-
Příběh
Avril and Paris a jejich konec přátelství
Avril:(jde na oběd do mekáče a potká Paris) A jéžiš co ty tu děláš. Zkazila si mi chuť k jídlu!
Paris:Hmm... ty mě víc chtěla sem si dát steak na růžovým tácku!
...další... *15* -
nestííííhám
jako děcka tedko musím pryč a vrátím se až večer z toho vyplývá, že už nebudu mít čas na učení páč budu číst mega dlouhou diskuzi a z toho vyplývá, že dostanu nějakou špatnou známku...takše se kroťte *1* *14* *3* -
-
Re: nestííííhám
rozumíme budeš tu mít mega sloh ju ?! *1* *1* *15* *15* teda pokud tu nekdo přežil co ty bambusanko?! *15* -
-
Re: Re: nestííííhám
jáá jo..!! já tu zůstanu až do vymření lidského rodu xD -
-
Re: Re: Re: nestííííhám
OKI *15* tak mi pomůžeš vytvořit nádhernej sloh hele něco mě napadlo co kdybysme mi 2 vytvořili příběh o Avril a Paris ??! *15* budem se střídat můžu začít ? ju a budem to dělat ty budeš Paris a já Avril nebo naopak ?! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: nestííííhám
dobrej napad tak muzete zacit psat *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nestííííhám
ouu *9* *9* tk nic *9* já musim jít..mno joo...máma naléhá na učení *1* sem na gymplu tkž si to asi dokážete předtsavit *1* to vždycky máma: " Běž se to naučit,at si ještě nzkazíš známku..blá blá blá..."... a pak taky máma je češtinářka...tkž fáákt super *9* *9* tk zatim a zkusim se sem ještě dostat *1* -
tak pište na hoře bude to takle nn nebudem přece všecky Paris a ostatní Avril nn ?! *15*
Sharpey tk se uč při tom ne ? než mi něco vymyslíme a než se na tě dostane ?! *15* tk se něco naučíš ! *15* možná -
a ty budeš Míšo Av..??Já klidně budu Paris *1* *1* -
Do toho děvčata, do toho...xD Ale vážně už se trochu kroťte...mám toho teˇt ve škole strašně moc...4 olimpiády najednou a když si budu co 5 minut číst 100 vzkazů tak se asi nic neaučím...xDD -
hm..tak čim začít mno *1* *1* ...tak co si asi tak Avril a Paris řikaj ve skutečnosti..? *15* *1* -
super přidal se další tkže já budu 1. a vy si taky určete pořadí jj a bude s náma písat i Sharpey ?! *3* -
tak jo .. *1*
-
-
-
-
-
-
mimochodem
mimochodem říkejte mi už konečně Míšo! to vás neunavuje psát pořád puspuspusinka?! *15* -
-
Re: mimochodem
jo..unavuje mě to hodně *1* *1* *15* -
-
Re: Re: mimochodem
díky bohu aspoň někoho to unavuje !!! *15*
-
-
-
hm...
Héj kolik vás tu ještě zbylo? *4* *14* *3* -
-
Re: hm...
jáá *1* -
-
Re: Re: hm...
supér *1* *15* -
-
Re: Re: Re: hm...
hm..a kdo ještě..?? *1* *1* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: hm...
nwm *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hm...
ja tu sem tez *1*
-
-
-
-
-
-
nestiham cist
ty jo lidi ste se za ty dva dny nak hodne rozjely nestiham to cist *1* *3* a co cem je momentalne rec? -
-
Re: nestiham cist
momentálně o profilových obrázkách *15* ale to už je vyřešeno takže asi o ničem *15* -
Re: nestiham cist
mno táák..před chvilkou nám Janča říkala ať jí neříkáme Jana *1* *1* ...puspuspusinka psala ať se pokračuje ve včerejší diskuzi..u tý,když jsem si to četla,jsem se válela po zemi smíchy *15* *1* -
-
Re: Re: nestiham cist
jj přesně *15* *1* *15* ta naše seznamka včera = NO COMENT !!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: nestiham cist
diky za info *1*
-
-
-
-
Tak
Tak jak ste se dneska měly ?! *1* *3* -
-
Re: Tak
Strašně...xD -
-
Re: Re: Tak
jakto ? *15*
-
-
-
jejda
hele jestli budem pokračowat ako včera ták se tu za 5 minut nevyznám *15* *15* *15* to jako bude špatný hledat kam ste co napsali !!! *15* *15* *15* -
-
Re: jejda
mno to teda já už mam v tom gulige teko :D -
-
Re: Re: jejda
nejsi sama *1* *15* už sem v tom tady vvedle jak ta jedle *15*
-
-
-
No woooow
já sem tady půl dne nebyla a trvalo mi 15 minut než sem všechny ty "nové" příspěvky tady přečetla..xDDD no vy ste se ale nějak rozjely, né???XDDDDDDDD -
-
Re: No woooow
ale rychle čteš mě by to trvalo 15 hodin *15* *15* *15* -
Re: No woooow
mno tj si o hodně přišla tu byla včera seznamka až do 10 *15* *15* *15* ! to wíš sme kecali a takle to dopadlo !!! *15*
-
-
můžu poprosit?
Můžu Vás všechny poprosit,aby jste mi neříkaly JANO?je to takový hanlivý,jako bych něco provedla *1* kdyžtak Janči,nebo Jančo...ju?jestli vám to teda nevadí! *4* -
-
Re: můžu poprosit?
héj Ája se asi pořádně naštvala co? sem jí tu dlouho newiděla !!! *7* sice asi jenom jeden den awe newadí *15* *15* -
-
Re: Re: můžu poprosit?
fajnes díky..budem si ´psát ne?..jdu ti naspat puspuspusinko! *4* -
-
Re: Re: Re: můžu poprosit?
už zas novej obrázek?.....sem si tam na ten zvykla :D .....janičko :D *1* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: můžu poprosit?
juj sem si až tedko přečetla ty přízpěvky týkající se obrázků :D.....ne že by mi to vadilo, ale to zvykání si na to :D *1* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: můžu poprosit?
*15* *15* *15* tk tj máš blbý *15* *15* *15* asi to budeš muset přežít *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: můžu poprosit?
*15* tk u mě si rači na obrázky nezvykej mám denně new někdy vystřídám i 3 za den *15* *15* *15* a nejhorší na tom je že nwm proč mě to tk bawíí !!! *15* *15* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: můžu poprosit?
mno mě se hrozně mooooc líbí ten co mám tedka :D *1*
-
-
-
-
Re: Re: můžu poprosit?
to asi jo..jak napsala ten příspěvek,tak pak už nic nepsala..
-
-
já tě oslovuju jenom Jančí *3* *14*
Ty naše Janičko !!! *15* -
jasně že nevadí... Janči:) *1* *1*
-
-
Wadí...
Wadí tu někomu že si pořád měním fotku snad ?! *7* pre ted sem dostala vzkaz proč si jí pořád měním nejni to tak trochu moje věc ?! *7* *15*
lllloooll *3* *15* -
-
Re: Wadí...
já si ji taky hodně často měním,a ještě to nikomu nevadí! -
-
Re: Re: Wadí...
mno widíš co je na tom se mi líbí to měnit a chi mít každou chvilku jinačí bože !!! *15* *15* *15*
-
-