-
pro Alču
Tak chci se omluvit Alči!Přiznávám že sem věděla že je ti 8,ale nevěděla sem že tě to tak sebere,tak se fakt omlouvám,moc mě to mrzí,nechci,aby naše diskuze přišlao MRNOUSE..(sranda..xD)..tak doufám že tu s námi zůstaneš..a moc hezky si řekla že jsi malá abych rozuměla třeba...atd..to bylo hezký,tak já se ti fakticky omlouvám,a můžu ti říkat mrnousi?nebo mrnousku? *15* *1* byla by to taková tvoje přezdívka ju? *4* -
-
Re: pro Alču
Děkuji za krásnou omluvu a já jí příjmám!Klidně mi tak říkej...Je to docela Cute!:-) -
-
Re: Re: pro Alču
Mrňousi...hm...xD takže je to tvoje oficiální přezdívka??? xD -
-
Re: Re: Re: pro Alču
No!I'm Alík,ale Janíííčka má povolení mi říkat mrňousi!Pro ostatní Alík....Jen když si o to někdo napíše,můžu změnit názor! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: pro Alču
oki alíku :-) -
tak to je ČUPÉÉÉR.....tak jo mrnousek,kdyby ti to ale vadilo,tak to řekni..páá -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro Alču
a mě říkejte robobijec *1* a jinak ja tě taky oficialně žádam o schváleni zákona na přezdivku mrnous *1*
-
-
já tě o to oficielně prosím...je to take fajne ta přezdívka...xD -
-
Beru vás! *3* -
Ja te taky oficialne prosim je tu good prezdivka *1*
-
-
-
-
-
-
Bye!
Když jsem sem poprvé zavítala byla jsem ráda,že tu můžu s někým pořádně diskutovat o Avril.Bylo to supr a potom se mi tu začalo líbit.Každý den jsem se tu musela podívat,akorát mi dělalo problémi něco napsat než to čtení... *1* Potkala jsem vás a to mi v mém srdíčku udělalo hodně velkou radost.I když vás neznám(Osobně)vím že jste supr lidi.Je s váma zábava a skvěle se s vámi povídá.I když se někdy rafneme chci abyste věděli,že to někdy bývá hlavně kvůli mě. *9* Jsem citlivý typ a to mě mrzí.Kůli tomu mám i tak trochu nízké sebevědomí a moc mě mrzí že jsem se tu teď tak pohádala s Janou.Ona pro mě vždycky moc znamenala,ale teď mě moc urazila a docela to bolí.Jsem ještě moc malá abych rozuměla třeba tomu co napsala.Jsem sice ve 3.Třídě a je mi 8 let...Ale na tohle ještě nejsem připravená....Možná tak za 5 let až mi bude 13 tu budu takhle diskutovat,ale teď ne.Mějte se hezky!Naštěstí nekončím...Jen tu nebudu tak často!Děkuji za vaše pochopení a doufám že jsem vás něčím neurazila...
S celého srdce diskusi Avril Lavigne:
Alena Krausová! -
-
Re: Bye!
ale ali,já sem nevěděla že tě to tak sebere,ani mi to jako hádka nepřišla,myslela sem že si vyměnujeme názory.. *1* no tak,to sem nechtěla,PROMIN! *4* -
Re: Bye!
Aleno co blbneš prosimtě:)...je to pěkny co si napsala,ale bereš to moc vážně...život je boj a kdyby sme utíkaly pokaždy když nás někdo vykoleji nebo urazi...či podrazi,tak to moc dalko nedotáhneme:)..ber to s nadhledem:) -
-
Re: Re: Bye!
jj správně...nesmíš si všechno tak připouštět...věřím že by ste si to s Jančou určitě nějak vysvětlili (i přes ten velký věkový rozdíl, jak už si řekla)...kdybych se po každé hádce s kámošema měla takhle stáhnout už bych byla asi bez kamarádů...tak to tak neber a a buď tu tak jak vždycky... -
-
Re: Re: Re: Bye!
prosimte nikam nechod a bud tady sme parta ne a Janou se nak udobrite. kdyby odcat odesel kazdy kdo by se snekim pohadal tak by tu uz nikdo nebyl. tak tu prosim zustan at mame skym kecat *4*
-
-
-
-
NOVÝ FOTKÝÝÝ
http://a-lavigne.blog.cz/0912/on-th e-set-of-photoshoot-los-angeles-30- 11-2009
Tady se mi Av hrozěn moc líbí,a ty její vlasy nemají chybu! *1* -
héééj to néé
Tak sem hrozně moc smutnáá! *9* víte proč?ptž můj opakuji MŮJ denis lacho mě podvádí..s tou Eliškou Jandovou,já neříkám,je hezká a hodí se k němu,ale prvně Mitchel a ted zase Denis..achjo..co mám dělat? *9* sem se totálně zabouchla..on je tak sladkej.. *14* -
-
Re: héééj to néé
A chodíš s Denisem vůbec?Asi ne co...Pak neříkej že tě podvádí! *13* -
-
Re: Re: héééj to néé
*15* vidím že rozumíš srandě!! *13* -
-
Re: Re: Re: héééj to néé
A jak mám asi pochopit že je to jen sranda když o tom ani nenapíšeš.Krom toho ještě dáváš ty divný smajlíky! -
-
Re: Re: Re: Re: héééj to néé
jééžiš,myslíš si že když sem ta pomyslná "královna"diskuze,že mám všechno?Denis by se netahal s nějakou venkovskou holkou,to on radši slavný..sice by to bylo krásný se s ním alespon znát..a ty jsi mi fandila? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: héééj to néé
no dovol...já náhodou mohu hrdě říci že jsem zbláunědá do Nicka Jonase...když on je tak krásný...ehm.. no ale k tématu...xD... nikdy bych ale kvůli něčemu takovému neopouštěla tuhle super partu na týhle super dizkuzi...xD -
přesně přsně souhlasim....co by jako měli řikat ty co jsou zblázněný např. do Nicka Jonase *1* .....je to naprostá kravina se tady kvuli tomu hádat.....natož opouštět diskuzi------>to bylo na tebe avrilko-ajo *3* -
holky nechci to říkat,ale ste jak maly:D....hádat se kvuli takovy prkotině:D...mě podvádi Avril a co nadělám:D...sranda musi bejt,ale hádky ty ne...tak mir a pochopeni a nechte toho:D -
Ne nepíše...Odhlásilo mě to a nechtěla jsem se přihlašovat! -
jenom doufám že te to píše zas nějakej debil co se za tebe vydává... -
Ale já jsem ten typ co má děsně nízký sebevědomí... -
A krom toho by ti to stejně nevadilo.Ty si totiž ten typ co se s věcmi vyrovná... -
Jo asi si to myslím,že?No tak neblbni..Jestli mě tu nechceš máš štěstí!Ruším si všechny profili! -
NÉÉÉ..jestli jsi MU fandila,mně fandit nemusíš..xD *1* *15*
-
-
-
-
-
-
nedočkavost
Nevíte kdy Avril vydá svou novou desku? Těšim se na něj jak na první vánoce...:D *3* *1* -
-
Re: nedočkavost
Snad ze začátku příštího roku....doufám.. *7* -
-
Re: Re: nedočkavost
jj...mělo by to být nějak ze zčátku roku 2010... -
-
Re: Re: Re: nedočkavost
Tak to je skvělý!!!Určitě pro všechny fanoušky Avril!!! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: nedočkavost
jj...už se toho nemůžu dočkat...xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nedočkavost
Když to vydaní Avril tak posunala určitě bude stát za to. No, ale její CDčka jsou senzační všechny. Vždycky mi za to těšení, během těch sedmi let co zpívá, stály... *4* *3*
-
-
-
-
-
-
tak co?
Tak co,jak se vám líbil výkon Dominiky Staré..mně se to teda moc nelíbilo..Av nikdo nenahradí *1* -
-
Re: tak co?
mno mě se to teda taky moc nelíbilo, ale myslim že je to jen a prostě kvuli tomu, že sem zvyklá na Avrilin hlas k této písničce *3* *3* -
-
Re: Re: tak co?
jj...taky si myslím...sem taky už navyklá na tu Avriliinu verzy toho songu a prostě originál je originál... -
Dominiku zbožňuju,ale s prominutím...To byl takový hnus,že jsem se málem poblyla!
-
-
mno..tak hrzoný to nebylo ..hezky to zazpívala , ale na Avrilku nikdo nemá to je jasný ne :-) *4* *14* -
tady to av zpívá asi NEJLÍPP....MILUJU TU PÍSNIČKU A I TOHLE VIDEO
http://www.youtube.com/watch ?v=WgCD7bzbF1Y -
-
tak to video je bozi!!!! *14* *14* a ty brejle sou fakt skveli taky bych brala *1* -
mn0 alE Joo PoVED se Jí :-) -
-
Re: Re: Re: tak co?
no taky bych neřek,že se ji to povedlo ale ona to prostě zazpivala tak jak umi..prostě original je original:)
-
-
-
-
Nepatí to sem já vim ale pls ?
Ahojikq , vím že to sem nepatří .ale.. mohli byste hlásnou ? xD plsky
http://basketmg17.blog.cz/ 0911/1-kolo-sonfilm
Jsem tam jako Nely-H2O stačí přidat vodu
plsik :-I *9* budu mocik ráda :-) oplatím
děkuju *1* -
Superstar
Hej lidičky supéééér...zítra v superstar-kolo MTV- bude Dominika Stará zpívat Comlicated....woooow...to sem teda zvědavá...ale ona zpívá krásně takže by se jí to mohlo povést...xD -
-
Re: Superstar
hej no...zaspívala to celkem dobře...sice moc rockově a né tak přidrzle jako Avril, ale nebylo to špatný...xD -
Jj supér -
-
Re: Re: Superstar
sem zvedava jak ji zaspiva doufam ze to neskazi
-
-
Jojo,už jsem na to taky koukala na facebooku....tak krásnáá písnička :) a ¨Domča zpívá hezky :) -
http://superstarcz.nova.cz/clanek/n ovinky/co-budou-finaliste-zpivat-v- sestem-kole-ukazky.html
-
-
TELETON 2009
Avril Lavigne se skutečně na koncertě s názvem "TELETON 2009" ukáže.Je to koncert, který jde na charitu "Boj Proti Rakovině". Jak již z předešlých informací víme, Avril se tam chystá jet 4.12. a vrací se 5.12.2009. Více na webovkách www.teleton.org.mx
Fotografie osobností,kteří na koncertu budou vystupovat najdete - zde -
http://teleton.org.mx/images/s tories/prensa/elenco_dia2gk.jpg -
-
Re: TELETON 2009
Jdu SE hnED kouKNot :-)
-
-
AVRIL MÁ TWITTER
Avril Lavigne se nedávno zaregistrovala na známé webovce, kde píšou celebrity, zrovna co dělají, nebo když se chtějí s někym podělit twitter.com/avrillavigne. Všichni fanoušci doufají, že Avril bude twitter aktualizovat často. Tím pádem bude i více novinek přímo potvrzené samotnou Avril Lavigne.
SUPÉÉÉÉÉÉR!!
*14* -
-
Re: AVRIL MÁ TWITTER
Ale není to potvrzené!Nikdo neví,jestly se nejedná o podvod! -
-
Re: Re: AVRIL MÁ TWITTER
To je pravda...nikdy člověk neví... -
-
Re: Re: Re: AVRIL MÁ TWITTER
Jj..njn...... -
-
Re: Re: Re: Re: AVRIL MÁ TWITTER
mno je to myslim ouplně stejný, jako když jí pošleš dopis....newíš, jestli si ho přečte (silně pochybuju že jo)....nevíš, jestli ti odepíše(to je asi taky nemožný)....a vlastně ani nevíš, jestli se jí to vůbec dostane do ruky *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: AVRIL MÁ TWITTER
A jo to je taky pravda...xD -
to nevim,ale tam ty celebrity nepřehlidneš:D...stačí říct nevite kde bydlí avril lavigne:D -
a tx to určitě přesně víš kde bydlí že jo...tak mi ti tu napíšem dopisi a ty je jí tam do té schránky půjdeš hodit, co ty na to...xD -
k těm stránkám..proč by se na t stranky regla,když má svoje vlstni a muže tam komunikovat s lidmama?:D...a je to fakt máš stejnou šanci,že si přešte ten vzkaz poslanej přes ne nebo dopis...to už máš větší šanci,když zajedeš do ameriky a dáš ji to do schránky,kde zrovna bydlí:D
-
-
-
-
-
Re: AVRIL MÁ TWITTER
JJ...Já vím už jsem jí psala! -
-
to sem nevěděla :-) ale měla jsem twillter...ale newm jaký tam mám heslo :-D -
a stebou dalších miliarda lid:D....to by bylo huste,kdyby muj vzkaz přečetla a odpověděla:D...bych normalně dostal infarkt:P -
-
Re: Re: Re: AVRIL MÁ TWITTER
SoUHalsíím já Jí TAKY písnU :D ale TěžkO oDepíše =)
-
-
-