Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

wowky

Já už se táák nemůžu dočkat až tam budem vymýšlet ankety budem dělat fastlisting atd. prostě už sem nedočkavááááááá
  • avrilka-aja

Já jsem,ale nemožná...

Vy jste super lidi...Jenomže já jsem 8 letej prcek a vy teenageři!Co s váma mám dělat?Radši to hoďte za hlavu.Omlouvám se vám..A promiň Bambusanko,že si nedám pokoj.Jani moc mě to mrzí.Asi bych něměla říkat jak je všechno u tebe skvělý.Možná,že jsem něměla tak vyjeknout...Jenže já si ani nic neplánovala.Žádnej plán jsem něměla.Úplně jsem to hodila za hlavu a nic jsem z balkónu nehodila.Omlouvám se,že jsem lhala,ale...Já už prostě taková jsem.Vážně bych o vás nechtěla přijít...Prosím dáte mi ještě šanci?Jani?Moc mě to všechno mrzí a doufám,že jsi v pohodě...Vážně upřímnou soustrast..Je mi to moc líto..Jestli mě tu ještě chcete...Tak mi napište na vzkazy.Takže všichni kdo mě tu chtěj ať napíšou...Díky...Budu čekat!
    • fifinka7

Re: Já jsem,ale nemožná...

NO COMENT *1* .....tak to jako mazeeec takhle měnit názory *1*
      • avrilka-aja

Re: Re: Já jsem,ale nemožná...

*9* ??
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Já jsem,ale nemožná...

Že jo...taky si říkám...tak ale co...xD
          • bambusanka

Re: Re: Re: Re: Já jsem,ale nemožná...

Mno tak aspoň teď doufám,že se nebudem hádat..?? Ale souhlasim s fifinkou *1*
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: Já jsem,ale nemožná...

by mě zajimalo kolikrát se budeš ještě omlouvat:)...ono stači si vždycky rozmyslet co napišeš *3*
  • jana291995

podívejte se!!!

PODÍVEJTE SE NA BLOG!!!!!!!!!!!! *10*
    • bambusanka

Re: podívejte se!!!

Ta Alena si nedá pokoj!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *16*
      • sharpay1995

Re: Re: podívejte se!!!

nóóóóóó.......
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: podívejte se!!!

Tak jsem se tady teda oběvila...Kvůli Janě a taky všem.Prostě jsem se jenom naštvala...Jo nedám si pokoj,ale taková já prostě jsem blbá kráva!A jestli se s tím nesmíříte..Tak fakt nevím.Stejně odcházím...Už nejsme parta..Teda vy ste..I tak...Tak čau!
          • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: podívejte se!!!

A KDO TEN ČLÁNEK SMAZAL?JE VIDĚT,ŽE SE STYDÍTE ZA MŮJ NÁZOR..MOC DÍKY...VY JSTE NIKDY NEBYLI TAK DOBRÁ PARTA.POŘÁD SE TO TOIŽ TOČILO KOLEM JANY.A VÍTE,CO?AŤ UŽ SE VÁM LÍBÍ NEBO NE...JE VIDĚT ŽE NE...PROTO TAKY ODCHÁZÍM.PROTOŽE JSTE MĚ NIKDY NEMĚLI RÁDI A VŽDYCKY JSTE NA MĚ ZAPOMÍNALI...TAK UŽ TO CHÁPETE?TO JE PRAVDA...KÁMOŠI.. *9* *9* *9* *9*
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: podívejte se!!!

já myslela že pospícháš *1* ....ale asi se ti od sud nechce což *7* ..... *1* *1* *1* ......a navíc jestli si to dobře pamatuju tak královnou diskuze si jmenovala Janču ty....nebo ne *7*
      • jana291995

Re: Re: podívejte se!!!

myslím že včera jsem ji posílala vzkaz,a omlouvala jsem se jí,a ona toho zneužila amísto toho aby mi odesla přes osobnosti,tak to takhle musí..achjo,já už nevím teda.. *9*
        • bambusanka

Re: Re: Re: podívejte se!!!

Ona asi nepochopí,že ty s ní chceš normálně kámošit...a že ses jí omluvila...a napíše to takhle veřejně.. *9*
  • fifinka7

!!!PrObLéÉéÉm!!!

mě se tam nejde přihlásit *9*
    • sharpay1995

Re: !!!PrObLéÉéÉm!!!

já se tam taky nemohla dostat...ale napsala jsem janče a ta mi to vše vysvětlila...xD
    • bambusanka

Re: !!!PrObLéÉéÉm!!!

to je divný..já jsem tam už byla... *9*
  • avrilka-aja

Nazdar..

Dívíte se,že jediná hádka a jsem někdo jinej?Jo jsem protože mám nalý sebevědomí a ve 14 chci spáchat sebevraždu..Jo a Jani nemusíš se trápit...Já už vlastně navýdy odcházím.Snad jsi spokojená..Možná jsem ne neozvala,ale to protože jsem dělala plány na ten blog.Už jsem měla vymyšlený heslo i adresu..Dokonce jsem vymýšlela plány na design.Hezky jste se mi za to zaplatili....Mějte se děsně..Čau! *9*
    • fifinka7

Re: Nazdar..

omg....to už tu bylo tolikrát....a každej se dycky vrátil :D *1*
      • angel15

Re: Re: Nazdar..

prej sebevraždu si děláš prdel ne?tyvole jiny lidi sou na vozejčku nebo na přistrojich v nemocnici nebo lidi co sou ve sračkach větších než by si řekla a ty tu tohle napišeš?každej ma maly sebevědomi,protože ty co maj velky sou namyšleny a hnusny!! a ja už si udělal na tebe nazor protože tohle napiše jen bez uražky a s prominutim blba holka *13* *10*
    • xkostex

Re: Nazdar..

no tak prosim nikam nechod bud tu snama
  • jana291995

A JE TO !!=)

Takže blog je celej komplet,heslo vám každýmu pošlu na vzkazy!!
    No,pokud se někomu nelíbí desing,můžu ho kdykoliv změnit!!
    takže..udělala sem tam rozcestníky,je tady někdo,kdo neví jak se ukládají články,když jsou tam rozcestníky?anebo jestli tu vůbec někdo nerozumí blogu,tak mi napište,a já vám poradím!!Už jsem tam nsatavila i toplist(je to takové počítadlo,které počítá kolik lidí je online,nebo kolik lidí bylo na blogu za týden!!
    Takže..tedka se tam běžte VŠICHNI POVINNĚ,PODÍVAT,A VŠECHNO TO TAM PROLEZTE,JESTLI JE TO VŠECHNO V OUKLANDU,A JÁ VÁM ZATÍM ROZEŠLU TY HESLA!!
    takže adresa-www.best-team-avril.blog.cz

BAVTE SÉÉÉ! *15*
    • bambusanka

Re: A JE TO !!=)

Super :) já jsem si dělala blog,ale nemohla jsem přijít na ty rozcestníky...to nechápu *1*
  • puspuspusinka

Příběh!!

S Barčou sme se tak trochu nudily a tady máte náš malej příběh *15* !!! A můžem vymyslet pak i společnej !

Avril and Paris and jejich Konec Přátelství

Avril: (jde na snídani do mekáče a potká tam Paris) Ježiš marjá co ty tu děláš, to si mi musela zkazit i tohle ráno?! Jak já tě nesnáším ! =)
    Paris: (je chvíli ticho) Proč zrovna ty chodíš na snídani do mekáče..??(rozčileně dodá)Jo a mimochodem,vzala jsi mi tady ten poslední růžový tácek..!!
    xD
    Avril: ty si nemožná! jak můžeš bejt tak drzá a blbá. Ten tácek si nechám a ty mi laskavě už konečně polib ! Jo a změním místo na snídaně takže nedolejzej!
    Paris: Neurážej mě..!!To si nenechám líbit tohleto...Jestli si zapomněla,to já tady mám zamluvený růžový tácky..!!
    A proč si jako myslíš že bych za tebou měla dolejzat..??Ani se nebudu namáhat!
    Avril: (má v ruce coca colu a vylije je Paris na růžový šatičky) Óóó ježiš promň Paris to mě tak mrzí, to sem nechtěla. Ahoj!=)
    Paris: (je tak rozčilená,že ze sebe nevydá ani hlásku)(Potom za Avril zařve): Já vim žes to chtěla!Tohle je konec!Konec!Jasný?Ty náno pitomá!
    Avril: Měj se Paris, jo a Derycka si už můžeš nechat ty couro, rozvedli jsme se! A neymsli si že je mi líto tohoto konce ,,přátelství,, spíš sem ráda že je konec tohoto muka s tebou Růžová krávo Milko !!! =D
    Paris: To je jedině dobře,že ste se rozvedli!Byl na tebe až příliš dobrej! Nazdar,ty ...ty...no..no prostě nazdar!
    Avril: Tak to si přehnala ty děvko!
    (a vrhne se na Paris = vytrhá jí vlasy a rozmaští jí kečup po vlasech a oblečení) Tak a teď si pro něj di myslím že se tě ale trochu lekne! =D =D =D =D =D
    Čau DĚVKO!!!
    Paris: (vletí za pult a vezme všechno co pobere-McFlurry,hranolky,kečupy,zm rzliny.....a vyletí ze dveří za Avril,a všechno to po ní začne házet)
    Ty nafoukaná káčo!Co si to dovoluješ?To-ty-si-tady-už-vystř ídala-nejmíň-půlku Hollywoodu!!A jestli chceš něco vědět,já toho "tvýho" Derycka fakt nepotřebuju!Ale nevim jak ty bez něho přežiješ,když nic nevyděláváš,za ty tvoje písničky,co skládáš!Nazdar,a užiij si hledání dalšího kluka! (otočí se,vytáhne z kapsy zrdcátko a začne si ubrousky utírat šaty)
    KONEC
    Avril = Míša = PusPusPusinka
    Paris = Barča = Bambusanka
    • sharpay1995

Re: Příběh!!

jéééééje....xDDDD
      • xkostex

Re: Re: Příběh!!

skvelej pribech
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Příběh!!

jj awe konec chybí ten už totiž byl kapku rochu moc sprostej !!! *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

heslo

Jani jaký je heslo ?! *14*
    • sharpay1995

Re: heslo

no jo heslo...ale NEPIŠTE HO PROSIMVÁS TADy...vím že je to jasný ale rači...Jani napiš ho prosimtě všem do vzkazů...xDD
    • bambusanka

Re: heslo

jo..tak to je dost dobrá otázka *1* *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: heslo

já wím *15* *15* *15* *15* *15*
  • bambusanka

Supééééééér

Janči tééda..!! Ten design je upa úžasnej *14*
    • sharpay1995

Re: Supééééééér

wooow...good design....ale k tomu ještě jednou chci upozornit že v blozích se moc nevyznám, takže bych chtěla poprosit o malinkou instruktáž...xDDDDD
      • puspuspusinka

Re: Re: Supééééééér

asi tk já mam i s Baru a Hani články ?! *4*
        • bambusanka

Re: Re: Re: Supééééééér

taky se přidávám k těm,kteří se moc v blozích nevyznaj xDD
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Supééééééér

to sem ráda že nejsem sama...xDDD
  • puspuspusinka

čauky!

Bambusanko pod na vzkazy !!! *4* *14* *3*