Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

AMAZONKA

Hele lidi vy ste se mi na letišti ztratily já teďka bloudím v pralese a už sem se i málem utopila v Amazonce (je vůbec v Brazílii Amazonka) do prčič a kam ste vlastně letěly? dit ste z letdla nevystoupily? *7*
    Jako počkat v kolik ste vystupovali? Já až ve 3 hodiny! V kolik že se mělo vystoupit ??? *7* Jako neříkejte mi že sem doletěla někam jinam !!!
    Pomóóóc, honí mě teďka divočák, jo a už sem potakala i Anakondu,..... tak pomůže mi někdo??? *7*
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • puspuspusinka

Re: AMAZONKA

ufffffffffff......koukla sem se do mapy........a.......díky bohu někde v Brazílii je skutečně Amazonka....takže doufám......že nejsem v jiný čí´ásti než ste vy........napište mi někdo jestli se už taky topíte v Amazonce........??? *1*
      • xkostex

Re: Re: AMAZONKA

ja letela jinim letadlem ale to nad atlantikem sestrelii teroristi takze sem si zaplavala ale nastesti kolem jela naka lod jenomze mluvili nak divne tak sem nerozumela kam jedou. a tak sem se ocitla ve Voltere tak sem rovnou nastivila i Volturiovi. byl u nich Edward na panaku krve pak me svezl na zadech do Ria de Janeira tam sem zaparila s Harrym Pottrem *1* jo a slohla sem mu koste tak mu to nerikejte. uz sem u Amazonky kde ses Miso?
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: AMAZONKA

ježiši marjá ty ses ale proletěla mno až uvidíš takovou černočervenou šmouhu jak hladí anakondy ve vodě tak to budu já !!! *1* *1* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: AMAZONKA

jtj *15* uz te vidim du ti pomoct *15* *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: AMAZONKA

jo uz ti du pomoct *1* a kubu sem nevidela asi se nekde zrdzel
            • sharpay1995

ježiš maria jako co děláte...přijely sme snad krotit gorily, ne...a zatím je tu hladím jenom já...Míšo prosimtě dej to sem já ti tu ruko znovu nalepím, a poťte už mi s těma gorilama pomoct Proboha...a neviděl někdo z vás Kubu??? Asi je ještě na Plutu, co??,xDD
            • xkostex

a sakra vem ten mec a usekni ji palici nebo neco *15*
            • xkostex

to je v riti mam par nahradnich sebou tak ti ji prisiju *15* *15*
            • puspuspusinka

ježiši všichni pryč ona ta anakonda roste proboha to budou ty kvasinky *1*
            • puspuspusinka

a do prd**e jedna anakonda mi ukousla celou ruku i s tim lepidlem a do prčic co budu mít pak na ty gorily !!! *16* *1*
              sakra !!! *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

*15* *15* *15* jo neboj v batohu mam Excaliber ten sem slohna Artusovi a taky o tom nevi svetelnej mec kulomet a bazuku tak snad to staci *15* jo a ukas jim tu tvoji ruku treba se leknou
            • puspuspusinka

TAK JO AWE VYBAL SI SVĚTELNEJ MEČ A NĚJAKÝ POMŮCKY, JINAK SE POŘÁDNĚ POHLADIT NENECHAJ, ACHJO SME SEM PŘIJELI KROTIT GORILY A ZATIM JE HLADÍ JENOM hANČA A JÁ SE UŽ HODINU SNAŽÍM POHLADIT 4 PITOMÝ 5 METROVÝ aNAKONDY *8* *16* *1* *1* *1* *1* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: AMAZONKA

No uff...to bylo ofoud...teď mě právě nějaká gorily chtěla hodit to řeky....no ale počkat...GORILA??? ježiši dyť to byla ta naše gorila...nebojte už za ní utíkám....Míšo??? To jsi ty...poď rychle s té vody a poz mi tu gorilu chitit, děleeeeej!!!xDDDDD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: AMAZONKA

ježííííš Hani to si ty mno počkej hned jak pohladím tu Anakondu tak ti pudu pomoct vem si ten světelnej meč a trochu ji popíchni do zadku ju snad ji to na chvilku zzdrží *1* *1* *1*
  • anett96

koncert

Hele lidi, prosím vás nevíte kdy bude mít v čechách Avrilka koncert???? ráda bych na něj jela.... *14*
    • xkostex

Re: koncert

nevim
  • puspuspusinka

už jenom 2 hodinky =)

Supééééér za 2 hodinky jsme v Brazílii, Hančo máš co dělat...awe ty snad za 2 hodiny něco vymyslíš nn??? *1* *1* *1*
  • puspuspusinka

wow

Lidi za 4 hodiny přistáváme a já pořád nwm jestli to Kuba i s těma papírama stihne do Brazílie včas!!!! *9* *1* *1* *1*
    Jako nebuďte na mě zlý já sem jenom zapoměla od Kuby ty papíry vyzvednou mno !!! *1* Tak mohlo to taky dopadnout hůř! NEBO NE? *1* *1* *1* *1*
    • sharpay1995

Re: wow

NE NEMOHLO!!!! Dát Kubovy do ruky tak důležitý papíry...to opravdu nemohlo dopadnout hůř!!!xD
      • puspuspusinka

Re: Re: wow

a jejda... *1* *1* *1* *1* *1* *1* .......mno tak Hančo zachraň nás......CO BUDEME TEĎKA TEDA DĚLAT???......... *1* *1* *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: wow

sme v riti *9* no snad to stihne
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: wow

Děvčata mám nápad...tady v letadle je přece počítač tak já to tam nějak nápíšu...sice to budou padělky, tak ale lepší než nic...xDDD
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: wow

*15* *1* originalni razitko
            • sharpay1995

prosimtě uplně jednoduše....otisknu tam nějaký tetovaní Avril, a už budem mít razítko...xDD
            • puspuspusinka

mno chytrý.....fakt....CHYTRÝ......a s razítkama oprávnění to uděláš jak jako?........to si je vycucáš z prstu nebo co...... *1* *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

dobrej napad a to je jedno ze to nebude pravi hlavne ze neco bude *3* *1*
  • jana291995

co se to tady děje??

Ahojkýý..já sem se za Váma přišla podívat,a divím se,co tady řešíte sprominutím za "pičovinky" *15* přijde mi to,jako by jste o Av už nechtěli slyšet..já semka přidám článek,a všichni ho ingorujou..je mi to dcl líto..No a nevím,kdo tady pořád kecal že chce blog,a tedka??..nikdo tam nechodí,to je mi taky líto..nejsem naštvaná,ani nechci hádky jenom to říkám..jo a dneska sem našla upe best photku,jesšte jsem ji nikdy neviděla-http://www.trigger-inc.co m/images/projects/avril.jpg
    • puspuspusinka

Re: co se to tady děje??

mno tk tj fakt mě tky štve že zanáme zanedbávat Avrilku awe když tady je teďka taová prdel, že lidi??? *1* *1* *1* že když pstě nejsou velký newinky tak se tu takle bawíme mno a na blog mno to se budem muset zlapšit !!! *1* *14*
      A pokud jde o články, tak my si je čteme, tj jasný !!! *14*
      • xkostex

Re: Re: co se to tady děje??

jo je tu prdel a dneska bude nejvetsi *15* *15*
    • sharpay1995

Good fotka...a já na blog taky chodím, něco tam někdy přidám, ale jink takhle...
      A ano řešíme tady trochu "pičoviny" ale tak co máme dělat...když nic moc velký novinky u AV nejsou...tak se tady aspoň zasmějeme...xD
    • vashley

Zajimavá fotečka *14*
    • xkostex

ja na blog hodim a ta fotka je prekna *14*
      • jana291995

Re: Re: co se to tady děje??

jo,takhle jako na blog chodíte,ae co články??nikdo nepřidává..
        JInak kukněte..Hanna Beth má sponku,stejnou jako má Avril (má ji třeba na fotce,kterou mám v ikonce) =o)

http://img238.imagevenue.com /img.php?image=64947_chemickamcr.bl og.cz_19_122_65lo.jpg

http://img 184.imagevenue.com/img.php?image=66 717_chemickamcr.blog.cz_36_122_858l o.jpg
  • sharpay1995

Dobrééé...

Tak děcka já už pudu...tak prosimvás tu toho moc nepopište bo nechcu zítra tady číst 50 stránek...nebudu mít na to šas bo budu muset hladit gorily...xDD
    • puspuspusinka

Re: Dobrééé...

jj nebuj když tu nebudu já tak to snad nebude tak horké páš já už du taky tk pp lidičky a dobrou noc !!! i Avrilce dneska nás čeká krásná noc v letdle a dorazíme ve 2 hodiny odpoledne do Brazílie takže dobrou no !!! *1*
      • xkostex

Re: Re: Dobrééé...

to des vo pul 8mi spat? nak pozde ne vecernicek uz davno skoncil *15* a dobrou
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Dobrééé...

já musím v letadle, nebo chceš abych se ti vyblila do klýna??? *1* *1* *1* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Dobrééé...

ne to fakt nechci raci spi
    • xkostex

se neboj kdyz tu nebudes moc se tohoo nepopise a cau
      • vashley

Re: Re: Dobrééé...

tj,už teď tady je ticho *9* *1*
    • vashley

Budem se snažit *1* :P
  • puspuspusinka

hele já du

Hele já du musím se jít schovat na záchodky páč tu ošetřovatelé mají plné ruce práce jako já nwm co těm lidem je se každej na mě koukne lekne se a je tuhej mno to sou dneska lidi ty wole !!! *1* *1* *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: hele já du

ty vole se jim divis kdyz mas mega dlouho ruku a pulka z toho je lepidlo? ja mela co delat abych sebou nesekla *15* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: hele já du

tak jako já sebou sekla tak co chceš, žhe...xDD
        • vashley

Re: Re: Re: hele já du

s tvojí rukou si snad poradí i tak *1* *1* *1* *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: hele já du

mno dovol ty ty ty jeden cvoku!!!
        Náhodou Av řekla že se to spraví, že až pohladím gorily tak mi dá peníze na operaci tj je awe zlatííínko co??? *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: hele já du

No Avril...ta taky sebou málem sekla...ale ona je silná povaha...když zvládla Derycka...teda opičku, tak musí zvládnout i tu tvoji ruku....xDD *8*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: hele já du

mno teda vy ste normální BEZCITY tvl počkej až to uvidí GORILY *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: hele já du

no miso zrovna jemu? jeste je nekde strati
            • sharpay1995

Kuba????????Který debil dal ty papíry Kubovi???? Míšo???
            • xkostex

a sakra musim je najit
            • puspuspusinka

nn ty má u sebe Kuba a do prd**e *1* *1*
            • sharpay1995

Však musíme být bezcitný, ne....tak na gorily tam přece nemůžem bát hodný, ne...jo ateď sem si vzpoměla, nezapoměla si vzít ty papíry, kterými budem prokazovat že sme opravdu krotitelé primátů???? bo jesli si je nevzala tak nás tam nepustí...xDDD
            • xkostex

no tak promin a avril je fakt hodna *15*
    • vashley

Re: hele já du

chudáčku *1* *1* *1*
  • puspuspusinka

Hančo !!!

Teda Hančo ty taky nic nevydržíš tam přede mnou sebou sekla seš taky na prd co budeš dlat s těma gorilama sim tě !!! *1* *1* *1* *1*
    • sharpay1995

Re: Hančo !!!

Gorily mi žádný problém nedělají, ale ta tvoje ruka...no NO COMENT..xDD
      • puspuspusinka

Re: Re: Hančo !!!

mno teda Hančo, já vás teda jako vy ste fakt divný, tady mě snad toleruje a má ráda jedině Avrilka !!! *7* *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Hančo !!!

No jako víš co...sem ti říkala že na lepidlo s tolika kvasnicema moc nejsem...xDD
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Hančo !!!

hele ja te taky toleruju a mam te rada ale ruka slepena lepidlem a kvasinky do toho to je moc *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Hančo !!!

mno to víš já jako myslela že to bude jako kdybych měla ruku od piva jako tak to bude vonět jenomže na následky jsme nemyslela a vono se to krapet zvrhlo awe už roste jenom pomalu už í mám dlouhou 4,5 metru a to sem ji ráno měla jenom 3 metry to už bude dobrý nebuj =) *1* *1* *1* *1* *1*
  • puspuspusinka

no ták kde ste?

Hele, lidičky, jako kdepak ste jako tu už netrpělivě čekám s Avril, Hančou a Elis tak si pospěšte, páč leadlo odlítá za 15 minut jako já už si du koupit popcorn a du do letadla tak dělejte !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • vashley

Re: no ták kde ste?

ty woe,jaké letadlo? *1* *1* *1* *1*
      • xkostex

Re: Re: no ták kde ste?

do brazilie jestli letis snama tak si pospes mas preasne 4 hodiny a 58 minut *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: no ták kde ste?

no presne hani sme cvoci jak maj bejt veci uz asi nejsou *15*
      • puspuspusinka

to pochopíš když si to přečteš tak od 30 stránky jináč nás tu asi nepochopíš *1* *1* *1* *1*
      • sharpay1995

přečti si takových 10-20 posledních stránek a pochopíš...sme říkaly že sme naprostí cvoci...xDD
    • sharpay1995

Omluvte Míšu...to je asi tím návratem s prčic..., nebojte, letadlo odlétá až o půlnoci, ale Míša už nese ten popkorn a Elis zrovna nese pití, tak my už dem do toho letadla a čekáme tam na vás...xDD
    • puspuspusinka

jejda tak sem se spletla za 5 hodin *1* *1* *1* *1*
      • sharpay1995

No ještě že ti to došlo...xDDD Ale prosimtě poď už za náma do toho letadla a nepobýhej tam po ranveji jak splašený kůň...xDD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: no ták kde ste?

mnojo už du mi taky nic nedopřeješ !!! *1*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: no ták kde ste?

Tak jako ty stou tvoji rukou tam rozptiluješ piloty, a ještě se tam někde něco stane a my nebudem moct odletět...xDD
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: no ták kde ste?

nto je dobre ale pro jistotu se raci vyparim do toho dalsiho letadla tak pp a uzi te si to *15* *15*
            • sharpay1995

No snad no...xDD
            • puspuspusinka

nbuj mám 128 lahviček Black Star tk to snad pomůže nn??? *1* *1* *1*
            • sharpay1995

no to ne hele...ale Elis...potají se vplížíme do druhého letadla aby to Míša nevěděla a nemohla za nám...jo tak pojĎ...už sme skoro tam...A sakra ona nás našla...no kruci teď si to sní budem muset vytrpět v tom letadle...xDD
            • xkostex

tak to si moc nepomuzu *15*
            • puspuspusinka

mno tvl no coment já pudu s tebou !!! *1*
            • xkostex

asi raci poletim jinim letadlem pokud ta ruka zacne hnit *15*
            • puspuspusinka

ježiši tak já potřebuju jí trochu provětrat víš jak to lepidlo bud zapáchat v tom letadle připrav se poletíme 14 hodin jako doufám že nám dovolí otevřít okýnko *1* *1* *1* *1*
              jo a jeden pilot se šel vyzvracet tk je to asi v pohodě !!! *1* *1* *1* *1*
      • xkostex

uz sem se lekla
  • vashley

Avrilka

Avril je teď moje nejoblíbenější zpěvačka.Předtím jsem jí nenáviděla ale stačilo poslechnout pát jejich songů a už jsem do ní blázen chápu lidi co se o ní zajímaj! *14* *14* *14* *14*
    Milují jí *14* *14* Moc,moc,moc....můžu se přidat k vám crazy cvokům do Avril *14* *14* *14* *14* *14* *15*
    • puspuspusinka

Re: Avrilka

Já už tě beru dávno,....mno sice nepochopim jak jí někdo může nenávidět awe sem so so much ráda že už jí miluješ taky a jestli seš cvok jako že vím že seš tk WELCOME TO AVRIL DISKUZE = BTA !!! *1* *1*

P.S. BTA znamená = naše parta = Best Team Avril !!! *14*
      • xkostex

Re: Re: Avrilka

videj cvoku *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Avrilka

Vítej další cvoku do party...jo a pospěš...dělej běž si zabalit a pojeď za náma na Ruzini, už za 5 hodin nám letí letadlo do Brazílie...xDD
          • terineczqa

Re: Re: Re: Re: Avrilka

uz zase tam hanicko
            • erca.n

Re: Re: Re: Re: Re: Avrilka

Vítej!!! *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit