Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bambusanka

=)=)=)=)=)=)=)

Jak jste se tady bavili o tom "albu" All you never know tak jsem si "samozřejmně" *1* stáhla taky *1* *1* Hrozně mooc se mi líbí ta písnička Make Up. Tu teď poslouchám furt... Nikdy jsem ji totiž neslyšela *1* *1*
    • sharpay1995

Re: =)=)=)=)=)=)=)

Mě se strašně moc líbí ta písnička Headset....tu poslouchám furt dokola..xDD
    • jana291995

Re: =)=)=)=)=)=)=)

A KDE SE TO DÁ STÁHNOUT? *4* *7*
      • fifinka7

Re: Re: =)=)=)=)=)=)=)

je to v diskuzi o kousek níž *3*
  • fifinka7

top celebrity

lidi všimli jste si, že na tom žebrýčku celebrit tady na osobnostech jsou pořát stejný čísla a nic se tam neděje?
  • avril-nely

Ajojky po sto letech xD

AhojíQ lidiškkkyyy :) tak sem si našla čas a vzpoměla si na vás :-D *3* jak se tu máte? já good *3* zrovna sem se dokoukala na Avatara mam ho v pc...prostě film všech dob! opravdu nádhera! *14* budu se na to koukat každej den co příjdu ze školyyyy *5* a co vy,už ste ho viděli? co na to říkáte? a líbí se vám ten new song od Avril - Alice ......nwm.. xD
    mě mocííkkk ! tak pááá mucQ *14*
  • bambusanka

ummm

Ahojkkyy.... mě už se moc nelíbí tahle nová avril =( Blonďatá punk/pop princezna.... Hnědovlasá a rocková Avril,která ukazovala ¨prostředníček na cokoli byla lepší =))
    • sharpay1995

Re: ummm

tak olovení NOVÁ teď už není tak moc namístě jelikož je taková už pár let....xDDD Ale jinak mě to vůbec nevadí, hlavně že pořád krásně zpívá...xDD
      • puspuspusinka

Re: Re: ummm

abych pravdu řekla tak mě se víc líbí blond s těma růžovýma proužkama příde mi taková superrebelská !!! a tak jí miluju moc awe proti tý starý nic nemám byla supéééééér awe boužel asi se mnou nebudete souhlasit awe takle se mi líbí nejvíc *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: ummm

upřímně...mě taky...
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: ummm

mno upřímě vám to taky řeknu, že mě takle tzv. NOVÁ Av nevadí, ale ta stará Av byla mnohem mnohem lepší.....ale jako chápu změnu páč jí tenkrát bylo 18 a ted je jí přece jen o něco víc.....ale ta stará mi opravdu moc chybí *9*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: ummm

No aspoň že tak...xDD Ale těch 20 růží po ránu je dobrý nápad až na jeden háček ohledně toho vzkazu- kde bis vzal limuzínu???...xDDD
            • angel15

jj:D..neřikam,že by sme tam byly na všechny třetiny:D
            • sharpay1995

no tak má, ale jako kdyby si s ní měl strávit jeden jediný den, tak ty by si ji vzal zrovna na hokej??xDDD
            • angel15

vždyt ma hokej rada,tak o code:)
            • fifinka7

mno tak valentýn se blíží veť :D
            • sharpay1995

no ty romantiku...tak na hokej by si ji vzal jo????xDDD No nwm jak to má Avril s hokejem...xDD
            • angel15

holky až bude te po dvacitce,tak bude te taky jiny:)...hold člověk se měni pořád..každej ma svuj styl mě se libi pořád a proč,protože ji mam rád:D a je to venku sakra:D
            • xkostex

me taky stara chyby nekdy chci aby byla zase jako driv ale takhle je taky skvela ja ji miluju at je jaka je *1* *14*
    • bambusanka

Re: ummm

hmmmm...... já asi taky měla radši naší starší Av..¨.. ale proti tý nový nci nemam :) Hlavně že furt zpívá dobře :) Ale je pravda,že album Let go a UMS bylo lepší.. *3*
  • acdz24

The softer side

Už jste slyšeli nebo stahovali album The softer side??? V podstatě jsou tam samý známý songy (16)...no a já zas nevěděla, že něco takovýho loni vyšlo

tracker.cztorrent.net/... /66352 *8* *14*
    • sharpay1995

Re: The softer side

jo to znám, ale jak si řekla tak sou to samí známí songy tak sem to ani nestahovala...
  • acdz24

bonusové cd

Mám dotaz..týká se CD All you will never know. Objevila jsem ho na jedněch nejmenovaných stránkách a zajímalo by mě jestli jde někde sehnat. Nikde sem ho neviděla ani na vícero stránkách o Avril.
    Je na něm 28 písniček....pár remixů a písničky kerý nejsou na ostatních...jsem trošku zmatená... *4*
    • sharpay1995

Re: bonusové cd

já jo mám...stáhla sem si ho asi před týdnem...
      • fifinka7

Re: Re: bonusové cd

já ho ci taky :D
        • fifinka7

Re: Re: Re: bonusové cd

jooo....tak už ho stahuju :D.....na uložto.cz *3*
          • Re: Re: Re: Re: bonusové cd

Děkuji ti mocky!! *3* *3* *3* *3*
          • Re: Re: Re: Re: bonusové cd

Ahojky dáš tu plsky odkaz na tu stránku kde to stahuješ?? *3* *3* Já jsem tam nic nenašla *9* *9* Díky předem *3* *3*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: bonusové cd

NJN....já už to chtěla stáhnout dřív, ale vždycky sem na to tak nějak zapoměla...xDD
            • angel15

si děláte ze mě srandu,že to stahujete až ted:D...ja to mam už asi 3-4 měsice:D
            • fifinka7

http://www.ulozto.cz/1200470/avril- lavigne-all-you-will-never-know-200 8-.rar ......tady to stahněte a jestli někdo neví jak to má spustit když tam je jakoby ta ikonka s těma knížkama naskládanejma na sebe (myslim že zeleno modro fialová :) ).....tak na to klikněte pravim tlačítke a dejte extrahovat do... *3*
            • acdz24

já sem taky nic nenašla..teda našla sem dost věcí kerý zrovna nepotřebuju ale tuto ne *1* *9*
            • xkostex

ja uz taky stahuju *1*
          • acdz24

Re: Re: Re: Re: bonusové cd

jdu to omrknout a stahovat *14*
      • acdz24

Re: Re: bonusové cd

ou super a kde ho můžu sehnat taky??? *14* *7* *14*
  • puspuspusinka

Soutěž !!! =D *lol*

Hej lidi, chci uspořádat takou menší soutěž já nwm komu z vás poslat dáreček k Valentýnu a všem ho rizhodně posílat nebudu !!! *15* *14*
    A tak tu je soutěž: Schválně kdo si typne nejblíž:
    Jak dlouho budu míít tuhle fotku?
    1 den
    1 a půl dne
    2 dny
    2 a půl dne
    3 dny
    týden
    2 týdny
    3 týdny
    měsíc
    1 hodinu
    půl dne

Tak a kdo si typne nejpřesnějc tomu pošlu dárek

P.S. Já sem bez kluka a vy ste taký moje lásečky !!! Tak proto ta soutěž, awe neřešte asi sem jenom kapku ožralá i to je možný !!! *15* *15* *15* *14*
    • sharpay1995

Re: Soutěž !!! =D *lol*

3 dny
      • bambusanka

Re: Re: Soutěž !!! =D *lol*

jeden a půl dne :)
    • jana291995

já bych řekla 2-2 a půl dne!!!dýl ani rana!! *15*
    • puspuspusinka

hej jeden termín už mám vybranej takže se nebujte že to bude mimo !! *15*
      a rozhodně mě nepodcenujte !!!
      • fifinka7

myslim tak 2 dny :D
      • xkostex

ja abych rekla ze max den *1*
        • angel15

Re: Re: Re: Soutěž !!! =D *lol*

myslim,že trhneš rekord takže 2 týdny :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Soutěž !!! =D *lol*

Jů Kubíku ty si vyhrál mě se tahle fotka mocík líbí a nechám si jí i přes prázky tkže asi ty 2 tejdny a musíš mi napsat adresu a chceš srdíško bo medvídka??? *15*

P.S. Nemyslete si že sem střevo (což sem) awe já nwm proč to dělám sem byla asi mimo !!!
            Awe jestli nechceš ten dárek Angeli tak ho dám někomu jinýmu nebo si ho nechám !!! *15* *15* *15*
            Dyžtak mi napš tu adresu do vzkazů !!! *14*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž !!! =D *lol*

Jůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůů *14*
              Ty seš divnej, já a sbalit kluka sim tě kdo by mě chtěl !!! To mě asi neznáš přede mnou každej zdrhne sem na každýho moc dobrá víš !!! *15*
              Ne awe sem takový zasněný trdlo že sem mnou nikdo nevydrží a dáreček bych mu stejnak nedala musím mít totiž 100% jistotu že je ke mě ten člověk upřímnej a nedělám rozdíly mezi holkama a klukama !!! Nejsem lezba awe miluju svoje kámošky tak moc že sem schopná na Valentýna se s nima i líbat !!! *15*

P.S. Myslím kámošský polibky z lásky ne cucáky !!! *15* *15* *15*

Tak jo no ho pošlu Sašššence do Chlebu ó pradón sem chtělanapsat do Chebu !! *15*
              Ona ví !!! *15*
            • sharpay1995

Dámy a pánove...pogratulujte všich Angelovi za výhru "Nobelovi ceny osobností.cz"...xDD *1*
            • angel15

prosimtě nechci to pro nějakyho kluka co budeš chtit zbalit:D...ja sem z druhyho konce republiky..než by to sem došlo,tyk by se to někde stratilo:D...ale diky sem štastnej,že sem to vyhral...jen chci poděkovat fanouškum a svym rodičum za podporu a hlavně Avril...:D
            • xkostex

tj to bude u tebe rekord pokud to vydrzis 2 tejdny si nezmenit obrazek *1* jo a kubo gratuluju *3*
            • sharpay1995

2 týdny no potěž...xDD tak sem byla druhá..xDDD typovala sem 3 dny..x.DDD
  • puspuspusinka

Vy ste divný !!

Vy ste divný tady všichni nachcýpaný !!! *15*
    Ste jako byly 2 dny v Americe a už ste všecy chytly pralesní chřipku bo co? *15* *15* *15*
    • sharpay1995

Re: Vy ste divný !!

Ha ha ha...x.DDDDDDDD *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • bambusanka

Juúúúú

Takže,na netu jsem našla informaci,že písnička Alice kterou jsme asi všichni už slyšeli,byla jen zkrácená.Já jsem našla její >> Albumovou verzy <<
    Pustit si to můžete tady:
    http://player.theplatform.co m/ps/player/pds/d3A8R2PqQb?pid=WOz4 K19dGzGCRqNAzObkEjxT846fr7Dr

A stáhnout tady:
    http://www.4shared.com/file/ 216901449/d0635ee3/02_Alice__Album_ Version_.html

Je to trošku jiný..
    • fifinka7

Re: Juúúúú

Av je pro mě sice nejlepší na světě (nebo spíš ve vesmíru :D), ale nezdá se vám, že v tý druhý sloce týhle verze jí to pak trochu ujelo? *7*
      • bambusanka

Re: Re: Juúúúú

Taky se mi to zdálo hodně jiný ... řikala jsem si jestli náhodou nezměnila melodii .. *1* *1*
        • angel15

Re: Re: Re: Juúúúú

no jestli myslite to jak je 2:40 nebo kdy,tak to je docela dobry:)...hodi se to tam se stane asi to proživala dost:D
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Juúúúú

je to trochu jini. ta radiova verze se mi libi vic *4*
  • jana291995

sem na tom stejněéé

No,taky sem nemocná.Ještě že prázdniny mám před sebou!!!

Mám novinkuu..Avril má new tetování-http://avrilbeats.blog.c z/1002/germany-bravo-2010
    • jana291995

Re: sem na tom stejněéé

nová fotka?spíš fotomontáž ne?

http://aavrilkaa.blog.cz/100 2/new-shoot-2005

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit