-
sdfg
Ahoj!Jak se vám líbí rok 2010?Mě se docela líbí..Až na něco.Škoda,že Avril-Nely odešla..Bude mi chybět,ale určitě si jí přidám..Teda jestli si na to vůbec vzpomenu.A potom bych chtěla pozdravit PusPusPusinku..Ahoj!Já jsem Alena..A jsem tady nejmladší! *1* -
-
Re: sdfg
čauky prcíčku jak já bych chtěla bejt malinká =) je mi 15 a měřím 160 cm děsný =) já sem Míša Hronková *3* *3* *14* *14* si tě du přidat !!!!!! *3* *14* *14* -
-
Re: Re: sdfg
POZOR, POZOR...k oslovování- prcek a mrňousek musíš mít povolení...xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDD -
-
Re: Re: Re: sdfg
jejdaaaaa... *3* *15* tk jj až se trochu otrkám a dostanu povolenííí tk až ppak ho budu použžívat ano ?! *3* *14* *7* *15* děkuji za upozornění !!! *3* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: sdfg
Stačí mrňouskovy o to povolení napsat tady...xDD
-
-
-
-
Re: sdfg
jo,to je náš pr prc prcek!! *1* *15* -
-
Re: Re: sdfg
náš mrňousek...xDDD -
-
Re: Re: Re: sdfg
ťuťu ňuňu:D -
-
Re: Re: Re: Re: sdfg
*15*
-
-
-
-
-
hahalala= už mi hrabe !
čauky je tu někdo Avrilky ?! =) *3* -
-
Re: hahalala= už mi hrabe !
ja:D
-
-
Jupíí jááj
Ouu...táák sem se konečně dočkala a viděla jsem tu reklamu jak tam je Anyting but ordinary xD *14* *4* -
-
Re: Jupíí jááj
já už jí viděla šíleně mockrát...xDDDDDDDDDD
-
-
a
jak se mate?? *5* *3* -
Jak se vám tu žije bez avril-nely ?
Víte ne že aril-nely sem psala že odchází z osobnos´tí...tak jak se vám tu bez ní diskusuje ? xD mě teda docela chybí....ty její hlášky..to byla prdellll -
-
Re: Jak se vám tu žije bez avril-nely ?
me taky chybi docela dost *9* -
-
Re: Re: Jak se vám tu žije bez avril-nely ?
ne já sem její kámoška........
twl vubec se mi nejde přihlasit na muj nick kLaIresKa12 !! -
-
Re: Re: Re: Jak se vám tu žije bez avril-nely ?
tak ji řekni kamoško,že dělá z komara velblouda:P:D -
-
Re: Re: Re: Re: Jak se vám tu žije bez avril-nely ?
no ok..zajímavej pojem xD
twl z jakýho komára????????? twll jakej velbloud ???????,,
xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jak se vám tu žije bez avril-nely ?
tak pavouk a pes?:D
-
-
-
-
Re: Re: Jak se vám tu žije bez avril-nely ?
jo chybiš nam aril-nely a nemusiš si dávat tenhle nick nereglej ja vim že to si ty:D
-
-
-
no....
pár dni mě nešel comp,tak je tu něco noveho? *3* nějaka vražda nebo flirt či informace,že mě pozdravuje Avril *1* -
-
Re: no....
no,myslím že ani žádný novinky nejsou ne?..a co ta holka hm??je to žhavý?hmmm?..a co Avril hmm??? *15* *1* néé prdééél.. *14* -
-
Re: Re: no....
novinky...snad že máme novýho člena dizkuze...a co... co ta holka...??? Furt sní nebo ses zas vrátil k Avril...asi ne co...bo říkala že už tě nechce ani vidět kamaráde...xDDDD né srándáááá...xDDDD -
-
Re: Re: Re: no....
jasně že je o žhavy *14* ...šak Avril mě odpusti *1* tak ruzně přemejšlym,jak se dostat co nejbliž k Avril a napado mě,že se pudu strapnit do superstar:D -
-
Re: Re: Re: Re: no....
Můj taky....xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: no....
Áha...tak přes porotu že bys neprošel jo??,xDDD -
no kež by se hlasovalo už od začatku:D -
muj mas tez *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: no....
MÁŠ MŮJ HLAS!!! *15*
-
-
-
Re: Re: no....
novinky...snad že máme novýho člena dizkuze...a co... co ta holka...??? Furt sní ne sez zas vrátil k Avril...asi ne co...bo říkala že už tě nechce ani vidět kamaráde...xDDDD né srándáááá...xDDDD
-
-
-
Páááni !!!
Ten blog je fakt mocinky moc hezkej Jani !!! A mimochodem menuju se Míša Hronková a klidně mi říkejte Míšo nebo Mišelííí !!!!!!! *3* *3* *3* *14* *14* ale fakt hezkej blog !!! *3* *14* -
-
Re: Páááni !!!
děkujíí *1*
-
-
co kdybych se nevrátila :D
tak dneska odjíždím se třídou v pulnoci do Alp, tak vám sem teďka píšu pro jistotu kdybych se už nevrátila :D (nikdy newíte kdy vás smete lavina :D)....takše zatím zbohem a držte mi palce :D at to ve zdraví přežiju :D....jo a Avrilku samozřejmě beru s sebou na plakátu :D.....dělám to tak vždycky :D...ne že by se to ostatním nějak líbilo, ale kašlu na ně, Avrila nesmí chybět :D:D:D:D......tak prozatím sbohem *1* a možná za týden (pokud mě neunese Yetty) *3* *14* *5* *1* *14* -
-
Re: co kdybych se nevrátila :D
a bacha na Yettyho =D !!! *15* *3* *13* *14* *14* -
Re: co kdybych se nevrátila :D
no tak ať to ve zdraví přežiješ...xDD -
-
Re: Re: co kdybych se nevrátila :D
uzi si to tam a koukej se vratit *4*
-
-
-
:D
ted sem videla na nove reklamu na nejakej film s lindsay lohan a v ty reklame je anything but ordinary od avrilky :D -
-
Re: :D
pravda pravda,taky sem to slyšela. *1* -
-
Re: Re: :D
taky sem ji videla *4* -
-
Re: Re: Re: :D
já teeež :D -
-
Re: Re: Re: Re: :D
jj...taky sem to slyšela...vždycky tu reklamu dám na pkný pecky a mamka po mě pak řve ať to dám slabší...xDDD
-
-
-
-
-
??
ahoj jak se mate ted prave v obchodech prodavaji balicek darku od avril je tam tasticka vonavka s 30.ml a njakej krem *4* *3*