Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

!!!

Hele lidi, vím že všichni jsme tedka zrovna úplně totálně naštvaný, protože Avrilka zase to CD posune až na léto, awe zachovejte klid za
    1. nejni to v žádným případě její vina Avril nikoho tak hnusně nepodvedla, má boužel problémy v životě a je fakt škoda že jí to zasahuje i do zaměstnání což by nemělo, awe asi pro ni nejni lehký bejt na nahrávání s Deryckem !!! A proto chce to odložit !!!
    za 2. máme tu všichni Avril rádi a přece vydržíme s naší nejky stars ve zlém i v dobrém, přece ji neopustíme jenom proto že jí Deryck podvedl nn ?! *4* *14* *7*

Podle mě vím že vám je to asi fuk, pre ste se těšili na to CD, awe pro Avril to teda jáááá vydržím i rok sice už mě štve že budu muset tak dlouho čekat awe pro Avrilku cokoliv !!! *4* *14*
    *14* *14* *14* AVRILKA *14* *14* *14*
    • angel15

Re: !!!

souhlasim stebou....a jak je to rčeni?že v nouzi poznáš přitele...nebo tak nějak...když to přeložim do našeho....tak v nouzi poznas pravyho fanouška...upřimně,i kdyby Avril už nevidala ani jednu desku ja se na ni nevykašlu,protože ji mam rad:)..sice to ana nevi,ale to je detail:D....asi každej vyme,jak te těžky vycházet s expřitelem nebo přitelkyni,když se rozejdete ve zlim... takže ja Avril vubec nezavidim..ja bych ho asi přehnul kytarou při tom skladani:D:D:D
      • fifinka7

Re: Re: !!!

mno jako to snad ani neřikejte že by už žádný nevydala :D.....ale jako na jednu stranu, když by jsme si to pořád řikali a uvěřili tomu, tak budeme ještě šťastnější až to CD vyjde :D.....mno a kdyby Avril nedej bože zajelo auto nebo kdyby pstě umřela....tak newim jak vy, ale já měla bych jí sice pořád ráda, ale myslim, že na nej místo by nastoupily třeba AC/DC nebo SIMPLE PLAN nebo LINKINI a pstě všichni ,který mam až na druhym místě.....ale to jentak čistě hypoteticky......a co vy by jte v takoví situaci dělali? *7*
        • fifinka7

Re: Re: Re: !!!

ale vlastně, když nad tim tak ještě uvažuju, tak kdyby Av zemřela, tak bych nejspíš skočila z okna :D *1*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: !!!

já bych skočila s tebou...xDDD
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: !!!

můžu se přidat *15* !!! a to myslím vážně !!! *15*
      • sharpay1995

Pravda...i kdyby už nevydala ani jedno CD tak pro mě je to prostě můj nejky idol...a to se jen tak nezmění....mám ráda sice i jiný, ale Avrilka je pro mě nej a nikdy bych jí nemohla mít nerada...
        • xkostex

avril je nejlepsi a nikdy me neomrzi! *14* *14* *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: !!!

super takže budeme tu prostě dál kecat a čekat na Avrilino CD nebujte vyjde na 100% !!! a pak se budu další rok učit na zpamět všechny její písničky z new alba a nesmějte se mi prostě mi to trvá rok než se to naučím *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* !!! awe třeba Girlfriend mi už příde děsně ohraná awe kdykoliv jí slyším musím si s Avril zpívat nebo tančit písnička Girlfriend vás nenechá v klidu !!! *15* *15* *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: !!!

tak to já se je naučím hnedka....xD Ale pravda...dycky když někde slyším Avrilčiny songy tak mě to nenechá v klidu a prostě si musím zaspívat...xD
      • puspuspusinka

mno aspoň někdo se zdravím rozumem *15* *14* *4* , já taky bych se na ni NIKDY NEVYKAŠLALA !!! *4* *14* *14* *4* *14*

*14* *14* *14* AVRILKA *14* *14* *14*
        • jana291995

ale já vím že to není vina Av,ale Deryckova.Ale štve mě to,a myslím že i Vás,jeden den novinky,všichni natěšení,a druhej den upe opka..občas si připadám,jako by si z nás někdo dělal starndu!!to nenasere,ale zamrzí...abych se Vám přiznala,Av už mě nebere tolik jako před asi tak 2.rokama,já sem ji tak milovala,že se mi ted její písničky zdají ohraný,ale až přijde,TEDA JESTLI VŮBEC VYJDE,tak se to určo změní,ale tohle už mě fakticky neba..každopádně to nedávám za vinu Avril,ona za to nemůže to já vím!! *4*
  • bambusanka

TO NÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!

*9* Přečtěte si to:

Vydání nového alba Avril Lavigne se opět opozdí. Důvodem je její loňský rozchod s manželem Deryckem Whibleym z kapely Sum 41. Whibley zpěvaččino v pořadí čtvrté studiové album produkuje a už jednou se vydání desky kvůli osobním problémům dvojice odkládalo. Whibley nyní potvrzuje, že deska není ještě zcela hotová a na pulty se dostane až zřejmě v létě letošního roku. "Prvních osm písní šlo Avril a Deryckovi velmi dobře, jsou plné lásky a porozumnění. Teď se ale chystají ještě další čtyři písničky, které už tak dobře nejdou. Jestli se nebudou soustředit na muziku, ale na svoje osobgní problémy, bude to průšvih," říká zdroj ze studia.

To néé..!!Zase se to posunulo *9* *9*
    Jinak tady je na to odkaz:
    http://www.radiobonton.cz/cs/novinky/detail_1173.shtml
    • fifinka7

Re: TO NÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!

žíš ty s tim nadělaj.....jestli to tak pujde dál, tak myslim že Av příjde ještě o víc fanoušků.....jako i mě už začíná docházet trpělivost....kdyby se místo tech za*ranejch reklam, který se tu ani nevysílaj věnovala CDčku tak už je dávno na světě......AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA.......už mi to začíná pěkně vytáčet....už vydim jak vyjde až příští rok :( *9* *9* *9* *9* *9* *8* *10* *16* *5*
      • fifinka7

Re: Re: TO NÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!

a ještě mi tu nejdou smajlové.....GRRRR *8* *16* *10*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: TO NÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!

není to její vina...převážně za to může de debil-Deryck....když teďka sou pořád ještě problémy s tím jejich rozvodem...
    • jana291995

už mě to jako sere,že se to pořád odkládá.. *10* *16*
      • puspuspusinka

Re: Re: TO NÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!

Janči na Avril se nezlob spíš na Derycka za její problémy a starosti může jenom on !!! debil a mi kvůli němu začínáme už taky trpět !!! *9* *9*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: TO NÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!

Přesně tak!!!!
    • puspuspusinka

awe nééééééééé ty si mi úplně zkazila wíkend !!!!!!! *9* *9* *9* jak to mám o další 2-3 měsíce vadržet tj jako ránna do srdíčka !!! =( *9* *16* *10*
  • puspuspusinka

konečně pátek

Uffffffff... konečně je tu pátek a wíkend !!! Jupííííííí už mi z tý školy úplně děsně HRABE !!! *15* *15* *15* dneska sme hráli hry z ajiny a kdyby ste viděli co som tam dělala bože byste se pomlátili smíchy !!! *15* *15* *15*
    • bambusanka

Re: konečně pátek

To já s kámoškou sme d¨neska měli taký hrozný vátlemy o češtině *1* To se nedalo přežít..my máme totiž hroznou úču na Čj a ona nás zavedla k sobě do kabinetu a tak sme měli udělat osnovu na popis co vidíme za oknem venku...A pak když jsme ve třídě psali ten popis kámoška prej: Já tam napíšu: Před sebou jsem měla krásný pohled na krajinu,ale zkazila mi ho učitelka na češtinu. *1* *1*

A pak samozřejmně začal ten řetezec chechtání xDxD To se prostě nedalo zastavit *1* Taky se nám to vyplatilo: Máme poznámku *1* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: konečně pátek

Tk to naše češtinářká(třídní) je uppe nejlepší....stou se tak dobře kecá... hlavně přes ICQ nebo Facebook...xD a dneska sme sní byly v knihovně...no tak ty její komenty...ta bych vám teda přála slyšet...sme tam měli upe výtlem...šálenéééé....xDDD
      • jana291995

no,to moje kámojda odjela na hory,ale byla sem tam se svou Šušínkou(to je její přezdívka =))..takže tam byla dcl i nuda..
      • puspuspusinka

*1* *1* *1* *15* *15* *15* to my sme měli při čj něco podobnýho !!! tky sme psali osnovy a tky máme úděsnou úču !!! *15* *15* *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: konečně pátek

my meli vytlem o matice sme pocitaly priklad P- neco a kamoska se ji na neco ptala a ona rekla prominte ja koukala na pecko *1* tak sme se asi 2minuty v kuse tlemily a uca upa mimo *1*
  • sharpay1995

bravičko

v new bravu je mini zmínka o Avril hned na nějaké 3 straně....a je taky na titulce...ale jen jako propagace dárku...xDDD
  • bambusanka

Info o 4.albu..jen nevím jestli pravdivé

http://a-lavigne.blog.cz/0911/nova- deska-avril-se-jmenuje-crash-burn-o ficialni-informace

Koukněte se!Je tam název new CD a taky seznam písniček.Pak tam je obrázek,na kterém je to potvrzeno!No radši se tam koukněte sami *3* *14*
    • mmaarrkkeettaaaa

Re: Info o 4.albu..jen nevím jestli pravdivé

Mě to napsalo stránka nenalezena:(
      • Re: Re: Info o 4.albu..jen nevím jestli pravdivé

A vymazala sis mezery..??To když kopíruješ odkaz,tak se udělají mezery,tak je pak vymaž :)
        • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Re: Info o 4.albu..jen nevím jestli pravdivé

Zkusím :D Možná to tím bude :D *1* *3* *14*
  • puspuspusinka

jůůů

Po dluhý době sem šla na blog mno a páááááni tám je to tááááák úžasný fakt bych řekla že máme jeden z nejhezčích blogů vůbec jo awe štve mě že mi to tam pořád nejde přihlásit !! *9*
    • bambusanka

Re: jůůů

to je divný,mě už to ted jde v pohodě...
      • puspuspusinka

Re: Re: jůůů

mě nn zadala som to a prd mi to de !!! *9* *9* a děsně mě to štve bych tam ráda něco přidala se totiž vůbec nepodílím !!! *9* *9* *16*
        • bambusanka

Re: Re: Re: jůůů

*9* to je škodä *9*
  • puspuspusinka

=)

čauky jste tu někdo ? !? *3* *14*
  • bambusanka

Super

Tak jsem po dlouhém úsilí dostala na blog a něco jsem přidala :) *1* *15* *1* *1* *15* *4* *3*
  • bambusanka

:((

Nejde mi přihlásit se na stránky. :( Ukazuje to že mam špatnou adresu bo heslo.. *9* Nevíte proč..?? :(
    • fifinka7

Re: :((

mě to taky nejde
      • sharpay1995

Re: Re: :((

Jakto??? Normálně tam zadejte: best-team-avril a HESLO...netuším jakto že se vám tam nejde přihlásit...
  • lilinka007

wow

2 dny jsem tu nebyla a je tu dost veselo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit