-
LOWE!!!
ahojiQ mam blogísh o AVRILINCE tak jukněte jstli chcete... www.avril38.blog.cz
LOWE AVRIL LAVIGNE FOREVER!!! *14* -
dementííí :D
http://www.youtube.com/watch?v=V6LL Sgyd7Cw ----> jako co na toto říct prostě...no coment :D:D:D:D:D *1* -
-
Re: dementííí :D
Ty wolw...co to jééééé????????????? héj tak to teda fakt NO COMENT -
-
Re: Re: dementííí :D
twlee..tak to je teda něco *1* *1*
-
-
-
natáčení reklamy!
našla jsem video z naráčení nejnovější reklamy pro CANON-http://www.youtube.com/watch? v=IJVWanpk7nA -
-
Re: natáčení reklamy!
GOOOODDDDD...xDDDD
-
-
JÁ ZALOŽÍM BLOG O AVRIL JU?
Hele,tak jak se bavíte o té av,a o tom blogu,tak já bych ho založila,a mám upe kráásný desingy,takže bych tam mohla hendka jeden šoupnout co?je to na Vás,jak budete chtít,můžu to udělat hnedka tedka,ale potřebuju vaše svolení!!jo a adresu vymyslet..prosim Vás, ne aby některýho z vás napadlo tam dát avrilka291995 (jako jana291995,to ybch asi nerozdejchala *15* )tak napište,a já ho kdyžtak založím! -
-
Re: JÁ ZALOŽÍM BLOG O AVRIL JU?
No docela mně mrzí,že s tím blogem to byl můj nápad.A taky mně mrzí,že Jana říká,že by chtěla blog o Avril když ho mohla mít a nemusela ho dělat o Miley Cytrusce! *5* -
Re: JÁ ZALOŽÍM BLOG O AVRIL JU?
já si teda myslím že by bylo nejlepší kdyby ho založila Janči...!!! Ale s tím názvem neporadím...xD -
-
Re: Re: JÁ ZALOŽÍM BLOG O AVRIL JU?
ja myslim že už by sme se mohli dohodnout na názvu *3* .....třeba ja nwm avril-fan-osobnosti nebo něco takovýho *4* -
-
Re: Re: Re: JÁ ZALOŽÍM BLOG O AVRIL JU?
Já si taky myslím,že by ho měla založila Jana..A ten název fifinko celkem sedí :) S tim souhlasim *3* -
-
Re: Re: Re: Re: JÁ ZALOŽÍM BLOG O AVRIL JU?
ooo děkuji *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: JÁ ZALOŽÍM BLOG O AVRIL JU?
www.avrilky-fan-osobnosti.blog.cz tj fakt dobrý a bude to avril bo avrilky ?! *7* *14* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
???
Hele, ještě platí že založíme ten společnej blog?! dyž tak bych šla do toho s váma jj?! *15* *3* *3* *14* ??! *14* *14*
!!!!!!!!!! *14* I LOVE AVRILEČKA *14*´!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: ???
Já tky..ale na blogy mo nejseme *1* Se¨m se tam pak vůbec nevyznala *1* Ale bylo by to super *14* *14* -
-
Re: Re: ???
přesně já si ho tky udělala a vypadal děsně a navíc sem se tam nemohla vyznat vůbec sem nevěděla nic awe když bude společnej ták vyberem exparta kterej by ho založil a tu se budem radit co tam bude *15* rači !!! *15* -
-
Re: Re: Re: ???
mno já mám blog....celkem se vyznám v něm ale newim co tam mám psát :D
-
-
-
-
jéééééééééé
http://musicserver.cz/clanek/28666/ Avril-Lavigne-vybrala-pilotni-singl -ctvrte-radovky/ -
-
Re: jéééééééééé
Júú..!!Supééééééééééé -
-
Re: Re: jéééééééééé
jj...hej já sem to četla ve škole v hodině a hned jak sem spatřila ten titulek tak sem tam upe zařvala na kámošku ať okamžitě ke mě nakluše a společně sme tam s toho byly upe šťastné...xDDDDíky bohu že sme měli zrovna dobrou učitelku která to jednoduše neřešila...xDD -
-
Re: Re: Re: jéééééééééé
heeeej uuužasný....mám děsnou radost....nejlepší zpěvačka na světě nazpívá píseń k filmu od nejlepšího režiséra....a navíc na ten film čekám už hoooodně dlouho :D......*14* !!!S*U*P*E*E*E*R*!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: jéééééééééé
sákryš zas mi nejdou smajlové :D
-
-
-
-
-
CD
čauky nevíte někdo kdy přesně má vyjít to new CD Avrilky ?? *14* už se na něj hroooozně moooc těším ale nwm kdy vyjde *7* *14* *14* -
-
Re: CD
někdy na jaře...ale přesné datum bohužel newíme -
-
Re: Re: CD
Mrkněte na ten odkaz co swem tu dala...tam to je napsané..VŠECHNO!!!
-
-
-
?
ale co kdys nekdo nema facebook mate icq -
n
ahoj nakonec neodejdu a vitej na diskuzi -
HÉÉÉYYY !!!
*14* A *14* V *14* R *14* I *14* L *14* I *14* S *14* B *14* E *14* S *14* T *14* ! *14* ! *14* ! *14*
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*