-
=)=)=)=)=)=)=)
Jak jste se tady bavili o tom "albu" All you never know tak jsem si "samozřejmně" *1* stáhla taky *1* *1* Hrozně mooc se mi líbí ta písnička Make Up. Tu teď poslouchám furt... Nikdy jsem ji totiž neslyšela *1* *1* -
-
Re: =)=)=)=)=)=)=)
Mě se strašně moc líbí ta písnička Headset....tu poslouchám furt dokola..xDD -
Re: =)=)=)=)=)=)=)
A KDE SE TO DÁ STÁHNOUT? *4* *7* -
-
Re: Re: =)=)=)=)=)=)=)
je to v diskuzi o kousek níž *3*
-
-
-
top celebrity
lidi všimli jste si, že na tom žebrýčku celebrit tady na osobnostech jsou pořát stejný čísla a nic se tam neděje? -
Ajojky po sto letech xD
AhojíQ lidiškkkyyy :) tak sem si našla čas a vzpoměla si na vás :-D *3* jak se tu máte? já good *3* zrovna sem se dokoukala na Avatara mam ho v pc...prostě film všech dob! opravdu nádhera! *14* budu se na to koukat každej den co příjdu ze školyyyy *5* a co vy,už ste ho viděli? co na to říkáte? a líbí se vám ten new song od Avril - Alice ......nwm.. xD
mě mocííkkk ! tak pááá mucQ *14* -
ummm
Ahojkkyy.... mě už se moc nelíbí tahle nová avril =( Blonďatá punk/pop princezna.... Hnědovlasá a rocková Avril,která ukazovala ¨prostředníček na cokoli byla lepší =)) -
-
Re: ummm
tak olovení NOVÁ teď už není tak moc namístě jelikož je taková už pár let....xDDD Ale jinak mě to vůbec nevadí, hlavně že pořád krásně zpívá...xDD -
-
Re: Re: ummm
abych pravdu řekla tak mě se víc líbí blond s těma růžovýma proužkama příde mi taková superrebelská !!! a tak jí miluju moc awe proti tý starý nic nemám byla supéééééér awe boužel asi se mnou nebudete souhlasit awe takle se mi líbí nejvíc *14* -
-
Re: Re: Re: ummm
upřímně...mě taky... -
-
Re: Re: Re: Re: ummm
mno upřímě vám to taky řeknu, že mě takle tzv. NOVÁ Av nevadí, ale ta stará Av byla mnohem mnohem lepší.....ale jako chápu změnu páč jí tenkrát bylo 18 a ted je jí přece jen o něco víc.....ale ta stará mi opravdu moc chybí *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ummm
No aspoň že tak...xDD Ale těch 20 růží po ránu je dobrý nápad až na jeden háček ohledně toho vzkazu- kde bis vzal limuzínu???...xDDD -
jj:D..neřikam,že by sme tam byly na všechny třetiny:D -
no tak má, ale jako kdyby si s ní měl strávit jeden jediný den, tak ty by si ji vzal zrovna na hokej??xDDD -
vždyt ma hokej rada,tak o code:) -
mno tak valentýn se blíží veť :D -
no ty romantiku...tak na hokej by si ji vzal jo????xDDD No nwm jak to má Avril s hokejem...xDD -
holky až bude te po dvacitce,tak bude te taky jiny:)...hold člověk se měni pořád..každej ma svuj styl mě se libi pořád a proč,protože ji mam rád:D a je to venku sakra:D -
me taky stara chyby nekdy chci aby byla zase jako driv ale takhle je taky skvela ja ji miluju at je jaka je *1* *14*
-
-
-
-
-
Re: ummm
hmmmm...... já asi taky měla radši naší starší Av..¨.. ale proti tý nový nci nemam :) Hlavně že furt zpívá dobře :) Ale je pravda,že album Let go a UMS bylo lepší.. *3*
-
-
The softer side
Už jste slyšeli nebo stahovali album The softer side??? V podstatě jsou tam samý známý songy (16)...no a já zas nevěděla, že něco takovýho loni vyšlo
tracker.cztorrent.net/... /66352 *8* *14* -
-
Re: The softer side
jo to znám, ale jak si řekla tak sou to samí známí songy tak sem to ani nestahovala...
-
-
bonusové cd
Mám dotaz..týká se CD All you will never know. Objevila jsem ho na jedněch nejmenovaných stránkách a zajímalo by mě jestli jde někde sehnat. Nikde sem ho neviděla ani na vícero stránkách o Avril.
Je na něm 28 písniček....pár remixů a písničky kerý nejsou na ostatních...jsem trošku zmatená... *4* -
-
Re: bonusové cd
já jo mám...stáhla sem si ho asi před týdnem... -
-
Re: Re: bonusové cd
já ho ci taky :D -
-
Re: Re: Re: bonusové cd
jooo....tak už ho stahuju :D.....na uložto.cz *3* -
-
Re: Re: Re: Re: bonusové cd
Děkuji ti mocky!! *3* *3* *3* *3* -
Ahojky dáš tu plsky odkaz na tu stránku kde to stahuješ?? *3* *3* Já jsem tam nic nenašla *9* *9* Díky předem *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: bonusové cd
NJN....já už to chtěla stáhnout dřív, ale vždycky sem na to tak nějak zapoměla...xDD -
si děláte ze mě srandu,že to stahujete až ted:D...ja to mam už asi 3-4 měsice:D -
http://www.ulozto.cz/1200470/avril- lavigne-all-you-will-never-know-200 8-.rar ......tady to stahněte a jestli někdo neví jak to má spustit když tam je jakoby ta ikonka s těma knížkama naskládanejma na sebe (myslim že zeleno modro fialová :) ).....tak na to klikněte pravim tlačítke a dejte extrahovat do... *3* -
já sem taky nic nenašla..teda našla sem dost věcí kerý zrovna nepotřebuju ale tuto ne *1* *9* -
ja uz taky stahuju *1*
-
-
jdu to omrknout a stahovat *14*
-
-
-
Re: Re: bonusové cd
ou super a kde ho můžu sehnat taky??? *14* *7* *14*
-
-
-
Soutěž !!! =D *lol*
Hej lidi, chci uspořádat takou menší soutěž já nwm komu z vás poslat dáreček k Valentýnu a všem ho rizhodně posílat nebudu !!! *15* *14*
A tak tu je soutěž: Schválně kdo si typne nejblíž:
Jak dlouho budu míít tuhle fotku?
1 den
1 a půl dne
2 dny
2 a půl dne
3 dny
týden
2 týdny
3 týdny
měsíc
1 hodinu
půl dne
Tak a kdo si typne nejpřesnějc tomu pošlu dárek
P.S. Já sem bez kluka a vy ste taký moje lásečky !!! Tak proto ta soutěž, awe neřešte asi sem jenom kapku ožralá i to je možný !!! *15* *15* *15* *14* -
-
Re: Soutěž !!! =D *lol*
3 dny -
-
Re: Re: Soutěž !!! =D *lol*
jeden a půl dne :)
-
-
já bych řekla 2-2 a půl dne!!!dýl ani rana!! *15* -
hej jeden termín už mám vybranej takže se nebujte že to bude mimo !! *15*
a rozhodně mě nepodcenujte !!! -
-
myslim tak 2 dny :D -
ja abych rekla ze max den *1* -
-
Re: Re: Re: Soutěž !!! =D *lol*
myslim,že trhneš rekord takže 2 týdny :D -
-
Re: Re: Re: Re: Soutěž !!! =D *lol*
Jů Kubíku ty si vyhrál mě se tahle fotka mocík líbí a nechám si jí i přes prázky tkže asi ty 2 tejdny a musíš mi napsat adresu a chceš srdíško bo medvídka??? *15*
P.S. Nemyslete si že sem střevo (což sem) awe já nwm proč to dělám sem byla asi mimo !!!
Awe jestli nechceš ten dárek Angeli tak ho dám někomu jinýmu nebo si ho nechám !!! *15* *15* *15*
Dyžtak mi napš tu adresu do vzkazů !!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž !!! =D *lol*
Jůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůů *14*
Ty seš divnej, já a sbalit kluka sim tě kdo by mě chtěl !!! To mě asi neznáš přede mnou každej zdrhne sem na každýho moc dobrá víš !!! *15*
Ne awe sem takový zasněný trdlo že sem mnou nikdo nevydrží a dáreček bych mu stejnak nedala musím mít totiž 100% jistotu že je ke mě ten člověk upřímnej a nedělám rozdíly mezi holkama a klukama !!! Nejsem lezba awe miluju svoje kámošky tak moc že sem schopná na Valentýna se s nima i líbat !!! *15*
P.S. Myslím kámošský polibky z lásky ne cucáky !!! *15* *15* *15*
Tak jo no ho pošlu Sašššence do Chlebu ó pradón sem chtělanapsat do Chebu !! *15*
Ona ví !!! *15* -
Dámy a pánove...pogratulujte všich Angelovi za výhru "Nobelovi ceny osobností.cz"...xDD *1* -
prosimtě nechci to pro nějakyho kluka co budeš chtit zbalit:D...ja sem z druhyho konce republiky..než by to sem došlo,tyk by se to někde stratilo:D...ale diky sem štastnej,že sem to vyhral...jen chci poděkovat fanouškum a svym rodičum za podporu a hlavně Avril...:D -
tj to bude u tebe rekord pokud to vydrzis 2 tejdny si nezmenit obrazek *1* jo a kubo gratuluju *3* -
2 týdny no potěž...xDD tak sem byla druhá..xDDD typovala sem 3 dny..x.DDD
-
-
-
-
-
-
Vy ste divný !!
Vy ste divný tady všichni nachcýpaný !!! *15*
Ste jako byly 2 dny v Americe a už ste všecy chytly pralesní chřipku bo co? *15* *15* *15* -
-
Re: Vy ste divný !!
Ha ha ha...x.DDDDDDDD *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Juúúúú
Takže,na netu jsem našla informaci,že písnička Alice kterou jsme asi všichni už slyšeli,byla jen zkrácená.Já jsem našla její >> Albumovou verzy <<
Pustit si to můžete tady:
http://player.theplatform.co m/ps/player/pds/d3A8R2PqQb?pid=WOz4 K19dGzGCRqNAzObkEjxT846fr7Dr
A stáhnout tady:
http://www.4shared.com/file/ 216901449/d0635ee3/02_Alice__Album_ Version_.html
Je to trošku jiný.. -
-
Re: Juúúúú
Av je pro mě sice nejlepší na světě (nebo spíš ve vesmíru :D), ale nezdá se vám, že v tý druhý sloce týhle verze jí to pak trochu ujelo? *7* -
-
Re: Re: Juúúúú
Taky se mi to zdálo hodně jiný ... řikala jsem si jestli náhodou nezměnila melodii .. *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Juúúúú
no jestli myslite to jak je 2:40 nebo kdy,tak to je docela dobry:)...hodi se to tam se stane asi to proživala dost:D -
-
Re: Re: Re: Re: Juúúúú
je to trochu jini. ta radiova verze se mi libi vic *4*
-
-
-
-
-
sem na tom stejněéé
No,taky sem nemocná.Ještě že prázdniny mám před sebou!!!
Mám novinkuu..Avril má new tetování-http://avrilbeats.blog.c z/1002/germany-bravo-2010 -
-
Re: sem na tom stejněéé
nová fotka?spíš fotomontáž ne?
http://aavrilkaa.blog.cz/100 2/new-shoot-2005
-