Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

13

v " šťastné 13" je krááásný plakát Avril...xD
  • lilinka007

AVRIL

hle furt se tu nehádejte!!!!!!!!!!jesi máte neco proti avril tak nelezte ne její hlavní stránku*16*! AVRIL je ŮŽASNÁ!!!!A AVRIL NA ROZDÍL OD TĚCH CO JÍ POMLOUVAJÍ NĚČEHO DOSÁHLA!!!!! *3* *16*
    • avril-nely

Re: AVRIL

Jj. souhLas!!!
      Avril is great !!
      Avril is very great
      Avril is beautifel.
      Avril is SUPER !!!!!!!!!!!!!!!
  • jana291995

stardoll.com

ví tady někdo jak se zachází se stardoll.com?když si vytviřím svou postavu,tak jak mám získávat peníze? *7*
    • avril-nely

Re: stardoll.com

Jo .Já má taky postavu ve stardoll
      No problém je v to že nesmíš moc utrácet peníze co máš
      Protože až nebudeš mít ani dolar tak jestli chceš další peníze , tak to se musí objednat "!! To musíš si jakoby předplatit !! jinak nebudeš mít peníze.

--------------------- ----
      Ale mě je to jedno . JÁ SI TO PLATIT nebudu ,neaký blbý stardoll. Nechápu prč se to platí je to blbýýý *10*
    • avrilka-aja

Re: stardoll.com

To je tak trochu blbý...To musíš nějak kupovat přes mobil a stojí to peníze...Americký!
      • fifinka7

Re: Re: stardoll.com

přesně je to na nic....nechápu kdo za to muže vyhazovat peníze.....dřív sem to dělala tak, že sem si vytvořila tu svojí postavu a šla sem jen tak nakupovat do toho jejich starplaza, ikdyž jsem věděla že ty šaty nebudu mít na stálo.... *1*...ale stardoll.com je vážně velká kravina na to, aby za to někdo platil opravdový prachy....za imaginární šaty *1* *1* *1*
  • jana291995

av na koncertu MADONNY

Našla jsem fotky,kde av byla na koncertu Madonny,ale není to třeba z min.týdne,je to ze začátku roku 2009!

http://a-lavigne.blog.cz/0 912/avril-byla-na-koncerte-madonny- unknown-date
    • sharpay1995

Re: av na koncertu MADONNY

hustý....xD
      • Re: Re: av na koncertu MADONNY

Vedle ní je deryck!
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: av na koncertu MADONNY

Twl...Kdo se to za mě zase vydává!

P.S ta fotka je dobrá už to mám na blogu!
  • avrilka-aja

Wow

Všimli jste si,že Avril už si moc nedělá ten svůj růžovej melírek?
    • angel15

Re: Wow

nevšiml...už pár dni jsem s ni nikde nebyl *1* *4* třeba ji to už nebavi a nebo zase trchu změni imič
      • jana291995

Re: Re: Wow

hej twl žw ti to není blbý!ty chodíš s Av ven,kdovi co děláte v noci *1* a ani nám to neřekneš?tak to sem zvědavá jak to vysvětlíš!! *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Wow

Ano, ano přesně...jak to asi vysvětlíš....xD
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: Wow

*1* já ho lituju chudáka.. *15*
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: Wow

*1* to snad nee,to by stebou jinak Av večer nehrála piškvorky ne?jo a v bravu jednou byla woodoo postavička,a já ji říkala franknštajn *15*
            • angel15

moje holka jo:D...ani neviš jak vypadam...třeba sem franklštain:D *9* *1*
            • jana291995

no to máš jediný štěstí,že nejsem tvoje holka,ptž bych ti Av zakázala..!! *15*
            • angel15

co děláme v noci jo? *4* *1* hrajem piškvorky *3* vám říkam ,že sem nebyl s ni nikde už dlouho,tak co vám mám povídat:D
  • jessica13

Avril

Hey girl´s and boy´s I love Avril *14* *14* *14* he is the super girl *3*
    • nickeysunset

Re: Avril

množný číslo bez apostrovu a Avrilka je naše malá holčička takže She... Proboha!
    • sharpay1995

Re: Avril

rači nebudu komentovat detail že si napsala HE is the super girl...já vždycky myslela že je Av žena... to je pro mě ale šok...xD
      • fifinka7

Re: Re: Avril

*1* *1*
  • fifinka7

tetování

ta hvězdička na ruce na poslední fotce je kérka?.......jestli jo tak to je hustý ani sem nevěděla že tady na tom místě má tetování.....mimochodem docela by mě zajímalo, co udělá s tím srdíčkem s písmenkem D (jako Derick) *7*
    • sharpay1995

Re: tetování

Nóóóó to asi nebude tetování...a jestli jo tak je nový, protože sem si hi taky nikdy nevšimla..na tom místě...no a taky by mě zajímalo co s tím "Déčkem" udělala...
      • avril-nely

Re: Re: tetování

Jj . tu kérku sem ještě nviděla....h.tak to neWm....záhada :-D nechme záhadu záhadou :- *1*
      • Re: Re: tetování

Je to tetování....na stránce myslim že avri¨lavigne.com nebo tak nějak to tam měla o sobě a bylo tam že má vytetovanou hvězdu na levém zápěstí
        • sharpay1995

Re: Re: Re: tetování

jo to vím, ale to není ono...na levém zápěstí má (myslí...nwm na 100%) hvězdu, ale na te fotce to je na pravém "předloktí"...
          • angel15

Re: Re: Re: Re: tetování

no možna to je tetovani a možna to chtěl jen fotograf,aby si ji tam nalepila:)...no nevim co udělala s tim tetovanim,ale prej si vytetuje A jako Angel *1* *14*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: tetování

A možná..., ale jako Angel...to už pochybuju...xD *1* *1*
  • acdz24

CDčko

Někde jsem četla, že nový Cdčko vyjde až v březnu..doufám, že to bude dřív..ale člověk nikdy neví.. *4*
  • avrilka99

Avril :D

Avrilka je nejlepší! <33 Teleton byl super! akustický verze jsou vždycky ty nej, zpívá úžasně, je BEST! *14*
    • avril-nely

Re: Avril :D

Jj je nEjJ !!! *14*
  • sharpay1995

debilní titulky...xD

http://gallery.avrilbandaids.com/th umbnails.php?album=3958 new fotečky nebo sem je jenom já ještě neviděla...nebo si nevzpomínám???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit