-
??jak to bude teda?
Jestli mám dobrou pamět,tak jsme se domlouvali na společné stránce o Avrilce..platí to ještě? *1* -
-
Re: ??jak to bude teda?
můžu se zeptat co tu plánujete za stránku?! *3* *3* *14* *7* -
-
Re: Re: ??jak to bude teda?
mno mělo by se myslim jednat o společnej blog *4* *3* -
-
Re: Re: Re: ??jak to bude teda?
super doufam ze bude *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ??jak to bude teda?
jejda já sem na blogy děsná sem si udělala blog a já se v tom nevyznám je na nic *1* *15* *15* sem se v tom tak motala moc to nedopadlo a kdyby byl mohla bych ho mít s váma ? *3* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??jak to bude teda?
já mám blog o Avril a Miley kukni puspuspusinko www.sweet-fruit-color.blog.cz *15*
-
-
-
-
-
-
Aaavvvrrriiilll !!!
Tak ahojky,... všem všechno nej do new year a doufám že už teda mezi vás patřím a jestli jj tk sem mocinky moc ráda !!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *14* -
-
Re: Aaavvvrrriiilll !!!
my sme taky rádi že máme novýho člena *3* -
-
Re: Re: Aaavvvrrriiilll !!!
jo sme radi *4*
-
-
-
???
Takže si mam správcoství u Avrilečky vzdát nebo nn ?! Jestli tu nebudu vítaná tk mě tu asi nebudete chctít co?! *9* *9* Jako správce ?! *9* -
-
Re: ???
Ale to nikdo neříká...to je jen na tobě...
-
-
NAPOSLED....
Ahoj.
Možná si někteří všimli že sem prostě už nechodim. ..........A taky už nikdy nebudu.
Tohle je naposledy. Navždy odcházim z osobností........
A ještě něco k Avril :
Avril nepřestanu poslouchat..ale..už poslouchám jiné zpěvačky....Víte Avril teť nemá nic novýho...už mě moc nebaví poslouchat její hudbu víš...Kdyby měla alespoň new klip,písničku....tak by mě to bavilo ale jinak už ne..Žádnou novinku..nic..už mě to nebaví..Já vím třeba teť nemá čas..ale...už prostě nevim..Dříve mě bavilo koukat na klik Girlfriend,SK8t Boy...atd.....ale teť? už mě to nebaví....
Mno tak ahoj.
A jestli chcete můžete si mě přidat na lide.cz tam sem : NELy.L
nebo mé skype : nely35
icq mam ale nejde mi...
tak si mě klídně přidejte..mno a užijte si rok 2010 :)
Já vim že sem tu asi nikomu nechiběla co xD *9* Tak to tu přežijete xD
Tak navždycky...........
AHOJÍKKKKKKKKKKKK -
-
Re: NAPOSLED....
Už ste na mě zapoměli coo *9* ...já vim dlouhooo sem tu nebyla....
já už to nebudu rozebítat
Páááááááááááááááááááááááááá -
-
Re: Re: NAPOSLED....
..Hm...mno tak já bych možná chtěla vidět tebe,jak rychle by si stihla:napsat písničky,složit k nim hudbu a nahrát je...A navíc Av má vydat new CD...Ale tvůj názor je tvůj názor.. -
-
Re: Re: Re: NAPOSLED....
No jo já vím že to nejde rychlovkou vydat cd a tak..ale prostě za tu dobu než se něco new stane tak posloucham uplně jiný zpěvačky a Avril už mě nezajímá -
-
Re: Re: Re: Re: NAPOSLED....
ale jako jo pořád jí budu poslouchat ale jen někdy........Prostě teť mají jiný zpěvačky new cd,klipy nový a tak takže posloucham spíš Lady Gaga,The Veronicas....ale až Avril zas udělá něco new až vyjde to její cd tak se zas vrátím kní. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NAPOSLED....
No jo ale tak ona má asi jiný důvody proč odchází.
Prostě chce odejít.
No nemusí odcházet ale může! A taky asi chce. -
Tak malý detajl...jÁjA ji jenom tak něco řekla ale nic ji nenakazovala...a já se k ní přidávám s tím že hned nemusí odcházet z osobností... -
Nechjí bej jÁjA !! Ona si může odejít kdy se jí bude chtít ! taak jí to mu nebaví no a ?! může si odejít navždy a důvody tě nemusí zajímat tak on asi chce odejít! -
mno to jo..ale to ještě neznamená že navždy musíš odcházet z osobností..!!
-
-
Re: Re: Re: Re: NAPOSLED....
ale jako jo pořád jí budu poslouchat ale jen někdy........Prostě teť mají jiný zpěvačky new cd,klipy nový a tak takže posloucham spíš Lady Gaga,The Veronicas....ale až Avril zas udělá něco new až vyjde to její cd tak se zas vrátím kní.
-
-
Pravda...new CD má vyjít na jaře...xD -
Tak se mej a zbohem
-
-
-
-
??? =O
Hele kolik lidí může bejt vobec správcem jedný osobnosti pre až dneska sem se dozvěděla že nejsem Avrilky správce jako jediná awe že je i Sharpay1995?! *8* *16* je to fakt blbý dyby byl jeden tk tj lepší nen?! *7* *3* -
-
Re: ??? =O
Milá puspuspusinko.Asi envíš,co to správce je!!Správce je ten,kdo na diskuzi je každej den,a ne ten,kdo si sem zajde jendou za 2 roky...správce má kontrolovat,jestli se tady nedějou nějaký nekalosti!!Ty jsi tu asi poprvý,já jsem tě tu teda ještě neviděla,nevykonáváš svou povinnost,kdežto sharpay ano!!To je aspon správce!!! *15* *1* -
-
Re: Re: ??? =O
Já wím co správce je chodím sem každý den a čtu si jestli tu nejsou nadávky abych je mazala jen tu nepíšu nic pre widím tak se tu se mnou asi nikdo ani bawit nechce jestli chcete tak sem chodit nemusím, prostě sem myslela že mě přivítáte líp ale tady asi milujou všecky Sharpay1995 !!! Tak jj mno nechci se tu s nikým hádat nemám hádavou povahu mám ráda přátelé a seznamování ale jj wím že Sharpay1995 je tu už přes 600 dní já jenom 258 dní tk mě mrzí jesltli sem se tu někoho dotkla fakt se omlouvám a nechci se hádat ano?! *3* *3* Já prostě jenom miluju Avril Lavigne a sem tky správce awe asi vám to evidentně hrozne wadí !!! *9* *9* *7* -
-
Re: Re: Re: ??? =O
Ale nikdo neříká že tě tu nechcem...byl to dost špatný začátek....ale myslím že jestli máš opravdu Avrit tak ráda jako my tak že se knám můžeš upe v klidu přidat a být členem téhle (nejenom) dizkuze...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: ??? =O
super mame dalsiho clena party *1* zejo? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??? =O
myslím že tě budou brát všichni...my sme tady jedna taková krásná partička...viďte, angeli, Janči a další..xDD -
*3* jj doufám když mě budou brát všecky Tk uřčo !!!! *3*
-
-
-
mno my jsme zvyklí na sharpay1995, protože sem velmi často píše přízpěvky ale neznamená to, že by sme tě tu nechtěli *3* .....a jak ses vlastně stala správcem *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: ??? =O
tk díky =) já když sem měla asi 112 dní tk sem zažádlala o sprácovství a on mi to dal a já sem si dala svou oblíbenou Emmu Watson mno a pak sem skusila Avrilečku a taky šla a pak sem dala eště Brittany *9* tk sry jestli vám přídu jako divná ale já fakt eště teď trpím tím že mi Brittany umřela *9* *9* *9* *9* -
-
děkuju *9* *3* -
upřímnou soustrast *9*
-
-
-
-
Oh...děkuji... *1*
-
-
Re: ??? =O
Aham...můžou být myslím až 3...a jako co proti mě máš...já na týhle dizkuzi sem pořád ale tebe sem si tady nikdy nevšimla... -
-
Nic proti tobě nemám chci být s tebou akorát dobrá kámoška !!! =) *3* nebo mě nebereš? *7* Fakt sem se tu nikoho nechtěla dotknout a zvlášť ne tebe !!! Promiňte !!!!!!!!! *3* *3* -
-
Ne to nic...beru tě...c pohodě...myslím že už s domluvíme spíš přes ty naše zprávy a tady na dizkuzi už to nebudem rozmazávat...OK???
-
-
hm....pravda pravda
-
-
-
very funny Avril
http://www.youtube.com/watch?v=PGED -qFSsgk -
-
Re: very funny Avril
cOOl ViDEo MOOC :-)
PS:soRRY že Sem neCHodííM nenI čaS ale ZAčNu MááMvá8S lááDA x)! -
Re: very funny Avril
Wooow...Verry good video, verry funny Avril...xD
-
-
2010
jj taky doufam ze si budem takhle dobre rozumet *4* *4* -
tak co děti:D
jak ste si to užily?:D....ja si našel holku a bezva silvestr byl *3* *1* by mě zajimalo ,jakto prožila Avril:D -
-
Re: tak co děti:D
PokUD tO Av POřáDně RozJeLA TAk se o tom BuDE ur4o někDe psát xD -
Re: tak co děti:D
Ale, Ale... tak holku jo...tak vidím že se ti letos Silvestr vydařil...xDDD no a Avril...možná se to co nevidět dozvíme z nějakýho bulváru...xD -
-
Re: Re: tak co děti:D
No angeli!!Já se s tebou nebavíím..co ted chuděrka Avrilka?zlomil si ji srdíčko..ty seš ale...já nevím teda.. *15* *1* -
-
Re: Re: Re: tak co děti:D
A jo no....no angeli...ty si nám podvedl Avrilku...chudinka... -
-
Re: Re: Re: Re: tak co děti:D
jo chudak Avril
-
-
-
-
-
2010
Jak vidíte..Už není ten obyčejný čas roku 2009,ale už je ten nový čas roku 2010!Doufám,že si ho hodně užijete a,že se budete i trochu měnit z špatných činů.Taky vám přeju hodně moc Avril!Doufám,´že i nadále budeme takhle skvělá parta!
jana291995
sharpay1995
angel15
xkostex
lilinka007
fifin ka7
atd..
Doufám,že jsem na někoho nezapoměla.Prostě všichni moji přátelé..
Já jen doufám.Tak zatím ahoj! *3* -
-
Re: 2010
MNO.... -
jéééééééééé já jsem tam takýýýý *1* -
-
Re: Re: 2010
mno královna diskuze tam nesmí chybět ne *1* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: 2010
jaj *1* když myslíš...
-
-
-
PARDON.NAPSALO SE MI TO TŘIKRÁT..BLBNE MI PC.JINAK PROMIŇTE ZA FIFIN KA...JE TO FIFINKA! *1* -
-
Re: Re: 2010
v poho *3*
-
-
-
happy
hej tak hodně štěstí v novým roce jo a je avril faktycky těhotná *4* -
-
Re: happy
jak si na to prisla *7* -
-
Re: Re: happy
Taky by mě zajímalo..??!! -
-
Re: Re: Re: happy
No je pravda že trochu břibírá na váze,je to i v dnešním bravu GIRL,ale taky nevím kde jsi vzala že Av je těhotná!!! -
-
Re: Re: Re: Re: happy
mno ono se o tom hodně mluvilo v létě, ale byl to jen blbej výmysl *5* *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: happy
těhotna jo? *1* tak to ja sem pak činskej buh srandy *3*
-
-
-
-
-