-
prosím....
mužete přestat říkat že je Avril barbi?už mě to leze na nervy panebože:)....to když se budu oblikat do modryho,tak mě začnete říkat delfin bo co?:D....Avril přece je hytrá,pěkna a ráda pokecá s každym....když to barbi je povrchni,nafintěna a scházi se jen se smetánkou ne?jo a nehne prstem....ne?.....tak proč pořád použivate to přirovnání...muj názor váš Angel15 *4* -
-
Re: prosím....
Taky nechápu proč jí pořád přirovnáváte k barbi -
-
Re: Re: prosím....
Avril neni BArBIE!! -
Re: Re: prosím....
ja myslim že si začínaj všichni až tedko uvědomovat jaká velká změna proběhla myslim ze skejťačky až sem do tý "bárbí" taky newim jak to mam nazvat*7* ......ale image skejťačky byla mnohem lepší *9* -
-
Re: Re: Re: prosím....
No tak...každý má jiný názor na to jakej styl jí seděl nejlíp...:| -
-
Re: Re: Re: Re: prosím....
pro mě barbi neni ani styl neni takovej...pro mě je to ženska co se ráda oblika liči a chce vypadat pěkně a je z ni žena a ne holka s kšiltovkou,kalhotama pod zadkem no prostě skejt imič:D...z toho každej vyroste to poznáte časem:)
-
-
-
-
-
:D
MěLY jsmE děLAT proJEKt NA aJ TAK že Si VYstříHNEM NAPř S časáKU náKOU POStavU NeBO celEbriTu a PopíšeM j9 ANgLICKY já SAMo že jsEm pOpisoVALA aVRILKU XDD -
-
Re: :D
tak to jsme na tom stjně..!!já taky....vystřihla jsem si ji z bravíčka =))
-
-
Vy jste prostě parta BEST lidiček!:-)
Vy jste prostě parta BEST lidiček!:-)
Jste parádní a nikdy mě nikdo nepřesvědčil v takový rozum.Avril se nemění!A není žádná barbie...Je to supr člověk a to jsem měla vědět už dávno! *3* -
-
Re: Vy jste prostě parta BEST lidiček!:-)
Takže si vážně změnila názor? -
Re: Vy jste prostě parta BEST lidiček!:-)
JsEm rá8DA že JSI změNiLA názOR já AVrIL Mám MOOOC rááDA je To TA neJ BEST zpěvačka Co znáá=))
-
-
jAAAjkY
AhojKy....teď pořááád poslouchám písničku Get over it...hrozně se mi lííbíí....Av se moc povedla..i ten videoklip k tomu je hezkej..ale písnička uplně krásnááá.....
A ještě něco....na aukro.cz mají spoustu kráásných věcí od Avril..já jsem si tam objednala polštářek Av a je moc nádhernej :-)) Taky tam jsou Strečové rifle Avril ,trička,hrníčky,polštářky,Black Star(obzvlášt výhodná cena),dárkové kazety¨,magnety,nálepky...prostě spoutu suprovejch věcí *3* -
-
Re: jAAAjkY
Get over it NEMÁ vlastní videoklip!! -
-
Re: Re: jAAAjkY
Ano, Ano...Get over it nemá svůj vlastní videoklip...., ale jinak sohlasím stím, že je to upe šíleně nádherná písnička... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: jAAAjkY
nemyslela jsem svůj vlatní videoklip,ale myslela jsem tady ten: http://www.youtube.com/watch?v=ke8Z Si80j_0
-
-
-
-
!
Lidi,já vím že vás štve že Avril najednou nemám ráda,ale je to prostě můj názor!Avril byla pro mě vždy vším,ale teď už není!Podle mě se prostě hrozně...Hrozně moc mění!Omluvte mě že poslouchám Nohavicu,ale...Já vás nechci zatratit.Byli jste supr parta a teď?Odcházím....Ale pokuď vám to vadí...Tak asi nejste tak supr jak jsem si myslela... *9* -
-
Re: !
Mno já Mám AvrILKU fuRT MOOC rááDA aLe To JE tVůůJ názOR AlE bUDeš nám Tu CHYBěT A Co Ti na AVril chybí?
PS:sorry e jsem tu nebyla nebyl čas -
jak tam dole píšeš že na nic čekat nemůžeš tak mi to připadá jako bys dávala kopačky nějakýmu klukovi *14* myslím si že bys Avril neměla odsuzovat k barbíně *9* je to pořád Avril ale dospěla a s tim nic nenaděláš všichni dospívají
*4* to nemůžeš zastavit nebo snad umíš zastavit čas ?? *15* *15* -
ja ti nazor neberu. taky me stve ze se hrozne meni a ze uz to neni porat ta stara Avril, a tak me stve ze kvuli tomu straci fanousky. no je to tvoje rozhodnuti a ja ho beru tak se mej hezky a bude se mi stejskat. -
-
Re: Re: !
mě třeba vůbec neštve že se mění...beru to jako přirozenost každýho člověka... A už vůbec mě -svým spůsobem- neštve že kvůli tomu strácí fanoušky...mě je totiž jedno jestli jí fandí miliony lidí nebo třeba jenom 50 lidí...pro mě je Avril prostě....něco co ani nedokážu popsat... -
Re: Re: !
Thanks...:-) -
-
Re: Re: Re: !
neni zac -
-
Re: Re: Re: Re: !
marja gota z toho děláte vědu:D...každej se pořád mění a je to jeho život,tak co y se ptal jinych jestli jim to vadí?a avrilka-aja co to píšeš prosimtě?""Ale pokuď vám to vadí...Tak asi nejste tak supr jak jsem si myslela""to je jak kdyby ti avril napsala tohle to samy...by mě zajimalo,jak by si ji na to odpověděla?a ona se nemění!prostě jen žije a uživa si života...co ja bych za to dal:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: !
mě to vyznělo jako oznámeni ne nazor....tak se ti to snažim rozmluvit a neříkam,že si kráva..špatně si to pochopila...:) -
Tak zsprvé nikdo neříká že jsi kráva(možná si to někdo myslí, ale já ne) A Vídíš...tak aspoň můžeš být Avril za něco vděčná... -
A jestli jsem nebyla její faninkou...To je mi jedno!Ale jde o to že díky Avril jsem zjistila že mě baví zpěv...Díky Avril jsem se taky naučila zpívat...Díky Avril jsem založila svůj vlastní blog...A tak různě...Možná že jsem jí doopravdy nefandila,ale to je váš názor a já to beru...Zkrátka jsem pro vás maximální kráva takže ahoj! -
Tak sorry za můj názor!Jste fakt supr parta...Supr! *9*
-
-
-
-
-
-
Avril v osobní spravedlnosti
http://www.youtube.com/watch?v=EMMs tfacyvU&feature=related avril tam je v 1:24 tak se kukněte *14* -
Na schledanou!
Odcházím vám...Bohužel...Avril mě omrzela! -
-
Re: Na schledanou!
NECHÁPU.......(ale stejnak myslim že se vrátíš) *4* -
-
Re: Re: Na schledanou!
ty jo proč odcházích *9* -
-
Re: Re: Re: Na schledanou!
Nevrávtím se!A proč odcházím?Avril mi leze na nervy...Už mě přešla chuť sledovat jak se mění v nějakou úděsnou barbie! -
-
Re: Re: Re: Re: Na schledanou!
Neřekla bych..., ale být tebou tak si radši počkám na to album a pak až soudím...Ale stejnak nechápu jak někdo může takhle ze dne na den změnit názor....jeden den jí ještě miluješ a druhý den prohlašuješ že ti leze na nervy a že tě omrzela...to fak nemůžu pochopit... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Na schledanou!
no líp bych to sama neřekla....A mě nevadí že tě omrzela...mě to je celkem jedno je to tvůj názor....jenom prostě nemůžu pochpit jak někdo tak RYCHLE může změnit názor.... -
nam to nevadí si di:D...tě prostě omrzela ,jak nějaka hračka no co s tim naděláme:)...a co ty víš třeba tohle v ni bylo už od dětstvi,ale skryvalato celou dobu a říkala si že tohle nesnáší:) a pak když poznala,že se za to nemusi stydět,tak se to prodralo ven no:)...ja nemam Avril rád jen kvuli tomu jak vypada nebo jak zpiva..či jak se oblika nebo mluví.....JA JI MAM RAD ZA TO ZE JE!a jestli ji přestanej fandit jen proto,že se měni v něco co ti nevoni nebo se ti nelibi,tak nejsi a nikdy si nebyla opravdova faninka:) -
Jde o to že jsem se nad tím prostě zamyslela.A na nic čekat nemůžu.A proč to ak rozebíráte?CO JE ŠPATNÝHO NA TOM OBHÁJIT SVŮJ NÁZOR?Jenže vám to asi vadí!
-
-
-
-
-
-
Devir
Violet Kanian zveřejnila na svých internetových stránkách fotografii Wilmer'em Valderram'em, která se údajně setkala s Avril. Avril byla údajně v pozdní hodinu na večeři s Jerrym Delim v Studio City. Violet poznamenala, že Avril a Jerry zřejmě hledali oba jen přítele, který s nimi povečeří, ale jejich chování se prý ukázalo, že je mezi nimi přece jenom něco víc... -
???
Tak mě napadlo...Jak vyslovujete jméno Deryck?Derek nebo Deryk??? -
-
Re: ???
Já NWM asi DerEK mnO -
-
Re: Re: ???
JÁ MYSLÍM ŽE DERYK, ALE S TAKOVÝM TÍM AMERICKÝM PŘÍZVUKEM... -
-
Re: Re: Re: ???
ja myslim,že se to vyslovuje debil:D *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
Dobře ty..... zase nepřekonatelný...xD -
Re: Re: Re: Re: ???
jojo...souhlasim s tebou angeli *1*
-
-
-
-
-
Avriliny písničky jsou i ve filmech
mno jak se tady bavíte o tech reklamách na superstar tak av písničky zaznělu už taky v PRAVÉ BLONDÝNCE 2,DENÍKU PRINCEZNY 2, V JEDNOM FILMU S JACKIE CHANEM NEMŮŽU SI VZPOMENOUT JAK SE JMENUJE, V TITULKÁCH K FILMU ERAGON, V JEDNOM DÍLU SABRINY, VE FILMU LOUDILOVÉ, PAKTAKY VE FILMU LÍBÁNKY A NEVIM KDE VŠUDE JEŠTĚ *1* *3* *14* -
-
Re: Avriliny písničky jsou i ve filmech
Jj Já wíM :-) ONA PSALA teN SONG k EragONOVY -
-
Re: Re: Avriliny písničky jsou i ve filmech
jj vím vím *3* *1* *3*
-
-