-
to si dělaj prdel ne???
CO SI MÁM JAKO MYSLET?
http://fans-home.blog.cz /0911/key-club-in-la-24-11-2009 -
-
Re: to si dělaj prdel ne???
Ty vole...no se mi snad zdá...že by se vážně rozešli jako přátelé...dobří přátelé??? -
-
Re: Re: to si dělaj prdel ne???
hehe nemysli si nic...protože bulvaru nemužeš věřit ani to jaky bude počasi nebo co tam maj za den na titulni strance:D....ja se držim hesla co nevidim neb neslyšim na valstni oči či uši..tomu nevěřim:) -
-
Re: Re: Re: to si dělaj prdel ne???
Dobré heslo...xD Takže si každé info o Avril půjdeš ověřovat do Ameriky...xD -
-
Re: Re: Re: Re: to si dělaj prdel ne???
to ne zas:D...třeba video..kdybych tam j viděl a slyšel,jak to vyslovuje,tak bych tomu věřil:)... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: to si dělaj prdel ne???
no to nemusi,ale to už je dost těžky ho sfalšovat,takže tom věřím:D -
Re: Re: Re: Re: Re: to si dělaj prdel ne???
tak to jo...ale i video někdy nemusí být pravý...xD
-
-
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
mě příde na tý fotce jak drží avril kolem ramen že se jí to moc nelíbí podle toho vírazu .. ale nevim mno *13*
-
-
-
-
-
nový fotky
nevím jestli ste to už náhodou neviděli,ale jsou to 2 nový fotky pro Abbey Dawn,odkaz je - here-http://img.enter4u.eu/f219e271 9656182404o2mi0x.jpg
a druhej
http://img.enter4u.eu/9f165b209 456571133o2211i.jpg -
-
Re: nový fotky
jj -
Re: nový fotky
no asi to nepůjde otevřít,tak tady je ještě jeden odkaz:
http://cinderellka.blog.c z/0911/new-fotka-nekvalitni
http ://cinderellka.blog.cz/0911/new-fot ka-pro-ad
Vymažte si mezery jestli tam nějaký budou! *4*
-
-
mááám zase novinky
No naždáárek,mám novinku,nevím jestli jste to už neviděli,vzpomínáte jak sem mluvila o reklamě s av na t-mobile?..tak sem našla první fotku..odkaz-zde-http://avrrrilllka .blog.cz/0911/t-mobile-commercial-2 009
další fotky z videa najdete-zde-
http://cinderellka. blog.cz/0911/t-mobile-mytouch-3g-an imated-captures
Tak snad aspon něco..
Jinak se mě hodně lidí ptalo a psalo mi,proč sem tu tak dlouho nebyla,měli sme rozbitej počítač,něco s nějakou destičkou,tak sme to dávali do opravny,a mám ho od předvčerejška..xD..
dneska v hudebce sme zpívali ze superstar tu spol.písen..pribeh nekonci..xD *1* -
-
Re: mááám zase novinky
Jj...ale hlavně že už jsi zpátky...xD byla tady bez tebe celkem nuda...no ikdyž sme se tady za tu dobu stihly i trochu "pohádat"...xD ale všechno je zas OK..new rádio od angela, nový společný blog...xD Všechno v nejlepším pořádku..xD -
Re: mááám zase novinky
Jj To cháPU u nás MéMe DOma 2 CoMPY + 2 notebooky TAK neMáM STracH že Když SE jeDEN rozBIje že NeBUDU moc NA NEt :)
-
-
SOrry
aHoJKY
Sorry že jseM tU nEbyLA NebyL čaS VůůbEC nEbyL čas! :(!! mooc sTe mi ChyběLY!! =))) -
OBLUDA
TAKOVÉ OBLUDĚ NENÍ CO ZÁVIDĚT. *1* .JO A KDE MÁTE TU PUŠKU? *15* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: OBLUDA
MOc ti děkujem že Avrilce přidáváš na náštěvnosti :-) *3* A jestli máš něakej problém tak vypadni , ta Přezdívka Divočaák je ták trapná , to nepumíš psát jiný slova ? Pořád jen Váš 101 letý Divočák.The End
-TRAPÁRNA TRAPNÝÝ , Jdi do p**** debile -
-
Re: Re: OBLUDA
A TY TO NEUMÍŠ ZASE SPRÁVNĚ NAPSAT. *15* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: OBLUDA
No a ? si trapnej s tou dementní debilní přezdívkou Divočák , omg ! trapák !!! Patříš do dovočiny divočáku :-D *1* *15* a je vidět že ti jde přírodopis *15* -
-
Re: Re: Re: Re: OBLUDA
to víš ten nick má asi proto,že stoji v posteli za prd,tak si musi dokázat,že je divokej tady:D....jak říkam tohle je psychicky *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: OBLUDA
Přesně tak, přesně tak...xD
-
-
-
-
-
Hele ty idiote...Pwostě odejdi!Nebo tady klidně zůstaŇ mi ti na tvoje příspěvky už příště odpovídat nebudeme...Ono tě to přestane bavit,chlapečku!Počkej až něco napíšeš a my ti neodpovíme...Ha! *1* *1* *1* -
-
Ty DEbiLE kouKej jít do p**** LasKavě A neLeZ jseM AvRil NikDO urážET neBudE!! -
-
Re: Re: Re: OBLUDA
NO JASNÝ. *1* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: OBLUDA
ach bože,ty jsi vymaštěnec,čeho si myslíš že dosáhneš?tím že píšeš nějaký kidy,kterej sotva někdo rozumí?si fakt exot twl..smrdí ti hnětka.. *1* *15* -
-
jj...dyť je to upe zbytečný...sem zvědavá jestli ho naštve když mu budu všechny ty jeho kidy tady z dizkuze mazat..co myslíte...?xD *7* *1* -
hele holky nebudte sprosty ,že vám za to soji..je to hold psychicky narušenej člověk co potřebuje někoho naštvat a ukázat jakej je ( "blbec" )když to řeknu polopatě....už to,že si dal nick jakej si dal svědčí o tom,že je narušenej... *3* *3* -
TY SMRDÍŠ CELÁ. *15* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
HA HA. *1* *15* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
heh takovyhle lidi mě fascinujou..ani se nepředstavěj svym jmenem,chovaj se jak kdyby zrovna vylezli ze školky,dělá mu dobře,když uráží lidi ktery ani nezna...heled by sis mě zajit k psychoušoj tohle je už važny!!váš 205 lety angel z nebe.Konec *3*
-
-
Takže kdo s náma je?
Plsky...Ještě se přihlašujte...Pro je tedy:
Cara
Avril-nely
xkostex
Ale nevím jestli tam chce být:
fifinka7
sharpay1995
Jin ak kdo by měl ještě zájem aŤ napíše:
Jsem pro!
Anebo tak...
Ostatní komentáře čtu,ale nebudou sem patřit!
Díky za pozornost...:-) *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Takže kdo s náma je?
jsem pro *1* -
-
Re: Re: Takže kdo s náma je?
ja sem taky pro
-
-
Re: Takže kdo s náma je?
hééj,já sem taky pro..sice nevím pro co,ale sem pro!!tak si mě tam napiš..! *15* *1* -
-
Re: Re: Takže kdo s náma je?
Jde o společný blog o Avril! -
-
Re: Re: Re: Takže kdo s náma je?
no já bych byla taky určitě pro... jestli bych mohla -
-
Re: Re: Re: Re: Takže kdo s náma je?
zdržuju se hlasováni:D...nikdy jsem blog nevedl ani nevim jak se to děla a čas na to taky nemam:) *9* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Takže kdo s náma je?
Asi tak nějak...byla bych ráda pro, ale v životě sem taky žádné blogy neměla...takže nějak nwm no...
-
-
-
-
-
-
ahoooj
tak sem tadýýýý...ani nevíte jak se mi stýskalo..HROZNĚÉÉÉÉÉ!!
A jak ste se měli be ze mě?no no? *1* -
-
Re: ahoooj
čaukýýýý :-))
Huráááá mooco si mi chyhběLAA :DD -
Re: ahoooj
Tj..je super že jsi zpátky !!!!§ Bez tebe ta diskuse nebyla moc ok , ale teť ? supééérrrrrrrrrr *4* Mno.,..doclea dobře :-D ale stebou to bude lepšíí -
-
Re: Re: ahoooj
jéé děkují..taky se mi hodně stýskalo,taky sem našla hodně nových věcí,ale budu se muset jít učit,takže to sem dneska asi nedám,uvidím jak mi zbyde čas.. *1* -
-
Re: Re: Re: ahoooj
No chtěla jsem vás rozveselit,ale jak jsem řekla...Jana is simply the queen of this discussion -
-
Re: Re: Re: Re: ahoooj
jako že sem královna diskuze jo?ale to ne,chodím sem hlavně kvůli Avril,a kvůli vám,ptž ste super lidi,a skvěle se s váma kecá..všichni ste nej!!já sem akorát chodím trošku častěji no... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoooj
Ááá..konečně spátky...skvěle...xD -
vitej zpet *4* -
ty si někde byla? *7* *1* ... *1* ahoj ti to trvalo čoeče:D... -
*1* *1* *1* je supeeeer že si spátky....ty tady tu diskuzi vždycky oživíš nějakejma novinkama *14* *1* *3*
-
-
-
-
-
-
FUJ
AVRIL JE OBLUDA A NEUMÍ VŮBEC ZPÍVAT. URČITĚ VŠICHNI SOUHLASÍTE.ŽE? *1* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: FUJ
omg.Další debilní prase :-D..Hele poradim jen tohle zajdi si k doktorovi s ušima , protože jak je vidět špatně slyšíš pokud tvrdíš že Avril neumí zpívat. Jo ale zvířata do orbinace nesmí !! :-D víš ale co jiného můžež ještě udělat ? VYPADNI !!!!!! *1* *1* s láskou Prasátko Nely :-) -
-
Re: Re: FUJ
ordinace* -
-
Re: Re: Re: FUJ
A ještě něco...Pokuď si tu proto aby ses mohl hádat...Prosím!Poblíž jedné budovy s postiženýma,hledaj náfuku!!!Užíj si to...PAKO! *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: FUJ
DÍK ZA TIP. *15* . TAK SE MNOU SOUHLAS A NEMUSÍME SE HÁDAT. JO A NEVYPADNU. *1* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: FUJ
vyte jak se musi na divočáky?s puškou :D... *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: FUJ
další bezmozek tady na tý stránce *7* ....mno nemáš šanci tady prosadit svuj názor, sme tak trošinku v přesile *5* ....a vsadim se že Av nadáváš jen kvuli tomu jak jí závidíš....a ještě jedna rada---->AŽ DOKÁŽEŠ TO CO ONA TAK SE NÁM OZVI páč jinak tu strácíš čas *5* *9* *5*
-
-
-
-
-
-
Kamarádi...:-)
Tak mě napadlo...Co třeba udělat svůj vlastní blog o Avril...Mohli bysme si vyměnit ICQ a domluvit se.Jsme parta a máme rádi Avril...Co myslíte?Já jsem pro! *3* *3* *3* -
-
Re: Kamarádi...:-)
já TakY :-) -
-
Re: Re: Kamarádi...:-)
semnou počítejte :-) sem prooo -
-
Re: Re: Re: Kamarádi...:-)
Jasně že tě mám ráda!Možná že je mi 8 a jsem nejmaldší z vás,ale mám pořád ráda všechny!Protože jste skvělý kámoši...A ty tam nesmíš chybět!!!
Tak pojďte tančit!
*3* *3* *3* *3*
*1* *1* *1*
Ten smajlík mě bere...:-D -
-
Re: Re: Re: Re: Kamarádi...:-)
semnou muzete taky pocitat -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kamarádi...:-)
Jestli bude třeba tak nejsem proti a taky ráda pomůžu...xD -
když bude třeba tak přiložim ruku k dílu *3* *3* *14*
-
-
-
-
Re: Re: Kamarádi...:-)
Skvělý...:-)
Ae chce to ještě někoho...Já bych sem dala Angel5 a Janu...Ale netuším kdy příjde! -
-
Re: Re: Re: Kamarádi...:-)
hehe že by si mě začínala už mit ráda?:D -
-
mě jsi nevadil nikdy... -
-
ježiši mi----->my pardon *3* *1* -
mi nekoukáme xD *3* *1* -
hehe:)..nechte toho nebo se budu červenat:D
-
-
Žeby, žeby...xD *7* *7*
-
-
-
-
-
????
Já nevím,ale tady ta reklama na samsung mě štve.Sice mám samsung ráda(Mám samsung *1* ),ale je to dost otravný!!Pořád to musíte zavírat...Co myslíte? -
-
Re: ????
me ta reklama taky stve. a taky mam samsung -
-
Re: Re: ????
jj je ortavnýý ... jo taky mam samsung :-D -
-
Re: Re: Re: ????
jj je to na h***o *10* *16* ......a já mam nokii *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ????
ja Sony Ericssona:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ????
já mám taky Soňák...ale kdysi sem mívala taky samsung...než sem ho stratila...xD
-
-
-
-
-