Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lilinka007

s

odpovi nekdo na tu otazku
    • jana291995

Re: s

Na tu,jak jsi říkala,že tě tu nechceme?to není pravda..proboha co se s váma děje?jsme jedna velká parta,držíme při sobě,tak hnedka nevěřte každýmu kecu!!! *3*
      • sharpay1995

Re: Re: s

ták, ták...xD
    • bambusanka

Re: s

na jakou? *7*
  • jana291995

SEM SE trochu rozjela mno!!=)

Tak sem se nudila,tak sem na blog přidala TROCHU VÍC novinek..tak se nezlobte,aby jste neřekli že se moc rozvaluju!!=)..jo a na zítřek na ráno jsem přednastavila 2.články..na 8:30,a 9:30,takže ráno tam nic dávat nemusíte..zítra se vám tam plíct nejspíš nebudu,možná až večer..tak se tam jukněte,a řekněte co na to říkáte,jsou to dcl husý věci!!tak papááá *1* MVSMMMMMMMR *14*
    • bambusanka

Re: SEM SE trochu rozjela mno!!=)

Júú.. *14* je to tam nádherný!
  • avrilka-aja

Jani...

Hele Jani...Můžu se tě zeptat mohla bych tě poprosit o jeden design?Je s Demi Lovato a jmenuje se:
    Free desing 0.9-Demi Lovato
    Kdyžtak pisni!=)
  • fifinka7

pomoooc :(

tak sem se těďko zkusila přihlásit znova na ten blog z jinýho compu, ale prostě to nejde, píše mi to, že mam buď špatný jméno nebo heslo *9* *9* *9*
  • rozchod

Chtěla jsem se zeptat... nedočetla jsem si nikde, proč se Avril s Deryckem rozešli
    • angel15

Re: rozchod

no to nevi asi nikdo přesně,ale asi to bude kvuly mě,že se Avril do mě zabouchla *1* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: rozchod

juzis maria...ty si táááák vtipný....xDDDDDDDDDDD *15* *15* no bez tebe by tu nebyla žádná legrace...xD
      • jana291995

Re: Re: rozchod

*1* už zase ty jeho vtípky.. *15* no rozešli se kvůli tomu,že Deryck začal podvádět Av s Hanou BETH!!! *9*
        • jessw

Re: Re: Re: rozchod

To neni pravda, ja sem teda slyšela že se rozešli ptž Avril prostě moc koncertuje, je hrozně zaneprazdněna a Deryck furt seděl doma a něměl co na práci ( zjednodušeně řečeno:D).....prostě asi zaviděl....ale i přezto mě to mrzí že se rozešly... *9*
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: rozchod

nee,copak vy jsteneviděli to video,jak se deryck s hanou beth cucali v tetovacím salonu?je to nechutný video!!!proto se rozvedli!
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: rozchod

Taky sem to video našla...a ktomu vážně nebudu přidávat kádný komentář...Deryck je vážně *****...... *10* *16*
            • Re: Re: Re: Re: Re: rozchod

hej já jsem to video našla.. jak se tam po sobě váleli, div si to tam rovnou nerozdali.. *10*
        • Re: Re: Re: rozchod

On jí začal podvádět?? *8*
  • lilinka007

je mi to lito

hele nekdo mi rikal ten zeme tu nechcete je to pravda odpovezte pls tohle jsem si nemyslela *9*
    • xkostex

Re: je mi to lito

nevim jak ostatni ale ja te u chci
      • sharpay1995

Re: Re: je mi to lito

já o ničem nwm....taky nwm jak ostatní, ale já proti tobě nejsem...
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: je mi to lito

Já tě tu taky chci.Teda...Vlastně ani nevím kdo jsi,ale jestli jsi někdy tady přišla a měla jsi nás ráda...Budeš asi hodně dobrá holčina...Já tě tu chci!=)
  • avrilka-aja

Náš blogís!

Tak lidičky dávám reklamy na blogy aby se k nám mrkli...Tohle je reklama kterou roznáším:
    I když je to hodně otravný...
    Jsme skvělá parta
    z diskuse na osobnosti.cz.
    Máme blog o Avril
    a jestli bys mohl/a
    mrkl/a bys ses?
    Jestli jo..Pisni komentík!
    Díky!

P.S Přidala jsem na blogís nějaký články!
    • sharpay1995

Re: Náš blogís!

good...
  • jana291995

hihihoho

=)..jdu udělat na blog 2 klikačky,aby mohli lidi kopčit s klikajdou,takže se nelekněte,ono je to trochu složitější!!jo a už mi jdou ty články,takže jsem přidala 2 videa a ty nový rifle! *15*
  • lilinka007

*2*

achoj jak se tu mate a koli k ti je angel15 *1* *1* *1*
    • angel15

Re: *2*

mě je 21..neboli dědek :D
      • puspuspusinka

Re: Re: *2*

mno widíš už se to ujalo *15* *15* *15* *15* !!! sem zas něco vymyslela co ? *15* *15* *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: *2*

no to teda jo...xD
          • angel15

Re: Re: Re: Re: *2*

*1* *4*
  • angel15

jeje

tyjo dva dny tu nejsem a tolik se toho tu stalo :D...nebudu o tom ani mluvit jen se chci zeptat...jak jana rozdělila ty funkce..to chcete abych byl kapo jo :D *1*
    • sharpay1995

Re: jeje

no kdo jinéj než ty...xDDDDDDDDDDDDDDD
      • jana291995

Re: Re: jeje

no,víš chlapům dávat nějakou práci,to je o ostudu *15* ale tak ty seš anděl,takže jestli chceš něco iného,tak to napiš!! *1*
        • angel15

Re: Re: Re: jeje

mě to je jedno co budu dělat,ale na nic moc nemam čas,takže mě ten kapo stači :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit