Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lilinka007

parfem od av

ten parfem od av nádherě voní mám ho doma i s av stinama a kabelkou stiny vydala uz driv to dostanete k tomu ale jen v njakych obchodech a kabelka je jako bonus pokud si koupite 30 nebo 50 ml
    • jana291995

Re: parfem od av

k tomu se dávají STÍNY?to je nějaká pitomina ne? *7*
      • avrilka-aja

Re: Re: parfem od av

To musí být pitomina...Nevím mrknu se po nich na netu.Tam je snad najdu.
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: parfem od av

Nenašla jsem je...!
  • lilinka007

???

avril je SKVĚLÁ!!!!a jesi ji nekdo nemusí tak at jsem neleze!!!!! *16* *15*
  • jana291995

HELPNĚTE MI!!

KOUKNĚTE PROSÍM SEMKA-http://sweet-fruit-color.blog .cz/0912/vse-je-pri-starym-potrebuj u-helpnout

A SEMKA-http://sweet-fruit-color.blog .cz/0912/co-o-me-vis
    *1*
  • jana291995

tak fajn!

Hele už tu nebudu otravovat s Britney,ani Miley,budeme se tu bavit jenom o Avril,já dianně napíšu vzkaz,a vyřešíme si to stranou,abychom Vám tu nezavšivyli diskuzi! *5*
    • sharpay1995

Re: tak fajn!

jak myslíš...
  • *HAPPY*

Ahojkýý..!!Tak jsem k Vánocům dostala Hifi věž,a ted si pořád na plný kule pouštím Avrilku xDxD a před tím,když sem se zavírala ,tak mi táta vždycky zase votevřel (tim dcl sral xDxD) a ted jak to pouštim hlasitě,mě vždycky radši zavře sám xDXd (možná je to i tim,že Avril zrovna moc nemusí..) *1* *1* takže ted mam klid,do pokoje mě táta nechodí a hlavně můžu pořád poslouchat AV..!!
  • dianna114

sbohem

Takže jsem tady abych napsala něco pro janu291995.
    Nevím, jak jsi přišla na to, že jsem ten příspěvek o tom, že je Avril čůza, napsala já!!! A co se týče toho zpěvu Britney, tak já ti nechci nijak měnit tvůj názor na Britney a na její zpěv, je mi to jedno, ale ty se tady strašně rozčiluješ, když sem někdo napíše, že Avril neumí zpívat, ale přitom to samý ty píšeš o Britney!! *8* A co, najednou Britney zpívat neumí?? Nepsala jsi náhodou před pár měsíci, že je hezká, hezky tancuje a zpívá??
    A ano, byla jsem na Tvým blogu a něco jsem psala někam k těm anketám i k těm názorům.. ale ten komentář o tom, že je Avril čůza, jsem já NEPSALA. Je mi jasný, že mi to neuvěříš, ale mně už je to jedno.. Ale když ti někdo na blog napíše, že je Britney kráva, tak je to v pořádku..
    už sem nebudu chodit, akorát se zbytečně rozčilovat... *7* to nemá cenu. Jen chci říct, že já už jsem zvyklá na ty věčný řeči, že Britney neumí zpívat.. a kdybych se měla pokaždý rozčilovat, musela bych se snad zbláznit. Nechci nikomu měnit jeho názor, ale nevím, proč cpete na tuhle diskusi Britney, když se tady řeší Avril. Taky nepíšu na diskusi Britney, že Avril neumí zpívat.
    To je všechno, co jsem chtěla, žádný hádky jsem vyvolávat nechtěla, na ten blog jsem psala jen ty komentáře pod nickem dianna114. Tak se mějte

Navždy odcházím z osobnosti.cz *3* *4*
    • sharpay1995

Re: sbohem

bože holky...tak se mi zdá že tady došlo k pár omylům... A kvůli takovéhle blbosti(ještě k tomu nezaložené na pravdě) snad hned nemusíš odcházet z osobností ne..??!!!!
      • daja.candy

Re: Re: sbohem

to není jen kvůli tomu.. no nic.
        • sharpay1995

Re: Re: Re: sbohem

A kvůli čemu ještě...??? Když už si to nakousla tak to dořekni...
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: sbohem

přesně taky mě to zajímá *7* *3*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: sbohem

*1* *1*
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: sbohem

vykouřime si dymku miru *1* *3*
    • jana291995

hele,já sjem ale nemohla vědět,že jsi to nepsala ty!!tak tam byl asi nějakej člověk co se za tebe vydával!!Kdybych to věděla,tak to sem nepíšu!!!!!!taky mi to přišlo divný,že by jsi najednou Av tak nenáviděla!!a to že někdo napíše že BRITNEY neumí zpévat není v pořádku,ale mě to prostě tak nenakrkne,jako kdyby někdo něco řekl o Miley nebo Avril!!!
    • fifinka7

bože vy z toho děláte vědu, každej člověk přece mění názory (--->např. Jonas Brothers pro mě byli megy looseři a tedko je poslouchám).....a navíc tady v tý diskuzi píšeme o jinejch hvězdách jenom proto, aby sme měli někoho na PŘIROVNÁNÍ k Aril......je snad jasný, že když někdo bude chtít napsat "britney je kráva a chci aby to každej věděl" tak to napíše samozřejmě na její stránky ne? *3* *5*
    • Re: sbohem

.....hm..hm... *7* *7* docela hezky ses vyjádřila..
  • dianna114
    *16*
    • sharpay1995

Re:

*1* *15*
  • fifinka7

proteeeeeeeeest

mno myslim že by sme mohli udělat hromadnej tak nějak protest proti těm lidem co Av v tý dizkuzi nadavaj.....TaKŠe pOvInĚ TaM KaŽdEj nApItE sVuJ NaZoR Na aVrIl----->myslim že je uplně jasný jakej bude *1*
    • jana291995

Re: proteeeeeeeeest

tak tady je odkaz!

http://sweet-fruit-color. blog.cz/0912/nazory

Děkuju moc! *1*
      • sharpay1995

Re: Re: proteeeeeeeeest

já už psala... už včera...xD *14* *4* *3*
  • jana291995

OBJASNĚNÍ!

Sharpay po mě chtěla,abych to objasnila!Je to diana114!Osobně proti tobě nic nemám,jsi fajnes holka,a když dojde na Avril,vždycky jsi ji chránila jako mi všichni tady!Ale najednou,jako by nikda ta fajn diany nebyla,a je z tebe nafoukaná holka,která má v hlavě jenom britney!Promin,nechci tě tím nějak ztrapnit nebo tak,ale je to pravda!Nevím co tě tak vytočilo,zjevně to,jak jsme si tu dobýrali britney,ty víš že nejsem její fanoušek,a nemám ji ráda už kvůli tomu playbacku,ty ji ráda máš?Fajn,nikdo ti ji nebere!Já jsem jen řekla že na živo neumí zpívat!!!to je všechno!!a ty ses toho asi chytla,a ted si vylíváš zlost na Avril!!Nevím,ale dcl ses mi zprotivila!Jestli tu budeš,tak napiš co si o tomhle myslíš!
  • jana291995

PŘEKVAPENÁ

Jsem tady jenom,abych shrnula něco co mě docela překvapilo a dcl mě to i mrzí!Víte jak jsem semka dávala ten odkaz na ty názory,jak tam někdo Av nazval čůzou?TAK TO JE TEN PROBLÉM!!!Zklamal mě tam jeden člověk,o kterým sem si myslela že je rozumný,a že Avril má rád aspon trochu..a víte co je ještě horší?ŽE JE Z TÝHLE DISKUZE!objeví se tu 2x za rok,a pak má ještě keci,já myslím žeten člověk ví o kom mluvím,a dcl mě to zamrzelo,ptž když sem chodil ten člověk ještě dřív,tak jsme se tu taky hádali kvůli ní a BRITNEY a občas i MADONNĚ,pak se znás staly kámošky,já myslela že bude všechno v poho,ale ne,najednou zmizela,ted se zjevila,a bude Av nadávat jenom kvůli tomu že jsem já řekla že BRITNEY NEUMÍ ZPÍVAT,a nadávej si AVRIL jak chceš,ale za tím já si stojím!!!!! *13*
    • sharpay1995

Re: PŘEKVAPENÁ

Zjevně vím o kom mluvíš, ale nechceš to objasnit...i pro ostatní...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit