-
málo no novinek?ALE KDEPAK!!
No,říkali jste že je málo novinek,ale to je pěkná hloupost!!!
1.Na internetu kolovaly informace,že by Avril měla natočit další reklamu-na produkty značky Proactiv.Dnes se tato informace potvrdila a to tím, že se ta reklama objevila:)
Má necelé dvě minuty a Avril v ní nabádá diváky,aby si tyto výrobky zakoupily. Přesvědčuje je o tom,že na začátku kariéry neměla moc dobrou pleť,na které se často objevovalo akné.To se ale údajně změnilo po používání právě produktů Proactiv.
Jsou tam nové,úžasné záběry..Video bohužel není moc kvalitní, ale určitě se brzo objeví v HQ.
VIDEO-http://www.youtube.com /watch?v=YK3lWbebNV4
2.Avril na nějakém večírku..FOTKY-http://a-lavigne.b log.cz/1001/avril-in-bank-nightclub -las-vegas-17-01-2010
A někdo to dejte na blog!! *1* -
-
Re: málo no novinek?ALE KDEPAK!!
tak všechno to již jest na našem blogu...xDD
-
-
uff
TY jo..já dneska vubec neměla. čas... sem se ZASE musela učit..zejtra píšem z pololetku z matiky.... *9* A tky z bižule...a dneska z dějáku..a v pátek z chemie..to je hrozný tohleto *9* *9* Sem se až ted dostala na PC.. *13* :(
Ale ty známky aspon nebudou tk hrozný *1* *15* -
???
Tak co je tedka neco new o Avrilce sem o ní nic dlouho neslyšela !!! *4* *14* *3* *7* !!! že by ted nebyla stredem zájmu ?! *7* -
-
Re: ???
no tak se to dáva na ten náš společnej web všechno ne :)...tu spíš jen už kecáme:D -
-
Re: Re: ???
tjn ...když o ní vše víme....a žádný novinky se moc neobjevujou....ale já myslim, že je fajne, že takhle kecáme ouplně o všem....jen si vemte kolik funklubů má na konverzaci takovejhle chat.....a ještě se stálejma lidma *3* *3* *15* *1*
-
-
-
Angeli = dědku
Angeli ty si zasejc na něco kápnul Tom Welling je fakt hezkej sporminutím awe je hezčí než Zacouš !!! *15* *15* *15* awe na Toma Becka nikdo nemá !!!!!!! *15* *15* *15* a co Smallwille komu se to z vás líbí ?! *15* *15* *15* mě moc + čarodějky *15* *15* *15* -
-
Re: Angeli = dědku
počkej to je ten z kobry11?....mno takej normální němec mno :D.....ale Simír ačkoliv má asi tak 1,5 metru tak je mnohem lepší.....ale muj typ už jsem sem dávala takše... *1* *3* -
-
Re: Re: Angeli = dědku
jj to je on já wím dřív sem tky letěla na Semira byl ták malinkej sladkej a roztomilej, awe ted mám plnou hlavu Toma Becka a moc se mi líbí ve filmu kterej ted zacal na prime !!! *4* -
-
Re: Re: Re: Angeli = dědku
ale prdlajs to neni ten Tom z kobry 11 ale ze smallvillu Tom Walling :D...no holky:D -
-
Re: Re: Re: Re: Angeli = dědku
jo a simir je jednoznačně nejlepší z Kobry:)..ja mu vždy fandl a hrál si na něj:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Angeli = dědku
ho to jako jedinýho nepřestalo bawit mno *4* třeba tedka přežije Tomíček aSemir bude mrtvej awe mě by to tky bawilo natáčet do smrti !!! *15* *15*
KOBRA 11 JE SUPÉÉÉÉÉR HLAVNĚ S BENEM JÄGERREM = TOMEM BECKEM !!! *14* *14* *14* *4* -
jo Nick ten je taky uuužasnej :D....a ještě k tomu Simírovi---->je zvláštní že vždycky přežije.....hlavně že má už newim kolikátýho parťáka.....SIMÍR NESMRTELNÝ *3* *1* -
jeje...to sou tu dizkuze...tak já přidávám svůj tip... Jonas...ten nejmladší z kapely....xDDD Nicholas...x.DDDDD -
hej dědku nechceš brejle ? *15* mi se tut totiž celou doby bawíme o kobře a tomovi kobry 11 !!! *15* *15* *15* co sem pleteš Smallwilla ten už je starej tématem !!! *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: Angeli = dědku
ja na Smallwille čučim:)..no Tom je muj vzro co se jedna o postavu:D..snad jednou bude takova *1* *1*
-
-
jóóóóóóóoó´´oóóó
Lidi nechcete někdo přijet a tančit se mnou ???! *15* *15* *15*
Já nebudu mít ani jednu 4 !!! supéééééééééééééééééééérr !!!!!!! Já sem táááááááááááááááááák moooooc šťastnááááá !!!!!!!!!!!! co ty ,,dědku,, ? umíš tančit ?! *15* *15* *15* -
-
Re: jóóóóóóóoó´´oóóó
jako vubec:D maximalně polužák:D -
-
Re: Re: jóóóóóóóoó´´oóóó
to neřeš já sem táááááááááák šťástnnááááááááá vííííte vy vůbec co to pro mě zamenáááááááá !!!!!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *3* *4* *14* *14* *14* jj nebudu mít 4 !!!! JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *4* -
Re: Re: jóóóóóóóoó´´oóóó
*15*
-
-
-
HELP MEEEE!!
Hej pomožte mi..ve čtvrtek dem na běžky,ale já to neumím,a včera (pondělí)sem kvůli tomu lhala ředitelovi,že sem měla horečku,týden předtím sem totiž zůstala doma.Co mám dělat ted?když zůstanu doma,tak už mi to trapný,a na běžky fakt nechci!!!No a když zase řeknu že sem měla horečku,tak mi nadá..pomoooc PROSÍÍÍM!!! *9* -
-
Re: HELP MEEEE!!
tk di !!! *15* jednou to přežiješ a nebo řekni že si ztratila běžky !!! *15* teda pokud je nemáš ze školy !!! *15* já bych byla doma !!! *15* *13* *14* *3* -
-
Re: Re: HELP MEEEE!!
no zeptám se mamky,no a ty běžky se berou ze školy no.. *4* zeptám se mamky zítra!!děkujíí -
-
Re: Re: Re: HELP MEEEE!!
hm nám řekla dneska učitelka ať si na zejtra přineseme věci na běžky....a já je za 1. nemam (myslim ty věci.....kdybych je měla tak se mi to nechce tahat :D.....a navíc na ně pstě nechci....takše mam omluvenku a nejspíš budu cvičit s klukama :D *1* -
-
Re: Re: Re: Re: HELP MEEEE!!
vy ste teda sportovni holky :D...to ja bych šel hnedka ,i když sem na tom stál jen dvakrá:)...sem si řikal třeba bude ze mě dalši Bauer :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: HELP MEEEE!!
já to přežila s omluvenkou :D....jako né že bych tělák neměla ráda, ale jako běžky to je noční můra.....a jako minulej tejden jsme byli bruslit na rybníku :D.....a to byl jen z půlky zamrzlej :D -
no tak jako my byly na běžkách minulé pondělí a toto pondělí půjdeme znova...jako několikrát sem hodila držku jelikož sme jezdili v šíleným lese..., ale tak aspoň byla nějaká sranda....DDD Párkrát se to dá přežít....xDDD -
já bych šla tky, awe pak ty modřiny oouuu !!! *15* *15* *15* awe mě to docela bawí já se mocík z těláku neomlouvám !!! *4*
-
-
-
-
-
-
achjó
Pomoc asi umřu možná budu mít totiž 4 na výzo a to mam 1 a 2 a jednu 3 awe ten debilni Nosek mi chce dát 4 !!! já ho ták nasnáším !!! *10* *8* *16*
Jaký bude u vás předpokládám že samý dyž se tu ták pilně mučíte !!! *15* *15* *15* -
-
Re: achjó
mno výzo by mělo bejt celkem dobrý :) teda doufáám xDxD akorát z fyziky trojka..bléé....a z bižule 2...ale to píšu závěrečnou písemku v pátek ..néé...a jinak samíí 1 *3* *3* -
-
Re: Re: achjó
mno na základce jsem v devítce měla nakonci 2 dvojky a jinak samí....ale tedko se učim jak debil každej den a je mi to stejně s prominutim k ho*nu, protože dostávam 3 4 a 5 mno a možná budu mít taky 4 na výzo....ale sere mi to páč jestli to poseru hodně ta nedostanu kytaru *10* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: achjó
ja budu mit 4ku z cestiny a nejspis i z fyziky jinak budou hodne trojek a par dvojek a jednicek -
-
Re: Re: Re: Re: achjó
Tak já budu mít samí až teda možná na matiku...tam bude možná za 2...což je pro mě katastrofa....xDDD Ale na to že se učím jenom zřídka to není tak strašný...DD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: achjó
tak to promííííň *9* *3* *14* *15* , ale stejnak se musím začít šprtat !!! abych to takle nedotahovala na konci !!! uffffff už mě čeká jenom ájina a konečně budou známky vyřešený !!! uffff *15* *15* -
ty!!!! neříkej mi šprtko...xDDDDD já sem na to šíleně hákliváá a to z toho důvodu že se doma učím jenom hodně zřídka a většinou se učím jenom těsně před hodinou.....xDDD Hej ale sem dobrá bo mi na čtvrtletí vycházela 3 z Př a sem to vytáhla na 1.... sem málem dostala infarkt jak mi to učitel řekl bo sem to absolutně nečekala....xDDDDDDD -
ja na znamky moc nekoukal...hlavně že sem tu školu udělal *1* *3* *9* -
já sem tkyv tercii !!! *4* *14* *3*
Téééda Hani ty si taková šprtka *15* to te to bawí ?! *7*
Jinač sprominutim Janci awe Zac se mi fakt nelibi *15* *15* *15* příde mi přeslazenej !!! *15* *15* jinac budu mit samy plus naky 2 a jednu bo dve 3 záleží estli mi dá 3 bo 4 !!! awe on mi dá 3 já ho překecáám tkže to nebude zasejc tk moc děsný !!! *15* *15* *15* bojím se tý 4 awe snad ho překecám a pak se začnu šprtat Hani můžu se tu s tebou učit ?! *7* *15* myslím že by mi to pomohlo teda estli ti de ta debilní chemie fakt nwm na co mi bude !!! *7* *10* *15* *15* a z fyz budu mít 2 me sere som chtela 1 a z máti za 1 jinac z ty debilní chemky me uz fakt de na nervy !!!!!!! *9* *9* *13* *15* *16* *10* *1* -
já jsem na gymplu..v tercii..to je ako osmička..
-
-
Re: Re: Re: Re: achjó
a v jaký jsi? -
-
v osmi -
já budu mít asi 4.z matiky,3.z ČJ,2.z AJ,3.z NJ,2.z PŘ,2.Fy,2-3.Chemie...jinak samý..=)...
-
-
-
-
-
-
téda
Jani co to widím snad tky neletíš na Zaca ?!??! *7* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: téda
to si piš že letím!!je to kocour,kanec,playboy..prostě kus chlapa!! *15* -
-
Re: Re: téda
tak co...je to vážně fešák....xDDDDDDDDDDDDD -
-
Re: Re: Re: téda
mno bych se asík hádala :D....ale newa....myslím že v showbyznysu jsou mnohem lepší :D.....tak třeba....viděli jste někdo puberťačku?.....tak ten kluk co tam hraje je mnohem lepší než Zac.....ikdyž, je teda pravda, že oba jsou až moc vyumělkovaný *1* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: téda
nj když má někdo štěsti a narodise rodičum co mužou podporovat finančně a že se narodi s tak pěknym obličejem *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: téda
se podíwej na Tom Beck je tááák krásnej awe co ti to budu powídat tomu nerozumíš *15* *15* *15* *15* seš chalan !!!!!!!! *15* *15* *15* -
se nehádejte :D *1* -
ne nejlepší je Tom Welling *1* *3* -
nekjky je TomBeck a absta !!!! *15* *15* *15* basta !!! *15*
-
-
-
-
Re: Re: téda
hehe už si ho viděla v nějaky rvačce ? *1* *1*
-
-
-
Dessine four you BLOG!
Chceš dessine??Jeslti ANO vyber si z našeho katalogu!!Pokud si nevybereš uděláme ti na objednávku vlastní!!!
Neber to jako REKLAMU prostě si vyber!DÍKY a mějse hezky!!!
Pro všechny kdo má BLOG!!PLS MRKNĚTE děkujem!!!
www.graphic-dessine.bl og.cz
www.graphic-dessine.blog.cz
www.g raphic-dessine.blog.cz
www.graphic -dessine.blog.cz
www.graphic-dessi ne.blog.cz
www.graphic-dessine.blo g.cz
www.gr aphic-dessine.blog.cz
www.graphic- dessine.blog.cz
www.graphic-dessin e.blog.cz
www.graphic-dessine.blog .cz
w ww.graphic-dessine.blog.cz
www.gra phic-dessine.blog.cz -
Deryck a Anna Beth?!
Cože?!To není možný!Před chvílí sem viděla to video!Myslela jsem si že je Deryck lepší!Né takovej nechutňas!Fuuuj!Se nedivim že se s nim Avril rozvedla! *16* -
-
Re: Deryck a Anna Beth?!
Jo taky jsem to viděla...ale už je to celkem dlouho.. -
-
Re: Re: Deryck a Anna Beth?!
hmm,taky mě to dcl mrzí,ale Deryck se mi nikdy nelíbil,ale některý písničky má Sum41 dobrý(brácha je poslouchá =)).No,ale k Av se mi nikdy moc nelíbil,Av je krásná,a to se o něm říct nedalo..=(..av si zaslouží hezčího fešáka..no ale když ho Av milovala,a líbil se ji!!tak s tím asi nic nenaděláme! *4* -
-
Re: Re: Re: Deryck a Anna Beth?!
to je nějaký divný.....sem sem psala přízpěvek a on tu nejni *7* -
Re: Re: Re: Deryck a Anna Beth?!
mno s těma písničkama--->SUM41 má dost dobrý písničky.....mno a Av s nim chodila docela dlouho před svatbou, tak asi to byl dobrej kluk a až potom bych řekla že se změnil *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Deryck a Anna Beth?!
oni udělali hlavně chybu,že šli brzo do snatku podle mě :) ...měli si vyzkoušet nejdřiv zpolečnej život bez toho ,aby se vzali....alspon tak 2-3 roky :)...a mě se taky nikdy nelibil hajzlik a bejt kamoš avril ,tak ho nakopu :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Deryck a Anna Beth?!
Kdo ví....oni říkají že je, ale je taky možné že to je jen tak pro veřejnost....kdo ví...xD -
Re: Re: Re: Re: Re: Deryck a Anna Beth?!
a zase máš pravdu *15* !!!
jako Zanessa sou spolu už 3 roky a z toho 1 rok zasnoubení nn ?! *14* a nikdy sem nepochopila co na Deryckovi vidí jako vy, ale překousla sem ho kvůli Avrilce !!! *4* *14* a tky nechápu ako může bo mohla bejt Av kámoška s Parisinou dyž chodila asic půl roku s Deryckem ?! *7* a sem ráda že je ted Avrilka šťastná jak to řekla ,, Jsem sama, ale zato moc šťastná hele a prej zůstala s Deryckem kámoška je to pravd a?! *7*
-
-
-
-
-