Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikk

Avril Lavigne in Wonderland

už sem slišel tu novou písničku a je uplně skvělá *14*
    • mmaarrkkeettaaaa

Re: Avril Lavigne in Wonderland

jn, ta písnička je super, já doufám že bude i na jejím CD, protože má hodně do sebe tá píseň *3*
  • jana291995

hoodně novinek

Na blogu je hodně novinek!
  • jana291995

VIDEO Z AMERICAN IDIOLU!

lÍBÍ SE MI,jak se tam AV potom směje!!
    a ten chlap je uplně hnusnééj..fůj!!Zpěv dcl trochu fakt trošičku dobrý,ale jinak nic teda..

http://www.youtube.com/wa tch?v=vgqI57wW67M
    • fifinka7

Re: VIDEO Z AMERICAN IDIOLU!

fujky...jak je spocenej *1*
  • puspuspusinka

ČAUKÝÝÝÝÝÝÝÝ

AHOJKY, TAK JAK DOPADLO VÝZO? DOUFÁM ŽE DOBŘE !!! *14* U MĚ DOBRÝ NEMÁM ANI JEDNU 4 !!! JUPÍÍÍ *15* *14* *4*

TAKŽE MÁM 8 TROJEK, 6 JEDNIČEK A 1 DVOJKU !!! SUPÉR NN ?! NA OSMOU TŘÍDU A HOLKU KTERÁ JE NA GYMPLU A UČÍ SE ZŘÍDKA !!! *15* *15* *15* *15* *15*
    TAK JO PŘIZNÁVÁM JE TO HROZNÝ VÝZO, TAK A TEDKA SE TAKY POCHLUBTE VY MNO AWE HANČI UŽ NEMUSÍ U NÍ VÍME SAMÝ 1 !!! CO? *15* *15* *15* *15*
    • bambusanka

Re: ČAUKÝÝÝÝÝÝÝÝ

Já sem tky v osmičce a mam dvě dvojky a devět jedniček xDxD *1* *1* *15* *15* ale já se zas učim mnoo *1* *1*
      • dianna114

Re: Re: ČAUKÝÝÝÝÝÝÝÝ

Já měla v osmičce v 1. pololetí 3 dvojky.
        • sharpay1995

Re: Re: Re: ČAUKÝÝÝÝÝÝÝÝ

A dostala ses na gympl???
          • dianna114

Re: Re: Re: Re: ČAUKÝÝÝÝÝÝÝÝ

Jo. Ale tam nehleděli na osmou třídu, ale na 1. pololetí devítky. A platilo tam(ale to samozřejmě neplatí u všech gymnázií), že nemusel dělat příjimačky ten, kdo měl v 1. pololetí devítky nanejvýš 3 dvojky, ale nesměl je mít z matiky nebo z češtiny. A já měla v pololetí jen dvojku z fyziky, takže jsem je nemusela dělat. *15* *15* *15*
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: ČAUKÝÝÝÝÝÝÝÝ

teda takle to aspon bylo minulej rok radši na mě nadávejte :D
            • fifinka7

mno oni berou ohled na celou osmičku a na půlku devítky, ale ještě to je udělaný nějak, že dostáváš body za to, jestli jsi z matematický nebo jazykový třídy a za to ,jestli jsi získala 1.,2. nebo 3. místo v nějaký soutěži....mno a s těma příjmacíma testama je to jak kde *3*
            • sharpay1995

Ahm...super...díky...takže jak vidím příští rok bude velmi důležitý....xD
      • bambusanka

Re: Re: ČAUKÝÝÝÝÝÝÝÝ

ježiš néé devět jedniček ale třináct xDXD
        • fifinka7

Re: Re: Re: ČAUKÝÝÝÝÝÝÝÝ

mno já jsem v prváku na gymplu a mám 5 trojek, 5 dvojek a 3 jedničky.....na to, že se dřu jako magor je to fakt děsný.....ale příští pololetí to určitě vylepšim.....tedko už vym jaký maj učitelé taktiky *15* *1* *3* .....jo a kolik máte zameškanejch hodin já nic *1*
          • dianna114

Ahoj. Tak to jsi na tom skoro stejně jako já. Já jsem taky v prváku na gymplu, taky se dost učím a mám 5 dvojek, 5 trojek, 3 jedničky.. a ehm, jednu čtyřku *16*
          • bambusanka

já šest *1* *1*
            • sharpay1995

no tak jako samí ne....jedna 2 tam je mno...aůle na 8. třídu a na to že se učím velmi zřídka to ujde....xDD
            • puspuspusinka

CHA CHA JÁ MÁM 105 !!! *15* *15* *15* MNO CO SEM POŘÁD BUD NEMOCNÁ BO NĚKDE U DOKTORA TO SE SNADNO SEČTE *15* *15* *15* !!! *15*
  • xkostex

Alice Undergraund

http://www.youtube.com/watch?v=Apg_ ux26zFU&feature=player_embedded
    • sharpay1995

Re: Alice Undergraund

wooooooow....tak to je bomba...je to nádherný....xDDD
      • jana291995

Re: Re: Alice Undergraund

jo,taky se my to líbí,až na ty vejšky teda no..jinak av podala skvělej výkona,jako vždy!! *15* *1* *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Alice Undergraund

jj...tak to už jsme okomentovali na mém Facebooku...x.DDD
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Alice Undergraund

TÝ JO, TO NA TO JAKO ŘIKÁTE JEN TOHLE???...LIDI PROBERTE SE TO JE PRVNÍ PÍSNIČKA, KTEROU PO DLOUHÝ DOBĚ SLYŠÍME *1* *3* .....jé krásná....ale přiznávám je hrozně ukřičená v tech refrénech.....ale jako vždycky světová, perfektní a nejlepší *14* *14*
  • sharpay1995

xDDD

http://www.youtube.com/watch?v=n5LR 2B2KfQg&feature=PlayList&p=BA985A6B 841ADB47&index=0&playnext=1
  • lilinka007

muck

achojik hele na avrillavigne.com sou ke koupeni jeji trika a mikiny tak mrknete
  • puspuspusinka

Hele

Hele na těch našich foteškách na blogu to vypadá že se Avrilka konečně po dlouhé době docela bawila co? supéééér takže to s tím Albumem v červnu by mohhlo bejt už fakt konečná !!! *15* *14*
  • jana291995

NOVINKÝÝÝÝÝ

Je hodně novinek!!

1.AVRIL MÁ PRÝ NEW TATING-* Avril si nechala udělat nové tetování. Podle dostupných informací si nechala na paži vytetovat nápis Abbey Dawn. Fotky (důkazy) však zatím nejsou.
    * Druhou mini novinkou je to, že Avril se už zítra objeví v American Idol

2.NEW ALBUM V ČERVNU
    Dneska ráno poskytla Avril nový rozhovor Ryanovi Seacrestovi.
    Zatímco šla na natáčení nového videa, mluvila o porotcování v American Idol a o jejím novém songu "Alice (Underground)"! Řekla, že aong Alice byl napsán na piáně a popisuje ho jako temný.
    Nakonec Avril řekla, že její nový singl bude v dubnu a album v červnu!
    ROZHOVOR-http://www.avril bandaids.com/forums/avril-lavigne-m edia/1015142-new-interview-ryan-sea crest-jan-26-ai-scene.html

3.nov á tričkáá,DĚCKÁ,A TY TRIKA SOU FAKTICKY KRÁSNÝ,BUDU MUSET ZHUBNOUT!! *1* -http://a-lavigne.blog.cz/1001/abbe y-dawn-tricka-121
  • jana291995

PROSÍÍÍM NEKŘIČÉÉÉT!

Já vím,že to semka nepatří,je to něco se Zacem,je to scéna z filmu 17 again!!!Díky týhle scéně je mím jediným!! *15*

http://www.youtube.com/watch?v= AoCeXjaHWdI
    Jak to ti jeho rodiče dělali,že vznikl tak krásnej ksicht nevíte? *14* *7* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit