-
Tvl....
¨Já se už na to vy... vy víte co...twl.. máme prázdniny a¨já sem nemocná.. co víc si přát... sme měli jet na lyže,tak sem se těšila a teďka musim bejt doma a ležet v posteli... Mam angínu... pomóóc... ještě že mam net v mobilu xD -
-
Re: Tvl....
no tež sem nemocná....ale díky bohu mě teprve prázdniny čekají...
-
-
Avril:*
ahojík Avril je ta nejlpší zpěvačka na světě(btw.) *1* *4*a lbí se mi od ní všechny její desky *14* akorát sem smutná že sem ikde nesehnala její vůni Black Star, pač bydlím v takym zapadákově kde nic takyho stě nemaj *9* *5* ... -
Tyson
Nechci znepokojovat. Ale myslím, že Tyson není ten pravý pro Avril. Něco sem o něm četla a přijde mi že není zrovna věrnej chlápek.......... *5*
Ale třeba se pletu *9* -
-
Re: Tyson
no hlavně doufám že si Avrilka dá tentokrát pozor na to s kým....no....ehm..
-
-
joooooooooooooooooooo
AVRIL PRÝ PRACUJE NA SVÉ DRUHÉ VŮNI!!!! *14* -
-
Re: joooooooooooooooooooo
béééézva... *14* *14* *14*
-
-
...
chjoooo jarňáky mi končí a já se ani nekoukla na učení :D......jo a Avrilka-aja už s náma definitivně nemluví?....JO A MÁM SLÍBENO, ŽHE AŽ TU BUDE AV TAK PUJDEM 100% NA KONZERT :D......jo a objevila jsem (teda už je to dýl) značku, kterou nosí i Av už mám od ní 3 věci a je ouplně squelá....jmenuje se ---->IRON FIST :D -
-
Re: ...
Jako co máš za problém?Jenom jsem tady přestala chodit! -
-
Re: Re: ...
vždyt nic neřekla Ájo -
-
Re: Re: Re: ...
už by se zas hádala tvl.....díky Jani *3* ....ale já se pstě jen divim, žhe už sem nic nepíšeš mno... -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Kdo říkal,že bych se chtěla hádat?Nechtěla.Pokuď si to myslíš...No jak chceš!Ale mě je to jedno. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
A zase je to tady....ale tentokrát se jakýchkoli hádek které by mohli nastat, odmítám účastnit...
-
-
-
-
-
-
Ach joo ._((
Ahojky,sorry lidi že jsem tu nebyla,ale teď nějak nestíhám.Musim se furt učit a tak ... Sice ted máme jarní prázky ale stejně... v úterý jedem lyžovat,tkž to tu budu asi až večer,...a je zázrak že jsem se sem dostala teď xDxD
Jo mimochodem četla jsem diskuzi o Ošklivý Opičce *1* *1* Nemálo jsem chcípala *1* *15* *15* *1* FAkt nemá chybu *1* *1* *1* -
-
Re: Ach joo ._((
No žhe ne...xDDd To zas Kuba něco vymyslel...celí wíkend se tady nemluví o ničem jiném...xDDDDD -
-
Re: Re: Ach joo ._((
jjj *lol* to je úpe sqělý !!! *15*
-
-
-
Dobrou Noc !!!
Dobrou Noc !!! *14*
Jako já si myslím že už je trochu moc pozdě nn? *15* Přece jenom už bude půlnoc takže já du spinkat takže dobrou noc !!! *14*
P.S. Sladké sny Avril, a Sladké sny vám všem !!! =) kromě opice samozřejmě za tu ránu jí přeju jenom ty nevětší noční můry !!! *15* -
novinky !!!
Avril Lavigne má po rozvodu s Deryckem Whibleym a pořádně si užívá single života!
Nedávno si dokonce vyrazila do Las Vegas, města vyhlášeného hazardními hrami a bujarým nočním životem.
Jela tam za svým novým kamarádem Tysonem Ritterem, který zrovna ve Vegas koncertoval se svou kapelou The All-American Rejects.
Původně mělo tohle setkání jediný důvod - Avril zazpívala s Tysonem jeho hit Gives You Hell, nakonec se ale všechno zvrtlo...
Společným vystoupením, které bylo pořádně žhavé, celý večer totiž teprve začal...
Avril s Tysonem pak vyrazili na tah po nočním Vegas, prošli nespočet barů a nakonec byli rozjetí natolik, že zašli do striptýzového klubu!
Jestli pak strávili i společnou noc, v hotelu jsme se nedozvěděli, jisté ale je, že Avril vypadala opravdu šťastně a Tyson z ní nemohl spusti oči! Že by mezi nimi bylo něco víc než jen obyčejné přátelství...
Otázkou celého tohohle příběhu je: Je mezi Avril a Tysonem něco víc?
Mno tak jako tohle je všechno co bylo v tom bravu a ke všemu to už tady stejnak asi všeci ví !!! Mno awe řeknu vám že se mi nelíbí ani tenhle chlap takže doufám, že Avril zase láskou neoslepne !!! *14* *15* -
-
Re: novinky !!!
no tak rozhodně je hezči ten Tysonem Ritterem ne? teda pokud to je ten co si myslim:D....nj taky bych zašel na flám sakra:D -
Mno a doufám v to dvojitě páč potom by měl Kubíček zase útrum na další 2-3 roky *9* *15* -
hůř si vybrat nemohla *5* -
-
Re: Re: novinky !!!
mno awe jj mohla Derycka ten byl eště hnusnější *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: novinky !!!
mno jeden jako druhej *15* -
-
Re: Re: Re: Re: novinky !!!
mno asi máš pravdu *15*
-
-
-
-
-
Už wííím !!!
Už wííím, chtěla sem se zeptat jestli tu někdo nejni??? *15* *15* *15*
Awe asi nn!!! *9*
Sry awe od tý doby co mě ta opička praštila mám trochu výpadky tkže mějte se mnou strpení !!! *15* *15* *14* *15* *15* !! -
-
Re: Už wííím !!!
tak teď sem tu leda já *3*
copa to tu vedete za diskuzi??? *7* -
-
Re: Re: Už wííím !!!
Jééžiš to budeš číst celou noc si klikni asi tak na 5-6 stránku a začni číst a třeba to i pochopíš ! *15*
!!!PozoR!!!Při záchvatech smíchu se hlavně neudus, mě se to málem stalo,! *15* !!!PozoR!!!
*15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Už wííím !!!
jo tj na Derycka??? *1* dobře mu tak *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Už wííím !!!
Co jakýho Derycka??? *15* My tu přece mluwíme o ošklivý Opičce !! *13* *15*
si to rači přečti ještě jednou !!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Už wííím !!!
jejku...to video..No Avril to zdáse celkem rozjela...no uvidíme jestli budeme mít "další opičku na pohlazení"...xDD -
amen bratři a sestry:D -
jj *15* *15* *15*
jůůůůů tak to se du juknout =) -
*15* *15* good, takže opička *9*
mimochodem Avrilka je v novinkách na bravo.cz *5*
-
-
-
-