Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

ahojky

páni já mám jeden den pohov od vás vrátím se a napsali ste beze mě jenom 2 stránky jj ?! *15* *15* *7* se musíte polepšit !!! *15* *15* *3* *14* *7*
    • bambusanka

Re: ahojky

*1* příště možná *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: ahojky

nejvíc to tu stejnak popíšem my dvě !! *15* ten náš příběh bože eště ted mam z toho záchvaty *15* *15* *15*
        • bambusanka

Re: Re: Re: ahojky

To jo *1* *1* *15* Můžem napsat novej *1*
  • lilinka007

g

čaw jak se mate
    • puspuspusinka

Re: g

ahoj kdo si ?! *3* *14* *7*
      • jana291995

Re: Re: g

hele Lilinka je tady s náma už dcl dlouho!!
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: g

tk sry awe já tu dlouho nejsem víš ? *4*
  • avrilka-aja

Hledám spolumajitelku.

Ahojky Holky!Hledám spolumajitelku na jednom mým blogu.Je to blog proti týrání zvířat...Jenže tam nikdo nechodí a nezapisuje se do petice pro lidi co nemají Týrání zvířat rádi.Myslím,že by tam měli víc chodit lidi.A informace...Kdybyste chtěli někdo semnou na blog tak byste měli vědět:
    1.Píšu knihu jménem bláznivá rodink
    2.Jsem hlavní webmiss...(Takže kdo by chtěl tak bude určo taky webmiss,ale zdřejmě já budu hlavní protože přeci jen je to můj blog!)

Díky!
  • mmaarrkkeettaaaa

CD

Ahojky, lidičky, nevíte někdo kdy výjde Avril CD???? Plíííís, už se totiž nemůžu dočkat, vím totiž že se nedávno říkalo že by něco vyjít mělo.... *7*
    • bambusanka

Re: CD

Myslím že by mělo vyjít na přelomu jara a léta. Ale taky se paslo,že má vyjít v březnu..
      • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: CD

díky moc *4*
        • andrea3518

Re: Re: Re: CD

ten new singl má vyjít 5 března tak bych řekla že nák blízko toho data
  • andrea3518

Alice undergraund

ahoj nevim jestli o tom víte ale mám nějaké novinky kdybych to sem měla celý psát tak by to bylo nadlouho takže to skrátim avril bude na svym novym singlu ,,spolupracovat" no prostě by to měl bejt sountrack k novému filmu tima burtona Alice undergraund podle některých zdrojů by měla avril představovat Alice ale ještě se pokusim zjistit víc takže více na mym blogu zde http://celebrity-of-world.blog.cz/1001/avril-alice-underground *3*
    • fifinka7

Re: Alice undergraund

mno o tom soundtracku jsme se tu už bavili a řikali že ho maj hrát v rádiích už tejten tejden.....už mě fakt začíná štvát jak vždycky někdo někde něco napíše, že to má bet v ten a ten den a stejně to neni *16* *16* *16*
    • andrea3518

Re: Alice undergraund

ne tak ji hrát nebude ale navrhla abbey dawn kolekci k filmu http://www.youtube.com/watch?v=cS_O HzFAcaM
  • lilinka007

j

http://myspace-webgraphics-software .net:8080/glitters/a/9/e/a9ea4993a4 aea725d2529ac747a65f6a.gif
    • bambusanka

Re: j

jo to teda je *14* *14*
      • jana291995

Re: Re: j

jůů,to je pěknoučký!! *14*
  • lilinka007

j

ja to nechapu tady nikdo na tu otazku nereaguje to je na nic
    • avrilka-aja

Re: j

Já už vážně nevím co si o tom mám myslet.Přece ti tady skoro všichni
      říkají,že tě tady chtějí.Nikomu nevadíš a možná,že s tím vzkazem to byl jenom vtip nebo co.No tak!My tě tady chceme. *3*
  • avrilka-aja

Dík za ten supr dess!

Moc díky Jani za ten dess!:-)
  • bambusanka

Avril o 4.albu

Tohle jsem někde našla..

Avril v rozhovoru prozradila: "Je to hodně odlišné od všeho co jsem doposud dělala. Není to pop-rocková deska. Je více o emocích a cítění".

Na albu má být celkem 12 písniček a z toho produkoval Avrilin bývalý manžel Deryck Whibley 8 songů a polovinu si Avril napsala úplně sama. Na dalších písních pracovala se svým bývalým členem kapely Evanem Taubenfeldem a Butchem Walkerem, který s ní spolupracoval již v roce 2004 na hitu My Happy Ending.

"Black Star je úplně první píseň, kterou jsem pro tuto desku nahrála" a dále řekla: "Hodně lidem se to líbí. Je to trochu jako ukolébavka".

Avril doufá, že pojede příští rok v únoru turné po Severní Americe a tentokrát nebude mít při vystoupeních žádné tanečnice! "Chci udělat skvělé divadelní turné po Americe, protože to přesně vystihuje tuto desku" řekla.

PS.Nejsem si jistá,jestli to sem někdo už dával,tak kdyžtak promintě x *4*
    • bambusanka

Re: Avril o 4.albu

ale jestli je to pravda,tk Avril pojede jen po Americe..néé *9*
      • fifinka7

Re: Re: Avril o 4.albu

páni tak to jsem na tu desku hrozně zvědavá....ale teda zároveň se dost bojim toho, že to bude jenom nějakej blbej popík podle toho co tu píše....doufám teda že ne....a děkuji za novinky o albu *3* *4*
  • avrilka-aja

Stop!

Jsi proti Týrání Zvířat?
    Podívej se na můj blog
    a napiš svůj názor!
    Zapiš se do petice a staň se SB.
    Prosím...Pomáhej zvířátkům!
    Stop-TZ.blog.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit