Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

poďte...

...pokračowat v tom super chatu včera večer to bylo dobrý,... !!! Fakt no ComENt !!! *15* *15* *15*
    • bambusanka

Re: poďte...

tačilo mi přečíst si to a už jsem se válela smíhcy *1* *1* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: poďte...

sis asic početla co ?! *15* *15* *15*
        • bambusanka

Re: Re: Re: poďte...

celkem jo *1* *1* *1* *1* *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: poďte...

mno ty woe včera to bylo fakt dobrý *15* *15* *15* kdo by se neválel!!! *15* *7*
  • puspuspusinka

=)

http://www.kupparfem.cz/hledej.html ?PHPSESSID=9dr2cemi6s94h6jdc4lf2448 92 já si kupuju ty deodoranty sou supéééér !!! *15* *3*
    • bambusanka

Re: =)

joo ty sou :):) a kráásně voněj :) mám doma *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: =)

jj od Avrilky je všecko úžasný, ale tohle se jí FAKTICKY mocinky moc powedlo ! *15* *15* *15* *14*
        • bambusanka

Re: Re: Re: =)

to jo *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: =)

hey a je to tvoje oficiální vůně ?! jako jestli si kupuješ i něco jinčího než tohle ?! já si koupila tu voňavku a ty deo od Avrilky ale to používám denně awe po těláku si dáwám normální abych s ní šetřila !!! *3* *14* *15*
            • bambusanka

Re: Re: Re: Re: Re: =)

já mám vonavku a deodorant,vonavku používán při příležitosti xD *1* *1* a jinak mam i něco jinýho.. *14*
  • puspuspusinka

teď

Teď sem se ale fakt nas***a páč sem přidala asi 7 fotek a zobrazilo se tu jenom 3 fota !!! *13* *16* *8* *16* *10*
    • puspuspusinka

Re: teď

a zase mi nejdou smajlíky !!! to mě to tu chce NAS**T EŠTĚ VÍÍÍC ??! *15* *16* *10*
      • fifinka7

Re: Re: teď

mno o tom už sme tu jednou debatovali že to nějak nejde....nebo jak to asík filtrujou tak já newim....třeba se jim ty fotky nelíbily :D
        *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: teď

Co? jak se někomu nemůže líbit Avrilka byla táám tááák sladkááááá měla tam rozcucganý vlasy a kráááásnej úsěv !!! *3* *10* *14*
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: teď

http://www.fler.cz/zbozi?search=avr il+lavigne&where=product ----> už jsem si jí doma taky vyplácala :D
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: teď

díky *3*
            • fifinka7

jo a ještě tady něco mezi trailerem a promo k NOVÉMU SONGU :D----->http://www.youtube.com/w atch?v=FcxEbAwirk4
            • puspuspusinka

tam sou jenom naušničky a ty srdíčka sou ale hezčí *3* *15*
            • puspuspusinka

už tam du ! *3* *15*
  • puspuspusinka

čauky!

Čauky, jak je, ste tu vůbec někdo? *3* *14* *15*

AVRILKA IS BEST *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

tak

Tak to se omlouvám myslela sem to dobře *15* mě je teprv 15 !!! *3*
    • fifinka7

Re: tak

mě bylo asi před měsícem a pul 16 :D.....tvl to je nejvíc přízpěvků co jsem sem dala za jeden den :D.....mno ale musím dělat něminu takše brou *1* *3* *3* *14*
      • angel15

Re: Re: tak

prej něminu a chce překlad :D..že se nestydiš:D....no mě bylo dvacet před měsicem skoro,takže si toho staři moc ještě neuživam :D
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: tak

já sem sem tky víc příspěvků eště za jeden den nedala *15* *15* *15* mno dobře ták já nemyslela starej jako věkem ale starej na nás fanynky jako divim se že v tvym věku te bawi bejt na osobnostech pre u nás kluci nemůžou nikomu fandit krome fotbalu a tady by nevydrzely ani minutu *15* *15*
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: tak

tvl....ale už se du opravdu učit a taky du zabít křečka....tam zase rachá v tý za*raný kleci a mě to děsně deptá....asi pujde do koupelny *3* *16* *1*
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: tak

mno myslim na lidech :D
            • angel15

tak to víš ja sem věrnej fanoušek Avril :)...a fotbalu a hokeji fandim taky:D.....to viš ja nejsem obyčejnej chalan:D......a na jakym profilu myslíš tu nebo jinde ?tady mam 21 ne :P
            • fifinka7

a zas mi nejdou smajlíci *1*
        • fifinka7

Re: Re: Re: tak

ale na profilu máš že je ti 22 *7*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: tak

21 hele papky já už musím jít pinkat !!! *15* *15* *15* *15* *3* *3* *14* *14* *7* *7* *14* *14*

Lowuju vás všecky ste skvělýý !!! *14* *14* *14* *14* *3*
  • puspuspusinka

!!!

*13* hele neřešte tu Janu a Áju !!! *13* ani newíme jak na tom Jančí je doopravdy a Ája to možná přehnala, ale asi to pro ni hodně znamená, a jestli chcete ještě ten blog, klidně ale PROSÍM NEHÁDEJTE SE KVŮLI TOMU !!! *14* *3* *14*
  • jana291995

TWL!!

No nevím co tady Ája vyřvávÁ...jako mě je to s prominutím u PRDELE,KDO TEN BLOG ZALOŽÍ,JÁ TADY NEMUSÍM BEJT KDYŽ NA TO PŘIJDE!!!!
    Fajn,dělejte si to jak chcete,mně je to jedno,ale není to zase tak hoodně dlouho,co jsi TADY VYKŘIKOVALA ŽE SEŠ MALINKÁ HOLČIČKA,A ŽE NIČEMU NEROZUMÍŠ,A NAJEDNOU SEŠ PUPEK SVĚTA,NAJENDOU VÍŠ KDO TO VYMYSLEL,NAJENDOU VÍŠ KDO MÁ BLOG ZALOŽIT!!!TAK PROSÍÍM PROSÍÍM,ZAKLÁDEJ,ALE AŽ TAM NĚCO POSEREŠ,TAK MĚ ANI NIKOHO JINÝHO NEOTRAVUJ S TÍM ŽE TI MÁM POMOCT!!!sorry že jsem tak hnusná,ale ty něco vymyslíš,a ostatní at za teeb vymyslí název blogu,desing blogu všechno!!VÍŠ CO,ZEŽER SI TEN SVŮJ BLOG I SE ZÁHLAVÍM!!!!mě už do ničeho PROSÍM VÁS netahejte!!!tohle nasere,ale víte co takováhle zpráve udělá,když se na diskuzi těším celej den,víte jak já to mám těžký?..nevíte..choodí někdo z vás k psychologovi???..NE,tak mi to prosíím vás nedělejte TĚŽŠÍ!!!!
    • puspuspusinka

Re: TWL!!

Já do toho nechci zasahovat, ale nemůžete si to řešit přes VZKAZY ? *15* *15* *15* *1* já nebo Sharpey sme poviný ty tvoje nadávky smazat a navíc proč se hádáte dyt je to jedno nn a tak to nechte založit Áju a nejsem na ničí straně, ale tak když to pro ní tolko znamená ?! *3* *3* *3* ale nechci se vám do toho pléct !!! a HLAVNĚ SE SVÁMA NECHCI POHÁDAT !!! !!! !!! *3* *3* *3*
      • jana291995

Re: Re: TWL!!

ne to je v pohodě,je to tvůj názor!!ale já jenom..pstě takhle diskuze,je nabitá mejma jedinejma kámošama,a hrozně se semka vždycky těším,a když přijdu,a nějaká usmrkaná holka mi začne nadávat kvuli nějakýmu spičenýmu blogu,tak to nenasere,ale zamrzí,a ty víš(přes vzkazy)že já jsem pohodová a fajnes holka!!ale hádat se kvůli takový pičovině,je fakt stupidní!!jsou i horší věci,nemoci,smrt...je toho hrozně,a sama sem to prožila..pstě mě to mrzí,a když budete chtít,tak můžu vypadnout!!já sem myslela,že když sem ta Vaše "královna",tak že to encháte na mě,pstě sem chtěla jenom pomoct!!
        a ten vzkaz tam nechej,aspon do zítřka plsky!! *9*
        • angel15

Re: Re: Re: TWL!!

jana291995....jen tak ze začatku bych řekl,že i ja navštivil několikrát psychouše *3* ...pak bych ti řekl uklidni se a dej si teplou čokoladu je dobra *1* pak naprosto chápu,že seš vytočena,ale chápu,že i avrilka-aja,ale upřimě ste mě nasrali obě:)...ty jak si reagovala na to co napsala avrilka-aja,seš asi starši,tak by si měla vědět,že maly děti přeháněj ne a neuvědomujou si co pišou někdy..........a pak tu mame avrilka-aja
          ty holčino to dost přehániš s tim chovanim..upřimě ti moc nerozumim to je asi tim věkem odlišnym..ja kdybych viděl,že se to hejbe konečně a mohl bych pracovat na blogu s někym du do toho a
          jana291995 je dost aktivni a dobra jak to tak vypada..a stači řict byl to muj napad,tak si beru vyhradni právo a budu jak generálni řiditelka toho blogu..a nemusiš na to reagovat jak mala--na rovinu...takže mir s vama a neplacejte nesmysly..stači že to dělám ja
          *1*
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: TWL!!

mno ještě že tě tu máme :D
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: TWL!!

šikly by se titulky...nebo český dabing *1*
            • jana291995

vy jste fakt nejlepší parta co mám..děkuju *3*
            • angel15

Ja WOLL Her fifinka7
              *1* *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: TWL!!

jtj mno hele já to taky nemám lehký mám sestřenici v ohrožení života a umřela mi Brittany Murphy a jak si řekla hádat se kvůli tomu je fakt kravina a měly byste si to vyříkat a usmířit se nen?! *3* *3* *3* *3* *7* *7* *14* *14*
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: TWL!!

už po 2. řikam že je stejně jedno kdo ten blog založí......bude na něm pracovat newim kolik lidí, takše se přestaňte hádat a koukejte vymyslet název *3* *3*
  • avrilka-aja

JÁ UŽ TOHO MÁM DOST!

Já už toho mám dost!Byl to můj nápad založit blog o Avril..Teď je to opět na Janě,že?Očividně je vám ukradený co jsem pro vás chtěla udělat.Už od tý doby co mě to napadlo vymýšlím věci okolo toho blogu.Dokonce jsem si udělala dlouhej seznam a pověsila ho na nástěnku abych to měla na očích.Jen do toho Jani..chtěla jsem vám udělat překvapení...Takže blog je jak vidím na Janě.Bravo..A nechceš si na čelo napsat skvělá a úžasná? *7*
    • puspuspusinka

Re: JÁ UŽ TOHO MÁM DOST!

Mě to mrzí awe zase tk dlouho sem nechodím nevěděla sem že to byl tvůj nápad podle mě bys ho měla založit ty koho je to nápad ten by to měl založit !!! *3* *14* *7* ale hl. když to aloží ten kdo tomu rozumí !!! ne?! já teda tomu nerozumím *15* *15* *15* pro mě je to jakko jinej svět !!! *15* *3*
      • bambusanka

Re: Re: JÁ UŽ TOHO MÁM DOST!

jojo...tky tu nejsem dlouho¨,tk nvm,kdo na ten nápad přišel..
        • fifinka7

Re: Re: Re: JÁ UŽ TOHO MÁM DOST!

mno nic proti...nápad to byl sice tvuj, ale pak se o tom přestalo mluvit a podle mě si nám to měla pořád připomínat (tím myslím, že si s tím měla už dávno něco dělat a ne čekat na někoho, až to udělá za tebe...páč to se dalo čekat :D)......takže bych se tu bejt tebou takhle nevstekala a vyřešila si to s Janou přez vzkazy a nějak slušně a ne se hned tak rozčilovat *3* ......sorry že to říkám tak rázně, ale myslím že je to tak....ale stejně je jedno kdo blog založí, když na něm bude pracovat kolem deseti lidí, ale když ti na tom tak záleží... *3* *3* *4*
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: JÁ UŽ TOHO MÁM DOST!

truhlář jo....mno my budeme dělat novou kuchyň :D
          • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: JÁ UŽ TOHO MÁM DOST!

Podívej.Ikdyž jsem se neozvala tak to jenom proto protože jsem pracovala na tom překvápku..Dokonce jsem už měla nápad pro blog...Teď je to na Janě..Tak ať se jí v tom daří,že?
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: JÁ UŽ TOHO MÁM DOST!

prej starej...no,ale zada mě už bolej .. *1* nejsem basnik jen mam fantazii....no ja už pracuju a jsem Truhlář *1* nic napinavyho ani krásnyho prostě normalni chalan z ČR *4*
            • puspuspusinka

podte nahoru *15* už sme nak moc dole nen?! *15*
            • fifinka7

prej starý....tak to by se mě teda dotklo....i když mi kámoška řekla o 16ky že už jsem skoro babča :D.....dyk je v nejlepším věku *1* *3* ......jo a Angeli co studuješ (jestli teda vubec studuješ :D) *7*
            • puspuspusinka

jj začíná to bejt vážně hustý *15* *15* *15* *15* *15* *15* já sem přece Avrilka !!! *15* menuju se Míša Hronková, hele nejsi ty básník *15* *15* *15* *3* *14* *14* tobě je faktic 21 nejsi moc starý ?! *15*
            • fifinka7

heeeeeeeej to je ffftipný jak se ta konverzasce vyvíjí *1* *14*
            • angel15

aha by mě zajimalo jak si k tomu správcovani přišla :D... no kdo ja sem?kdo já sem? KDO JA SEM? Jemes Bond *1* ale jinak Jakub Kricnar jmeno me *3* *4* a ty jsi jmenem kdo má záhádná pani :D
            • puspuspusinka

díky fifi, mnoj no sem správce asi 120 dní a chodila sem sem to jen číst ale nic sem sem nepsala pre ste tu měly takou goodovou partu že sem se sem nechtela plest ale sem mocinky rada že ste me mezi sebe vzali *3* *3* *3* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* ste good partička !!! a jak se menuješ ?! angeli?! *15* *3*
            • fifinka7

*1* *1* *1* *1* cože?....to je mi novinka... *3* ....ale jináč děkuji *14* *14*
            • angel15

jo hehe:)...ty si taky fajn a jinak si i pěkna... *3* *3* *4*
            • fifinka7

taky sme se divili, ale je fajne *3* *14*
            • angel15

jaktože tě vubec neznám puspuspusinka? a to si správce :D
            • puspuspusinka

máš pravdu jestli to bude takle pokračovat tak ten blog ani nechci za takovou věc o něj FAKT nestojíím !!! *13* *3*
            • angel15

jak tohle asi mam nazvat??? misto aby ste držely při sobě a třeba jenda řekla udělám tohle a druha udělám tohle a je to,tak jedna začne řvát,že je to jeji napad(sprominutim jak fracek) a druha zase,že se na to muže (sprominutim vysrat) takže když to tak všechno sečnu,tak je to stejnak blbej nápad!!!stejnak to začne at jedna nebo druha zanedbávat a ja osobně bych tam moc ani nechodil mě stači tadyta diskuse a oficialni stranka Avril Lavigne....takže přestante tu čachrovat,machrovat,pochrovat a nevim co ještě *1* a uvědomte si proč tu ste!
            • fifinka7

tvl tak si porád nestěžuj *1* .....mě se to stává pořád....něco vymyslim ale realizuje to někdo jinej *4* .....a jestli ti to tolik vadí tak PŘEZ VZKAZY Janu popros ať ti to založení přenechá.....ale bylo by dobrý, kdyby jsme se domluvili na názvu společným *3*
  • bambusanka

Co všechno neudělám pro Av xD

Mno tak hádejte co se mi včera stalo xD Kámoška Sousedka na mě zazvonila že má pro mě plakát a Av..a já si nevzala klíče...a byl průvan..a zabouchli se mi dveře xD *1* *1* Tkž jsem pak až do šesti večer čekala u sousedky *1*
    Ale přece..co všechno bych neobětovala pro AV *1* *14*
    • fifinka7

Re: Co všechno neudělám pro Av xD

*1* *1* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: Co všechno neudělám pro Av xD

jejej...xDDDD
  • jana291995

s tím názvem

Já bych dala avrillavigne.cz
    anebo jak říkala fifi!!! *14*
    • jana291995

Re: s tím názvem

anebo weheartavril.blog.cz
      anebo we-heart-avril.blog.cz

Tak ale vybírejte!!ted už to dělat nebudu,asi až zíítra!!tak dobrouu! *15*
      • bambusanka

Re: Re: s tím názvem

mě se líbí ten první best-team-avril a pak to co říkala fifinka *14*
        • fifinka7

Re: Re: Re: s tím názvem

mě taky :D:D:D:D *1*
    • jana291995

Re: s tím názvem

jaj,to avrillavigne.cz už je,takže to ne..tak třebáá...héééj ted mě napadla SUPROVÁ ADRESÁÁÁÁ KUKEJTÉÉÉÉ!!

best-team-avril .cz
      Co tomu říkáte?jako nejlepší tým Avril!!hm?hm?jo?jo?
      • fifinka7

Re: Re: s tím názvem

jjj to je taky fajne *14* *1* *3* *3*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: s tím názvem

JJ...tak to se mi líbí!!!!xDDD
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: s tím názvem

jo good nazev
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: s tím názvem

ježiši kdo tě tady ztrapnuje?mluví snad o tobě?mluví o blogu!!! *13*
            • avrilka-aja

Paráda viď?Úžasně mně strapňuješ.. *16*
            • angel15

o čem tu je řeč *7* ...ne mě to je jedno *1* *4* dejte třeba avrilasedmtrpasliku *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit