Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Takže !!!

Takže !!! sme tu už jako 3 lidi a ta opice je čím dál horší takže Smallwill ho jako trochu uklidnil awe je to s ním špatný, potřebujem posily !!! *15* *15* *15*
    Jo a dostat sem se nejni lehký tu ošetřujeme našeho sežranýho, kousnutýho, přejetýho a zadupanýho Smallwilla a já sem jako trošku už vyčerpaná a Hanča mno tu rači nebudu komentovat se tu furt vybavuje přes telefon s Avril a ptá se jí na instrukce jak máme opičku namalovat a pohladit tkže jako dělejte !!! *15* *15* *15* *15* *15*
    • xkostex

Re: Takže !!!

ja uz letim tak do hodiny sem u vas *15* *15*
      • Re: Re: Takže !!!

prosimtě čím to letíš??? *15* *15* dyt cesta trvá aspon 10 hodin bo nák tak nákou raketou nn??? *15* *15* *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Takže !!!

né to já jak sem se furt vybavovala stou Avril, tak sem jí zařídila, že Avril pro ni nechala poslat spešl rychlý triskáč...xDD
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Takže !!!

téda už dost jako ty mě chceš fakt zabít já tady jenom se tak dusím si mě nevšímejte se jenom udusím vás vubšc nemusí tráúpi t jako STOP UŽ !!! *15* *15* *15*
  • nickeysunset

rozhovor

http://www.kiisfm.com/cc-common/med iaplayer/player.html?redir=yes&mps= onair.php&mid=http://a1135.g.akamai .net/f/1135/18227/1h/cchannel.downl oad.akamai.com/18227/podcast/LOSANG ELES-CA/KIIS-FM/avrillavigne012710. mp3?CPROG=PCAST?CCOMRRMID&CPROG=RIC HMEDIA&MARKET=LOSANGELES-CA&NG_FORM AT=chrrhythmic&NG_ID=kiis102fm&OR_N EWSFORMAT=&OWNER=&SERVER_NAME=www.k iisfm.com&SITE_ID=842&STATION_ID=KI IS-FM&TRACK=

Jestli se vám tahle nemožně dlouhá adresa povede rozkliknou, tak tam je rozhovor a avril (: prej že bude mit novy tetovani...
    • nickeysunset

Re: rozhovor

kdyžtak si z toho musite vymazat mezery, ale jinak by to melo fungovat
  • puspuspusinka

haló

hej lidi kde ste jako tu na vás čekám a hlídám tu opici !!! mi podte pomoct sem přece jenom holka *15* *15* *15*
    • sharpay1995

Re: haló

no hej jako...uletělo mi letadlo...či já za to můžu..?xDD *1* *1* *1* ale jedu hned dalším takže sem tam za chvíli... *1* *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: haló

awe hlavně dělej podplať klido i pilota páč já tu opici už asi dlouho neudržím je ňáká nevrlá *15* *15* *15* *15* a uspávačky mi už taky jaksi došly takže rači rychle !!! *15* *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: haló

Dobre sem tady...xD Už tě vidíííím..jak jí tam držíž...už ti du hned pomoct..xD A ostatní kde ste???Dělejte jako nebo my si ji pohladíme sami a vy už budete mít smůlu...xDDD
          • angel15

Re: Re: Re: Re: haló

mě vysadili někde jinde sakra..to je prales..au.bum..buch..džžž...aaa aaaaaaa žblunk..nějaky lidi se jich zeptam a hle oni to sou překupnici sakra,tak sem zdrhal a,když sem vás viděl,tak zadupal slon,přejelo auto,sežral lev,kousl had..no všechno sem to přežil a když sem už byl skoro u vas,tak sem zakopl o rozvazanou tkaničku a odřel si koleno a to už nešlo dál strašně to bolelo:D:D
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: haló

Jáááááj....hej fakt ty nás chceš zabít ne....ty voe taký záchvat tady... *1* *1* *1* *1* *1* to nedávám hej...xDDD Hej ty vždycky dokážeš nahodit člověku skvělou náladu..x.DDDD
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: haló

ty mě chceš snad zabít sem se tu jako dusila 5 minut smíchem sem skoro nedejchala jako supr ty náš Belmondo !!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* nebo rači Smallwille? *15* *15* *15* Jako no coment *lol* !!!
              Mno jako díky lidi už sme tři a jako kde vězí ostatní, jo a Kubo jak si se dotal k nám? když tě nejspíš podle popisu vysadily někde v Brazílii ??? *15* *15* *15* si jako došel pěšky přes celou Ameriku jj??? *15* *15*
              ježííš já zapoměla ty běháš ako Smallwill co?? *15* *15* *15*
              *lol* awe jako už bud raci zticha páč tohle už je trochu moc !!! *15* *15* *15* Taký záchvaty tu mám z tebe eště jednou a sem mrtvá !!! *15* *15* *15* *15* *15*
  • lilinka007

wow

ja se tesim az vyde novy cd v cervnu nemuzu se dockat co vy taky se nemuzete docka? *3* *1* *1*
    • puspuspusinka

Re: wow

jj hned až bude poletím do obchodáku a koupím si ho a budu na něm psychicky přilepená dokud nevyjde zasejc další *15* *15* *15* *15* *15* *15* mno dobře možná né až takle awe trochu to tak bude !!! *15*
      Už se taky tak mo nemůžu dočkat !!!

I Love Avrilkááááááá *14* *14* *14*
    • sharpay1995

Re: wow

taky, taky...tak ale že už konečně vyšelt ten nový song...na ten sme tady čekali jak na smilování...xDD
  • Vendula

Avril je 2 nej zpěvačka
    • sharpay1995

Re: Vendula

hmmm...a kdo je první??xDDD já to vím...pro nás je první Avrilka...xD
  • puspuspusinka

Téééééda

jáááá se tááák těším až se s váma setkám v Ungahandě bo jak to se menuje !!!
    A až uwidíme tu opičku jéééjda !!! *15*
    Awe widěla sem jako fota a řeknu vám hnusnější opici sem v životě newiděla jako ta asi nemá moc kámošů !!! *15* *15*
    • sharpay1995

Re: Téééééda

táky se strašně těším do té ugandy...xDDD To bude super výlet...xDD A na tu hnusnou opici se těším ještě více...až jí budeme hlídat a až si ji pohladíme...xDDD To bude taková zábava..xDD A pak ses stavíme za Av a ona nám bude tak vděčná že jsme jí tu opici pohlídali...xDDD
      • angel15

Re: Re: Téééééda

asi tak nějak:D....
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Téééééda

jj mnj si fakt dobrej si zas něco vymyslel *15* *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Téééééda

Njn.. to by nebyl Kuba, kdyby nevymyslel zas nějakou pecku...xDDD
  • jana291995

sem hapýýýý

Hééj možná pojedu 26 ůnora do Pardubic na CASCADU... *15* *14*
    • puspuspusinka

Re: sem hapýýýý

To s děláš pr***? *7*
      Já chci takýýýýý, héj proč já pořád někam nemůžu taký tejrání mám doma *9* !!!
      Tak já zdrhnu hej lidi kdo mě nechá u sebe bydlet *7* *15* *15* *15* *15*
      • xkostex

Re: Re: sem hapýýýý

se nemas docela te lituju a ja ti klidne pronajmu chajdu co mame na za barakem pokud chces *1*
        • Re: Re: Re: sem hapýýýý

To se máš Janči,když tady byla v létě Av,tak sem se ptala mámy,jestli mě pustí,a to ani nechtějte slyšet jak mě seřvala¨,mno jo,to mi bylo 11 xDxD...ale ona prej: Seš ještě MOC malá..! Nikam tě nepustim,blá blá blá blá blá...
          Tenkrát jsem byla tk naštvaná :(( Ptž¨sousedka na ní šla a měla pro mě lístek :(( *9* *9* Ale máma je pstě máma.... To jí nikdy nezapomenu :((

Jo a nedivte se,že nejsem na svym profilu ale nejde mi přihlásit xD
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: sem hapýýýý

no,tak kdyby mi někdo donesl i lístek,tak to by mě naši odvezli určooo..jenže já sem neměla lístek mno..
  • puspuspusinka

Takže !!!

Takže, hele lidi o půlnoci se sejdem na letišti Ruzyně a poletíme nočním letadlem. Rano nebo odpoledne budem v Americe, najdeme toho idiota a ukážeme mu jak se netáčí seriál Plastická Chirurgie s.r.o. a trochu si na něm vyhrajem. Pak zajedem za Avril, a někam s ní vyrazíme. Přespíme u ní a ráno poletíme zase domů a kdyby to nestačilo tak to můžem příští wíkend zopakovat, mno a Kubíček bude mít jedinečnou příležitost konečně sbalit Avrilkuuuu !!! *15* *15* *15* *15*
    Aspoň bude mít nějakýho super kluka !! Mno a plánje na světě !!! Tak a ted napiště kdo jede se mnou ho uskutečnit !!! *15* *15* *15* *15* *14*

Jako No Coment !!!
    Tohle je hustý !!!
    *15* *15* *15*
    • angel15

Re: Takže !!!

hm a zaplatito kdo tu cestu tam a zpět?:D..a zase ho nemužu tak zmlatit,protože by si pak mohla řict Avril,že sem nějakej cvok:D
      • puspuspusinka

Re: Re: Takže !!!

já si myslíím že po tom co jí udělala by ti za takovej čin skočila rovnou kolem krku ! *15* *15* *15* *15* *15*
        Mno a cestu zaplatí přece Deryck nn? *15* Když si dovoluje okrást Avril? *16*
        Tak jako říká se: Kdo chce moc nemá nakonec nic a tak ho o to oberem nn? taká menší zlodějna nen? *15* *15* *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Takže !!!

No jasne...a´t to zaplatí ta opice... *1* takže o půlnoci na Ruzini OK??? du se balit...xDDDD
  • puspuspusinka

AVRIL

AVRIL = JE MOJE NÁPLAST NA VŠECHNY ŠPATNÝ DNY !!!! *14* *14* *14* *14*
    CO JINÝHO DODAT JE TO MOJE ZÁCHRANA *15*
    BEZ AVRILKY V MP4 ANI KROK *14* FAKT!!!!
    A NEJVÍC LOWUJU: ANYTHONG, BUT ORDINARY, KISS ME, GIRLFRIEND, HOT, WHEN YOU'RE GONE !!! THERE ARE BEST !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • angel15

Re: AVRIL

ty ty profilovy obrazky měniš,jak ponožky čoveče:D
      • puspuspusinka

Re: Re: AVRIL

to víš tj moje velká nemoc, přímo můj osobní mor bacha at se nenakazíte !!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: AVRIL

to nehrozí....xDDD V tomle jsem přesný opak...xDD
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: AVRIL

*15*
      • puspuspusinka

Re: Re: AVRIL

viť pořád jich je málo !!! *15* *15* *15*
  • angel15

hmmm

dneska sem si přečetl o tom rozvodu Avril *14* s tim blbcem a přečetl sem si ,jak chce pulku majetku a to i platinovy desky i podil z jeji kolekce...jestli tohle je pravda,tak vám říkam holky ,že si zajedu do USA a trochu mu opravym obličej *16*
    • puspuspusinka

Re: hmmm

Jůůůůůůů Angeli, jako good idea !!! *15*
      Třeba bude i po tý tvojí plastice hezčí !!! awe musíš mu ho upravit pořádně jasný? klidně zajdi i do místní nemocnice a puč si nástroje !!! *15* *15* *15*

Awe jako jestl ito je pravda, tak je to pěknej debil, páč takle se k ní chovat eště po tom co jí udělala je fakt hnusný, tkže doufám že je to jenom vymyšlený !!! *16*
      • angel15

Re: Re: hmmm

jen doufam že nemá ochranku:D..ale je to fakt magor..znat ho,tak mu fakt natahnu..takovy přátelsky gesto bych mu řekl..teda udělal:D
        • sharpay1995

Re: Re: Re: hmmm

ty vole...tak to jestli je pravda tak jedu s tebou a taky mu něco poupravím...ale obliej to nebude...ten nechám tobě...xD
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: hmmm

jůů tak já teda jedu s váma a půčím si od Mileynky bodygárda =D
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: hmmm

Lol....xDDDD tak to jo... *1* *1* *1* *1*
            • puspuspusinka

bože *lol* tak tohle je fakt už no coment, já měla táááák velkej výtlem jako fakt *lol* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
              Tak jjodtedka heslovitě !!!
              Awe když tak na to koukám tak sem psala tky heslovitě, dyt je to pravda jenom mu ukážeme jak se natáčel seriál Plastická chirurgie s.r.o., aby měl představu jak je úžasně zábavný natáčení !!! *15* *15* *15* Awe na tě nemám prej pohladíme a namalujeme opičku v Ughahaně bo jak to bylo *15* *15* *15* *15* *15* *lol* *lol* *15* *15* *lol* *lol*
            • angel15

heh vidět tohle policie,tak nas obvině z domlouvani se na napadeni:D...,takže mluvte heslovitě:D...pojedem do ugandy a pohladime tam opičku a krásně ji namalujem obličej a pak se stavime u Avril:D...chápete?:D
            • xkostex

dobrej napad stim prstinkem to dost boly. kdyz nam uca predavala vyzo tak me stiskla ruku tak ze se mi ty ostny zabodly malem do prstu *4*
            • fifinka7

nebo místo boxéru prstýnek z black star :D *1*
            • sharpay1995

myslíš paralizér??? jo tak ten berem sebou určitě...já mám jeden doma tak ho už du hledat...xDDD A pěkně ho domlátíme...xDD
            • xkostex

ja pojedu svama:Dsrac jeden nejraci bych mu nakopala prdel *16*
            • angel15

vezmem zakladni vybavu:D...boxer,pepřák a ten no jak se to menuje,jak to dáva elektřinu:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit