-
chjooooo :(
fakt je tu nějaká nudááá :(.....chce to nový téma *3* *3* -
-
Re: chjooooo :(
jj *15* *14*
co třeba Avril Lavigne? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: chjooooo :(
hm...good idea...xDDD na to by sme vživotě nepřišli...xDDDD -
-
Re: Re: Re: chjooooo :(
já wím *15*
ještě že mě tu máte co? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: chjooooo :(
No jo hele....kdo jiný by mohl dostat tak nečekaný, úžestný nápad...xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: chjooooo :(
jóóóó já wím sem nadaná *15* *15* *15* !!!
to wíš tak jako přemýšlím ne mno sme na diskuzi Avril Lavigne a potřebujeme dobrý téma, který nikdy neomrzí a bum bác mam ho vymyšlený !!! *15* *15* *15*
Téma zní Avril Lavigne !! *14*
-
-
-
-
-
-
avril
pěkný písničky a super styl -
-
Re: avril
jj Avril je moje náplast na špatný dny !!! *14* *14* *14* -
Re: avril
Správně....;)
-
-
Jukni se
Ahojky, jukněte se sem: a-lavigne-music.blog.cz
Je to blog o AV. Neberte to jako reklamu :))
Je tam i zábava..Návody na blog a ikonky k používání. *3* S blogem sem začala,mám nic moc design..Tak se prosím ujkněte a přidejte koment at vím co mám změnit!! Dík moc, -
Čauky
Čauky , jak se máte? *7*
Hej lidi poslední dobou mi to tu přijde jak po vymření tu vůbec nic nepíšete !!! *9* Se s váma nebawím, Barča mě nevzala do kufru a ostatní tu skoro vůbec nejste !!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* !!!
Jako neberte mě vážně jj lidi sem asijenom trochu vožralá !!! *15* *15* *15* *15*
Awe jako maturák byl supééééééééééér !!! Co dodat bylo to prostě no Coment !!! *15* *15* -
AHOOOOJ
Ahooojj...!!!!!!!!!!!! Už jsem tady pěkně dlouho nebyla...byli jsme na lyžáku :)) A bylo to supééér xDxD Už sem se nemohla dočkat až se zasee přijdu...Kouknu na blog-je tam super design!!!! *14* *4* Ta naše úča byla tak hodná... Ona prej: Večerka v deset.. A my : NÉÉÉ Jenom..?? A pak sme večer dělali že nemůžem spát,šli jsme s holkama ven kde seděli učitelky XDxD a my prej: Paní profesorko,my nemůžeme spát,můžeme sedět tady..??
A oni: Ale jo,můžete....
A pak sme je podezřívaly že byli tak trochu vožralý ptž se všemu smály a měli takej divnej hlas *1* *1* *15* Tak sme tam s nima kecaly skoro do půlnoci xDxD Uplně nejvíc...Nebo kluci na vleku.. Taky sem z nich nemohla xDxD On jeden spadnul,a za ním samozřejmně napadaly další.... *1* *1* Sme s kámoškou radši z tý kotvy sjeli,než abysme sapdli na ně xDxD *1* *1* Prostě zížitky k nezapomenutí *1* *3* *3* *14* -
-
Re: AHOOOOJ
Páááni *15* *15* *15*
A to si mě nemohla vuít do kufru sebou? *7* *9*
Bych jela hned taká prdel tam musela bejt co? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: AHOOOOJ
to jo.. na tohle nikdy nzeapomenu xD hlavně na opilý učitelky xDxD
Do toho kufru by ses mi asi nevešla... Jen mě naštvalo že sme si nemohli vzít snowbord.. :((
-
-
-
heled
Avril si udělala i melirky černy jo?tak fakt se vraci trochu zpět a že by opustila ružovou hehe:)...ale sekne ji to moc a když sem volnej ja i ona,tak jedu za ni ji zbalit:D:D:D -
-
Re: heled
jj sluší jí to hodně...xDD A jeď okamžitě...byl by si určitě lepší než ti s kteréma se teď tak stýká...i když to jsou samí boháči...xDD
-
-
Nechááápu !!! =(
Hej lidi už mě pěkně s**e jak holky od nás ze třídy řeší svojí postavu sou dementní bo co úplně děsně hubený holky pořád dokola melou že sou tlustý sou pěkný blbky !!! *16*
Hele hoky na férovku: řešíte někdy svojí postavu já mám 60 kg na 165 cm ve 14 letech a sem spokojená !!! *15* *10*
Tak jako nwm co řeší !!!
Hele Kubo řešila někdy tvoje holka postavu nebo vadilo ti když to řešila pre by mě zajímal tvůj názor pre mě to pije krev tak co pak kluky? *7* *4*
Jako asi vás to tu fakt nezajímmá awe mě už to tak leze krkem že sem se prostě musela někde pořádně vyřvat !!! *16* *15* -
-
Re: Nechááápu !!! =(
no holku už nemam,ale nemluvila o tom....a mě to taky vadi,když o tom někdo mele...napřiklad ja chci přibrat,ale mam takovej metabolizmus,že co sežeru,tak to ve mě propluje jak voda a nepřiberu ani kg:D -
-
Re: Re: Nechááápu !!! =(
mno widíš já sem zase pravej opak, co sežeru je na mě hned vidět awe neřeším to *15* *15* *15* !!! -
-
Re: Re: Re: Nechááápu !!! =(
no popravdě,já fakt nejsem hubená,a to nekecám,a naše holky to taky pořád řeší,ta má tlustý stehna,ta je zase moc hubená..já sem se sebou spokojená,ikdyž nejsem jako vyžle,tak mi to ani tak neva,někdy mě ale štvou ty klučičí poznámky.. *9* já mám silný stehna a větší břicho...a holky třeba neberou ohled na to,že když sem třeba ve třídě,tak se o tom klido baví,já sem se jednou nasrala,praskla s dveřima,a nebyvila sem se s nima..přestali o tom mluvit,ale vydrželo jim to tak týden,a zase si začaly stěžovat! *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Nechááápu !!! =(
mno tak já ne, že bych v tejtech ohledech někoho pomlouvala, ptž jsem i já pěknej buřtík *1* ,ale tak nějak extra si nestěžuju.......ikdyž taky si někdy sama pro sebe řikam, že jsem jak hroch *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nechááápu !!! =(
že jóóó *15* *15* *15* *15* *15* !!!! Taky si myslím !!! Awe když tak o tom přemýšlím nebylo by špatný mýt na chvíli Av postavu pre Avrilka jí má kásnou, awe jak říkám žiješ jenom jednou a trápit se s dietama je jenom ztráta času !!! *15* *15* *15* *15* *15* -
woow.... *1* fak hodně dobrý pravidlo...xDDD -
Ježiši,... rači změnme téma !!! Nebo budu řváááááááááát *15* *15* *15* *15* !!!! Sem zase něco naousla *1* *1* *14* !!!
Mno hele nemůžete tu bejt přece všecky buřtíci já si myslím že ste hubeňouři !!! *15* *15* *15* *15* Já se teda přiznám já si hubená připadám !!! Rozhodně si nepřipadám tlustá a rozhodně nejsem taká pipina abych svojí postavu řešila řídím se pravidlem !!! ,, Žiješ jenom jednou, tak si to uží, jez a pij co ti chutná, a užívej si přitom života ,, !!!
A musím vím říct lepší pravidlo neznám !!! *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Nechááápu !!! =(
n´´oóo...já mám poze štěstí že mám fakt skvělou třídu a i když taky nejsem nějak hubená tak prostě oni mě mají všichni upe rádi pro to jak se chovám...i když se třeba někdy pohádám s nějakýma těma blbečkama od nás tak oni si naa mě nic nedovolí bo prostě já sem taková ta "star" třídy...i když někdo cizí má ke mě třeba nějaké blbé poznámky týkající se toho tak moji kamarádi se mě vždycky zastanou...třeba kámoš se i kvůli mě jednou tak pohádal s nejlepším kamarádem...sem strašně ráda že mám kolem sebe tak skvělé lidi...
-
-
-
-
-
Héj...co je to snáma???
héj lidi co to je tohle....Konečně vyšla Avrilijina nová písnička na kterou tady čekáme už přes půl roku a vy to okomentujete jenom takto??? No co to je sakra...xDDD Tak jako to je největší novinka posdledních několiko měsíců a vy na to jenom že je to dobrý??? No co to sváma je????xDDDDDD -
-
Re: Héj...co je to snáma???
JJ máš pravdu sme tady s tím málem sekli když nás Deryck nas*** s tím CD pre Av vina to nebyla a tedka když je konečně něco tak tu napíšem jenom dobrý !!! *7* *8* !!!
Takže já říkámmm !!! Supéééééér sem u vytržení !!! du si bourat pokoj pre až budu skákat do stropu mohlo by to bolet !!! *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Héj...co je to snáma???
*15* *15* *15*
-
-
Re: Héj...co je to snáma???
No mně to přišlo poprvý takový ukřičený,ale tedka se mi to líbí moc..jo a KUKNĚTE TAKY NA BLOG,JE NOVEJ DESING A PSTĚ NOVINKY!!!VŮBEC TAM NECHODÍTE!!!!! *9* *9*
-
-
ČAUWESÍÍÍK
ČAUWESÍÍÍK, TAK JAK SE MÁTE? A CO ŘÍKÁTE 1. MĚSÍCI NEW ROKU? *3* *4* *7* -
-
Re: ČAUWESÍÍÍK
no tak vzhledem ktomu že už konečně vyšel ten nový song od Avril tak super...xDDD Ale jinak to vcelku ujde....xDDD
-
-
mám 4.
Ona mi dala z matiky čtyřku,to mě na pajdu nevezmout..tak půjdu na kadeřnici no..achjoo,jak kdyby mi tu 4 nemohla dát druhý pololetí,a ted mi dát 3...se s ní nebudu bavit!! *10* -
-
Re: mám 4.
Tak to ti fakt nezávidím *9* Já měla štěstí, protože v 1. pololetí devítky vycházela z matiky 1/2 a v tom prvním pololetí mi učitel přilepšil a dal mi 1(takže jsem se na gympl dostala bez příjimaček *15* ) a až ve 2. pololetí mi přihoršil a dal mi dvojku. A co ti z matiky vycházelo? 3/4, 3, nebo 4? *7* Protože pokud ti vycházela spíš 4, tak to si myslím, že by bylo nespravedlivý, kdyby ti dala 3.. -
-
Re: Re: mám 4.
Ale coto...Kdo se nám to tady vrátil??? -
-
Re: Re: Re: mám 4.
*15* Já jsem sice chtěla odejít, ale uvědomila jsem si, že by mi mohli vzít správcovství u Britney, tak jsem to nechtěla riskovat. *1* Ale vydržela jsem to měsíc, se sem nepřihlašovat, nepsat žádný příspěvky.. ale jestli budu ještě někdy psát, že navždy odcházím, nevěřte mi. -
-
Re: Re: Re: Re: mám 4.
*15* jj,já ti to nebudu věřit..no ona řekla že když se zlepším,že mi dá 3,a ze zkoušení sem měla za 3.Tak sem byla jistá že mi tu trojku dá,aspon toto pololetí!!Ale z chemie a fyziky mám 2,to sem ráda!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: mám 4.
No když už sme tak u té školy...lidi já asi pudu spáchat sebevraždu... třídní(češtinářka) odcházi na půl roku na mateřskou a tak sme dostali místo ní takovou starou p*** zas*****....hej to fakt nedávám....sama učitelka ji nazvala pizdou a blbou krávou...takže jako asi si tokážete představit co to je.... *1*
-
-
-
-
-