-
Neberte to jako reklamu :))
Ahojky :)) Jukněte se prosíím sem:
a-lavigne-only.blog.cz
Je to můj new blog o Avril.Je to můj první blog.Neberte to jako reklamu,já myslela,že když je tohle diskuze o AV,že se sem může psát všechno o AV.. :))
Tak papáá *3* -
-
Re: Neberte to jako reklamu :))
ahojky,já ti můžu nastavit nějaký desing jestli chceš!!já mám krásný desingy,kdyžtak my písni! *15* -
-
Re: Re: Neberte to jako reklamu :))
jůůůů Jani nechceš mi nějakej desing do zásoby taky udělat sice mám objednanej awe jeden bo 2 navíc se šiknou vždycyky !!! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Neberte to jako reklamu :))
jo a s kým by měl být? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Neberte to jako reklamu :))
S aSHLEY tISDALE *15*
-
-
-
Re: Re: Neberte to jako reklamu :))
Jéé díky moc :)) Ale já mám tedka jeden objednanej..Tak třeba pozdějc :)
-
-
Re: Neberte to jako reklamu :))
Jasněé že patří je to přece o Avrilce !!! *14* Já se určo kouknu a budeš sem chodit pořád přibil by další člen do našííí (ne)normální partičky *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Juhuu!
No,včera mě chytl takovej rapl ty jo.Já si pořád říkala "Tak Janči,bude z tebe kadeřnice,a budeš tak skvělá,že budeš česat avril,miley,mitchela,zaca,vanessu ježišimarjá"..já sem byla upe vedle,my hrabalo!!!dočista načisto!! *15* *1* -
-
Re: Juhuu!
Jůůů Jani vidíš co tu vzniklo z toho tvýho hrabání? *15* *15* *15* Přešlo to až na Piráty z Karibiku bože No Coment *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Juhuu!
souhlas bez jonnyho by to stalo za hovno a je skoda ze tam nebude orlando a keira
-
-
Ježišky *15* jupííí nejsem sama mě poslední dobou ták hrabe *15* *15* *15* !!! Hele komu by se z vás líbílo dvojice
Avril and Orlando Bloom když sou tedka sousedi mohlo by i něco vzniknout když si ták rozumí *4* a ta jeho holka je pěkně vychrtlá hnuska teda me se fakt nelíbí awe on je hezkej *4* *14* *15*
Tak co mě docela i jj awe umíte si představit Av jako Elizabeth Swan *15* ? já ne!!! neříkám že tam bude hrát nebude jen se tak ptám? *15*
Prej tam bude možná tedka jako Elizabeth Vanessa Hudgens mluvilo se o tom *4* a díváte se vůbec na Piráti z Karibiku sou fakt luxusní *4* !!! -
-
já nechápu co s tim pořád všicí maj....Vanessa tam NEBUDE!!!.....mluví se o tom, že by tam měl hrát Zac Efron....četla jsem to v Cinemě (což myslim, že je celkej důvěryhodnej zdroj) a pak taky myslim v Popkornu nebo v Bravu, newim tedka přesně a údajně by tam měl hrát bráchu Jacka.....mno a taky se koukněte dyžtak na tu ftipnou diskuzi na pirátech z karibiku 4 tady na osobnostech, se pobavíte jak se tam hádaj jestli tam Zac bude, nebo ne, ale opakuju Vanessa tam nebude....a estli jo tak asi ... newim ale něco si udělám *1*....(udelám si kij a zabiju režiséra *1* ) -
-
Re: Re: Re: Juhuu!
no heledte jedno je jasny bude tam hrát Johnny Depp a to je hlavni:D se nezačalo ještě ani točit,takže všechno muže bejt upně jinak:) a ta jeho holka Orlanda je modelka,takže se nedivte,že je vychrtla:D -
-
Re: Re: Re: Re: Juhuu!
Tjn awe ona je až moc taková krůta prostě *15* !!!
Jó Zac? to by mi to zkazilo to bych rači Nessynku *15* *15* *15* !!!
Awe podle mě je blbost cpát tam někoho jako sou Zac A Nessy pre by to úplně zakzilo prijoritu toho filmu !!! *15* chápete jak to myslím? *7* *15*
JJ máš pravdu Kubo = Johnny Depp je z nich BEST A NEMŮŽU S TĚCH JEHO POHYBŮ JE TAM ZKRÁTKA ÚŽASNEJ A BEZ NĚHO BY TO STÁLO ZA PRT KDYŽ ODEŠLI oRLANDO I kEIRA TAK TO EŠTĚ VYDEJCHÁM AWE JOHNNYHO NIKDY !!! TEN JE PROSTĚ SUPÉÉÉÉR !!! *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Juhuu!
jj no je to mrtě dobrej herec:)..a prej dostane za ten film 51 melounu:D..ach jo asi začnu taky hrat ve filmech:D -
vono se to k němu Fakt dost hodííí *15* *15* *15* mě se téda takle líbí *15* *15* -
tjn Johny je squjelej v každý roli :D....to je pravej Pan herec :D...ale jak dycky hraje ty šílence :D *1*
-
-
-
-
*1* jo to by bylo dobry avril a orlando *1* -
ježiš marjá co to tu melu? sorry sem byla asi zase mimo? jak jako Av a Elizabeth ty woe = No Coment nwt někdo jak sem na to přišla *15* *15* *15*
-
-
Jáááááj.....xDDDDD
-
-
jůů
jůůů ste se tu zas rozjely *15* mi trvalo 10 minut než sem přečetla a pochytila všecky novinky a nejni jich zrovna málo *4* -
-
Re: jůů
*1* *1* *1*
-
-
Black Star
Tohle je video dlouhý 1:11 ,je to písnička Black Star.Já jsem teda nejdelší zatím viděla jen asi půl minuty...Jo a nakonci asi na 1. minutě tam najëdnou začne hrát Complicated *1*
http://www.youtube.com/watch?v=XNg9Xx4r7tM&feature=related -
-
Re: Black Star
hm...ten název- OFICIAL FANS PUNKS VERSION- fakt sedí...xD ale jako ten Complicated je tam dobrý...xD -
-
Re: Re: Black Star
jojo,proto jsem tam zvýraznila ASI... *1*
-
-
Re: Black Star
http://www.youtube.com/watch?v=qXrT _x55--Y&NR=1 a tky se koukněte na toh¨le,to je ASI kousek new písničky,ale jen melodie...mě se teda mooc líbí *14* -
-
Re: Re: Black Star
Jj...je to hezký....ale nemůžeme bohužel s jistotou vědět že to je vážně od Avril...bo to tam mohl dát kdokoliv a říct: tohle je new melodie od Avril Lavigne...." Ale doufám že je to od Avril, bo je to fakt hezký... -
-
Re: Re: Re: Black Star
jo,mně se líbí,jak tam hraje potom Complicated..to je pěkný!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Black Star
jo to už jsem slyšela a je to fakt hezký :D
-
-
-
-
-
jááááj...xD
hele víte jak ste tady psaly že girlfriend je ohraný...tak tohle je šílený....pro metalisty skvělá verze...xD: http://www.youtube.com/watch?v=Q6SU OUPLHZ8&feature=player_embedded
Ur čitě ste to už viděli ale i tak... *1* *1* -
-
Re: jááááj...xD
ouu.. *1* to je teda mega hustý *15* *15* -
-
Re: Re: jááááj...xD
JEŽIŠI marja,to je hroznýý..=)
Av teda vyhrává!!!:D... *15* *1* -
-
Re: Re: Re: jááááj...xD
šáálený žhe...xDDDD -
-
Re: Re: Re: Re: jááááj...xD
heeeeeej, tak to je dost luxusní :D....jako kdyby to nazpívali prasata :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jááááj...xD
přímo....xDDDDDDD
-
-
-
-
-
-
novinkáá
Po několika dnech, kdy se spekulovalo a diskutovalo o tom, kdy uslyšíme nový singl Avril Lavigne, pro Vás mám konečně potvrzené informace.
Píseň "Alice (Underground)", kterou Avril složila jako soundtrack pro film Alice in Wonderland (Alenka v říši divů), bude mít premiéru 4. února 2010! Což je už za pár dnů. No není to skvělé? Těšíte se? (:
Připomínám, že to není první písnička, která byla použita jako soundtrack. V prosinci 2006 se do kin dostal film Eragon, ke kterému Avril složila song Keep Holding On. -
-
Re: novinkáá
wooooow...bomba...už 4. února, jo....no tak to už je za chvíly...xDDD...Super...xD -
-
Re: Re: novinkáá
jo no,taky se hrozně těšííím!!!sem zvědavá na tu písničku,a hlavně na Av!!!konečně nějaká pořádná novinka!! *15* -
-
Re: Re: Re: novinkáá
jupíííí -
-
Re: Re: Re: Re: novinkáá
*15*
-
-
-
-
-
:D:D
Tak jsem zase "pár" věcí přidala na blog :) *1* -
jÓÓÓ
MNO KONEČNĚ MI DE TEN BLOG AWE FAKT JAKO NWM CO BYCH TAM MOHLA PŘIDAT *15* *15* *15* STE SE TROCHU MOC ROZJELY NEN HLAVNĚ BAMBUSANKA *15* *15* *15* AWE TY HODINKY PŘEDPOSLEDNÍ SOU FAKT SUPÉÉÉÉÉÉÉÉR !!! *14* -
-
Re: jÓÓÓ
SRY TAM MÁ BEJT BARČA *9* *4* -
-
Re: Re: jÓÓÓ
to neva :) ale ty hodinky sou fakt upa úžasný *14* *14*
-
-
-
j
ahojik jak se tu mmate -
-
Re: j
Ahojík *4* *14* mno vzhledem k tomu že tu plánujem společnou sebevraždu pokud Av umře tak jinač dobře *15* *15* *15* -
-
Re: Re: j
pokud avril zemre pridam se k ti sebevrazde *4* -
-
Re: Re: Re: j
tky se přidávám *1* -
-
Re: Re: Re: Re: j
juj...to sem tu zas něco řekla :D *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: j
Kéžby, Kubo...kéžby se dožila té 100...nebo by i bohatě stačilo kdyby nás přežila...xDD kdyby sme zemřely první...pak by nás už asi tolik její smrt netrápila...ba naopak...*1* *1* v nebi by sme na ni netrpělivě čekali...xDDDDDDDDD *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: j
ja teda ne..nejdřiv bych šel na pohřeb avril..pak bych si užil celej den prostě uplně nejvic a pak bych to ukončil až:D..ale o tomhle se nmluvi ani nežertuje jo..Arvil se dožije 100 ja to vim:D
-
-
-
-
-
-
DDDDDobré ráno
Dobrý ranko nebo spíš už poledne *15* já stejnak vstala teprve tedka takže ranko *15* *15* *15* -
-
Re: DDDDDobré ráno
Čauky *4* ..já dneska vsávala jen v deset..ale zejtra musim vstávat v sedm..to nepřežiju *9* -
-
Re: Re: DDDDDobré ráno
já vztávala UŽ v 10....xDDD Díky boho se zítra můžu vyspat...upřímnou soustrast...mě dělá veliký problém vstávat do školy v 7:10, 5 dní v týdnu...xDDD Vážně lituju tě, že musíš vstávat i v neděli... *9* *3* -
-
Re: Re: Re: DDDDDobré ráno
to se ještě máš,já do školy vstávám v 6:30 *1* *1* a zejtra mam závody.... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: DDDDDobré ráno
já vstávala v 9 a to dobrovolně :D.....a jináč do školy vstávám v 6.00...ble :D.....ale jako ve čtvtek jsem zaspala :D to jsem vstávala o hodinu a půl později a akorát jsem přišla o písemku z něminy :D *3* *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: DDDDDobré ráno
ja bydlim v prelouci *1* -
Tak to sme na tom stejně, Elis....taky to mám do školy tak 100 metrů...takže pohodička....xD A jináč bydlím v HAvířově...xD -
ja vztavam v 7 a mam problem vztat. a do skoly to mam tak 100metru takze pohoda *1* -
já bydlimv Liberci -
já dojíždim z Lužný do Strašecí a to je asík 20km a když jsem u táty tak z Rakovníka do Strašecí a to je asi 25km :D....ale jako i když jsem chodila na základku tak jsem vstávala v 6 *1* ....takše už jsem tak nějak zvyklá *1* -
v Jižních čechách kousek od Českých Budějovic a ty? *4* -
a kde bydlíš..?? -
jj já vstáwám tky 6:00 *16* *8* *10* je to na nic *16* prer sem na vesnici a dojíždím *16* je to sice 5 km awe i tak musim vstávat tak brzo pre než já se vybalím to trochu trvá *15* *15* *15* -
takle jsem to měla na základce *1* my bydlíme naproti..ale ted jsem na gymplu a ráno musim jezdit busem a tramvají,, -
Tak já to mám dobré bo bydlím asi jednu minutu chůze od školy...takže si můžu dovolit vstávat pozděli a vycházet z domu až z prvním zvoněním...xDDD
-
-
-
-
-