-
hej
uděláme seznamovačku? dejte sem svuj facebook *1* at se všichni pozname trochu vic osobně *7* *4* -
-
Re: hej
jejej...tak to abych začala mazat všechny fotky...xDDDDD facebook- Hanka Kumarová.... a tvůj? -
-
Re: Re: hej
Já jsem Alena Krausová.
P.S Avril je na 3.Místě jako modelka! *14* -
-
Re: Re: Re: hej
mno já facebook nechápu ale na lidech jsem jako vepl39 *3* -
-
Re: Re: Re: Re: hej
ja sem Elis Koštialová -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hej
:) *3* -
pěkný pejsek...xDD *14* *3* -
ja Jakub Kricnar :D
-
-
-
-
-
-
jsem tu :D
hojík lidi moe....tak už jsem zas zpět :D....a dokonce zdravá....akorát mi teda bolí zadek kvuli jednomu hustýmu držkopádu:D....ale jinak jsem živá...Yettyho jsem newiděla...mno a jináč nejsilnější zážitek --->PrAsKlA pOd NáMa pOstEl :D:D:D....a co vy? o čem je řeč:D? *3* -
-
Re: jsem tu :D
No tak to sme rádi že ses nám vrátila živá a hlavně ZDRAVÁ..xD Ale škoda že si nepotkala Yettyho...byla by snm hezká fotka...pokud by tě nesežral...xDDD -
-
Re: Re: jsem tu :D
no ja bych sem hodil řeč o tom že na libimseti.cz je článek o tom,že se holky moc ličej což bych sem netahal,kdyby jako hlavni fotku toho článku nebyla Avril:(...už sem tam napsal k tomu koment s nadavkou proč zrovna avril tam dal ten co to psal:) -
-
Re: Re: Re: jsem tu :D
Cóóó...Avril... Tak né žeby se nelíčila, ale určitě sou v hallywoodu i horší případy...ženský co vypadaj jak...no to nemá cenu komentovat... -
-
Re: Re: Re: Re: jsem tu :D
podle mě je to na každým....prostě co se komu líbí *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jsem tu :D
mno ty jo jako krom tý postele sme tam ještě rozbyli dvě kliky, vytekl záchod a na chodbě byli den co den rozšlapaný sušenky :D:D:D:D:D:D.......a u večeře sme byli ještě s 5 holkama nejhlučnější stůl.....hlavně když jsme začali lžičkama bubnovat do všech věcí okolo (ale že nám to šlo :D to nikdo neuznal) *1* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: jsem tu :D
sou blbý Avril to takle moc sluší a je tim i známá že se hódně hezky líčí ! *3* *13* *14* JJééé ahojky , vítej zpátky !!! mno to my sme na lyžáku tky děsně blbly jeden kluk ze třídy vzal kámošce plavky a celou dobu je tam nosil přes oblečení a navíc si ty kalhotky nandal opačně !!! *15* *15* *15* tj jako NO ComENt !!! *15* *15* *3* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Prosíím
Ahojkýý...hrozně moc mám ráda Avrilku a chtěla bych si tady s váma taky takhle povídat :) ..Četla jsem si příspěvky a vypadá to,že jste upa mega supr parta.. *4* *4* *3* -
-
Re: Prosíím
jj...sme super parta!!!! A jinak vítej další člene naší dizkute...xD -
-
Re: Re: Prosíím
dík :):)
-
-
Re: Prosíím
vitej na diskuzi *4* -
-
Re: Re: Prosíím
Ouu.. Dík :):) Jinak já jsem Bára :) -
-
Re: Re: Re: Prosíím
ahojík já sem Míša vítáme tě tu !!! *3* *14* *15* -
Re: Re: Re: Prosíím
ja elis *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Prosíím
a ja Kuba:D..jedinej chalan co sem chodi:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Prosíím
Jj...angel je prostě jedinečnej..xDDDDDDDDDDD -
ja jsem Weruša...welcome...a Angel kdyby si nezvykl, tak by měl stejně smůlu, páč pochybuju, že sem někdy nějakej kluk ještě příde takhle kecat *3* *15* -
tak, Tak...chudák tady musí poslouchat všechny to holčičí kecy...xDDD ale dá se to vydržet protože to je stejně vždycky o AVril...
-
-
-
-
-
-
Hej ty volééé!
Dneska sem se na youtube dívala na dědictví aneb kurvahošigutentag...ale to néé,to by mna tlačilo na kuláách!!takový hlášky..nebo co to tady zaměstnáváš za lůzu sprostů!!!twl,to je apson film.. *1* *15* -
-
Re: Hej ty volééé!
jejej...xDDDDD
-
-
j
ahoj odchazim odsud tak se tu mějte fajn bude mi po vsech lidech co jsou tady moooooooooooooocik smutno tak ahoj *9* *9* -
-
Re: j
proc odchazis *7* neodchazej zachvily tu nikdo nezbyde kdyz kazdej odejde *9* -
-
Re: Re: j
ja tu budu až do konce... padnu za vlast:D -
-
Re: Re: Re: j
ja tu budu taky az do konce -
-
Re: Re: Re: Re: j
já taky...tady to se prostě nedá opustit... *3* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
kukúúúúúúúúú...
ty woe buďte tu a komunikujte se mnou mě už FAKT mega hrabe !!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *3* *14* *1* -
-
Re: kukúúúúúúúúú...
nejsi sama komu hrabe ja dneska poslouchala smouli porat dokola *1* -
-
Re: Re: kukúúúúúúúúú...
supééééééér našla sem dalšího mega Debila *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* !!!! díky bohu nejsem sama !!!! *15* *15* *15* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: kukúúúúúúúúú...
unas ve tride sou sami dementi pokud neveris koukni na tohle video http://www.youtube.com/watch?v=V26f RvmnRw8 tancovali sme tam na smouly a to sme osmaci *1* -
-
Re: Re: Re: Re: kukúúúúúúúúú...
nahodou šmoulove sou mrtě dobry:D...a to sem už pracujci člověk:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kukúúúúúúúúú...
zejo my sme na smoulech uplne zavisly poslouchame je kazdou prestavku porad dokola *1*
-
-
-
Re: Re: Re: kukúúúúúúúúú...
u nas vetrice sou vsichni dementi pokud neveris koukni se na tohle video http://www.youtube.com/watch?v=V26f RvmnRw8 dala sem ho sama *1*
-
-
-
-
Milá Alenko...
Milá Alenko, chtěla bych tě požádat o svolení říkat ti Mrňousek ! *15* nn FAKT chtěla bych tě víc poznat !!! *3* -
-
Re: Milá Alenko...
Jasně..Máš u mně svolení..:-) -
-
Re: Re: Milá Alenko...
děkujííííííí !!! *3* *3* *3* *15* *15* *15* *14* *14* *14*
*14* I *14* LOVE *14* AVRILKA *14* !!! *14*
*14* A *14* V *14* R *14* I *14* L *14*
-
-
-
3 upe mega good novinky
Takže mám 3 novinky,ztoho je jedno 3D video,takže ten kdo má doma 3D brýle,tak se kukněte...ale to až potom
1.Jim McGorman bude hrát s Avril
Aktuální kytarista Avril Lavigne, Jim McGorman potvrzuje, že v roce 2010 budou spolu koncertovat po celém světě. Tyto informace poskyt rozhovor zveřejněn na sunfired.net. V rozhovoru se také zabývali Vánocemi, sportem, hudbou a rovněž pžedložila Avril plány na tento rok, kde stojí, že bude hrát na koncertech. Takže se tím pádem potvrdilo nové celosvětové turné
PS:Takže by měla přijet do Prahy..já pojedu..
2.HLASUJ PRO AV,ABY BYLA NA 1.MÍSTĚ!!
http://www.hellomaga zine.com/vote/grand-finale2009/wome nattractive.html
PS:Vede Kristen Stewart,poní Britney,pak Madonna...
3.A tadyje to 3D video,je to reklama na Black Star
http://www.youtube.com/watc h?v=Lv6wAOXJWnk
Jaká jsem???Néé já vím..nic neříkejtééé
*1* -
-
Re: 3 upe mega good novinky
jaká si??? no má to cenu vůbec říkat...xDDD -
Re: 3 upe mega good novinky
ty ses uzasna *1* -
-
Re: Re: 3 upe mega good novinky
o děkujííí...ale to nemuselo bejt.. *1* *15* -
-
Re: Re: Re: 3 upe mega good novinky
Ty novinky jsou už docela starý..Ale díky za přidání. -
Ta reklama je super a už sem hlásla pro av na tý stránce jo a líbí se mi že avrilina reklama je i v čj a dávaj ji na očku *14* -
neni zac *1* -
-
Re: Re: Re: Re: 3 upe mega good novinky
kde by sme bez tebe byli:D...no v prdel.....:D
-
-
-
-
-
lalal... už mi zase hrabe !!! =D
Čauky,... hele chtěla sem se zeptat jestli nechcete tenhle rok naplánovat víc párty než minulej *3* *3* *3* !!!!!!!! *15* *15* *15* *14* *14* *14* by byla parádní prdel !!!!! *15* *15* -
2010
jo rok 2010 je suprovej doufam ze si tu vsichni budeme rozumet tak dobre jako v roce 2009 *3* *3* *1*