivko jedna....všem tady lžeš...no že se nestydíš...ty... ty... ty... ty jedna....CHHH....A ruku bych ti ani nepřišila po tom co tu vyprávíš za kecy...xDD
            • xkostex

tak ktera z vas keca? *1* jo miso ja ti tu ruku klidne prisiju sice sit neumim ale aspon to skusim *1* *1*
            • sharpay1995

no hej...chudáci ostatní...sem zvědavá jak dlouho to budou číst...xDD
            • puspuspusinka

Teda Hančo ty ták kecáš !!!Nikdo jí nevěřte ona děsně kecá jako co si to dovoluješ ty ty ty TELEFONISTKO Av je už tejden u mě a do Brazílie poletí se mnou v letadle !!! *15* Jo a ruku od tebe přišít??? ZapoMeň eště jí budu mít přišitou obráceně tj jako moc nebezpečný !!! *15*
            • xkostex

no to jo to stihnem popsat aspon 2 stranky *1*
            • sharpay1995

už se ani nedivím...xD...ale chudáci ti co to budou číst zítra...tady ty naše CHATY (čety)...XDDD....
        • puspuspusinka

čti dole *15*
          jasně že sem jí pozdavovala úplně ode všech samozřejmě kromě Hanči ta si sní zase telefonuje *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Pár slov

ta otázka ale byla na mě...xDD Jo a samozdřejmě že sem ji pozdravovyla...teda krom Míši...ty si sní totiž potají volá každý večer..xDD
            • sharpay1995

už ani neodpovídá co...lhářko jedna...xDD
            • xkostex

tak mmnt ty si nam kecala?jak si se opovazela? *1*
            • sharpay1995

ne...bo ona ji u sebe ani neměla...ona si jenom vymýšlí bo žárlí na můj telefonát s Avril...xDDD 6e Mišulko...xDD
            • xkostex

hele miso uz si avril pustila?
      • puspuspusinka

Re: Re: Pár slov

Proč bych jako žárlila??? *15* Kdyby si četla ták já jako uvěznila Av u sebe doma tkže ji mam k dizpzici celej den *15* awe v Brazílii musíme předložit papíry jestli jsme jako pravý krotitelé a ty si co když telefonuješ??? *15* *15* *15* *lol* *15* *15* *15* *15*
        jj už ho du leštit =D *15* =D *15* !
        sakra sem se sekla a tedka mi visí ruka ve vzduchu kdo z vás je dobrej doktor protože potřebuju přišít jednu ruku *15*
        • sharpay1995

Detaily, Detaily...to sou jenom výmluvy a výmysly...já totiž včera Av viděla..a určo to nebylo u tebe doma...xDDD
          Upozorňiji tě jestli ještě jednou napíšeš slovo Telefonistka...tak....tak...tak já si tě najdu...xDD
          no jo papíru...musíme vzít sebou a předložit...no jo...xD
          Ano já jsem velice zkušený doktor a ruku ti přišiju...protože jí budeš o víkendu velice potřebovat...aby sis taky mohla pohladit Goroly...xDD
  • acdz24

Bravo

V příštím Bravu by měl být článek o Avril.
    A v tom co je teď v prodeji je Alice na 9. místě v žebříčku nej songů... *4*
    • sharpay1995

Re: Bravo

jj...já vím.... *3* *3*
  • sharpay1995

Nový člen

Děckáááááá, lásky moje, mám pro vás dobrou správu...potom co sem dneska vyprávěla jedné kámošce( samozdřejmě fans Avril) vy my tady na té naší dizkuzi řešíme, tak trvala na tom že se knám přídááá...takže tady máme další krotitelku promátů...xDDD
    • terineczqa

Re: Nový člen

uz sem tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* *14*
      • sharpay1995

Re: Re: Nový člen

Ano takže..Míšo, Kubo, Janši, Barčo a Elis...tohle je Trka...Terko tohle je ta nejlepší partička lidí...xD'
        • terineczqa

Re: Re: Re: Nový člen

z toho vypraveni ti hanicko verim XD...a jinac zdravííííííííííííííííím
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Nový člen

vitej *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Nový člen

To řeknu tajemství Kubíku..., ale nesmíš to nikomu říct....je to tajné...xDDDDOna tady přišla hlavně kvůli tobě...jak sem jí vyprávěla jaké historky nám tady píšeš tak to si nemohla nechat ujít...xDDD
            • angel15

jako král tohoto spolku tě taky vytam:)
    • xkostex

Re: Nový člen

super budem mit presulu *1* snad. je taky tak prastena jako my?
      • terineczqa

Re: Re: Nový člen

ja a prastena maximalne *15* *15* *15* *15* *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Nový člen

jo zapoměla sem dodat...že Tereza je velice AGRESIVNÍ krotitelka primátů...dnes sem si to vyzkoušela na vlastní kůži.... Ještě teď ta facka bolí Terezo...xDD
          • puspuspusinka

supééééééééér jedna agresivní se hodí a jak zvládáš daleký štreky Tery??? doufám že neskončíš jako Kubík *15* *lol* *15*
            • terineczqa

mno snad nee bozatko jak prezil toho slona??????????, *15* *7*
            • sharpay1995

Zhrneme to...všem nám včera trochu hrabalo...xDDD
            • xkostex

miso nejsi sama me to taky nedoslo *3* *1*
            • puspuspusinka

ahááááááá tk to mi nedošlo *15*
            • sharpay1995

já sem to tak ale taky myslela...xDD
            • puspuspusinka

já nemyslím štreky jako běhový já myslím jestli trefí jedním letadlem do jedný Brazílie nebo spíš trefí na Pluto??? *15*
            • sharpay1995

Asi tě sklamu... no..k Terce a dlouhým štrekám bych tu něco napsala..., ale nechcu aby mi ve škole namlátila...xDD
          • terineczqa

dyt sem fackovala pavlinku
            • sharpay1995

ale jedna ve volejbale přiletěla aji mě...xD
  • puspuspusinka

jejda

Hele lidi v neděli večer tu bude popis vaší cesty tam i zpáteční a já jako jedině doufám že to bude moct splnit i Kuba *15* *15* *15* jako ten popis tý zpáteční *15* ptže co když tě zajmou martani??? *7* *15*
    • sharpay1995

Re: jejda

tohle mi nedělej...prý marťani....ale dojdem si pro ňho jasně...budeme se za Kubíčka být vako v Hvězdných válkách...xDDDD Máte někdo světelnej meč???xDD
      • xkostex

Re: Re: jejda

ne ale zeptam se kamose ten mozna nakej ma *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: jejda

no to doufám....meč budeme potřebovat aby sme toho našeho šikulu dostaly ze spárů zlích marťanů...xDD
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: jejda

tak nema bouzel *9* nestacily by vidle nebo motika? *1*
    • xkostex

Re: jejda

uz se tesim a pokud ho fakt zajmou tak si pro nej dojdem ne? *15*
  • vterinka

Hlasování

Ahojky holky, vím jak moc máte Avril rády a já taky, tak ji podpořte na této adrese svymí hlasy: http://avril-lavigne-black-and-whit e.blog.cz/1002/1-kolo-sonc Díky *3*
  • vterinka

Kobra 11 - Avril

Ted v dnešním díle Kobry 11 bylo na konci písnička od Avril My happy ending! *14* *14* *3*
    • sharpay1995

Re: Kobra 11 - Avril

A nejenom to...úplně na začátko hrálo i The Best Damn Think...xD
    • puspuspusinka

Re: Kobra 11 - Avril

jj byla a tenhle díl byl úplně kásnej Tomík tam byl tak úžasnej a tahle písnička je jedna z mých nej od Avril *14*
  • puspuspusinka

tady sou lety

časy pro letadla:
    čtvrtek v 22:00
    pátek v 6:00
    pátek v 14:00
    pátek v 00:00

časy pro tryskáče:
    pátek v 00:00
    sobota v 3:00

mno a pro lodě a auta bych vám radila abyste pomalu vyrazily ptže než tam dorazíte bude tk ten tejden trvat =D

Příjezd bude do Brazílie (jasný? ne do Ungady ani jinam)
    přesněji do nejhustějšího pralesa v Brazílii, tam skontrolujeme opičky a v Neděli o půlnoci bysme mohli vyrazit zpátky domů, teda až na ty kdo má dovolenou, ty tam samozřejmě můžou zůstat celej tejden awe budou muset letadlem z Brazílie za Avril někam do New Yorku *1*

Tak doufám že je vám všechno jasný pokud jsou nějaké otázky ohledně tohohle zájezdu informujte se u slečny Sharpay1995 zvané telefonistka
    nebo u PusPusPusinky zvané krotitelka

*15* *15* *15* *15* přeji příjemný let *15*
    • puspuspusinka

Re: tady sou lety

P.S. hlavně se neptejte na cestu Kuby = Angela mohlo by to dopadnout špatně a myslím si že pokud nejste supermani tk byste tu jeho cestu ani nepřežily (prej zaduppal slon, kousnul lev, zasičel had a přejel kamion = fakt *lol*) *15*
      • sharpay1995

Re: Re: tady sou lety

já to dám telefonistka ty..xDDD že sem si jednou velice dlouze zatelefonovala s Avril neznamená že máš důvod mě nazívat telefonistka ty..!xDDD A ano prosím Kuby se na cestu NIKDO NEPTEJTE...xDD Nebo byste mohli sním skončit na Marsu...A to je ta lepší varianta...pro neskušené by to mohlo dobadnout i hůř...jakože by to nemuseli přežít...xDDD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: tady sou lety

*15* *15* *15* Jako no coment *15* *15* *15*
          Mno tk si řekni co chceš bejt jako jak tě mám nazvat když si celou dobu kecáš s Av *15* co třeba instruktorka??? *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: tady sou lety

výš co ty....xDDD neštvi mě...jako si obyčejný normální český člověk nemůže jednou jen tak pokecet s největší světovou celebritou, bez toho aby ho pak nazívaly takové krotitelky jako Míša TELEFONISKOU???xDDD
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: tady sou lety

prosimte jak dlouho si sni kecala ze ti rika telefonistko? *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: tady sou lety

:D:D:D:Dno pri Kubovi sikovnosti by mel vyrazit driv aby stihl navstivit celou mlecnou drahy *1* *1*
          • angel15

Re: Re: Re: Re: tady sou lety

takže...letadlo co mě mělo tam dopravit,tak se zrušilo..prej topolánek potřeboval někam letět...takže to vezmu trochu oklikou ...nebudu říkat jak nechci abych to zakřikl,ale vo pulnoci razim *5* *9*
            • sharpay1995

ty hele kamaráde...o půlnoci to se mi zdá pro TEBE trochu pozdě...TY by sy měl vyjíždět mnohem dřív...ale i tak taky přeji šťastnou cestu, a ať se nám v tom vesmíru nestratíš...xDDD
            • xkostex

tak stasnou cestu a nestrat se nam *3* *1*
  • puspuspusinka

Tak a je konec !!!

Tak a je konec!!! Teda jako Angeli já sem te varovala že mi tohle nemáš dělat, dit sem z tebe se málem udusila, budeš mě mít na svědomí a ne on zase začíná a tedka se k němu přidala i Hanča ta už je tky fakt normal pecka !!! *14*
    A je konec máte mě oba na svědomí ještě jednou a sem mrtvá jako tohle bylo moc takový výtlemy sem tu měla teda jako já myslela že to fakt nepřřežiju prej bacha na tu vodu nebo aby nedorazil na Pluto, jako až mi vy 2 budete líčit vaši cestu do Brazílie tk to se mnou asi fakt šlehne !!! *15* *15* *15* *15* *15*
    *lol* *15* *lol* *15* *lol* *15* *lol*...
    • sharpay1995

Re: Tak a je konec !!!

Kamarádko, tak tohle ještě vážně nic nebylo!!!xDD Si počkej až ti vylíčime naše cesty do Brazílie...xDDD
      • puspuspusinka

Re: Re: Tak a je konec !!!

a sakra *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: Tak a je konec !!!

to se tu budem valet smichy vsichni *1* uz ted mam vytlemy *1* *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Tak a je konec !!!

jj já už tky jenomže já to narozdíl od tebe nepřežiju páč sem nenapravitelná a vždycky si ke kompu vezmu sváču mno a pak to dopadá jak to dopadá normálně se dusím! *1* *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Tak a je konec !!!

a mam nastesti svuj komp a mama na me rve jen kdyz poprskam nebo poleju koberec *1*
            • sharpay1995

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Nemám co dodat..x.DDD *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • puspuspusinka

mno ty woe tk to máme společný si měla vidět tatku jak řval když sem mu poprskala komp a za to může jen a jedině Kubík *15*
            • xkostex

ja to mozna taky nepreziju *1* jo a ja se dusim jen nekdy vecinou prskam vodu kdyz piju a tlemim se najednou *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit